Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Napiši nam svoj komentar na članak i opiši vlastita iskustva sa četkicama za zube, a pet najboljih komentara Bio Svijet nagradit će sa Radius četkicama za zube koje traju do devet mjeseci Komentare možeš ostaviti do 6. rujna, nakon čega
…prikaži još!ega ćemo izabrati pet najboljih.
nas je u obitelji troje, a u našoj čaši za četkice za zube ima 8 komada četkica....moj muž je najjednostavniji ima jednu i zadovoljan je, moj sin ih ima 5-raznih boja i veličina i mijenja ih prema raspoloženju a mama
…prikaži još! je sretna jer sin bez problema pere zubiće čak i samo iz zabave(jer je dobio npr.novu četkicu), a ja - ja imam dvije-meku i polutvrdu zbog osjetljivih desni i mijenjam ih svakih mjesec mjesec i pol-meni bi četkica koja traje 9 mjeseci uvelike olakšala život i novčanik-baš bi je voljela isprobati :)
Zbog toga što imam osjetljive desni i paradentozu svaki put kad kupujem četkice čitam pažljivo što piše na njima. No još uvijek nisam pronašla neku da mogu reći da mi super odgovara, jedna je pretvrda pa mi oštečuje ionako oštećeno
…prikaži još!o zubno meso, druga je premekana pa kao da uopće ne pere zube ... E sad ... sad je na redu Radius četkica za zube - NADAM SE, i isto tako se nadam da će ona pomoći!
Muski clan obitelji misli kako su sve cetkice iste tako da uvijek imamo one cetkice koje su medu jeftinijima. Drugi razlog sto kupujemo jeftinije je taj sto nas je 4 u obitelji, pa kada bi uzeli malo bolje cetkice (npr.
…prikaži još! po 20, 30 kn) to bi nas stajalo 80 - 120kn. To bi nam bilo malo puno previse. No, ponekad dobijem zelju da kupim najskuplju cetkicu jel mi se moja rascvate vec nakon nekih tjedan, dva, posto cudno perem zube. Tako da bi bilo super da dobijem cetkicu. :D a i imam neke cudne zube, tak da ono. cetkica bi me stvarno jako razveselila. a mozda ju i dam svome tati, on ima bolest esni, povlace mu se sa zubi pa mislim da bi mu ova cetkica uvelike pomogla. :) i on bi bio sretan - potrosio bi manje jel cetkice traju 9 mjeseci, a mi moramo kupiti nove svakih mjesec, mjesec i pol. :D
Sa četkicama i zubima imala sam puno problema godinama. Kao prvo, nisam pravilno prala zube, nisam kružno prala meso, pa samo lagano povlačila četkicu dolje preko zuba. Sve je to dovodilo do krvarenja. Mislila sam da trebam što tvrđu četkicu
…prikaži još! jer treba dobro izribati kutnjake, a onda sam posjetila zubara i sa zubaricom prala zube. Također mi je pojasnila koju i kakvu četkicu da kupim. Već godinama koristim manju mekanu ćetkicu jer što je manja, lakše je doći do pojedinih zuba, a meso ne krvari. Za kutnjake ponekad koristim medium četkicu, ali uglavnom perem sa 1 soft s kojom sam jako zadovoljna. Čitajući opis ove četkice, vjerujem da je dobra i voljela bih s njom prati svoje zube.:)))
Nakon isprobavanja svih mogućih pasti za zube radi osjetljivih desni, čini mi se da je red značajnije promijeniti promijeniti tip četkice. Iako sam ozbiljno razmišljala o ulaganju u "tuš" za zube i usnu šupljinu, čini mi se da ću svakako
…prikaži još! prvo isprobati ovu Radius četkicu (i u slučaju da ju ne osvojim u ovoj igri) jer ono što sam gore pročitala obećava.
Eh da krenem neznam od kuda početi nikako .... krvarenje desnih bol zubiju sve moguće zubare već znam koliko sam ih promjenila samo da mi pomognu ali nema pomoći . Kupovala sam raznorazne četkice ova tvrda ova premekana ova ne
…prikaži još! vrijedi eto zaista neznam šta da radim više kad zube perem ko da ih perem žiletom a ne zubnom četkicom. Ovo bi voljela probat možda mi ublaži ove moje simptome :)
stvar je vrlo jednostavna-zdravi zubi su temelj cjelokupnog zdravlja i za održavanje higijene zubiju neophodna je dobra četkica,a Radius četkica je stvarno dobra četkica
zubi su odraz ljepote, i tesko je naci pravu cetkicu koja ce biti ucinkovita... nadam se da cu ovojiti ovu nagradu i da cu dokazati sebi da jedna takva ipak postoji..
dobar dan:)
imam 23 godine i dosada nisam nasla cetkicu koja je izdrzala cvrstocu dulje od tjedan dana buduci da dosta perem zube,mozda ipak postoji takva cetkica i nadam se da jedna ceka i na mene ;)
Upravo ovih dana mi je dijagnosticirana početna faza parodontoze, gingvitis, i sigurno bi mi dobro došla jedna takva četkica koja će biti prilagođena mojim osjetljivim zubima :)) No, svakako sam ju odlučila isprobati i vjerujem da ću uz nju na
…prikaži još! ispravan način moći njegovati svoje osjetljive desni koje se evo, nažalost, pomalo i bolesne...tako da vjerujem da je veoma korisno koristiti ovu četkicu jer je sigurno jako dobra za nas i naše zube :)) sretno svima :))
Isprobala sam puno četkica za zube jer imam osjetljive desne i svako toliko mi se upale i počnu krvariti dok perem zube,čak sam kupila i električnu četkicu u nadi da će mi se te upale smiriti ali od nje su
…prikaži još! mi desne još više krvarile.Još uvijek nisam pronašla četkicu koja mi odgovara i prvi put čujem za ovu Radius četkicu sa mekanim vlaknima,svakako ću je morati isprobati.
Imati dobru četkicu stvarno treba,ali kako pogoditi koja je ona prava!Dajte da probam pa vam javim jeli to ta!Pozdrav od one koja se trudi biti što češće s Zdravom kravom
Kvalitetna i dugotrajna četkica za zube zlata vrijedi! Otkad znam za sebe imam upaljeno zubno meso iako njegujem svoje zube maksimalno i redovito ispirem usta kaduljom. Od četkica sam probala sve i svašta i nijedna nije zadovoljila potrebe mojih desni.
…prikaži još! Zapravo, neke su čak i pogoršale stanje jer nakon nekog vremena vlakna četkice počinju stršati na sve strane i to je izazivalo još jače krvarenje! Užas! Ova četkica mi se čini idealnom jer se planiram baviti odnosima s javnošću a nema ništa ljepše i ugodnije nego vidjeti divan osmijeh ;)
Otkad je mi je sestrična rekla da su mi zubi "najveće blago koje imam" odlučila sam uložiti puno više u njihovu zaštitu i preventivnu njegu. Četkice koje se inače prodaju u supermarketima sam većinu isprobala i niti jedna nije ispunila
…prikaži još! moja očekivanja tako da se nadam da bi Radius četkica mogla. biti "the one".
Uh, ja ih trenutno u kupaoni imam 5,6 različitih :P Uvijek kupim, pa nisam zadovoljna, ili mi se svidi neka druga.. kao trenutno ova vaša Radius! :)) pa eto, ak dobijem, riješavam se ovih svojih :))
Radius četkica za zdrave desni i zube
Komentari 70
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.