Komentari 139

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    perogtr
    Lijepi pozdrav, moj idealni boravak u prirodi podrazumijeva moju cijelu mladu obitelj tj. suprugu, sina Roka 6g i kćer Lanu 4g na cijelodnevnom boravku u prirodi, po mogučnosti šumovitom kraju nedaleko od grada. Mi redovito odlazimo pješačit po šumama od …prikaži još!
  • Default avatar -
    Loon
    Bok Kravice:) Idealan proljetni dan za mnen bi bio...buđenje rano ujutro, doručak na terasici neke stare male kučice bez urlika, strke panike ode tramvaj od bus, bez smrada svih motornih vozila ispod moga balkona (živim u jakooooo prometnoj ulici tj …prikaži još!
  • Default avatar -
    Zvjerkica
    Moj idealan boravak u prirodi je proljeće. Kada se budi priroda, kada čujem cvrkut ptičica, kada vidim leptire kako veselo letu, sunčeko toplo i lagani povjetarac. Jer tada se i ja osjećam kao da sam se probudila iz zimskog sna …prikaži još!
  • Default avatar -
    IrenaVicevic
    Nagrada 2- Motel Breza, Ravna Gora posjetit se mora. Ljeti, zimi ili u proljeće, kad na Ravnoj Gori cvjeta cvijeće. Priroda blista od zraka čista, a ja i djeca ćemo skakati, od veselja smijat se i plakati, finu hranu pojesti …prikaži još!
  • Default avatar -
    ivacero
    Tamo negdje u proljeću prostrana su polja pitomih nizina.Voćnjaci cvatu, dok rijeka u zeleno boji misli. Samo cvrkut ptica tišini ne da mira Misli plutaju, a spokoj se rađa, prirodi se bitak vraća... Nagrada 2: Motel Breza, Ravna Gora + ruksak za piknik.
  • Default avatar -
    marc11
    moj idealan boravak u prirodi je boravak proveden s obitelji vezan uz aktivnosti na svježem zraku bilo šetnja ili roštilj s prijateljima ili pak nešto sasvim drugo, bitno da je daleko od svakodnevne ludnice na poslu , od zvonjave telefona …prikaži još!
  • Default avatar -
    bojnik
    Najlijepše je rano u jutro otvoriti oči i pogledati na Istok gdje se budi sunce,energija sunca daje ti snagu,a ako je u blizini još i stari hrast pa se nasloniti na njega i dobiti dio njegove moći je nešto savršeno.Umiti …prikaži još!
  • Default avatar -
    camppy
    Etno selo...Budi sjećanja od prije par godina, prije nego sam doselila u Zagreb. Živjela sam na selu, u Baranji, gdje je sve bilo okruženo zelenilom, bez gužvi, bez jurnjave, bez vreve, bez stizanja nemogućeg.. Da, takav je život na selu, …prikaži još!
  • Default avatar -
    jsejic
    moj idelani boravak u prirodi je: noaružati se osmijehom od uha do uha, zaliti sokom jezik da mi usta nisu suha, da mi u srce uđe milina, da zaboravim na sve probleme i budem dobra prema svima. Trbuh napuniti finim …prikaži još!
  • Default avatar -
    DeeDina
    Idealan boravak u prirodi meni je odlazak rano ujutro na plažu, dok nema nikoga a more je kristalno bistro i ravno kao ulje. Smještam se na ''moj'' kamen, vadim knjigu i uživam u mirisu mora. Jedino društvo mi je gnjurac …prikaži još!
  • Default avatar -
    frenki222
    Za mene je svaki boravak u prirodi idealan, važno mi je samo da sam u dobrom društvu! Priroda me jako opušta i zaista uživam na svježem zraku. Ja sam tip osobe koja je uvijek spremna na duge šetnje, upoznavanje krajolika, …prikaži još!
  • Default avatar -
    marijakoletic
    Polupansion za dvoje u Seoskom i kulturnom turizmu obitelji Ravlić, Lonjsko polje, Mužilovčica + ruksak za piknik.. To zvući kao idealan boravak u prirodi...kao prabaka sjećam se da su dani u prirodi bili s kravama na paši i igra u …prikaži još!
  • Default avatar -
    scalia
    Nažalost rijetko boravim u prirodi pa je za mene svaki boravak u prirodi idealan a kako moram opisati jedan odlučila sam se za prošlogodišnji 1. maj.Ja sam napravila popečke od tune i napravila salatu i Cedevitu te spremila vodu i …prikaži još!
  • Default avatar -
    malakrava94
    idealni izlet po meni je setnja Medvednicom,ili Maksimirom...moze i lagana voznjica biciklom,pa zatim dekica na neku livadicu,sa sendvicima i cajem i zatim sladoled...zapravo najidealnije je kada ne planiras,odnosno kada krenes s drustvom i onda se putem odlucite gdje cete i …prikaži još!
  • Default avatar -
    duca0110
    provesti lijep i ugodan dan na izletu daleko od problema je upravo ono što mi treba.. teško mi je shvatiti s 21 godinu da nažalost ne ide na bolje.. i da je svaki dan borba za bolje sutra .. Također …prikaži još!
  • Default avatar -
    biserka65
    Želim uzeti ruksak, šetati i uživati u Lonjskom polju. Zatim sjesti na dekicu i pojesti sendvič. Nikad nisam bila tamo. Baš bi bilo lijepo. Nadam se ovoj nagradi. Nagrada br. 5
  • Default avatar -
    jacmina
    I suprug i ja smo rodom djeca iz manjeg gradića okruženog poljima i prirodom koje je posao doveo u velegrad u kojem već godinama živimo i ovaj tempo života jednostavno je izbrisao sve čari prirode, mira i tišine koje smo …prikaži još!
  • Default avatar -
    TihanaaR
    Sunce je visoko na nebu, proljetno sunce, niti previše toplo, niti zubato, hladno. Ja i moj dragi ležimo nasred velike zelene livade pune cvijeća. Livada nije daleko od naših domova, ali ipak dovoljno daleko da smo našli svoj mir, daleko …prikaži još!
  • Default avatar -
    barb13ara
    idealan boravak u prirodi?? Negdje uz potočić ili rijeku, zelenilo koje odmara oči, cvrkut ptica ugodan za uho, malo sviježeg voća, sin i tata hvataju leptirića...a ja ležim na kariranoj dekici i uživam u našoj obiteljskoj idili. Daleko od gradske …prikaži još!
  • Default avatar -
    strasilica
    S obzirom na sveopću krizu, ne putujemo često, ali nam je zato svaki izlazak iz kuće pravi doživljaj. Ovisno o tome koliko imamo vremena uvijek izabremo nešto što će i malenoj biti pravi doživljaj. Nama je ionako najbitnije da smo …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.