Komentari 82

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    mirjanaminna
    Da se nadovežem na svoj komentar od neki dan.Sirova hrana,a u mojem slučaju sokovi od biljaka, puuuno su mi pomogli i u regulaciji osjećaja,pogotovo tuge.Ovdje je jako važno napomenuti i dobre i drage ljude koji me okružuju.Prije dva mjeseca umrla …prikaži još!
  • Default avatar -
    katjamilohanovic
    Voljela bi otici na ovakav odmor. Priznajem, nisam vegetarijanac ali mislim da bi mi odmak od svakodnevnog uzurbanog zivota dobrodosao, pogotovo sto se tice ciscenja organizma, a da ne govorimo u umu.
  • Default avatar -
    helga2110
    Cijeli sam život obožavala životinje. Nekako sam se uvijek u društvu životinja uspjela najviše opustiti, zaboraviti na brige, u njihovom društvu osjećala sam se najviše povezanom s prirodom, a niti jedna ljudska tužna priča me ne može rasplakati toliko koliko …prikaži još!
  • Default avatar -
    mirjanamiriam
    Vegetarijanska hrana pravi je hit, od voća i povrća lako je biti sit. Žitarice su super hrana, tijelo je zdravo i bez mana. Joga, šetnje i čisti zrak, snižava i mog dečka visoki tlak. More i sunce imunitet snaži, ova …prikaži još!
  • Default avatar -
    lisica
    Vegetarijanka sam bila dugi niz godina (sada sam veganka) i o takvom načinu prehrane i življenja imam samo najbolje mišljenje. Čovjek se preporodi nakon što u potpunosti izbaci iz prehrane životinjske proizvode. Dolazi do detoksikacije organizma, čišćenja crijeva, različiti upalni …prikaži još!
  • Default avatar -
    Zeljka31
    Gledajući unatrag - razlog predrasuda prema vegetarijanskoj prehrani je bilo obično neznanje i loša priprema ponuđenog jela. Od kraja prošle godine intenzivno se susrećem, ponekad i probavam vegetarijanski meni. Predrasude su potpuno nestale. Riječ je o svakodnevnim jelima koja su …prikaži još!
  • Default avatar -
    LadyEvolet
    Za vegetarijanstvo sam se odlučila doslovno preko noći i to sa samo 12 godina. Gledajući videe o prerađivanju mesa, razvila sam još veću empatiju prema životinjama no što sam je imala do onda. Sada sam višegodišnja vegetarijanka koja se osjeća …prikaži još!
  • Default avatar -
    lesnik
    Zdrava kao zdrebica, smirena kao kravica, vesela kao jagnje i lepa kao srna, a sve zahvaljujuci tome sto svoje prijatelje volim, umesto jedem! <3
  • Default avatar -
    tasha1
    Vegetarijanska kuhinja još uvijek danas u našem podneblju izaziva neodobravanje od velikog broja ljudi. Većina misli na neukusnu, jednoličnu i dosadnu prehranu. Kada bi se barem malo više potrudili i isprobali brojne recepte koji se mogu pripremiti bez mesa, mislim …prikaži još!
  • Default avatar -
    stravaiuzas
    Razlog za moje veganstvo bio je u početku etičke prirode, a ulazeći dublje u “problematiku” javili su se i zdravstveni razlozi. Poceo sam kao vegetarijanac, pretpostavljam kao i većina. Za koji mjesec sam odlučio preći na veganstvo, a prije 5 …prikaži još!
  • Default avatar -
    knin
    Da mogu birati izabrala bih mediteransku prehranu koja je ustvari vegeterijanska sa puno voća i povrća, te maslinovog ulja naročito ljeti jer se bolje osjećam, uključujući i ribu.Najljepše iskustvo vjerujte je uživati svakodnevno u plodovima mora, voću i povrću koje …prikaži još!
  • Default avatar -
    ofcatea
    nisam nešto jaka u stihovima i piskaranju nekih mudrosti,ali evo već sam nekih 6-7god vegetarijanka i super mi je.meso ionako nikad nisam nešto posebno voljela,samo što ga vole svi oko mene,na žalost.dragi mi je svejed,viđamo se uglavnom vikendom,ali i kad …prikaži još!
  • Default avatar -
    mayaacro
    stella žuvela / mayaacro eh, u točku ste me takli :-) vege sam već 27 godina. do toga sam došla spontano, u svojoj 13-oj, jednostavno sam se jednog dana počela osjećati kanibalistički. u ono vrijeme ta je moja odluka bila …prikaži još!
  • Default avatar -
    PORZIPOP
    Ovo bome nije loše.......:)
  • Default avatar -
    dolly90
    Ljudi koji su barem jednom u životu probali sa ovim načinom prehrane znaju točno koje su dobrobiti.Ako ništa drugo, krvna slika će posvjedočiti. Moje osobne opservacije idu u prilog vegetarijanstvu i to iz mnogostrukih razloga. Moram priznati ipak nešto što …prikaži još!
  • Default avatar -
    MIMA78
    Tko nije probao vegetarijansku ishranu, reći će da je to čista glupost! Naravno, i ja sam bila među tima, dok nisam probala što je uopće to! Vauuuu! Igrom slučaja i spletom nesretnih okolnosti, mama je oboljela od karcinoma. Operacija, kemoterapije, …prikaži još!
  • Default avatar -
    Chililili
    Iako nisam vegetarijanka, zivot bez mesa mogu sasvim lako zamisliti... Drugima je cudno, ali meni sasvim normalno! Najcesce jedem ono sto mi mama, decko ili netko treci pripremi, a da imam vise vremena i malcice vise volje spremala bi si …prikaži još!
  • Default avatar -
    ellica18
    Od kako za sebe znam bolujem od bolesti kože, takav je život - što se tu može, s godinama je sve gore i gore, ali ne može me jedna bolest pokositi sve dok imam volje. Sve do nedavno jela sam …prikaži još!
  • Default avatar -
    Morphine
    Jela sam jedno vrijeme vrlo ukusna vegetarijanska jela spravljena s puno ljubavi iz mašte jedne poznanice vegetarijanke i osjećala sam sitost dugo vrijeme nakon jela, nenapuhnutost, kao da su sve stanice dobile što im je potrebno, jer nije bilo ni …prikaži još!
  • Default avatar -
    bseckar
    Iako imamo mogucnost ubijati zivotinje I hraniti se njima, takodjer na ovoj planeti postoji I drugaciji izbor. Vegetarijanstvo je za mene oblik prehrane -znaci, nesto vrlo intimno I vazno, koji pruza plemenitost I podrzava suosjecanje medju zivim bicima na nasoj planeti.
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.