Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Evo ovako do prije godinu dana kada sam se aktivno svaki dan bavila sportom nije bilo ni traga od njega.A onda sam imala nezgodu u kojoj mi je stradala koljena.Najprije smo mislili samo jedno i njega sam operirala a onda
…prikaži još! je ispalo da imam promjene propadanja hrskavice na oba dva koljena i mogla sam se pozdraviti neko vrijeme od sporta a od nekih stvari i zauvijek.U tim mjesecima ležanja doznala sam i da mi je štitnjača ne samo prestala raditi nego počela uništavati samu sebe.E sad počinju problemi sa kilama i celulitom.U sedam mjeseci dobila sam 10 kila a jela sam jako malo.Najprije me uhvatila malodušnost i depresija jer nisam mislila da ću ikada biti debela ali etonakon kukanja odlučila sam krenuti u borbu.Smanjila obroke pošto mi je metabolizam usporen i počela piti kapssmiule zelenog čaja.A o borbi protiv celulita mogla bih vam napisati romane i pjesme ali neću jer na vaše konkretno pitanje želim dati konkretan odgovor koji će možda nekome pomoći.Fora je nasmijati za na ove pjesmice ali mislim da ta tema baš i nije za smijeh.Celulit je bolest.Krenula sam na sve moguće lasere,kavitacije ,LPG-e i slično.Nakupovala sam najskuplje kreme i ništa nije pomagalo.A onda sam krenula na masaže,nakon 2 bilo je gore stanje nego ikad a da ne kažem koliko je prvih 5 masaža boljelo.Međutim nakon 10 ja sam već imala pomaka.Kasnije kad više nisam imala novaca za masaže kupila sam najjeftiniju kremu i doma se pola sata svaki drugi dan masirala.I znate što masaža zaista djeluje.
Probala sam doslovno sve od anticelulitnih krema,prehrane koje smanjuje celulit i vježba.. Prije sam izgledala tako da sama sebe nisam mogla pogledati u ugledalo, uz pomoć dijeta uspjela sam skinuti 25 kg,ali celulita se nisam uspjela riješiti. Imam 23 god,
…prikaži još!d, visoka sam168 i imam 63 kg, sada sam zadaovoljna svojim izglednom kad sam u odjaći, ali bliži se lijeto, topli dani,more,kupanje badići i zato bi se htjela riješiti celulita, da budem zadovoljna u svojoj koži i bez odjeće.
Osoba zadovoljna sobom je najsretnija osoba!!
imam celulit od svoje 15e godine (zajedno sa strijama) unatoč što sam se aktivno bavila rukometom u to vrijeme...kada sam prestala trenirati situacija se pogoršala momentalno, nakon 6 mjeseci kao da nikad u životu nisam ništa radila (hahaha, tijelo je
…prikaži još! zaista čudesno u svom pamćenju, nagradama i kaznama). uglavnom, sada vježbam (teretana, trčanje na nasipu, planinarim kad god mogu), trudim se piti što više tekućine, barem 1,5-2 L na dan (zeleni čaj, čaj za izlučivanje tekućine razne vrste, preslica, maslačak, kombinacija), prehranu nisam mijenjala jer je cijeli život mediteranska (kažu da je najzdravija). čajevi, umotavanja folijama prilikom cardio treninga, litre vode, vježbanje 4-6x na tjedan...sve to pomaže, ali nikako pogoditi pravu kremu :))
Čestitke dobitnicima. Teško je u masi pristiglih komentara izabrati najbolji. Uvijek nekome neće biti pravo a svi ne možemo dobiti. Samo vi i dalje darujte a na nama je da se trudimo.
Zašto nastaje celulit?
Komentari 145
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.