Komentari 145

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ninanena
    Trudim se piti puno tekućine i vježbati ali nekako mi baš i nisu dobri rezultati a kreme koje sam do sad koristila isto se nisu pokazale dobre.Ove koje poklanjete bi mogle biti dobre,predosjećam.
  • Default avatar -
    bilic
    da vam opišem svoju borbu protiv celulita......mogla bih pisati romane,ali evo ukratko:,vježbanje,masaža sa anticelulitnim kremama ,voda.otkako sam rodila sve se teže nosim s tim, jer više nemam toliko slobodnog vremena da se posvetim sebi.zato sam dala prednost kremama ,a vježbanje …prikaži još!
  • Default avatar -
    poison_usb
    imam celulit koji je nastao prije godinu, dvije, zbog studentskog život, koji ubraja puno sjedenja, nezdravu prehranu, buran noćni život s dodatkom alkohola, premalo aktivnosti... dosad nisam koristila kreme protiv celulita, a pokušala sam ga suzbiti tako što sam krenula …prikaži još!
  • Default avatar -
    malaracica
    ja se stvarno nikako ne mogu riješit celulita jer se slabije krećem jer sam osoba s invaliditetom tako hoću neću većinom moram sjediti, Izbacila sam gazirano i pijem puno vode i pazim što i koliko jedem. ali to nije dovoljno …prikaži još!
  • Default avatar -
    Ljubicastakravica
    Moja borba sa celulitom traje već dosta dugo. Prije nekoliko godina imala sam mogla bih reći savršenu liniju, međutim, s nekretanjem, sa sve manjom aktivnošću i nepravilnom prehranom, udebljala sam se preko 10kila, nastao je naravno i celulit. Ustvari,nije nastao …prikaži još!
  • Default avatar -
    juice9
    Ovdje, na ovoj temi zaista ima vrhunskih komentara i savjeta za borbu za celulitom, zato za sve nas koji ne dobimo kremicu nagrada je čitanje savjeta s ove teme. A odgovor na nagradno pitanje: pa ja sam ljenivac i gotovan, …prikaži još!
    kravakravakrava
    Drage djeve ...ja imam 20.god.ni manje ni više,imam celulit kakv nemaju valjda ni tete od 60.onaj tvrdi i poprilično vidljiv,sve živo sam probala,ali ništa...baš me zanima kakav će biti za 5 godina,kad več danas i po ljeti nosit duge haljine …prikaži još!
  • Default avatar -
    Jagoda
    Iz zdravstvenih razloga vec dvije godine sam konstantno na lijekovima i primjetila sam da se u tom periodu pojavio celulit, bilo ga je vjerojatno i prije, ali ne tako vidljiv... a naravno, i sve sam starija. ;) Trudim se uz …prikaži još!
    idic
    moja borba s celulitom je takva da sam prihvatila to da ga imam i to je to,naravno da se ponekad divim nogama bez celulita, znam da bi trebala mazat nogare,bavit se sportom,jesti zdravo,izlazit 100 stanica ranije iz busa i "malo …prikaži još!
  • Default avatar -
    barby00
    Hmmm moj dragi kaže da mene mogu umočiti u bazen pun tih krema ali da mi to vjerojatno neće pomoći :(
  • Default avatar -
    nella007
    Živim stvarno aktivnim životom, puno se krećem, na biciklu sam doslovno 0-24, rolanje hodanje , vježbanje i navečer trčim svaki dan. Hranim se zdravo, raznoliko i uravnoteženo (što je vrlo bitno bitno za vegetarijanku :). Nemam čak ni viška kila …prikaži još!
  • Default avatar -
    marijakoletic
    Probala sam sve..kreme..tretmane..vježbanje..ishranu..motanje u foliju..trljanje rukavicama..i znam da jedno samo za sebe ne djeluje i ne preko noći ali sve zajedno tokom cijele godine, DA. Ako vodimo računa što i kako jedemo,hodanje prakticiramo svakosnevno.kod tuširanja dobro istrljamo bedra i listove …prikaži još!
  • Default avatar -
    neda111
    Osim genetske predispozicije za "stanje" celulita je važan i hormonski status žene, tako da je za početak dobro provjeriti ima li kakav dizbalans u tijelu. Osobno pijem puno vode, hodam po Sljemenu vikendom i iako imam 50 godina imam "umjereni"celulit. …prikaži još!
  • Default avatar -
    AngelinaN123
    U kombinaciji sa artrozom koljena , ispucanim venama i kapilarima za koje nema pomoći je pravi pakao! Cijeli život sam ljeti u dugim haljinama i hlačama!
  • Default avatar -
    bucocar
    Znam...znam pitate se kaj jedan muški radi među celulitom ,ali drage dame imam ga i ja.Malo manje na nogama a puno previše oko struka.Trčim već dva mjeseca.vježbam i jedem meso,voće i povrće ,pijem samo vodu i skinuo sam 10 kg.Malo …prikaži još!
    mala_roza
    prije dvije godine sam uspila izgubiti čak 13 kilograma upormim vježbanjem i zdravom i pravilnom prehranom... ali jedne stvari se ni tada nisam uspila riješiti: CELULITA... još uvijek je moj vjeran suputnik... probala sam skoro sve što sam si mogla …prikaži još!
  • Default avatar -
    natko1
    Svake godine početkom proljeća krečem u veliku inventuru tijela da vidim koja je šteta nastala preko zime. Nemam viška kilograma (na sreću, iako imam "već" 44 godine), ali celulit je tu i opuštena koža..Prošle jeseni sam prvi put počela vježbati …prikaži još!
  • Default avatar -
    marijaodzic
    eh da celulit. Što sve samo nisam probala, od krema skupih, jeftinih pa iz kataloga ovoga i onoga, a onda i onih prirodnih... nabavih neku knjigu s tim PRIRODNIM i zamislite ovo - treba napuniti kadu vodom i u nju …prikaži još!
    majich123
    Iako sam mlada(20 godina)muku s celulitom mučim već dobrih 5 godina.Borim se sa tim opakim i najgorim ženskim neprijateljem zdravom prehranom,vodom i zelenim čajem,vježbanjem tu i tamo jer pošto sam studentica nemam dovoljno vremena.Isprobala sam puno krema i seruma,gelova za …prikaži još!
  • Default avatar -
    sgrizila
    Draga Zdrava Kravo, najprije pohvale za sve savjete i lijepe riječi u mnogo, mnogo tema... Posljednjih nekoliko godina primjećujem probleme sa celulitom. Borim se zelenim čajem, čajem od korijena maslačka, vodom, zdravom prehranom bogatom povrćem i voćem. Također, nezaobilazna tjelovježba, …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.