Komentari 70

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    malilosinj
    Bez četkice za zube ne bi znala živjeti jer moji su zubi odraz moje ženstvenosti.
    Zdrava__Krava
    Napiši nam svoj komentar na članak i opiši vlastita iskustva sa četkicama za zube, a pet najboljih komentara Bio Svijet nagradit će sa Radius četkicama za zube koje traju do devet mjeseci Komentare možeš ostaviti do 6. rujna, nakon čega …prikaži još!
  • Default avatar -
    glava
    nas je u obitelji troje, a u našoj čaši za četkice za zube ima 8 komada četkica....moj muž je najjednostavniji ima jednu i zadovoljan je, moj sin ih ima 5-raznih boja i veličina i mijenja ih prema raspoloženju a mama …prikaži još!
    medoKartonski
    Zbog toga što imam osjetljive desni i paradentozu svaki put kad kupujem četkice čitam pažljivo što piše na njima. No još uvijek nisam pronašla neku da mogu reći da mi super odgovara, jedna je pretvrda pa mi oštečuje ionako oštećeno …prikaži još!
  • Default avatar -
    sab_ina
    Muski clan obitelji misli kako su sve cetkice iste tako da uvijek imamo one cetkice koje su medu jeftinijima. Drugi razlog sto kupujemo jeftinije je taj sto nas je 4 u obitelji, pa kada bi uzeli malo bolje cetkice (npr. …prikaži još!
  • Default avatar -
    josip22
    Kraljevstvo za pravu četkicu !
  • Default avatar -
    natasa85
    Sa četkicama i zubima imala sam puno problema godinama. Kao prvo, nisam pravilno prala zube, nisam kružno prala meso, pa samo lagano povlačila četkicu dolje preko zuba. Sve je to dovodilo do krvarenja. Mislila sam da trebam što tvrđu četkicu …prikaži još!
  • Default avatar -
    stanli
    Nakon isprobavanja svih mogućih pasti za zube radi osjetljivih desni, čini mi se da je red značajnije promijeniti promijeniti tip četkice. Iako sam ozbiljno razmišljala o ulaganju u "tuš" za zube i usnu šupljinu, čini mi se da ću svakako …prikaži još!
  • Default avatar -
    yaell
    Eh da krenem neznam od kuda početi nikako .... krvarenje desnih bol zubiju sve moguće zubare već znam koliko sam ih promjenila samo da mi pomognu ali nema pomoći . Kupovala sam raznorazne četkice ova tvrda ova premekana ova ne …prikaži još!
  • Default avatar -
    trnje
    stvar je vrlo jednostavna-zdravi zubi su temelj cjelokupnog zdravlja i za održavanje higijene zubiju neophodna je dobra četkica,a Radius četkica je stvarno dobra četkica
  • Default avatar -
    jaca_5
    zubi su odraz ljepote, i tesko je naci pravu cetkicu koja ce biti ucinkovita... nadam se da cu ovojiti ovu nagradu i da cu dokazati sebi da jedna takva ipak postoji..
    veronikakos
    dobar dan:) imam 23 godine i dosada nisam nasla cetkicu koja je izdrzala cvrstocu dulje od tjedan dana buduci da dosta perem zube,mozda ipak postoji takva cetkica i nadam se da jedna ceka i na mene ;)
    lia
    Upravo ovih dana mi je dijagnosticirana početna faza parodontoze, gingvitis, i sigurno bi mi dobro došla jedna takva četkica koja će biti prilagođena mojim osjetljivim zubima :)) No, svakako sam ju odlučila isprobati i vjerujem da ću uz nju na …prikaži još!
  • Default avatar -
    cura
    Isprobala sam puno četkica za zube jer imam osjetljive desne i svako toliko mi se upale i počnu krvariti dok perem zube,čak sam kupila i električnu četkicu u nadi da će mi se te upale smiriti ali od nje su …prikaži još!
  • Default avatar -
    ivanika
    Imati dobru četkicu stvarno treba,ali kako pogoditi koja je ona prava!Dajte da probam pa vam javim jeli to ta!Pozdrav od one koja se trudi biti što češće s Zdravom kravom
  • Default avatar -
    gloriagudelj
    Kvalitetna i dugotrajna četkica za zube zlata vrijedi! Otkad znam za sebe imam upaljeno zubno meso iako njegujem svoje zube maksimalno i redovito ispirem usta kaduljom. Od četkica sam probala sve i svašta i nijedna nije zadovoljila potrebe mojih desni. …prikaži još!
  • Default avatar -
    HollyG
    Otkad je mi je sestrična rekla da su mi zubi "najveće blago koje imam" odlučila sam uložiti puno više u njihovu zaštitu i preventivnu njegu. Četkice koje se inače prodaju u supermarketima sam većinu isprobala i niti jedna nije ispunila …prikaži još!
  • Default avatar -
    nasja
    Genijalan izum. Napokon nešto što stvarno "misli" na naše desni.
  • Default avatar -
    yasmine
    Radius...super zvuči i pere očito u punom krugu :) A tek dizajn i boje...super bi bilo isprobati. Kvalitetna četkica za prekrasan osmjeh :)
  • Default avatar -
    ivana20
    Uh, ja ih trenutno u kupaoni imam 5,6 različitih :P Uvijek kupim, pa nisam zadovoljna, ili mi se svidi neka druga.. kao trenutno ova vaša Radius! :)) pa eto, ak dobijem, riješavam se ovih svojih :))
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.