Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Moj je suprug vrlo temeljit u održavanju zubne higijene, no bez obzira na kvalitetne četkice koje kupujem(o), vrlo brzo istroši vlakna i nakon 2-3 tjedna treba novu. Baš me zanima koliko bi mu potrajala Radius četkica!
Ova četkica bi bila idealna za mog sina, jer stalno ima problema sa zubima i desnima, a nije baš oduševljen pranjem zubi. A ono što je novo uvijek je zanimljivo i primamljivo, pa se nadam da bi ga Radius četkica
…prikaži još!a privukla na češće pranje zubi
Moja iskustva nisu loša
no četkica svaka brzo dođe do koša.
Za svoje zube i desni ja najbolje želim
da blistav osmijeh svakodnevno dijelim!
Radius četkicu zato ja hoću
jer, kao što vidim, pruža najbolju kakvoću!
Zbog osjetljivih desni vječito tragam za idealnom četkicom isprobala sam cijelo čudo četkica za zube a za ovu četkicu čujem prvi puta i baš bi ju voljela dobiti možda baš ona bude za mene No.1.
Da su zdravi i lijepi zubi najbolji ženin ukras na licu, to je dobro poznato. Dosta vremena je bilo potrebno kako bi si pronašla odgovarajuću četkicu - od soft, medium ili hard, do oblika i specifičnosti. Smatram kako su upravo
…prikaži još!o četkice najbitnije za zube, a ne pasta.
O Radius četkicama čitala sam samo najbolje, stoga bi se jako veselila kad bi ih mogla isprobati.
Četkica prava bitna je jako Ali nju izabrati ne zna baš svatko. Bolesti desnih jako se bojim Gingivitis ili paradontitis,strah me da se ne usrećim kojim. Četkica je ova meka a ne tvrda To je važno zato jer uz nju
…prikaži još!z nju nikad neće nijedan zub početi da se mrda.
Radius četkica do 9 mjeseci traje
I tri puta čišće zube ona nam daje.
Sa četkicom ovom četkanje "gore-dolje" zaboravi
I za nov način čišćenja "naprijed-nazad" ti se pripravi.
Četkicu ovu jako želim
Obećajem da ni sa ljubavi svoga života neću da je dijelim.
Ne znam da li je to povezano, ali problem s desnima je tijekom trudnoće i sada u fazi dojenja inteziviran, pogotovo što je riječ o drugoj trudnoći i drugom dojenju, tako da bi moji zubi i usna šupljina za Radius
…prikaži još! četkicu bili pravi izazov! Nažalost, na otoku se ne može nabaviti, pa evo prilike za poziv Bio Svijetu da se otisne morem do jednog udaljenog otoka - Korčule!
Od malena roditelji su me učili higijeni zuba što je podrazumijevalo redovito pranje i odlazak stomatologu. Govorili su mi-ako ne budem pazila na svoje zube da ću imati arheološko nalazište u zubima, da ću izgledati kao krezumica i da me,kao
…prikaži još! djevojku niti jedan dečko neće htjeti poljubiti. I danas se pridržavam njihovih pravila-obavezno pranje zuba dva puta dnevno. Nezamislivo mi je ustati se ujutro ili otići na spavanje a da preskočim ritual pranja zubi. Moja zubarica uvijek mi je govorila kako trebam mekane četkice, obavezno korištenje zubnog konca i vodice za ispiranje zuba. Njezinih pravila se držim kao pijan plota i zato nisam imala složenijih problema sa zubima. Cijeli tim za njegu zubiju kupujem u ljekarnama. Moja četkica je od prirodnog vlakna te kao takva omogućuje mi temeljito čišćenje čak zahvaća i prostore koje obična četkica ne može dohvatiti. Zubni konac je Radius i moram reći da je odličan-prirodni svileni zubni konac koji je presvučen pčelinjim vosokom omogućuje temeljito čišćenje međuzubnog prostora. I na kraju vodica za zube koja je protiv plaka. Moja četkica za zube ima putnu kutijicu.
Zubarica mi uvijek kaže kako temeljito vodim brigu o zubima što je pohvalno.
ja sam od uvjek imala broblema sa četkicama za zube.ili su mi bile tvrde ili premekane i uvjek mi je pri pranju zubi išla krv iz desni.još dan dans se to dešava jer mi je zubarka rekla da imam jako
…prikaži još! mekanu čeljust i osljetljive desne.zbog silnih upala i kvarnih zubi često moram kod zubara a u svojim godinama još uvjek nisam našla odgovarajuću četkicu koja bi mi mogla spriječit krvarenje desni pri pranju zubi
Kako su članci o oralnoj higijeni oduvijek plijenili moju pažnju, niti ovaj nije ostao nezamijećeni!! A nadam se da će mi i donijeti sreću :-)) Budući da mi je pranje zuba neizostavni dio jutarnje i večernje higijene, ne trebam posebno
…prikaži još!o spominjati koliko mi je bitno imati kvalitetnu četkicu za zube (ili one malo jeftinije redovito mijenjati!). A sada se osim kvalitete nudi i trajnost! Savršeno! Jako bih voljela probati Radius četkicu za zube i u njoj pronaći ono savršeno za mene. Do sada nisam uspjela pronaći tako nešto, stoga se redovito upuštam u isprobavanje novih četkica u nadi da ću jednom moći reći TO JE TO ŠTO MI ODGOVARA.
Iskustva sa četkicama za zube???!!! Užas!!! Već pet godina svako dva mjeseca mijenjam četkicu za zube. Kupovala sam one od 15 kn do 50 kn, meke, tvrde, sa gumenom drškom, bez gumene drške, sa dugim nitima, roze, plave, velike, male,
…prikaži još! električne, ručne, potpuno ravne, nakrivljene,... i još dan danas nisam naišla na četkicu koja bi mi 100% odgovarala.
Pišem komentar u nadi da ću dobiti četkicu za mojeg sina. Njegova je potrošnja pasti, četkica, zubnog konca, dentalnih čačkalica s koncem ili bez, interdentalnih četkica, konca s ogledalcem i nezmamčega još, ogromna. Priznajem da su mu zubi lijepi i
…prikaži još!i bijeli ali u svakoj trgovini može 45 minuta provesti pred policom s četkicama i pastama za zube. Zaista bih se radovala da osvojim Radius jer možda je baš ta četkica ona koji godima traži.
Muka mi je tražit i kupovat četkice za zube jer su sve na isti kalup i nijedna mi nije dovoljno učinkovita. Problem je što imam nepravilne zube (da, da, bila sam lijena nosit aparatić ko klinka) pa ih je još
…prikaži još! teže prati. Češće mi se stvaraju zubni kamenac i plak jer neka mjesta ne mogu pravilno očistiti običnom četkicom. Zapravo nema šanse da koristim samo običnu četkicu. Tu su još razne interdentalne četkice za mjesta koja ne mogu očisti običnom četkicom, pa zubni konac i slično. Cijela hrpa dentalnog pribora i muke za obično pranje zubi. Navodno se zubi peru 3 minute? Da baš, možda 13 ako ih želim donekle očistiti. Već sam pomišljala i na elektroničke četkice, ali prije nego se upustim u takve investicije, željela bih isprobat Radius četkicu za zube. Olakšajte mi pranje zubi i nek se nađe jedna Radius četkica i za mene pa da bacim nepotrebni dentalni pribor koji mi oduzima previše vremena i živaca! :)
Moje iskustvo za četkicama za zube koje sam da sada koristila nije nimalo pozitivno.Bez obzira na tvrdoću vlakana četkice,proizvođača ili cijenu ne mogu reći da sam zadovoljna učinkom čišćenja i njege svojih zubi i usne šupljine općenito..Ponekad mi se čak
…prikaži još! znalo dogoditi da mi između zubi zapne ,,vlakno četkice,, ...jako neugodan osjećaj.Smatram da masa proizvođača predstavlja svoje četkice kao vrlo učinkovite i inovativne, no svi mi,njihovi korisnici, najčešće znamo da to ,,nije tako,,.Osim toga,nedavno sam kupila dječju četkicu (poznatog proizvođača)za svoju 2,5 god. staru djevojčicu koja je pretvrda ,znači loše iskustvo za dijete koje tek usvaja naviku čiščenje zubi.Osim što masa četkica (naročito dječjih) lijepo izgleda,moja je želja da se više poradi na tome da četkice koje kupujemo prvenstveno budu kvalitetne,a njena estetika neka bude u ,,drugom planu,,.Tako ćemo dobiti ono što je zaista svima nama potrebno,a to su zdravi i lijepi zubi, bez neugodnih iskustava i bez bespotrebnog bacanja novca.Zato želim Radius četkicu za zube,jer znam...da neće ,,iznevjeriti,, moj osmjeh :)
Iako sam relativno mlada imam velikih problema sa desnima-povlaćenje mesa,naticanje,krvarenje su neki od problema s kojima se često susrećam ako svoje zube ne čistim na pravi način.Obično koristim tvrde četkice koje mijenjam svaka 2-3 mjeseca.Nemam svoju omiljenu četkicu jer ju
…prikaži još! još nisam pronašla i zato bi željela isprobati Radius četkicu.
Muke s četkicama mučim već dulje vrijeme. Nekim ljudima to zvuči pretjerano i banalno al stvarno je jako teško pronaći četkicu s kojom je ugodno prati zube i koja zaista obavi svoj posao. Zadnji put sam bila zadovoljna četkicom prije
…prikaži još! tri godine, baš sam dugo kupovala tu istu koja mi je odgovarala, no nažalost više se ne proizvodi. Kupovala sam sve i svašta al ponekad bi te četkice završile za čišćenje radijatora i svega što se nađe na putu. Otad mi je svaka kupnja Sizifov posao. Zato nemojte dopustiti da se bakterije i karijesi kotrljaju i dajte mi Radius četkicu ;-)
Radius četkica za zdrave desni i zube
Komentari 70
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.