Komentari 139

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    luna05
    Idealni boravak u prirodi za mene je proveden proljetni sunčan dan sa voljenom osobom i mojim pesekom.Uživanje u svim blagodatima prirode,sunca i krajolika. Piknik, izlet, kampiranje ili planinarenje u prirodi idealno mjesto za odmor i bijeg od gradske buke.Uz dekicu,muziku,košaru …prikaži još!
  • Default avatar -
    matejamartin
    Idealno mjesto za odmor,po meni je HOTEL SPORT u Ivanić gradu...Budući da je mojem suprugu uskoro rođendan,a meni u četvrtom mjesecu,to bi nam bio idealni poklon,pogotovo njemu koji je bio na operaciji prijr 6 mjeseci...Eto,upravo naš idealni odmor bih bio …prikaži još!
  • Default avatar -
    kjuuu
    Idealan izlet je izlet u prirodu sa što više sunca, cvijeća i u dobrom društvu a to je što više dragih prijatelja. Vrijeme tako brzo prođe i bude super zabavno. Roštilja se, smije, odmara a ako se ima gdje i …prikaži još!
  • Default avatar -
    nitakr
    Za vrijeme hladnih i jednoličnih zimskih dana zamišljala sam ju, s nestrpljenjem iščekivala i pitala se kako će ovoga proljeća izgledati. Hoće li biti veličanstveno lijepa, hoće li me ponovno očarati i pružiti mi mogućnost da uživam u svim njenim …prikaži još!
  • Default avatar -
    tarantula
    nagrada br 1..... Zašto volim prirodu je kao pitati me zašto volim život. Volim se smijati, volim uživati u trenutku, volim moćiti noge u jezeru dok djeca veselo trčkaraju oko mene ili sjediti na livadi s društvom, uz cvrkut ptica. …prikaži još!
  • Default avatar -
    viki26
    Naša mala obitelj svake godine sa veseljem iščekuje prve sunčane dane! Kako imamo malenog hiperaktivca, svaki slobodan trenutak u danu provodimo vani! Obožavamo izlete te često idemo do obližnjih parkova, rijeka, jezera, ili na selo. Nadamo se da ćemo biti …prikaži još!
  • Default avatar -
    sbotica
    Jedanput, kad su mi bila djeca još mala, odlučili smo ići na piknik uz prekrasnu rijeku, svi smo bili uzbuđeni zbog toga, pogotovo djeca, a ja sam do kasno u noć pripremala sve potrebno za ponijeti sa sobom, od hrane …prikaži još!
  • Default avatar -
    bogica
    moj idelani piknik je sa mojoj obitelji - suprugom i dvoje djece. uživancija u priprodi, igranje loptom, bagminton, roštilj, sunce.
  • Default avatar -
    nadapetak
    Kada sam ugledala ovu nagradnu igru ZDRAVE KRAVE,rekoh o Bože ne mogu vjerovati, pa upravo je Igor prije par dana surfao i tražio destinaciju za naš odmor u Lonjskom polju.Zato ,ja pišem ZDRAVOJ KRAVI i želim da me ona odvede …prikaži još!
  • Default avatar -
    maslachak
    Idealan boravak u prirodi - nema puno filozofije. Nije bitno gdje, bitno je s kim. Osjećaj sreće i zadovoljstva jer si s osobom koju voliš i koja te voli, osjetiti toplinu sunca na koži i miris proljeća i laganog vjetra …prikaži još!
  • Default avatar -
    Tajchi31
    Idealan izlet, bez sumnje moj četverogodišnji sin i ja. Netaknuta priroda, karirana dekica, ruksak za izlete pun finih zalogaja i pokoja kockica čokolade... lopta, zmaj, puno smijeha i sunca.. i da, skoro sam zaboravila, obavezno aparatura za proučavanje svijeta buba …prikaži još!
  • Default avatar -
    Danci89
    Nagrada 2 Idealan izlet mi je onaj u kojem u potpunosti uspijem "napuniti" baterije i funkcionirati nakon njega puno bolje nego prethodno.... Volim šume, životinje, potočiće, selo, rijeke... obožavam duge šetnje sa svojom obitelji.. I moja trogodišnjakinja obožava biti vani, …prikaži još!
  • Default avatar -
    mlinkica
    Meni je svaki boravak u prirodi idealan, čak i onaj kad nas iznenadi topli proljetni pljusak... Često smo na pikniku, pripreme za njega su već postale uobičajene, bez strke i panike. Već u startu smo podijeljeni u timove pa tako …prikaži još!
  • Default avatar -
    katarinapavelic
    Dragi moji, moj idealan boravak u prirodi uključuje obilje sunca, dozu istraživanja biljnog i životinjskog svijeta, uživanje u istima, fotkanje, puno šetnje ili kombiniranje šetnje sa vožnjom na biciklu, disanje punim plućima,skakutanje i smijeh jer je predivno biti vani, te …prikaži još!
  • Default avatar -
    mia_kranjac
    ...moj idelan piknik bi bio sa mojom voljenom osobom koja uskoro ide na sezonu i necemo bit zajedno 5mjeseci...jako bi htjela osvojit ovu nagradu da mogu s njim provest taj prelijep dan prije nego ode :( unaprijed hvalaaa <3 <3 …prikaži još!
  • Default avatar -
    Pikicca
    Moj idealan izlet bi bio sa mojim dragim.Rano ujutro dok svi spavaju, sjedamo u auto, jos je rosa na travi a onako polako sunceko pocinje grijati zemljicu.Uzimamo si dekicu,neke fine sendvice,bicikle ili role,loptu ,karte i zaputimo se prema obitelji Ravlić …prikaži još!
  • Default avatar -
    TihanaaR
    Sunce je visoko na nebu, proljetno sunce, niti previše toplo, niti zubato, hladno. Ja i moj dragi ležimo nasred velike zelene livade pune cvijeća. Livada nije daleko od naših domova, ali ipak dovoljno daleko da smo našli svoj mir, daleko …prikaži još!
  • Default avatar -
    ROZALINDA
    JA I MOJA OBITELJ JAKO VOLIMO IZLETE I PIKNIKE, NAROČITO PO GORSKOM KOTARU I LICI. IMA TAKO PREKRASNIH MJESTA, PRIRODE. DJECA SU SRETNA, JER SU NA SVJEŽEM ZRAKU U PRIRODI, IMAJU POSEBAN "RUČAK", IGRAJU SA SA MAMOM I TATOM, A …prikaži još!
  • Default avatar -
    tamamama
    Biram nagradu iz izloga broj 5.I to zato jer sam iz Siska,a sramim se jer nisam nikad bila u Lonjskom polju.Dan bih provela sa suprugom,promatrajući rode koje vraćaju kući,uživajući u vožnji biciklima.
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.