Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Moj idealan boravak u prirodi je bilo kakav izlet dok god me netko drži za ruku cijelo vrijeme, i to ne zato da bi me stavio ispred sebe ako naleti medo...nego onak bezveze...pa kome ne bi bilo idealno! Još ako
…prikaži još! je negdje oko Hotela Sport u Ivanić Gradu...Savršen odmor za proljetni umor! Nagrada br.1
poslije stresnog tjedna, radnog dana od -do,najljepši snovi se mogu ostvariti poklonom nagrade br.1. Opuštanjem u mirnoj oazi,uz ugodno društvo sa mužem i jutarnjom kavom u miru, bez stresa i brzine. Nakon kave opuštanje uz laganu masažu, sa odlaskom poslije
…prikaži još! nje na bazen. Kad se umorimo odlazak na odmor, što si ni u ludulu u tjednu nemožemo priuštiti, a poslije njega lagana rekreacija, poslije korištenje saune da sve ono loše iziđe iz nas, pa čak i negativne misli, bez buke i vike, molim Vas priuštite nam da nakon nekoliko godina si priuštimo takav raj
Za mene je svaki boravak u prirodi idealan, važno mi je samo da sam u dobrom društvu! Priroda me jako opušta i zaista uživam na svježem zraku. Ja sam tip osobe koja je uvijek spremna na duge šetnje, upoznavanje krajolika,
…prikaži još! otkrivanje novih vrsta biljaka i sl. Želim nagradu broj 3! Znam da bih uživala u Motelu Plitvice. Nije mi daleko pa ne bi previše vremena potrošila na putovanje, a opet je dovoljno daleko da se odmaknem, odmorim i uživam u prirodi. Obožavam ličku kuhinju, a ne bi loše bilo ni zaplesati navečer uz laganu muziku!
Obožavam prirodu, a idealan boravak u prirodi uključuje mojeg dugogodišnjeg dečka s kojim mi nikad nije dosadno, ruksak, osmijesi na licima, trčanje po zelenim livadama, istraživanje brežuljaka, udisanje svježeg zraka, odmor u sjenci nekog stabla… Treba nam odmor od
…prikaži još! svakodnevnih obaveza i „punjenje baterija“, a priroda je najbolji „punjač“! Želim nagradu broj 3 jer me Vrata Hrvatske neodoljivo privlače. Krajolik je predivan, lička kuhinja sigurno još bolja, a vidim da tamo ne fali ni romantičnog ugođaja! Ma milina!
Izleti u prirodu me podsjećaju na moje djetinjstvo kada sam s roditeljima i bratom svaki vikend išla na jednu obližnju planinu i uz roštilj,prijatelje i vatru provodila prekrasne trenutke.Igranje tenisa,lovice i još puno igara su mi lijepo ostale u sjećanju...Kako
…prikaži još! smo se preselili već jako dugo nisam bila na izletu i voljela bih osvojiti ovakvu nagradu i bar jedan dan zaboraviti na stres i probleme i prisjetiti se predivnog i nezaboravnog djetinjstva :)
Željela bih nagradu br.3
I suprug i ja smo rodom djeca iz manjeg gradića okruženog poljima i prirodom koje je posao doveo u velegrad u kojem već godinama živimo i ovaj tempo života jednostavno je izbrisao sve čari prirode, mira i tišine koje smo
…prikaži još! nekad poznavali.Kako uz to, početkom ljeta očekujemo i prinovu, ovaj izlet bi bio kao melem za dušu, šetnice u prirodi i punjenje baterija za sve ono što nas uskoro čeka. Želim nagradu 2
Naša mala obitelj svake godine sa veseljem iščekuje prve sunčane dane! Kako imamo malenog hiperaktivca, svaki slobodan trenutak u danu provodimo vani! Obožavamo izlete te često idemo do obližnjih parkova, rijeka, jezera, ili na selo. Nadamo se da ćemo biti
…prikaži još!i jedni od sretnika koji osvoje vašu nagradu!
Lijep pozdrav!
1
Dečko i ja po cijele dane radimo, ja ujutro , on popodne, i nikako se ne uspijemo vidjeti prije vikenda. Odmor u prirodi bi nam savšreno poslužio da upotpunimo zajedničke trenutke kojih je tako malo.
Pozdrav, upravo sam dobila obavijest o otkazu i usmeno priopćenje da ne moram od ponedjeljka dolaziti na posao, tako da se trenutno na ovaj Dan sreće osjećam kao da me netko pustio iz zatvora i odmah sam krenula tražiti zanimljive
…prikaži još!ive članke i izlete da spriječim moguću depresiju i naišla na Vaš portal koji mi se odmah svidio i eto mog komentara za idealan boravak u prirodi: Isključen mobitel, toplo vrijeme puno sunca, izvan glavnog grada domaća obilata klopica i aktivni sadržaji kao npr. ležanje sat vremena na stolu za masažu uz miris ružmarina i kadulje, topla termalna voda bazena i ležaljka pod drvetom u hladu...
....ah.... to bi bilo divno.
Bokić!
s obzirom da sam operirala kralježnicu liječnik mi kod svake kontrole savjetuje puno šetnje i plivanja. Jedan od razloga zašto se ne pridržavam njegovih uputa je višesatni posao u uredu, nakon čega sam previše lijena i umorna da se upustim
…prikaži još! u takvo što. Ovaj izlet dao bi mi više motivacije da se trgnem iz svog zimskog sna i istražim čari proljeća. Zainteresirana sam za nagradu br 5. s obzirom da uključuje sve ono što mi liječnik već duže vrijeme preporučuje.
Idealan boravak u prirodi je svaki boravak u prirodi bez mobitela i sve ostale aparature. Samo ruksak na leđa, sendvići i nešto za popiti i dobra volja. Lijepo je otići na neki izlet sa obitelji, a rado povedemo i psa
…prikaži još! pa svi uživamo, odmaramo i zabavljamo se.
Nagrada 2
Idealni boravak u prirodi: Prije svega potrebno je lijepo vrijeme, dobro društvo, ruksak za piknik pun hrane i pića, fotić za zabilježiti te predivne trenutke i prirodu (posebno ja, kao biolog), i neko mjesto za boravak (ljeti idealan kamp) od
…prikaži još! kojeg se do svih znamenitosti može doći pješice ili biciklom. Dečko i ja već smo puno proputovali i, iako smo bili u Gorskom Kotaru, odlučujem se za nagradu br. 2 - Polupansion za dvoje s korištenjem svih sadržaja Motela Breza, Ravna Gora + ruksak za piknik jer mi je to jedan od najljepših dijelova Lijepe naše; voljela bih posjetiti Kamačnik u proljeće i NP Risnjak, no moram priznati da mi se sviđa i to što Motel Breza ima wellness! ;)
Naj bolji je izlet u prirodu s voljenom osobom, lagana hrana na livadi, sunce i svježe pokošena trava oko nas. Ima li išta bolje od popodneva uz voljene i svježi zrak? Rodom iz slavonije, vječni zaljubljenik u prirodu. nema bolje
…prikaži još! stvari od tišine i prirode.
Moj idealni boravak u prirodi je bez ikakvih tehnoloških uređaja. Nema mobitela, tableta ma nema interneta ni sata. Svaki dan idem sa psom u duge šetnje šumom, to me jako smiruje i uopće ne želim misliti na ništa drugo nego
…prikaži još! uživati u mirisima i zvukovima prirode. Slušamo ptičice, ležimo kraj potoka na suncu, nema ljudi, nema galame i nema stresa.
Zaboravila sam nagradu =), 4 ili 5 ;)
Dragi moji, moj idealan boravak u prirodi uključuje obilje sunca, dozu istraživanja biljnog i životinjskog svijeta, uživanje u istima, fotkanje, puno šetnje ili kombiniranje šetnje sa vožnjom na biciklu, disanje punim plućima,skakutanje i smijeh jer je predivno biti vani, te
…prikaži još! naravno odmor i laganu okrjepu na nekoj dekici uz pjev ptica, promatranje neba, leptira, cvijeća. Mislim da bih se idealno provela u Lonjskom polju, te bih voljela osvojiti Nagradu 5*..
Hvala! Lijep pozdrav :)
Zašto volim prirodu je kao pitati me zašto volim život. Volim se smijati, volim uživati u trenutku, volim moćiti noge u jezeru dok djeca veselo trčkaraju oko mene ili sjediti na livadi s društvom, uz cvrkut ptica. Volim svoje slobodno
…prikaži još!o vrijeme puniti pluća zdravljem,tišinom i prirodom koja se budi. Volim uzbuđenja i rado hodam i po cijele dane ali volim uživati i u starim, poznatim osjećajima uvijek iznova kao što je odmor uz rijeku uz lov na ribe. Premda ih ne volim previše jest ali volim ih loviti jer me to smiruje i vrača energiju koju izgubim tokom tjedna.Odmor u okruženju zelenila i divljih životinja vrača mi osmijeh na lice. I kad mislim da ne ide sve po planu, priuštim si izlet ali vlakom,ne auto jer priroda se guši. Neke određene trenutke ponavljamo uvijek i daju nam elan po nekom detalju, boji ili mirisu da nas vračaju na stara mjesta..ja ih pamtim po blatu na nogama,vjetru koji me šiba po licu,dječjim crvenim obrazima od zraka i po tome da nikada,ali nikada na izletu nema svađe,vike ili grubih riječi.Tu se osječam slobodna.
Male oaze mira usred životne vreve vraćaju nas u ravnotežu sa samima sobom. Savršenstvo,Ne znam, jer ga još nisam vidio, čuo, okusio, opipao, omiriso. Ne znam kojim osjetilom bih ga trebalo doživjeti. Ali o njemu maštam već dulje od pola
…prikaži još! stoljeća.Odem sa dečkima na gljivem, lagana šetnja i čisti zrak, ali ne nije to.Odlazak na Sljeme autom i šetnja,ne nije niti to.Nogomet na livadi iza kuće,bagminton u dvorištu, cika kčeri,roštilj i prijatelji, pas koji se mota oko nogu,možda ali fali, nešto fali za savršen dan u prirodi.Vikend za koji nikako da nađemo vremena i novaca,slobono vrijeme koje uvijek ode u neslobodno , spontanost koja je postojala nekada uz skromnost od dva sendviča i običnu vodu,danas su zaboravljeni kao i piknik u prirodi.Ne znam ,zaboravio sam svoj idealan boravak u prirodi a to je jako žalosno i traži hitnu pomoć,podsjetnik.Vi ste motiv i stimulans da me potjerate i vratite u djetinstvo kada je priroda bila moj dom.
Inače obožavam prirodu...nije bitno jeli šuma, rijeka, jezero, planina, obična livada... Sretna sam na samu pomisao da će doći vrijeme koje ću provesti u društvu dragih osoba i uživati u roštilju. Topli dani, obilje sunca, priroda i roštilj formula su
…prikaži još! odmora za dušu i zadovoljstva za nepce.Najviše me veseli jer znam koliko se svi dobro osjećamo nakon provedenog izleta u prirodi te nam se znatno podigne vitalnost i razina energije.Boravak u prirodi kod nas budi osjećaj živosti i važan je za naše mentalno i psihičko zdravlje stoga rado provodimo vikende u prirodi u društvu obitelji i prijatelja.
Idealan boravak u prirodi - nema puno filozofije. Nije bitno gdje, bitno je s kim. Osjećaj sreće i zadovoljstva jer si s osobom koju voliš i koja te voli, osjetiti toplinu sunca na koži i miris proljeća i laganog vjetra
…prikaži još! u kosi, slušati žubor potoka, cvrkut ptica...prošetati, trčati,plivati, jahati na konju, igrati badminton ili samo ležati ne dekici,na zraku, guštati u čaši vina i komadiću sira (iz nove torbe za piknik), upijati svim čulima sve što priroda daje, zagrliti osobu kraj sebe i biti sretan.
Nagrada- od 1 do 5 - nije važno mjesto, važno je društvo ;)
Dobitnici izleta u prirodu i ruksaka!
Komentari 139
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.