Komentari 145

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    scalia
    Evo ovako do prije godinu dana kada sam se aktivno svaki dan bavila sportom nije bilo ni traga od njega.A onda sam imala nezgodu u kojoj mi je stradala koljena.Najprije smo mislili samo jedno i njega sam operirala a onda …prikaži još!
  • Default avatar -
    Bjankic
    čestitke dobitnicima! ostalima više sreće drugi put :-) pozz!
    luna123
    Probala sam doslovno sve od anticelulitnih krema,prehrane koje smanjuje celulit i vježba.. Prije sam izgledala tako da sama sebe nisam mogla pogledati u ugledalo, uz pomoć dijeta uspjela sam skinuti 25 kg,ali celulita se nisam uspjela riješiti. Imam 23 god, …prikaži još!
  • Default avatar -
    mendja
    imam celulit od svoje 15e godine (zajedno sa strijama) unatoč što sam se aktivno bavila rukometom u to vrijeme...kada sam prestala trenirati situacija se pogoršala momentalno, nakon 6 mjeseci kao da nikad u životu nisam ništa radila (hahaha, tijelo je …prikaži još!
  • Default avatar -
    nina0407
    Čestitke dobitnicima. Teško je u masi pristiglih komentara izabrati najbolji. Uvijek nekome neće biti pravo a svi ne možemo dobiti. Samo vi i dalje darujte a na nama je da se trudimo.
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.