Komentari 82

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    ninashpina
    Joj, hoću, želim, moram, trebam, osjećam! :)
  • Default avatar -
    malakrava94
    pa pošto imam dijabetes prešla sam na vegetarijansku hranu...a i visok tlak mi je problem i počela sam jesti pahuljice od soje,izbacila dosta mesa,više povrća-..a u zadnje vrijeme jedem sojine ljuskice sa rajčicom i mogu vam reći da je savršeno …prikaži još!
  • Default avatar -
    scalia
    Najprije vam moram reći koliko me je oduševilo ovo saznanje da na Jadranu postoji vegetarijanski hotel.Ne mogu vam ni izbrojati koliko puta sam u ovih 17 godina koliko sam vegetarijanka ostala gladna na svojim putovanjima i ne ljudi jednostavno ne …prikaži još!
  • Default avatar -
    klendjel
    Stvoreni smo s prirodom zajedno, i u prirodu smješteni Božanskim stvaranjem. Za hranu imamo raznovrsno bilje a za lijek trave... Ni jedan živi stvor ne bi trebao umrijeti da bismo mi imali objed. Skromnost je vrlina kad je riječ o …prikaži još!
  • Default avatar -
    pahuljica84
    Moje iskustvo s vegetarijanskom prehranom počelo je prije 7 mjeseci od kad sam u vezi s vegetarijancem :) premda ni sama nisam nikad bila neki veliki mesožder, jela sam meso možda 1x tjedno. Pošto se radi o vezi na daljinu …prikaži još!
  • Default avatar -
    Lucyphae
    Prije nekoliko godina sam doživjela jedan, naizgled jednostavan i nimalo zanimljiv susret - susret koji mi je, gledajući na njega sada iz ove perspektive, zaista i promijenio život. Bio je zapravo ključan u oblikovanju mojeg stajališta, izmijenio je način na …prikaži još!
    xenia64
    Do prošle godine moja vegetarijanska iskustva odnosila su se samo na prisilnu dijetu nakon crijevne viroze kad sam uspjela preživjeti( a da mi se ne raspadne glava od migrene) puna tri dana samo na jabukama. Odrasla na kruhu i masti, …prikaži još!
  • Default avatar -
    MEAH
    Iskustvo vegetarijanske prehrane je odlično, iako ja nisam vegetarijanac, ali da volim i mogu nekoliko dana bez mesa, ribe, i ostalih mesnih proizvoda, jer dobro je malo očistiti organizam. Probala sam namaze iz dm-a, i sojini popečci su mi odlični, …prikaži još!
  • Default avatar -
    tinamina
    hmm, iskustvo..pa prije bih rekla da je to stil zivota, vegetarijanac sam vec 15 godina tako da prvobitne promjene sam vec zaboravila; no ukratko mogu reci da sam ovisna o klorofilu, i kad sam umorna i gladna uvijek rade napravim …prikaži još!
  • Default avatar -
    gudla_11
    Nisam vegeterijanka, ali jako volim vegeterijsnsku hranu. Velikim sam obožavatelj voća i povrća.Svako jelo s povrćem je jako ukusno.. Volim soju, jako je ukusna. Imam prijateljicu koja je već godinu dana ili više vegeterijanka. Ja sam razmišljala o tome, ali …prikaži još!
  • Default avatar -
    Detox
    Uživanje, radost prava, vegetarijanska hrana osvježava. Ništa meso, ništa riba, zelenjavu samo šibam. Vitaminsku okrepu nam daje, a dugovječnost s tim se slaže.
  • Default avatar -
    tona844
    Vegetarijanska prehrana je fenomenalno iskustvo. Pregršt vitamina, vlakana i antioksidansa koji su korisni našem tijelu. U potpunosti podržavam takav način prehrane ali u određenim periodima. Svaki organizam treba odmor od ''teške'' hrane, ali smatram da to treba napraviti u 3-7 …prikaži još!
  • Default avatar -
    Teich001
    Do prije dvije godine moja prehrana se svakodnevno sastojala od mesa i mesnih proizvoda, a povrće sam izbjegavala i konzumirala ga u minimalnim količinama. Kolegica mi je vegetarijanka i nagovarala me da počnem jesti vegetarijansku hranu i nakon dugo nagovaranja …prikaži još!
  • Default avatar -
    shivani
    Vegeterijanka sam nekoliko godina i to je najbolja odluka koju sam donjela za sebe i ujedno za okoliš. Jesti meso odnosno , ne jesti meso ,proganjalo me još od djetinjstva, jer sam oduvijek obožavala životinje i u njima vidjela svoje …prikaži još!
  • Default avatar -
    damac
    Nemam iskustva sa vegetarijanskom prehranom jer sam odrasla u mesnom podneblju gdje su se klale kokice i pajceki. Nemam nista protiv vegetarijanske prehrane, ali teško mi se odreći mesa. Kad bi mi netko pokazao što i kako, možda bi i …prikaži još!
  • Default avatar -
    mihaelacicko
    e, pa nikakavo iskustvo-iskreno, a valjalo bi probati....i eto šanse! ;)
  • Default avatar -
    Beth
    Kroz godine mnoge, svakog mog dana, Glavna je misao-hrana Prštim li srećom, osmijeh na licu, Ostvarih uspjeh , zaslužujem nagradicu kajmak, pomfrit i masnu pljeskavicu Bol me slama, suze me guše, i na kraju teškog dana, taj ponor iznutra puni …prikaži još!
  • Default avatar -
    Vivias
    Koje bi to zadovoljstvo bilo....dobiti ovu prekrasnu nagradu?! :) Vegeterijanka sam dugi niz godina.To me ponajprije čini sretnom osobom jer znam da neko biće iz svijeta životinja ne umire da bi ja zadovoljila želju za okusom. Rodila sam se i …prikaži još!
  • Default avatar -
    jela666
    prije nego što sam pokušala sastaviti komentar, malo sam pročačkala po ostalim i vidim da postoji puno više njih kojima je to potrebnije od mene. samo se nadam da ovi zdravstveni problemi nisu produkt bolesne mašte da bi se dočepali …prikaži još!
  • Default avatar -
    snjezanaina
    o vegetarijanskoj prehrani ne znam puno. mesožder sam i ne znam što bih jela da mesa nema.Sve ostalo na mom tanjuru je samo prilog. bilo bi lijepo da me netko uvjeri u raznolikost vegetarijanske prehrane i mogućnosti koje ona nudi, …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.