Društvo,sunce,dekica i uživancija može početi :) to je za mene idealni boravak u prirodi , uz gledanje oblaka,duštvene igre,smijanje,sreću i ljubav...ništa ljepše na svijetu ne postoji !
Voljela bih osvojiti vašu nagradicu i odvesti dečka na mali odmor za sve lijepe sitnice,i iz zahvalnosti na svemu..cijelu zimu provela sam doma u krevetu zbog zdravstvenih problema,tako da bi za početak proljeća htjela promijeniti sve šta mogu na bolje, probuditi energiju i živost te tako nastaviti i dalje i uživati što više :) nagrada br.1,i hvala zdravoj kravici :*
Meni je svaki boravak u prirodi idealan, čak i onaj kad nas iznenadi topli proljetni pljusak...
Često smo na pikniku, pripreme za njega su već postale uobičajene, bez strke i panike. Već u startu smo podijeljeni u timove pa tako imamo tim za nabavu mesa, tim za kruh i povrće, tim za slatkiše i grickalice, tim za dekice, sokove, piće, tim za posuđe i tim za stol i stolice...Da bi nam to sve stalo u aute imamo i tim sa autoprikolicom... i da zaboravila sam naglasiti da nas obično bude 8 - 10 obitelji sa djecom, pravi mali svatovi...Za odličnu zabavu koja traje od ranih jutarnjih sati pa sve do kasnih večernjih treba samo poziv... Nije kasno čak i ako je to poziv iza 20 h za sutrašnji piknik... Tako je to kod nas godinama...
Tako slavimo rođendane, imendane, prvi maj, godišnjice... a i svaki lijepi vikend kada nam dozvoli financijska situacija. Volimo ta naša okupljanja na svježem zraku, a i djeca su oduševljenja. Svi smo ljubitelji roštiljanja, a nije nam stran niti grah, fiš ili čobanac i to naravno u kazanu... Mislim da nam nije niti bitno što jedemo, važno je da smo zajedno i da se odlično zabavljamo...
E to je meni idealan boravak u prirodi čak nam niti komarci a niti poneka zmijica ne smeta...
Kada sam ugledala ovu nagradnu igru ZDRAVE KRAVE,rekoh o Bože ne mogu vjerovati, pa upravo je Igor prije par dana surfao i tražio destinaciju za naš odmor u Lonjskom polju.Zato ,ja pišem ZDRAVOJ KRAVI i želim da me ona odvede na idealan odmor ,zajedno sa Igorom u Lonjsko polje, na imanje obitelji Ravlić.T
Kada sam ugledala ovu nagradnu igru ZDRAVE KRAVE,rekoh o Bože ne mogu vjerovati, pa upravo je Igor prije par dana surfao i tražio destinaciju za naš odmor u Lonjskom polju.Zato ,ja pišem ZDRAVOJ KRAVI i želim da me ona odvede na idealan odmor ,zajedno sa Igorom u Lonjsko polje, na imanje obitelji Ravlić.T
Kada sam ugledala ovu nagradnu igru ZDRAVE KRAVE,rekoh o Bože ne mogu vjerovati,pa upravo je Igor prije par dana surfao i tražio destinaciju za naš odmor u Lonjskom polju.Zato ja pišem ZDRAVOJ KRAVI i želim da me ona odvede na idealan odmor, zajedno sa Igorom u Lonjsko polje, na imanje obitelji Ravlić.Bio bi to doista odmor iz snova, pecanje za Igora, a možda i ja napokon propecam,šetnje po prekrasnom kraju,vožnja biciklom i ono što me najviše oduševilo jahanje, to želim još od kada sam bila mala djevojčica.Veselimo se i druženju s rodama te posjetu Čigoču.Ma sve što se nudi na imanju obitelji Ravlić je doista idealno za jedan prekrasan vikend proveden u tom okruženju.Žarko želim osvojiti ovaj izlet i zato vam unaprijed zahvaljujem
idealan boravak u prirodi??
Negdje uz potočić ili rijeku, zelenilo koje odmara oči, cvrkut ptica ugodan za uho, malo sviježeg voća, sin i tata hvataju leptirića...a ja ležim na kariranoj dekici i uživam u našoj obiteljskoj idili. Daleko od gradske buke, sretna, suncem okupana gledam muža i u zagrljaj mu pružam ruke.
totalno sam se unijela u razmišljanje o ovom vašem pitanju i HVALA VAM na poticanju mašte na rad u ovim stresnim danima kada muža vidim tek u večernjim satima. Zaista nam treba malo pauze,a Vaši prijedlozi se čine zaista bajkoviti,ali financijski problemi su glavni razlog zbog kojeg sve ovo za nas ostaje samo na maštanjima. Nadam se izletu, a dijete vikendu kod bake ;-)
Moj idealan dan u prirodi bi izgledao ovako: jednog sunčanog dana rano ujutro bi krenula sa obitelji i/ili bliskim prijateljima biciklom 15-20km do obližnje planine. Nakon kratkog predaha uz limunadu i nešto voća krenuli bismo planinariti (bicikle bi ostavili na predviđenom mjestu prije penjanja na planinu). U toku planinarenja ponekad bismo zastali da smočimo noge (ili hrabri da se cijeli okupaju) i osvježimo se uz malo jezero. Kasnije bi opet nastavili hodati dok ne dođemo do vrha. Na vrhu bi nas dočekao planinarski dom gdje bismo ručali roštilj sa raznim salatama i eventualno nešto od specijaliteta kuće (npr. sir škripavac). Poslije ručka sjeli bi na dekicu,a pogledi bi nam lutali na prekrasan krajolik sa puno zelenila,šumicu,veliko jezero te okolna mjesta što se vide s planine. Na obližnjem igralištu igrali bismo odbojku i pecali na jezeru. U toku dana bi nam se pridružili još neki prijatelji koji bi donijeli vode sa obližnjeg izvorišta i košaru sa svježim voćem, sirom i sl. za laganu užinu kasnije. Poslije bismo polako krenuli niz planinu i na bicikle natrag prema svojim kućama...
A, da-toliko sam se zamislila da sam zaboravila napisati koju nagradu bih željela-nagrada 1 (Ivanić Grad; wellness,plivanje,sport...).
Idealno - moja supruga i ja,priroda,sunčan dan,puno smijeha i ljubljenja i upijanje pozitivne energije koja nam toliko treba .
Volio bi za suprugu i sebe nagradu broj 1 u Ivanićgradu
Već dugo planiram, bolje rečeno maštam, provesti sa suprugom vikend odmor u prirodi, šetnja, boravak na čistom zraku... odmor u hotelu welness, saune, plivanje, uživancija. Kriza je znate i sami, želje su
jedno, a mogućnosti drugo.
Eto prilike za ostvarenje, ako bude sreće...
Nagrada 1
Idealno mjesto za odmor,po meni je HOTEL SPORT u Ivanić gradu...Budući da je mojem suprugu uskoro rođendan,a meni u četvrtom mjesecu,to bi nam bio idealni poklon,pogotovo njemu koji je bio na operaciji prijr 6 mjeseci...Eto,upravo naš idealni odmor bih bio to,da se malo maknemo od briga i obaveza,a i stresnih situacija koje smo prošli do sad....
Priroda... Samo me ona može ispuniti snagom za novi tjedan. Svaki petak me mami svojom zelenom šumom, tihim livadama, bistrim potocima i očaravajućim pogledima s vrhunaca planina. I ne mogu odoljeti... Tražim idealno mjesto po tko zna koji put, nešto novo, skriveni kutak koji još nismo otkrili. Spremamo se, moj suprug, klinci i ja na još jednu pustolovinu u prirodi. Oni još ne znaju, ali ja znam da će nam i ovaj put biti prekrasno, da ćemo udisati šumu punim plućima, plašiti leptire na livadi i osovjiti još jedan prekrasan pogled sa stjenovitog vrhunca. I onda ću uživati jer ću na njihovim licima vidjeti samo osmijeh i oči pune divljenja. Još jednom smo svi očarani, baterije su se ispunile do kraja. Ja sam sretna što sam opet čula šum lišća, vidjela još jedan cvijet zadivljujućih šara, prstom probala još jedan hladni i bistri potok i sjela na još jednu stijenu s koje puca pogled. To je to, idealni boravak u prirodi.
Zaljubljena u Gorski kotar - nagrada 2
Moj idealni boravak u prirodi je trening na otvorenom. Trčanje, vožnja biciklom ili šetnja u prirodi čine dan savršenim i ispunjenim. Još ako to radim u paru s voljenom osobom sreći nema kraja! :) (Najviše mi se sviđa nagrada 1)
S obzirom na sveopću krizu, ne putujemo često, ali nam je zato svaki izlazak iz kuće pravi doživljaj. Ovisno o tome koliko imamo vremena uvijek izabremo nešto što će i malenoj biti pravi doživljaj. Nama je ionako najbitnije da smo zajedno. Kao i svaki mališan, voli sve što je novo, sve što rade odrasli, pa tako i najobičnija šetnja vinogradom, šumom i prirodom zadovoljava njenu znatiželju. Kad je lijepo vrijeme najčešće odemo u neki parkić u sklopu kojeg ima dječeje igralište, pa se igramo i smijemo zajedno. Ali najdojmljiviji izleti su svakako oni koji uključuju životinje, tako da se često uputimo u zoo.Ponekad je to onaj pravi u Maksimiru, a češće to budu mali pravi, koji su ruku na srce zanimljiviji jer se može puno bliže doći životinjama, a i one su punu pitomije i raspoloženije. Tri su stvari koje čine naš boravak u prirodi nezaboravnim i pravim doživljajem za sve: da smo zajedno, da je prekrasan dan, i da boravak u prirodi potraje što duže..
Nagrada broj 1 je naš izbor ;)
provesti lijep i ugodan dan na izletu daleko od problema je upravo ono što mi treba.. teško mi je shvatiti s 21 godinu da nažalost ne ide na bolje.. i da je svaki dan borba za bolje sutra .. Također voljela bi iznenaditi dečka te ga povesti na prvi zajednicki izlet.
Broj nagrade koji želim : daj šta daš :) lijep pozdrav
Idealan boravak u prirodi je s dečkom ili prijateljima...bilo gdje! Glavno da je sunčeko i smo opušteni... Volim uživati u cvijeću pa je super ako se koji cvjetak nađe na putu, da mu se divim i da ga fotkam! Idealan boravak zamišljam ovako: sunčan dan, osmjesi na licima, valjamo se po travi, ležerno razgovaramo, igramo se lovice... Ma jednostavno s dragim ljudima uživam u zrakama sunca i prirodi i opuštam se od posla, skupljam energiju za nove radne pobjede! A na večer kad ogladnim neka fina večerica bi dobro došla, pa onda natrag u prirodu, zagrljalj s dragim i pogled na zvjezdano nebo...
Želim nagradu broj 2.
Idealan boravak u prirodi zamišljam ovako: moja draga i ja, cijeli dan smo vani, istražujemo krajolik, odmorimo kad nam treba odmor...stavimo si dekicu na travu i jedemo sendviče iz ruksaka! Uživamo u svježem zraku i smijemo se, raspravljamo o biljkama koje nam se nađu na putu. Šećemo, trčimo, promatramo leptire, a istovremeno osjećamo naše leptiriće u trbuhu jer smo konačno sami, zaljubljeni, daleko od problema i posla... Nakon cjelodnevnog boravka u prirodi prilično smo ogladnili pa se počastimo nekom finom večerom. Umorni i sretni krenemo na počinak - bacimo se na krevet Motela Breza i utonemo u sladak san. Ujutro se rano budimo i jedva čekamo doručak i još malo boravka u prirodi...
Moj izbor je nagrada broj 2!
Lijepa priroda, sunce, dekica i moj najdraži muž - ovo bi bio moj idealan izlet! Već dugo nismo nas dvoje negdje sami "pobjegli" na jedan lijepi izlet. Svakodnevni poslovi, dvoje tinejdžera, ostarjeli roditelji - mislim da su sve dobri razlozi zbog kojih nam je hitno potreban jedan takav predah, da malo prikupimo snage za dalje. Oboje volimo prirodu, šetnje, a pogotovo Gorski kotar - pa mislim da bi za nas bio idealan poklon pod rednim brojem 2 - u Motelu Breza, Ravna Gora.
Oduvijek sam bila sportski tip. Doduše, tek sam u srednjoj školi, nakon deset godina treniranja gimnastike, uočila čari vježbanja na otvorenom te se uputila u upoznavanje različitih sportova koji bi mi omogućili isto. Sve je počelo s atletikom, a nastavilo sa planinarenjem, surfanjem, slobodnim penjanjem, snowboardingom i rolanjem; ma uhvatim se čega već stignem. Naravno, nikad mi ne promakne laganini piknik u parku, uz druženje s prijateljima i mojim nadasve hiperaktivnim psom (u našem slučaju vrijedi ona izreka: kakav gazda - takav pas). Iz navedenog je jasno da se prilagođavam svim površinama; zatvorenim/otvorenim, ravnim/brdovitim, suhim/vodenim, pa mi je teško odrediti idealni izlet. Međutim, moj je dečko nešto mirnije prirode i već me jedno četiri godine pokušava nagovoriti na neki wellness (razumijem i prihvaćam ironiju toga), na što ja nikako ne pristajem jer se pribojavam da bi mi, uslijed premalo aktivnosti, u prvih par sati dosadilo boraviti u saunama, hodati na masaže (na kojoj, koliko god da je šokantno, nikad nisam bila) i bućkati se u zatvorenim bazenima. Kao jedino rješenje, kojim bih upoznala svijet wellnessa i, po potrebi, imala mogućnost bavljenja drugim aktivnostima, za mene bi Hotel Sport u Ivaniću bio savršeno rješenje! :)
Po mom mišljenju idealan piknik je sa osobom sa kojoj se osjećaš zadovoljno. U čijem društvu zaboraviš na probleme i sa kojom uživaš, Bio to dečko, mama, tata, sestra, brat...
Bitno je da se zabavite i da taj dan zaboravite na probleme oko sebe, da se smijete i veselite što imate jedan drugog.
Ujedno uživate u lijepom dani,na sviježem zraku, da kroz šetnju, vožnju biciklom, trčanju i svemu drugome uživate zajedno. :)
Idealan piknik podrazumjeva opuštenu atmosferu u bilom i dobro društvo u bilom kojem mjestu koje nudite :)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji