Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Napiši nam svoj komentar na članak i opiši vlastita iskustva sa četkicama za zube, a pet najboljih komentara Bio Svijet nagradit će sa Radius četkicama za zube koje traju do devet mjeseci Komentare možeš ostaviti do 6. rujna, nakon čega
…prikaži još!ega ćemo izabrati pet najboljih.
stvar je vrlo jednostavna-zdravi zubi su temelj cjelokupnog zdravlja i za održavanje higijene zubiju neophodna je dobra četkica,a Radius četkica je stvarno dobra četkica
Isprobala sam puno četkica za zube jer imam osjetljive desne i svako toliko mi se upale i počnu krvariti dok perem zube,čak sam kupila i električnu četkicu u nadi da će mi se te upale smiriti ali od nje su
…prikaži još! mi desne još više krvarile.Još uvijek nisam pronašla četkicu koja mi odgovara i prvi put čujem za ovu Radius četkicu sa mekanim vlaknima,svakako ću je morati isprobati.
Nećak mi svako malo krade četkicu jer imamo slične...neki dan sam našla nečiju dlaku u četkici...fuuuuuj!!! još uvijek mi se želudac oporavlja od tog incidenta pa s novom četkicom ne bi više dolazilo do nesporazuma =)
Nakon isprobavanja svih mogućih pasti za zube radi osjetljivih desni, čini mi se da je red značajnije promijeniti promijeniti tip četkice. Iako sam ozbiljno razmišljala o ulaganju u "tuš" za zube i usnu šupljinu, čini mi se da ću svakako
…prikaži još! prvo isprobati ovu Radius četkicu (i u slučaju da ju ne osvojim u ovoj igri) jer ono što sam gore pročitala obećava.
Da su zdravi i lijepi zubi najbolji ženin ukras na licu, to je dobro poznato. Dosta vremena je bilo potrebno kako bi si pronašla odgovarajuću četkicu - od soft, medium ili hard, do oblika i specifičnosti. Smatram kako su upravo
…prikaži još!o četkice najbitnije za zube, a ne pasta.
O Radius četkicama čitala sam samo najbolje, stoga bi se jako veselila kad bi ih mogla isprobati.
Nemam iskustva s četkicama za zube jer rijetko perem zube, ali isto tako mi ljudi kažu da imam rijetko lijepe zube. Pošaljite mi četkicu za svaki slučaj ako donesem novogodišnju odluku da ću druge godine prati zube.
Od malena roditelji su me učili higijeni zuba što je podrazumijevalo redovito pranje i odlazak stomatologu. Govorili su mi-ako ne budem pazila na svoje zube da ću imati arheološko nalazište u zubima, da ću izgledati kao krezumica i da me,kao
…prikaži još! djevojku niti jedan dečko neće htjeti poljubiti. I danas se pridržavam njihovih pravila-obavezno pranje zuba dva puta dnevno. Nezamislivo mi je ustati se ujutro ili otići na spavanje a da preskočim ritual pranja zubi. Moja zubarica uvijek mi je govorila kako trebam mekane četkice, obavezno korištenje zubnog konca i vodice za ispiranje zuba. Njezinih pravila se držim kao pijan plota i zato nisam imala složenijih problema sa zubima. Cijeli tim za njegu zubiju kupujem u ljekarnama. Moja četkica je od prirodnog vlakna te kao takva omogućuje mi temeljito čišćenje čak zahvaća i prostore koje obična četkica ne može dohvatiti. Zubni konac je Radius i moram reći da je odličan-prirodni svileni zubni konac koji je presvučen pčelinjim vosokom omogućuje temeljito čišćenje međuzubnog prostora. I na kraju vodica za zube koja je protiv plaka. Moja četkica za zube ima putnu kutijicu.
Zubarica mi uvijek kaže kako temeljito vodim brigu o zubima što je pohvalno.
Ma zamisli ti da ja jedno jutro dođem u kupaonicu i nađem tamo četku koja bi mi se osmjehnula svojom velikom glavom prekrivenom mikrositnim mekanim vlaknima:) Koja bi to radost bila! A tek bljesak po izlasku iz kupaone?
radius četkica bi bila prava za moga muža, jer on obožava prati zube, svako jutro i večer uredno četka po 100 godina, a četkice i paste mijenja što češće može.... pomozite mu da nastavi sa svojim dobrim navikama!
Četkica prava bitna je jako Ali nju izabrati ne zna baš svatko. Bolesti desnih jako se bojim Gingivitis ili paradontitis,strah me da se ne usrećim kojim. Četkica je ova meka a ne tvrda To je važno zato jer uz nju
…prikaži još!z nju nikad neće nijedan zub početi da se mrda.
Radius četkica do 9 mjeseci traje
I tri puta čišće zube ona nam daje.
Sa četkicom ovom četkanje "gore-dolje" zaboravi
I za nov način čišćenja "naprijed-nazad" ti se pripravi.
Četkicu ovu jako želim
Obećajem da ni sa ljubavi svoga života neću da je dijelim.
Miris kadulje,kamilice,ružmarina,matičnjaka samo su dio mediteranskog ugođaja kojeg mogu prenijeti u svoj dom ili ured kad četkam svoje zube sa raznolikim i zdravim izborom paste za zube. Radisu četkica za zube i pasta za zube su moja veza iz snova.Uz
…prikaži još!z samo malo truda svakog dana dok četkam svoje zube dobijem maksimalan učinak za cijeli dan.Moji zubi su bijeli,a osmijeh dok kontaktiram s ljudima siguran. Volim svoje zube. Zbog njihovog blještavog,zdravog i čvrstog izgleda moji se podočnjaci i ne primjećuju. ;)
Čujte i počujte, istina je prava Super četkicu za zube poklanja nam zdrava krava To nije samo obična za zube četkica Ona ima čak 6350 mikrovlaknastih dlačica Super oblikovanu zaobljenu glavu I ergonomski oblikovanu ručku pravu Zato jednu četkicu pošaljite
…prikaži još!šaljite baš meni
Da i dalje zdravima održavam svoje zube i desni!
Hvala Vam!
Zbog toga što imam osjetljive desni i paradentozu svaki put kad kupujem četkice čitam pažljivo što piše na njima. No još uvijek nisam pronašla neku da mogu reći da mi super odgovara, jedna je pretvrda pa mi oštečuje ionako oštećeno
…prikaži još!o zubno meso, druga je premekana pa kao da uopće ne pere zube ... E sad ... sad je na redu Radius četkica za zube - NADAM SE, i isto tako se nadam da će ona pomoći!
ja sam apsolutno opsjednutasvojim zubima. stalno ih nešto peruckam, flossam, poliram, kod zubara sam već kao doma. nikad karijes nisam imao u životu. baš obožavam svoje zube. :D što se proizvoda tiče, novu četkicu si kupujem svaki tjedan, mada je
…prikaži još!a je preporuka da se mijenja svaka 2-3 mjeseca, ali eto, veliki sam čistunac, pa tako i u tom pogledu...
Ova četkica bi bila idealna za mog sina, jer stalno ima problema sa zubima i desnima, a nije baš oduševljen pranjem zubi. A ono što je novo uvijek je zanimljivo i primamljivo, pa se nadam da bi ga Radius četkica
…prikaži još!a privukla na češće pranje zubi
zubi su odraz ljepote, i tesko je naci pravu cetkicu koja ce biti ucinkovita... nadam se da cu ovojiti ovu nagradu i da cu dokazati sebi da jedna takva ipak postoji..
Radius četkica za zdrave desni i zube
Komentari 70
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.