Komentari 139

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    wanda11
    Scenarij za idealan izlet: Moj dragi i ja :) 7:00 Buđenje, obavljanje jutarnje toalete, oblačenje udobnih krpica i doručak (da nam šećer ne padne :)) 8:00 nakon uzimanja potrebnih stvari (dekica, klopa, voda i pokoji rekvizit za igranje) izlazimo napolje …prikaži još!
  • Default avatar -
    lana11
    Sa dečkom sam u vezi čak 5 godina, i na svaki moj prijedlog za šetnju ili boravak u prirodi on nađe savršen razlog i izgovor samo da to odgodi. Čak ga 10 minuta moram nagovarati da samnom na 15 minuta …prikaži još!
  • Default avatar -
    jhizak
    Nagrada 1 Idealan boravak u prirodi je vožnja biciklom do vinograda odakle mogu uživati u prekrasnom pogledu na cijeli grad. Usput je naravno neizostavan piknik na velikoj livadi uz cvrkut ptica na ovom proljetnom suncu. Nema boljeg načina za opuštanje …prikaži još!
  • Default avatar -
    Raketica
    Čim osvanu prvi prekrasni proljetni danni ja i moja obitelj stalno bi bili vani. U kući smo vrlo malo a vani stalno. VOlimo šetati u prirodi, djeca trčati po livadam, gledati prekrasnu prirodu i cvijeće. Volimo vidjeti nešto novo i …prikaži još!
  • Default avatar -
    ivanavk01
    Moj idealan izlet bi bilo jednostavno opuštanje. Nije bitno da li je to priroda ili nešto drugo, ali ako bih morala birati između navedenih nagrada to bi bilo prvo :) Dakle, izleta do sada nisam imala baš puno i ne …prikaži još!
  • Default avatar -
    segradicek
    s obzirom da sam operirala kralježnicu liječnik mi kod svake kontrole savjetuje puno šetnje i plivanja. Jedan od razloga zašto se ne pridržavam njegovih uputa je višesatni posao u uredu, nakon čega sam previše lijena i umorna da se upustim …prikaži još!
  • Default avatar -
    Tonakka
    Moja seka i ja. Rano buđenje, ono gdje imaš osjećaj da si u tom trenutku jedina osoba na svijetu, kad otvoriš prozor i priroda još spava, cvrkut ptica ali ako samo malo zastaneš - sveopća tišina. Svježe iscijepana drva, prohladan …prikaži još!
  • Default avatar -
    suzyyy
    Moj dragi i ja radimo takav posao da za nas nema puno odmora.Samo radimo i radimo i onda jedva cekamo vikend da pobjegnemo od svega i odemo negdje u prirodu na svjez zrak i daleko od guzve.Obozavamo piknik i nas …prikaži još!
    wicked007
    Idealni boravak u prirodi (velika prostrana livada bogata cvijećem, leptirima, ponekim stablom za hlad) sastoji se od: dobre knjige (za trenutke odmora), tjelovježbe (joga), igranja neke zabavne igre poput badmintona (obozavam gubiti od dečka). Puno tekućine, zaštitni faktor na licu …prikaži još!
  • Default avatar -
    luna14
    dan u prirodi bih provela na otvorenom xD Uz bilo koju nagradu.ali ajde 1. nagrada
  • Default avatar -
    Ivka1312
    Moj najbolji izlet bi bio najbolje proved sa obitelji !Iako već tri godine planiramo otić na neki izlet a nikako da odemo ovo bi bilo idealno riješenje za sve naše problem.To bi bio jedan od najljepših dana jer bi on …prikaži još!
  • Default avatar -
    bucocar
    nagrada br 3...komentar je niže...
  • Default avatar -
    charlito
    Provesti vrijeme u prirodi za zaposlene i nastanjene u veliki gradovima je zdravlje za dušu i tijelo. Udisati čisti, svježi zrak, miris prirode, zujanje pčela, žuborenje vode, slušanje glasne tišine, zvuči kao bajka, a prirodu treba dotaknuti, prići joj. pripoda …prikaži još!
  • Default avatar -
    Wilhem
    Naj bolji je izlet u prirodu s voljenom osobom, lagana hrana na livadi, sunce i svježe pokošena trava oko nas. Ima li išta bolje od popodneva uz voljene i svježi zrak? Rodom iz slavonije, vječni zaljubljenik u prirodu. nema bolje …prikaži još!
  • Default avatar -
    renky
    Tijekom zime najveći dio vremena provodimo u zatvorenom, često pregrijanom i suhom zraku.Noći su duge a dan kao da ga nema.Zima je kriva za naše ponašanja kao što su bezvoljnost, umor, pojačan tek, osobito glad za slatkim, depresija.Zato prve zrake …prikaži još!
    djetelina0112
    Idealni boravak u prirodi za mene i mog dečka započinje jutrom uz cvrkut ptica i žubor potoka. Toplina sunca nas mami u laganu šetnju kroz predivan krajolik Lonjskog polja. Uz promatranje ptica mogli bi se okupati u starim riječkim rukavcima. …prikaži još!
  • Default avatar -
    sonja_1991
    A, da-toliko sam se zamislila da sam zaboravila napisati koju nagradu bih željela-nagrada 1 (Ivanić Grad; wellness,plivanje,sport...).
  • Default avatar -
    mazaluna
    Hitamo u mir Etno sela Stara Lonja.Naš psić Luna maše repićem od sreće,konačno priroda.Uživamo u mirisima cvijeća i mladog lišća pa idemo uloviti ribice za ručak.PopOdne čamac pa na razgledavanje Lonjskog polja i na kraju ljubavna priča u selu Čigoš.Prije …prikaži još!
    xenia64
    nagrada br.1
    xenia64
    Moj pojam idealnog boravka u prirodi mijenjao se s godinama i obiteljskim prilikama. Dok sam išla u školu često sam s prijateljima pješačila planinarskim stazama našeg kraja. Naravno da su nam najdraže bile večeri uz logorsku vatru, gitare i pokoji …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.