Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Idealni boravak u prirodi za mene je proveden proljetni sunčan dan sa voljenom osobom i mojim pesekom.Uživanje u svim blagodatima prirode,sunca i krajolika. Piknik, izlet, kampiranje ili planinarenje u prirodi idealno mjesto za odmor i bijeg od gradske buke.Uz dekicu,muziku,košaru
…prikaži još! sa zdravom hranom,bagmintonom i lopticom za peseka,uživanje i druženje može početi:)
NAGRADA BROJ 1
Idealno mjesto za odmor,po meni je HOTEL SPORT u Ivanić gradu...Budući da je mojem suprugu uskoro rođendan,a meni u četvrtom mjesecu,to bi nam bio idealni poklon,pogotovo njemu koji je bio na operaciji prijr 6 mjeseci...Eto,upravo naš idealni odmor bih bio
…prikaži još! to,da se malo maknemo od briga i obaveza,a i stresnih situacija koje smo prošli do sad....
Idealan izlet je izlet u prirodu sa što više sunca, cvijeća i u dobrom društvu a to je što više dragih prijatelja. Vrijeme tako brzo prođe i bude super zabavno. Roštilja se, smije, odmara a ako se ima gdje i
…prikaži još!e i okupa se u rijeci ili moru. Igraju se karte, sunča se,
vježba se na spravama.... joj sad bih krenula. Hvala Zdravoj kravi
što postoji... Voljellllla bih nagradu broj 3. Unaprijed hvala
Za vrijeme hladnih i jednoličnih zimskih dana zamišljala sam ju, s nestrpljenjem iščekivala i pitala se kako će ovoga proljeća izgledati. Hoće li biti veličanstveno lijepa, hoće li me ponovno očarati i pružiti mi mogućnost da uživam u svim njenim
…prikaži još! posebnostima… Napokon se probudila, odbacila tajanstveni veo i pokazala novo ruho. Ona. Priroda. Ponovno je zasjala okupana najnježnijim mirisima i ponovno nam se tako nesebično pruža. Spremna je svim bićima uljepšati dan, izmamiti im osmijeh na lice i učiniti ih sretnima. Upravo je u tome tajna njezine moći. Ponesene blagim notama ptičjeg pjeva, bogate krošnje zaplesale su na laganom povjetarcu te pokretima ističu svoju ljepotu. Ponose se svojim izgledom, gracioznošću te izazivaju divljenje leptira čija ih krila svakodnevno miluju po licima. Cvijeće je obuklo najsvečanije haljine. One su savršenog kroja, od najfinije svile, rađene po mjeri i stvorene da oduzimaju dah. Šarenilo različitih uzoraka hipnotizira nas svojom posebnošću i mami opojnim mirisima. Pupoljci su svakodnevno okupani ranim zraka proljetnog sunca te se bojažljivo otvaraju sve dok napokon nisu spremni do kraja progledati i udahnuti ljepotu proljetnoga dana. I ništa više nije kao prije. Jer, ona se probudila. Naša majka Priroda… Svaki boravak u njoj je idealan ako ju znate istinski doživjeti, ako ste jedan od onih koji može pronaći sreću u malim stvarima. Kada ugledam ljepotu koju nam pruža, zaboravim na sve materijalno, udahnem punim plućima i dopustim joj da mi se zavuče u svaki kutak moga bića. I ništa drugo nije bitno, samo taj trenutak i osjećaj suživota s njom.
(Nagrada br. 2)
nagrada br 1..... Zašto volim prirodu je kao pitati me zašto volim život. Volim se smijati, volim uživati u trenutku, volim moćiti noge u jezeru dok djeca veselo trčkaraju oko mene ili sjediti na livadi s društvom, uz cvrkut ptica.
…prikaži još! ptica. Volim svoje slobodno vrijeme puniti pluća zdravljem,tišinom i prirodom koja se budi. Volim uzbuđenja i rado hodam i po cijele dane ali volim uživati i u starim, poznatim osjećajima uvijek iznova kao što je odmor uz rijeku uz lov na ribe. Premda ih ne volim previše jest ali volim ih loviti jer me to smiruje i vrača energiju koju izgubim tokom tjedna.Odmor u okruženju zelenila i divljih životinja vrača mi osmijeh na lice. I kad mislim da ne ide sve po planu, priuštim si izlet ali vlakom,ne auto jer priroda se guši. Neke određene trenutke ponavljamo uvijek i daju nam elan po nekom detalju, boji ili mirisu da nas vračaju na stara mjesta..ja ih pamtim po blatu na nogama,vjetru koji me šiba po licu,dječjim crvenim obrazima od zraka i po tome da nikada,ali nikada na izletu nema svađe,vike ili grubih riječi.Tu se osječam slobodna.
Naša mala obitelj svake godine sa veseljem iščekuje prve sunčane dane! Kako imamo malenog hiperaktivca, svaki slobodan trenutak u danu provodimo vani! Obožavamo izlete te često idemo do obližnjih parkova, rijeka, jezera, ili na selo. Nadamo se da ćemo biti
…prikaži još!i jedni od sretnika koji osvoje vašu nagradu!
Lijep pozdrav!
1
Jedanput, kad su mi bila djeca još mala, odlučili smo ići na piknik uz prekrasnu rijeku, svi smo bili uzbuđeni zbog toga, pogotovo djeca, a ja sam do kasno u noć pripremala sve potrebno za ponijeti sa sobom, od hrane
…prikaži još! do dekica. Ujutro je sve bilo spremno, sve stvari su se stavljale u auto i krenulo se. Na odredištu, nakon igranja, skakanja, uživanja.... ogladnili smo. Suprug je pripremio vatru, namazao gradele, djeca se skupila oko vatre i čekala meseko.... kad se dogodila tragedija. Sve priloge sam izvukla i posložila po stoliću, kad sam shvatila da je meso, u pacu, ostalo doma na stolu!
Nikad gore u životu se nisam osjećala, gladni smo se uputili doma i bez riječi. Ne znam što smo doma napravili s tim silnim mesom.
Za mene bi bio idealni piknik kad bih išla na piknik i uzela sa sobom meso.
Kada sam ugledala ovu nagradnu igru ZDRAVE KRAVE,rekoh o Bože ne mogu vjerovati, pa upravo je Igor prije par dana surfao i tražio destinaciju za naš odmor u Lonjskom polju.Zato ,ja pišem ZDRAVOJ KRAVI i želim da me ona odvede
…prikaži još!ede na idealan odmor ,zajedno sa Igorom u Lonjsko polje, na imanje obitelji Ravlić.T
Idealan boravak u prirodi - nema puno filozofije. Nije bitno gdje, bitno je s kim. Osjećaj sreće i zadovoljstva jer si s osobom koju voliš i koja te voli, osjetiti toplinu sunca na koži i miris proljeća i laganog vjetra
…prikaži još! u kosi, slušati žubor potoka, cvrkut ptica...prošetati, trčati,plivati, jahati na konju, igrati badminton ili samo ležati ne dekici,na zraku, guštati u čaši vina i komadiću sira (iz nove torbe za piknik), upijati svim čulima sve što priroda daje, zagrliti osobu kraj sebe i biti sretan.
Nagrada- od 1 do 5 - nije važno mjesto, važno je društvo ;)
Idealan izlet, bez sumnje moj četverogodišnji sin i ja. Netaknuta priroda, karirana dekica, ruksak za izlete pun finih zalogaja i pokoja kockica čokolade... lopta, zmaj, puno smijeha i sunca.. i da, skoro sam zaboravila, obavezno aparatura za proučavanje svijeta buba
…prikaži još! za sina. (Nagrada 3)
Nagrada 2 Idealan izlet mi je onaj u kojem u potpunosti uspijem "napuniti" baterije i funkcionirati nakon njega puno bolje nego prethodno.... Volim šume, životinje, potočiće, selo, rijeke... obožavam duge šetnje sa svojom obitelji.. I moja trogodišnjakinja obožava biti vani,
…prikaži još!, obožava svjež zrak i prirodu. Pošto je tako, još više vremena nastojim snjom provesti daleko od asfalta. Učim ju kako se odnositi prema prirodi, kako ju čuvati i da bude ekološki osvještena od malih nogu. Jednostavno priroda je ono što nas opušta i obožavamo takve izlete!
Meni je svaki boravak u prirodi idealan, čak i onaj kad nas iznenadi topli proljetni pljusak... Često smo na pikniku, pripreme za njega su već postale uobičajene, bez strke i panike. Već u startu smo podijeljeni u timove pa tako
…prikaži još!o imamo tim za nabavu mesa, tim za kruh i povrće, tim za slatkiše i grickalice, tim za dekice, sokove, piće, tim za posuđe i tim za stol i stolice...Da bi nam to sve stalo u aute imamo i tim sa autoprikolicom... i da zaboravila sam naglasiti da nas obično bude 8 - 10 obitelji sa djecom, pravi mali svatovi...Za odličnu zabavu koja traje od ranih jutarnjih sati pa sve do kasnih večernjih treba samo poziv... Nije kasno čak i ako je to poziv iza 20 h za sutrašnji piknik... Tako je to kod nas godinama...
Tako slavimo rođendane, imendane, prvi maj, godišnjice... a i svaki lijepi vikend kada nam dozvoli financijska situacija. Volimo ta naša okupljanja na svježem zraku, a i djeca su oduševljenja. Svi smo ljubitelji roštiljanja, a nije nam stran niti grah, fiš ili čobanac i to naravno u kazanu... Mislim da nam nije niti bitno što jedemo, važno je da smo zajedno i da se odlično zabavljamo...
E to je meni idealan boravak u prirodi čak nam niti komarci a niti poneka zmijica ne smeta...
Dragi moji, moj idealan boravak u prirodi uključuje obilje sunca, dozu istraživanja biljnog i životinjskog svijeta, uživanje u istima, fotkanje, puno šetnje ili kombiniranje šetnje sa vožnjom na biciklu, disanje punim plućima,skakutanje i smijeh jer je predivno biti vani, te
…prikaži još! naravno odmor i laganu okrjepu na nekoj dekici uz pjev ptica, promatranje neba, leptira, cvijeća. Mislim da bih se idealno provela u Lonjskom polju, te bih voljela osvojiti Nagradu 5*..
Hvala! Lijep pozdrav :)
...moj idelan piknik bi bio sa mojom voljenom osobom koja uskoro ide na sezonu i necemo bit zajedno 5mjeseci...jako bi htjela osvojit ovu nagradu da mogu s njim provest taj prelijep dan prije nego ode :( unaprijed hvalaaa <3 <3
…prikaži još!
za nagradu broj 2
Moj idealan izlet bi bio sa mojim dragim.Rano ujutro dok svi spavaju, sjedamo u auto, jos je rosa na travi a onako polako sunceko pocinje grijati zemljicu.Uzimamo si dekicu,neke fine sendvice,bicikle ili role,loptu ,karte i zaputimo se prema obitelji Ravlić
…prikaži još! u Lonjsko polje.Vecer prije nismo mogli spavati jer smo bili jako uzbuđeni što nakon dugo vremena smo posvetili jedan izlet samo za nas.Inace po cijele dane radimo pa smo odlucili da ovaj izlet iskoristimo na najbolji mogući nacin i da bez razmisljanja i briga se malo opustimo na svijezem zraku.
NAGRADA 4
Sunce je visoko na nebu, proljetno sunce, niti previše toplo, niti zubato, hladno. Ja i moj dragi ležimo nasred velike zelene livade pune cvijeća. Livada nije daleko od naših domova, ali ipak dovoljno daleko da smo našli svoj mir, daleko
…prikaži još! od drugih... On mi pravi vjenčić od tratinčica i naziva me princezom proljeća. :) Ptičice cvrkuću, u blizini žubori potočić, a u zraku miris proljetnog cvijeća. Nema knjiga, nema učenja kojim smo svaki dan opterećeni, nema mobitela, drugih ljudi, gradske buke. Tu smo samo mi i mir koji smo pronašli! Uživamo jer tko zna kada ćemo opet imati priliku... Zaboravljamo kako više nismo djeca, postajemo razigrani, djetinjasti... Trčimo beskrajnom livadom smijući se iz dubine srca, potočić je hladan, ali brćkamo se u njemu. Baš onako kako to čine djeca. :)
JA I MOJA OBITELJ JAKO VOLIMO IZLETE I PIKNIKE, NAROČITO PO GORSKOM KOTARU I LICI. IMA TAKO PREKRASNIH MJESTA, PRIRODE. DJECA SU SRETNA, JER SU NA SVJEŽEM ZRAKU U PRIRODI, IMAJU POSEBAN "RUČAK", IGRAJU SA SA MAMOM I TATOM, A
…prikaži još! JA I SUPRUG SI NAPUNIMO BATERIJE ZA RADNE DANE. BAŠ SMO NEDAVNO RAZGOVARALI DA KRENEMO S IZLETIMA PREMA NAŠOJ SLAVONIJI, SAD KAD JE DOŠLO PROLJEĆE. I ONO ŠTO SMO SE UVJERILI DA JE DOBRO KOD IZLETA DA S MALO NOVCA, DOBRE VOLJE SE MOŽE PUNO UČINITI U ŽIVOTU SVOJE OBITELJI.
ŽELJELI BI NAGRADU 4.
Biram nagradu iz izloga broj 5.I to zato jer sam iz Siska,a sramim se jer nisam nikad bila u Lonjskom polju.Dan bih provela sa suprugom,promatrajući rode koje vraćaju kući,uživajući u vožnji biciklima.
Dobitnici izleta u prirodu i ruksaka!
Komentari 139
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.