Komentari 82

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    danijelamar
    Baš sam prava debeljuca, uvijek mi se nešto kljuca. Po danu jedem bezbroj puta, hrana po mome želudcu uvijek luta. I u snu hranu tražim, da glad ublažim. Eh, kad na vagu treba stati, okice se boje i pogledati. Obitelj …prikaži još!
  • Default avatar -
    tince
    Uglavnom sam slušala komentare tipa: "Kako možeš ne jesti meso, ljudi su po prirodi mesojedi." Rekla bih na to: "Ok, uzmi malo dijete i stavi ga u ogradicu. Pored njega stavi malenog kunića i neko voće. Kad dijete pojede kunića, …prikaži još!
  • Default avatar -
    lana1984
    Nemam baš pretjeranog iskustva sa vegeterijanskom kuhinjom, ali pokušavam to promijeniti..uvodim sve više povrća u prehranu, često i sirovog u obliku salata..s voćem nemam problema, njega jako volim i jedem dosta, pogotovo u sezonama..sad je ovo moje vrijeme, lubenice i …prikaži još!
  • Default avatar -
    kiara9
    Evo..kao bivša vegetarijanka nadam se da ću svojim komentarom inspirirati osvojiti ako ne vaša onda srca čitatelja..Bilo je to davno, a moja ljubav prema VEGEtarijanstvu; tom osebujnom i (za neupućene)pomalo neobičnom načinu života, skladu s prirodnim zakonima, namirnicama, sastojcima i …prikaži još!
    PELARGONIJA84
    Pesco-vegetarijanac sam 12 godina. Sjećam se kao da je bilo jučer prvi put kad sam čula od profesora u srednjoj školi toliko ushićenje kad je govorio o vegetarijanstvu, veganstvu, ayurvedi, itd. Iako smo svi imali dojam kao da govori kineski, …prikaži još!
  • Default avatar -
    MaraK
    ....Istinski moralni ispit čovječanstva, ispit koji je temelj svega ostaloga, očituje se u odnosu prema onima koji u potpunosti zavise od naše milosti, a to su životinje. Na tom je polju čovječanstvno pretrpjelo potpuni poraz, poraz koji je toliko potpun …prikaži još!
  • Default avatar -
    29juanita
    Imam 29 godina, kuham od svoje osme godine..i vjerujte, nezamjenjiv je i dan danas osjećaj kada hodate bosi po svježoj travi kroz mirisni voćnjak da bi došli do svog vrta (iliti bašće po našem), pa uberem i izvadim sve što …prikaži još!
  • Default avatar -
    magdalena_24
    Čestitke dobitniku! Sigurno će se lijepo provesti i uživati na Velom Ižu :)
  • Default avatar -
    dzigerica
    Od malih nogu osecala sam se lose hraneci se bicima sa ocima. Sada kad sam svoja i samostalna to si mogu priustiti :) I uz podrsku mog dragog, prelomili smo nakon filma Earthlings. Pokusavamo biti vegani, ali nismo jos tu... …prikaži još!
  • Default avatar -
    nadja76
    Voće i povrće meni su jako fini a i organizmu mi dobro čini. Žitarice i orašasti plodovi posebno su mi dragi a već se i vide rezultati na vagi. Čak i bolesna štitnjača bolje radi kad se um i tijelo …prikaži još!
  • Default avatar -
    akili
    Iako nisam vegetarijanka, rado volim jesti povrće. Obožavam sve što se može napraviti od istog. Jednom prilikom sam bila u studentskoj menzi i slučajno sam uzela soju sa špinatom. Mislila sam da je meso jer nisam prije jela, a kad …prikaži još!
  • Default avatar -
    crohistoria
    Nikad nisam previše preferirala meso u prehrani, ali kako sam Slavonka - to je nekako neizbježno. Ipak, vrijeme na fakultetu bilo je moje vegeterijansko doba. Cimerica je odlučila postati vegeterijanka, a kako sam i sama bila na tom putu, svaki …prikaži još!
  • Default avatar -
    Vivias
    Oh, uh, pobjegao mi je komentar pa pišem nastavak :) ..... no još kao malena nisam mogla podnijeti pomisao da bi pojela nekog malog zeca ili drugu životinju koju su moji roditelji imali doma. Utjecaj vegeterijanske prehrane na moj duh …prikaži još!
  • Default avatar -
    leofortina
    Od kada znam za sebe moje mišljenje je bilo da bih odmah sutra postala vegetarijanka ukoliko bi sama morala uskratiti život nekoj životinji.. napokon je došao i taj dan, kada sam prestala jesti meso i biti na neki način licemjerna.. …prikaži još!
  • Default avatar -
    darkot
    Vegeterijanac sam gotovo svoj cijeli život. Da, ljudima je to čudno kada vide moja 192 cm visine i ne baš siromašan obujam trupa ( u prsima i leđima, Bogu hvala :) ), ali to je istina i opet se tu …prikaži još!
  • Default avatar -
    Dvije_Stevije
    Vegetarijanka sam oko devet godina no tek nedavno sam shvatila važnost raznolike prehrane u smislu žitarica, a ne samo povrće i tijesto i ponekad soja. Trenutno sam u burnom i istovremeno izgubljenom periodu u životu i ovakav odmor bi mi …prikaži još!
  • Default avatar -
    doriandorian
    vege se danas postaje zbog kronicne bolesti koja se zove linićevina,odnosno zbog propasti firmi izazvano djelovanjem linića,odnosno poradi zakona o spasavanju firmi i zdravoj prehrani po odluci ministarstva financija NN br.7/2054,članak 8,stavak 2. gdje piše da svi nezaposleni građani postaju …prikaži još!
  • Default avatar -
    lidijaprpic
    Moja odluka o vegetarijanstvu u moju je kuću došla kao ceker s "fasungom". Dobrodošla. Moj muž, inače unuk i sin mesara, svojedobno i sam mesar, odmah se prilagodio i u danima kada je na njega red za kuhanje, počeo tražiti …prikaži još!
  • Default avatar -
    cicilolobela
    Do prije nekoliko godina sam imala mišljenje da je tijelu potrebno meso da bi normalno funkcioniralo, pa sam se osjećala malo čudno u društvu vegetarijanaca, pogotovo za istim stolom. No tijelo, a i um je ipak imalo potrebu promijeniti način …prikaži još!
  • Default avatar -
    snjezanaina
    o vegetarijanskoj prehrani ne znam puno. mesožder sam i ne znam što bih jela da mesa nema.Sve ostalo na mom tanjuru je samo prilog. bilo bi lijepo da me netko uvjeri u raznolikost vegetarijanske prehrane i mogućnosti koje ona nudi, …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.