Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
mene najviše muču celulit koji imam od 22 god sada mi je 29 ...značu čim sam rodlila 1 djete udebljla sam se oko bokova i trbuha i kako god smršala nikako da taj celulit spadne a volila bi jaaaaaako da
…prikaži još! da ga se riješim i..
Znam...znam pitate se kaj jedan muški radi među celulitom ,ali drage dame imam ga i ja.Malo manje na nogama a puno previše oko struka.Trčim već dva mjeseca.vježbam i jedem meso,voće i povrće ,pijem samo vodu i skinuo sam 10 kg.Malo
…prikaži još!o radim i trbušnjake da zo zategnem ali i mažem kremom za celulit jel dobro mi koristi a supruga mi preporučila.Mažem i bedra jel i na njima imam malo sala ali najviše po bokovima i trbuhu.Na ideju sam došao kada sam vidio ženski dio pa ako njima pomaže zašto nebi i meni.Momci nije to sramota za nas a koristi.,..probajte preporučam.
Ne znam više što i kako.Otkada sam rodila taj priljepak od celulita nikako da skinem.Nema što nisam probala osim liposukcije ali mislim da bi i tu On pobijedio.Toliko sam jadna si da koji puta sjednem i plačem.ali onda opet ispočetka.Pazim
…prikaži još! na ishranu,vježbam,nemam višak kilograma ali imam celulita.Pomognite jel stvarno ne znam što više kupiti i probati.Pusaaaaaa i hvala.
Evo ovako do prije godinu dana kada sam se aktivno svaki dan bavila sportom nije bilo ni traga od njega.A onda sam imala nezgodu u kojoj mi je stradala koljena.Najprije smo mislili samo jedno i njega sam operirala a onda
…prikaži još! je ispalo da imam promjene propadanja hrskavice na oba dva koljena i mogla sam se pozdraviti neko vrijeme od sporta a od nekih stvari i zauvijek.U tim mjesecima ležanja doznala sam i da mi je štitnjača ne samo prestala raditi nego počela uništavati samu sebe.E sad počinju problemi sa kilama i celulitom.U sedam mjeseci dobila sam 10 kila a jela sam jako malo.Najprije me uhvatila malodušnost i depresija jer nisam mislila da ću ikada biti debela ali etonakon kukanja odlučila sam krenuti u borbu.Smanjila obroke pošto mi je metabolizam usporen i počela piti kapssmiule zelenog čaja.A o borbi protiv celulita mogla bih vam napisati romane i pjesme ali neću jer na vaše konkretno pitanje želim dati konkretan odgovor koji će možda nekome pomoći.Fora je nasmijati za na ove pjesmice ali mislim da ta tema baš i nije za smijeh.Celulit je bolest.Krenula sam na sve moguće lasere,kavitacije ,LPG-e i slično.Nakupovala sam najskuplje kreme i ništa nije pomagalo.A onda sam krenula na masaže,nakon 2 bilo je gore stanje nego ikad a da ne kažem koliko je prvih 5 masaža boljelo.Međutim nakon 10 ja sam već imala pomaka.Kasnije kad više nisam imala novaca za masaže kupila sam najjeftiniju kremu i doma se pola sata svaki drugi dan masirala.I znate što masaža zaista djeluje.
Čestitke dobitnicima. Teško je u masi pristiglih komentara izabrati najbolji. Uvijek nekome neće biti pravo a svi ne možemo dobiti. Samo vi i dalje darujte a na nama je da se trudimo.
Zašto nastaje celulit?
Komentari 145
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.