Osvoji izlet u prirodu i ruksak!

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    nynagmp
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 14:01

Teško se odlučiti koji bi bio idealan boravak u prirodi, meni je priroda idealna sama po sebi i svaki boravak u njoj je na svoj način idealan. Pokret bi bio u rano jutarnjim satima, savršeno bi bilo pokupiti obitelj i moja dva psa, spakirati deku, sendviče, voće i vodu otići u šumu u kojoj je raznolikost staza od običnih lako pješačkih do težih gdje se moraš penjati. Kroz šumu teče neki potok ili rječica gdje se možemo opustiti, namakati umorne noge, psi se okupati, pojesti ručak, odmoriti i nastaviti dalje. Blagoslov bi definitivno bio vidjeti šumske životinje, od srne do jastreba i sl. fotografirati svaki detalj ljepote, zagrliti pokoje drvo. Nagrada broj 2

• Default avatar -
    lana11

Sa dečkom sam u vezi čak 5 godina, i na svaki moj prijedlog za šetnju ili boravak u prirodi on nađe savršen razlog i izgovor samo da to odgodi. Čak ga 10 minuta moram nagovarati da samnom na 15 minuta prošeće psa, s tim da ga i pas u međuvremenu nagovara.
    Jedina njegova 'aktivnost u prirodi' je nogomet, i za to je uvijek spreman, ali meni fali one šetnjice i naprosto uživanje u prirodi.
    Pa možda ako osvojim koji nagradicu, po mogućnosti broj 1, bi napokon mogli malo izaći u prirodu i bar nebi slušala njegove katastrofalne izgovore :)

• Default avatar -
    biserka65

Želim uzeti ruksak, šetati i uživati u Lonjskom polju. Zatim sjesti na dekicu i pojesti sendvič. Nikad nisam bila tamo. Baš bi bilo lijepo. Nadam se ovoj nagradi.
    Nagrada br. 5

wicked007

Idealni boravak u prirodi (velika prostrana livada bogata cvijećem, leptirima, ponekim stablom za hlad) sastoji se od: dobre knjige (za trenutke odmora), tjelovježbe (joga), igranja neke zabavne igre poput badmintona (obozavam gubiti od dečka). Puno tekućine, zaštitni faktor na licu i svim izloženim dijelovima tijela, jer ne želim da ispaštam zbog uživanja u prirodi sa nekim budućim melanomom. Hrana koja nije bogata natrijem, jer izbjegavam sol. Voćna salata, s puno banana, da nam unese energiju za trčaranje za leptirima. Dekica, za izležavanje na travi i proučavanje biljnog i životinjskog svijeta. Bez mobitela. Samo fotoaparat. Šeširić za glavu. Litre zelenog čaja, za pročišćavane organizma iznutra. Bijeg od stresa. Odmor za dušu. Snažan momak ;) da pomogne nositi sve stvari (u biti on uvijek sve nosi). On i ja, jedino mi. Priroda, sunce, odmor, zabava i rekreacija. Stapanje s prirodom. Suton. I naposlijetku, ljubav. ;)
    nagrada broj 1

• Default avatar -
    PCELICA18

Što je tajna uspješnog piknika? Nema neke velike mudrosti, tajna je u planiranju, pripremi i jednostavnosti hrane. Nije dobro biti zahtjevan i očekivati u prirodi sve blagodati, koje imamo u kući. Nije poželjno donositi komplicirane stvari za jelo i pripremu ili služenje. Piknik je najbolji, kad smo mi opušteni i u dobrome društvu. Treba pronaći balans, između hrane koju služimo, prirode i uvjeta transporta, imajti na umu da neke namirnice neće dobro podnijeti prijevoz. S uživanjem kada god mogu složim svoju piknik košaru/hladnjak i otisnemo se, još ima mjesta gdje se možeš zavući, osjetiti mir u duši, zajedništvo s obitelji i prirodom.Sjednemo oko vode, djeca dobiju lopte, vade se štrudle, hladne salate, naresci. Opuštena je atmosfera, hodamo po zemlji, osjetimo je pod nogama, izujemo obuću i gacamo po ledenoj vodi, gledamo pastrve kako plivaju brzacima, slušamo šum vode, koja odnosi dalje naše nemire i stresove radnog tjedna, svega što se nakupilo...Na kraju, nije najvažnije da sve bude savršeno pripremljeno i po špagici, najvažnije je da se dobro osjećamo, da se vratimo prirodi, sebi i svojim najmilijima, taj osjećaj, vrijedi svakog truda.
    Nagrada broj 5

• Default avatar -
    MEAH

Kako se blizi Uskrs pocinjemo razmisljati o svojim najblizima i zaliti za propustenim zajednickim trenucima. Upravo ovakva nagrada utazila bi sve propustene stvari i dogadaje s voljenom osobom. U danasnje doba ljudi jednostavno nemaju slobodnih trenutaka kako bi se istinski posvetili jedan drugome, a piknik koji vi poklanjate u potpunosti to pruza. Voljela bih sa svojim dragim uzivati u prekrasnoj prirodi Plitvica, setati prekrasno uredenim setnicama, usput kvalitetno jesti i relaksirati se, ali kao i vecina trenutno si to ne mogu priustiti. Moje zelje jedino moze ispuniti ZDRAVA KRAVA koju vjerno svakodnevno citam.U nadi i iscekivanju srdacno Vas pozdravljam. NAGRADA 3.

• Default avatar -
    MEAH

Kako se blizi Uskrs pocinjemo razmisljati o svojim najblizima i zaliti za propustenim zajednickim trenucima. Upravo ovakva nagrada utazila bi sve propustene stvari i dogadaje s voljenom osobom. U danasnje doba ljudi jednostavno nemaju slobodnih trenutaka kako bi se istinski posvetili jedan drugome, a piknik koji vi poklanjate u potpunosti to pruza. Voljela bih sa svojim dragim uzivati u prekrasnoj prirodi U RAVNOJ GORI, setati prekrasno uredenim setnicama, usput kvalitetno jesti i relaksirati se, ali kao i vecina trenutno si to ne mogu priustiti. Moje zelje jedino moze ispuniti ZDRAVA KRAVA koju vjerno svakodnevno citam.U nadi i iscekivanju srdacno Vas pozdravljam. NAGRADA 2.

• Default avatar -
    suzyyy

Moj dragi i ja radimo takav posao da za nas nema puno odmora.Samo radimo i radimo i onda jedva cekamo vikend da pobjegnemo od svega i odemo negdje u prirodu na svjez zrak i daleko od guzve.Obozavamo piknik i nas idealan piknik je: Uvijek odemo kod jedne rijeke, prostremo deku, kosaru sa klopom i stapove za ribolov.Nebi vjerovali uzivancija nam je pecati male bjelkice, koje onda ispecemo i imamo rucak.Uvijek uzmem potrebne stvari, no za svaki slucaj da nista neulovimo u kosari cuvam malo spekeca, luka, paradajza itd..Par puta smo znali i zadrijemati slusajuci prekrasan pjev ptica.Nama je idealna piknik kada smo mi sami, kada uz sve to je i lijepo vrijeme bez vjetra, kada upecamo bar jednu ribicu jer nas to opusta:)..Tada nam dan brzo proleti, ali smo sretni jer onda nemislimo na brige i sve sta nas kod kuce ceka.A vjerujte ceka nas puno toga jer u 6.mj. imamo svadbu pa bi zato voljeli pobijeci makar na jedan dan od svih obveza koje nas jos cekaju.Zeljela bi nagradu broj 1 :)

• Default avatar -
    mazaluna

Hitamo u mir Etno sela Stara Lonja.Naš psić Luna maše repićem od sreće,konačno priroda.Uživamo u mirisima cvijeća i mladog lišća pa idemo uloviti ribice za ručak.PopOdne čamac pa na razgledavanje Lonjskog polja i na kraju ljubavna priča u selu Čigoš.Prije spavanja malo domaće papice i likera od voća i spavanac,spavanac .NAGRADA 5

• Default avatar -
    camppy

Etno selo...Budi sjećanja od prije par godina, prije nego sam doselila u Zagreb. Živjela sam na selu, u Baranji, gdje je sve bilo okruženo zelenilom, bez gužvi, bez jurnjave, bez vreve, bez stizanja nemogućeg.. Da, takav je život na selu, sve lagano i sve se stigne. Kad krenu pupati prva drveća, kad se sve budi oko tebe..To bih htjela priuštiti svojoj malenoj kćerkici.. Sa svoje tri i pol godine ne može bez vikenda u Maksimiru pa mislim da bi joj jedan ovakav izlet bio pravi doživljaj. Veselimo se skorom dolasku u Etno selo Stara Lonja :) NAGRADA 5

• Default avatar -
    laethala

Idealan boravak u prirodi je baš onakav kakva je i priroda. Spontan, bez planiranja, bez ikakvih briga; najbitnije je samo da se krene. Noge neka same nađu puta, oči neka same nađu ljepotu, a misli neka same nađu mir. Prepuna uzbudljivih iznenađenja, a u istom trenu tako opijajuće spokojna.
    A koliko je sve to slađe kada se podijeli. Odnos s mojom dragom osobom još je nov i zelen poput ove proljetne prirode. Bilo bi divno da uz vašu pomoć procvjeta u nešto prekrasno! :)
    Najradnije bih nagradu 2. Hvala! :)

• Default avatar -
    magda59

Moj idealan boravak u prirodi je bilo kakav izlet dok god me netko drži za ruku cijelo vrijeme, i to ne zato da bi me stavio ispred sebe ako naleti medo...nego onak bezveze...pa kome ne bi bilo idealno! Još ako je negdje oko Hotela Sport u Ivanić Gradu...Savršen odmor za proljetni umor! Nagrada br.1

• Default avatar -
    scalia

Nažalost rijetko boravim u prirodi pa je za mene svaki boravak u prirodi idealan a kako moram opisati jedan odlučila sam se za prošlogodišnji 1. maj.Ja sam napravila popečke od tune i napravila salatu i Cedevitu te spremila vodu i hranu za psa u torbu,uzela deku i rekete za badminton te tenisku lopticu za psa i sa dečkom i psom se uputila na Učku.Tamo smo našli jednu lijepu livadu i rasprostrli dekicu i uživali u hrani a nakon toga smo malo igrali badminton a malo se igrali sa psom i još malo svi troje leškarili na dekici.Taj dan sam napunila baterije za cijelu godinu.-nagrada br.2

• Default avatar -
    ipolic

Svaki slobodan trenutak provodim u prirodi,ali pošto je slobodnog vremena sve manje uvijek nekamo žurim , jurim pa bi mi jedan idealan viked dobro došao slušati šum vodice i pogledi na lijepe slapove u Plitvicama. Bio bi to lijep poklon meni i suprugu za promjenu ambijenta. Želim nagradu br.3.
    Lp

• Default avatar -
    vs1234

poslije stresnog tjedna, radnog dana od -do,najljepši snovi se mogu ostvariti poklonom nagrade br.1. Opuštanjem u mirnoj oazi,uz ugodno društvo sa mužem i jutarnjom kavom u miru, bez stresa i brzine. Nakon kave opuštanje uz laganu masažu, sa odlaskom poslije nje na bazen. Kad se umorimo odlazak na odmor, što si ni u ludulu u tjednu nemožemo priuštiti, a poslije njega lagana rekreacija, poslije korištenje saune da sve ono loše iziđe iz nas, pa čak i negativne misli, bez buke i vike, molim Vas priuštite nam da nakon nekoliko godina si priuštimo takav raj

• Default avatar -
    frenki222

Za mene je svaki boravak u prirodi idealan, važno mi je samo da sam u dobrom društvu! Priroda me jako opušta i zaista uživam na svježem zraku. Ja sam tip osobe koja je uvijek spremna na duge šetnje, upoznavanje krajolika, otkrivanje novih vrsta biljaka i sl. Želim nagradu broj 3! Znam da bih uživala u Motelu Plitvice. Nije mi daleko pa ne bi previše vremena potrošila na putovanje, a opet je dovoljno daleko da se odmaknem, odmorim i uživam u prirodi. Obožavam ličku kuhinju, a ne bi loše bilo ni zaplesati navečer uz laganu muziku!

• Default avatar -
    cvjetic1

Obožavam prirodu, a idealan boravak u prirodi uključuje mojeg dugogodišnjeg dečka s kojim mi nikad nije dosadno, ruksak, osmijesi na licima, trčanje po zelenim livadama, istraživanje brežuljaka, udisanje svježeg zraka, odmor u sjenci nekog stabla…  Treba nam odmor od svakodnevnih obaveza i „punjenje baterija“, a priroda je najbolji „punjač“! Želim nagradu broj 3 jer me Vrata Hrvatske neodoljivo privlače. Krajolik je predivan, lička kuhinja sigurno još bolja, a vidim da tamo ne fali ni romantičnog ugođaja! Ma milina!

• Default avatar -
    jela27

Izleti u prirodu me podsjećaju na moje djetinjstvo kada sam s roditeljima i bratom svaki vikend išla na jednu obližnju planinu i uz roštilj,prijatelje i vatru provodila prekrasne trenutke.Igranje tenisa,lovice i još puno igara su mi lijepo ostale u sjećanju...Kako smo se preselili već jako dugo nisam bila na izletu i voljela bih osvojiti ovakvu nagradu i bar jedan dan zaboraviti na stres i probleme i prisjetiti se predivnog i nezaboravnog djetinjstva :)

Željela bih nagradu br.3

• Default avatar -
    jacmina

I suprug i ja smo rodom djeca iz manjeg gradića okruženog poljima i prirodom koje je posao doveo u velegrad u kojem već godinama živimo i ovaj tempo života jednostavno je izbrisao sve čari prirode, mira i tišine koje smo nekad poznavali.Kako uz to, početkom ljeta očekujemo i prinovu, ovaj izlet bi bio kao melem za dušu, šetnice u prirodi i punjenje baterija za sve ono što nas uskoro čeka. Želim nagradu 2

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani