Komentari 145

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    kravica2915
    ili da prestanem sjediti i uciti ili da mi poklonite anticelulitne kreme? :) mislim da je ovo drugo ipak efikasnije rjesenje ;) od ucenja i obaveza,nemam previse vremena za trcanje pa bih voljela pokusati sa ovim kremicama.:))
  • Default avatar -
    leonidazd
    lea Mislim da žene koje imaju celulit vrlo teško mogu dobiti bitku s njim. To je vrlo jak neprijatelj s kojim se teško boriti svim raspoloživim sredstvima .To kažem iz svog iskustva.Već se godinama borim s tim odvratnim nakupinama na …prikaži još!
  • Default avatar -
    violeta
    Drage moje! Kao i sve žene koje vode brigu o svom zdravlju i tijelu ,evo i ja već neko vrijeme vodim borbu sa svojim masnim naslagama oko trbuha.Pokušaja je bilo mnogo,međutim niti u jednoj nisam bila ustrajna,te bi mi se …prikaži još!
  • Default avatar -
    Prije sam koristila samo neke jeftinije kreme i nisam primjetila razliku, sad sad promjenila nacin prehrane, vjezbam 3 puta tjedno i pijem mnogo vode.. jos sam u potrazi za pravom kremom i nadam se da ce mi se posreciti i …prikaži još!
  • Default avatar -
    ivana0612
    jesam tužna i pomalo ljuta ali čestitke dobitnicama svejedno!! :))
  • Default avatar -
    strasilica
    Kad nisam imala celulit bila sam super mršavica sa nogicama kao čačkalicama... čak sam sama sebi bila premršava i pazila šta oblačim... s vremenom, a i godinama pojavio se i taj famozni celulit... u početku nisam znala kako da se …prikaži još!
  • Default avatar -
    valencia72
    Zdravstveni sam radnik i vrlo dobro znam da je pravilna prehrana i vježbanje osnova borbe s celulitom.Nažalost,zbog tempa posla,noćnih smjena i dežurstava nisam u prilici dosljedno provoditi sve mjere jer sam preumorna.Ipak, kad idem u šetnju ili u vožnju biciklom …prikaži još!
    romana9
    Izvuci me kravice uljepšaj mi ljeto , a ja ću se mazati i to će mi biti sveto :)
  • Default avatar -
    gabrijela_i
    Pozdrav ekipa, trenutno se protiv celulita pokušavam boriti trčanjem, trčanjem i trčanjem..... :) Pijem dosta vode, ali opet sa druge strane često pokleknem na slatkišima, kruhu i sladoledu :(.... Imam 37 godina i mogu reći da sam poprilično zadovoljnja, osim …prikaži još!
  • Default avatar -
    puli
    Celulit iliti Narančina kora prava je noćna mora i kremicama pravim riješiti se mora Pijem puno vode i hranim se zdravo al celulitu mom to nije pravo I dalje me zeza i ne da mi mira Ali moje ga kretanje …prikaži još!
    pikapolonica
    Draga Zdrava Kravo, najprije da zahvalim što nam svima omogućuješ da osvojimo ovu, ali i ostale nagrade. Čitajući te komentare vidim da nisam jedina koja muku muči s celulitom. Imam 20 godina i 60kilograma na visinu od 173cm. Celulit ne …prikaži još!
  • Default avatar -
    555
    Moje su borbe sa celulitom uzasno teske, svakim danom sve vece i vece.Nadam se da ce kilaza biti sve manja,na vagi sam skoro svakoga dana..u drogerijama mi pogled na anticelulitne kreme seže,ali u novčaniku je stanje nego na nogama i …prikaži još!
  • Default avatar -
    ines2223
    evo neću pisat nikakve ni pjesmice ,mislila san pisat sa caps lockon da buden uočljivija :D al samo ću ispričat zašto bi tila tu kremu ukratko.. pa prije dvi godine bila sam mršava ko štap ,zgodna ,lipa sve super, i …prikaži još!
  • Default avatar -
    zika1
    Svakim danom ljeto sve je bliže Razodijevanje nam jako brzo stiže. Važem se i mjerim svaki dan Kada vaga gram pokaže manje uvjeravam se da nije san. Prvo moram ustvrditi stupanj svojeg celulita Da znam dal oko njega imam jedan,dva …prikaži još!
    tatjana92
    Dobar dan! Živim više manje sjedilačkim načinom života, zbog toga sam si djelomično i sama kriva, no budući da sam studentica i nemam vremena za pripremanje zdrave hrane, više manje usput stanem u pekari i pojedem nešto što nije zdravo. …prikaži još!
  • Default avatar -
    ivana0612
    možda uopće niste pročitali sve komentare od početka :(
    Josipa_K
    Već dugi niz godina neuspješno se borim sa celulitom. Mislim da sam ga dobila zbog sjedilačkog načina života. Iako se trudim i kadgod mogu vozim bicikl. Godine provedene na faksu i sati učenja učinili su svoje. Borim se protiv njega …prikaži još!
  • Default avatar -
    14minx
    Majka sam tri klinca,od trudnoća borim se sa kilama. Prošlo je dosta godina klinci su već osnovnoškolci,kile sam stabilizirala. Ali pojavio se neželjeni gost,CELULIT..I pazi bezobrazluka,neće da ode. Sada imam više vremena za sebe,poćinjem raditi nakon 12 godina,želim se vratiti …prikaži još!
  • Default avatar -
    ivana0612
    a lažete..a po čemu je bolja pjesmica od keef od moje rime još od 10.5. !? nije fer. :((((
  • Default avatar -
    sgrizila
    Draga Zdrava Kravo, najprije pohvale za sve savjete i lijepe riječi u mnogo, mnogo tema... Posljednjih nekoliko godina primjećujem probleme sa celulitom. Borim se zelenim čajem, čajem od korijena maslačka, vodom, zdravom prehranom bogatom povrćem i voćem. Također, nezaobilazna tjelovježba, …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.