Komentari 70

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    marijaodzic
    Ja koristim eletričnu četkicu za zube i mogu reći da mi je dobra,lakše očisti neke dijelove i bolje nego obična. No koristim ju gotovo često u kombinaciji sa običnom četkicom ,malo jednu malo drugu.I bitno je da su baterije dobre …prikaži još!
    Sibila
    Ja sam TERMINATOR za četkice za zube. Nije se "rodila" četkica za zube koja može preživjeti moje četkanje duže od mjesec dana. Izazivam Radius četkicu na dvoboj!!! :-)
  • Default avatar -
    Malal
    Stavrno bi je htjela isporobati!!!! Budući da sam zbog višegodišnjeg strganja s koje kakvim tvrdim i krivim četkicama i borbom za pravilo "kružno" četkanje, ipak uspjela toliko uništit desni prednjih zubi tj. ogolila sam zube i napravila tolike udubine u …prikaži još!
  • Default avatar -
    marina021
    Muka mi je tražit i kupovat četkice za zube jer su sve na isti kalup i nijedna mi nije dovoljno učinkovita. Problem je što imam nepravilne zube (da, da, bila sam lijena nosit aparatić ko klinka) pa ih je još …prikaži još!
  • Default avatar -
    ivanika
    četkica je fora,neobično izgleda,velika je,kontam da lijepo opere jer je velika,savitljiva i zađe u svaki kutak usta!hvala još jednom
  • Default avatar -
    adriana007
    Moj je suprug vrlo temeljit u održavanju zubne higijene, no bez obzira na kvalitetne četkice koje kupujem(o), vrlo brzo istroši vlakna i nakon 2-3 tjedna treba novu. Baš me zanima koliko bi mu potrajala Radius četkica!
  • Default avatar -
    zea222
    Dovoljno je reć da je najmlađa sisterka oprala zube mački s mojoj četkicom. Od onda ja muku mucim s prevelikim, premalim, tvrdim i mekim glavama na četkicama koje usput kad ih bacim u mirovinom jer ne valjaju, sestra upotrijebi za …prikaži još!
  • Default avatar -
    vitoana
    Ne znam da li je to povezano, ali problem s desnima je tijekom trudnoće i sada u fazi dojenja inteziviran, pogotovo što je riječ o drugoj trudnoći i drugom dojenju, tako da bi moji zubi i usna šupljina za Radius …prikaži još!
  • Default avatar -
    LADY_Ra
    Ne kaže se bezveze da je matematika svuda oko nas! Radius me asocira na začarani krug zdravlja koji treba svakodnevno slijediti da zločeste bakterije ne bi slučajno stale u red i formirale sekantu, koja će presjeći taj krug i razoriti sklad u njemu!
  • Default avatar -
    sab_ina
    Muski clan obitelji misli kako su sve cetkice iste tako da uvijek imamo one cetkice koje su medu jeftinijima. Drugi razlog sto kupujemo jeftinije je taj sto nas je 4 u obitelji, pa kada bi uzeli malo bolje cetkice (npr. …prikaži još!
  • Default avatar -
    valencia72
    Potraga za savršenom četkicom za mene je potraga za Svetim Gralom.Zube redovito perem ali očito uvijek s pogrešnom četkicom,probala sam valjda sve što postoji na našem tržištu,svaki novi izum koji obećava brda i doline ali moje desni su strašno osjetljive,ako …prikaži još!
  • Default avatar -
    yasmine
    Radius...super zvuči i pere očito u punom krugu :) A tek dizajn i boje...super bi bilo isprobati. Kvalitetna četkica za prekrasan osmjeh :)
  • Default avatar -
    nela55
    Imat ću zdrave, čvste zube, Uzimajući pastu iz tube. Bolest desni izbjeći ću, Od gingivitisa i paradontitisa pobjeći ću. Radius četkica je meka i laka, Posjeduje mikrovlakna. Želim četkati zube Radius četkicama za zube.
    lia
    Upravo ovih dana mi je dijagnosticirana početna faza parodontoze, gingvitis, i sigurno bi mi dobro došla jedna takva četkica koja će biti prilagođena mojim osjetljivim zubima :)) No, svakako sam ju odlučila isprobati i vjerujem da ću uz nju na …prikaži još!
  • Default avatar -
    yaell
    Eh da krenem neznam od kuda početi nikako .... krvarenje desnih bol zubiju sve moguće zubare već znam koliko sam ih promjenila samo da mi pomognu ali nema pomoći . Kupovala sam raznorazne četkice ova tvrda ova premekana ova ne …prikaži još!
  • Default avatar -
    marija48
    Moje iskustvo s četkicom za zube? Posljednje što sam doživjela odigralo se prije nekoliko dana. Mojeg sam unuka zatekla da s njom četka prašinu unutar kučišta od kompjutera. On tvrdi da je moja četkica kao stvorena za to. Sad se …prikaži još!
  • Default avatar -
    ivanika
    Ne vjerujem!!!Hi hi kvala Zdrava Krava!Javim se!Puno nsreće ostalima u nagradnim igrama,konačno vjerujem da netko čita poruke!
  • Default avatar -
    gojuric
    Zbog osjetljivih desni vječito tragam za idealnom četkicom isprobala sam cijelo čudo četkica za zube a za ovu četkicu čujem prvi puta i baš bi ju voljela dobiti možda baš ona bude za mene No.1.
  • Default avatar -
    ivana20
    Uh, ja ih trenutno u kupaoni imam 5,6 različitih :P Uvijek kupim, pa nisam zadovoljna, ili mi se svidi neka druga.. kao trenutno ova vaša Radius! :)) pa eto, ak dobijem, riješavam se ovih svojih :))
  • Default avatar -
    glava
    nas je u obitelji troje, a u našoj čaši za četkice za zube ima 8 komada četkica....moj muž je najjednostavniji ima jednu i zadovoljan je, moj sin ih ima 5-raznih boja i veličina i mijenja ih prema raspoloženju a mama …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.