Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Ja koristim eletričnu četkicu za zube i mogu reći da mi je dobra,lakše očisti neke dijelove i bolje nego obična. No koristim ju gotovo često u kombinaciji sa običnom četkicom ,malo jednu malo drugu.I bitno je da su baterije dobre
…prikaži još!e jer se osjeti da nema snage kada oslabe tako da nema efetka. Koristim extra jake punjive baterije.
Ja sam TERMINATOR za četkice za zube. Nije se "rodila" četkica za zube koja može preživjeti moje četkanje duže od mjesec dana.
Izazivam Radius četkicu na dvoboj!!!
:-)
Stavrno bi je htjela isporobati!!!! Budući da sam zbog višegodišnjeg strganja s koje kakvim tvrdim i krivim četkicama i borbom za pravilo "kružno" četkanje, ipak uspjela toliko uništit desni prednjih zubi tj. ogolila sam zube i napravila tolike udubine u
…prikaži još!u njima...strašno!! Ta udubljenja su mi već bila toliko bolna na podražaj hladno / toplo, da mi ih je zubarica nakraju i plombirala, al i dalje se mučim s pravilnim četkanjem!
Tako bi stvarno voljela isprobati te nove Radius četkice, budući da se njima može četkati i "gore dolje" i da imaju toliko puno vlakana za koje vjerujem da temeljito očiste zube!
Muka mi je tražit i kupovat četkice za zube jer su sve na isti kalup i nijedna mi nije dovoljno učinkovita. Problem je što imam nepravilne zube (da, da, bila sam lijena nosit aparatić ko klinka) pa ih je još
…prikaži još! teže prati. Češće mi se stvaraju zubni kamenac i plak jer neka mjesta ne mogu pravilno očistiti običnom četkicom. Zapravo nema šanse da koristim samo običnu četkicu. Tu su još razne interdentalne četkice za mjesta koja ne mogu očisti običnom četkicom, pa zubni konac i slično. Cijela hrpa dentalnog pribora i muke za obično pranje zubi. Navodno se zubi peru 3 minute? Da baš, možda 13 ako ih želim donekle očistiti. Već sam pomišljala i na elektroničke četkice, ali prije nego se upustim u takve investicije, željela bih isprobat Radius četkicu za zube. Olakšajte mi pranje zubi i nek se nađe jedna Radius četkica i za mene pa da bacim nepotrebni dentalni pribor koji mi oduzima previše vremena i živaca! :)
Moj je suprug vrlo temeljit u održavanju zubne higijene, no bez obzira na kvalitetne četkice koje kupujem(o), vrlo brzo istroši vlakna i nakon 2-3 tjedna treba novu. Baš me zanima koliko bi mu potrajala Radius četkica!
Dovoljno je reć da je najmlađa sisterka oprala zube mački s mojoj četkicom. Od onda ja muku mucim s prevelikim, premalim, tvrdim i mekim glavama na četkicama koje usput kad ih bacim u mirovinom jer ne valjaju, sestra upotrijebi za
…prikaži još! ribanje fuga, i rubova od vrata. :D
Imam jednu, dotrajalu i nikakvu. Samo zato jer mi pase takva. Ajd pomogajte! Hvala! Pusabok! :D
Ne znam da li je to povezano, ali problem s desnima je tijekom trudnoće i sada u fazi dojenja inteziviran, pogotovo što je riječ o drugoj trudnoći i drugom dojenju, tako da bi moji zubi i usna šupljina za Radius
…prikaži još! četkicu bili pravi izazov! Nažalost, na otoku se ne može nabaviti, pa evo prilike za poziv Bio Svijetu da se otisne morem do jednog udaljenog otoka - Korčule!
Ne kaže se bezveze da je matematika svuda oko nas! Radius me asocira na začarani krug zdravlja koji treba svakodnevno slijediti da zločeste bakterije ne bi slučajno stale u red i formirale sekantu, koja će presjeći taj krug i razoriti sklad u njemu!
Muski clan obitelji misli kako su sve cetkice iste tako da uvijek imamo one cetkice koje su medu jeftinijima. Drugi razlog sto kupujemo jeftinije je taj sto nas je 4 u obitelji, pa kada bi uzeli malo bolje cetkice (npr.
…prikaži još! po 20, 30 kn) to bi nas stajalo 80 - 120kn. To bi nam bilo malo puno previse. No, ponekad dobijem zelju da kupim najskuplju cetkicu jel mi se moja rascvate vec nakon nekih tjedan, dva, posto cudno perem zube. Tako da bi bilo super da dobijem cetkicu. :D a i imam neke cudne zube, tak da ono. cetkica bi me stvarno jako razveselila. a mozda ju i dam svome tati, on ima bolest esni, povlace mu se sa zubi pa mislim da bi mu ova cetkica uvelike pomogla. :) i on bi bio sretan - potrosio bi manje jel cetkice traju 9 mjeseci, a mi moramo kupiti nove svakih mjesec, mjesec i pol. :D
Potraga za savršenom četkicom za mene je potraga za Svetim Gralom.Zube redovito perem ali očito uvijek s pogrešnom četkicom,probala sam valjda sve što postoji na našem tržištu,svaki novi izum koji obećava brda i doline ali moje desni su strašno osjetljive,ako
…prikaži još! pritisnem malo jače uvijek prokrvare.Moram priznati da mi je ova četkica vrlo primamljiva i voljela bih ju dobiti pa da zabljesnem svojim zdravim zubima i desnima u Radiusu od nekoliko kilometara!
Imat ću zdrave, čvste zube,
Uzimajući pastu iz tube.
Bolest desni izbjeći ću,
Od gingivitisa i paradontitisa pobjeći ću.
Radius četkica je meka i laka,
Posjeduje mikrovlakna.
Želim četkati zube
Radius četkicama za zube.
Upravo ovih dana mi je dijagnosticirana početna faza parodontoze, gingvitis, i sigurno bi mi dobro došla jedna takva četkica koja će biti prilagođena mojim osjetljivim zubima :)) No, svakako sam ju odlučila isprobati i vjerujem da ću uz nju na
…prikaži još! ispravan način moći njegovati svoje osjetljive desni koje se evo, nažalost, pomalo i bolesne...tako da vjerujem da je veoma korisno koristiti ovu četkicu jer je sigurno jako dobra za nas i naše zube :)) sretno svima :))
Eh da krenem neznam od kuda početi nikako .... krvarenje desnih bol zubiju sve moguće zubare već znam koliko sam ih promjenila samo da mi pomognu ali nema pomoći . Kupovala sam raznorazne četkice ova tvrda ova premekana ova ne
…prikaži još! vrijedi eto zaista neznam šta da radim više kad zube perem ko da ih perem žiletom a ne zubnom četkicom. Ovo bi voljela probat možda mi ublaži ove moje simptome :)
Moje iskustvo s četkicom za zube? Posljednje što sam doživjela odigralo se prije nekoliko dana. Mojeg sam unuka zatekla da s njom četka prašinu unutar kučišta od kompjutera. On tvrdi da je moja četkica kao stvorena za to. Sad se
…prikaži još! svako veće pitam bi li ja saznala za njegovu akciju da ga nisam zatekla na djelu?!? Zaista trebam Radius četkicu jer ona je idealna samo za zube.
Zbog osjetljivih desni vječito tragam za idealnom četkicom isprobala sam cijelo čudo četkica za zube a za ovu četkicu čujem prvi puta i baš bi ju voljela dobiti možda baš ona bude za mene No.1.
Uh, ja ih trenutno u kupaoni imam 5,6 različitih :P Uvijek kupim, pa nisam zadovoljna, ili mi se svidi neka druga.. kao trenutno ova vaša Radius! :)) pa eto, ak dobijem, riješavam se ovih svojih :))
nas je u obitelji troje, a u našoj čaši za četkice za zube ima 8 komada četkica....moj muž je najjednostavniji ima jednu i zadovoljan je, moj sin ih ima 5-raznih boja i veličina i mijenja ih prema raspoloženju a mama
…prikaži još! je sretna jer sin bez problema pere zubiće čak i samo iz zabave(jer je dobio npr.novu četkicu), a ja - ja imam dvije-meku i polutvrdu zbog osjetljivih desni i mijenjam ih svakih mjesec mjesec i pol-meni bi četkica koja traje 9 mjeseci uvelike olakšala život i novčanik-baš bi je voljela isprobati :)
Radius četkica za zdrave desni i zube
Komentari 70
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.