Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Do nedavno sam bila bez brige što se tiče celulita, al nakon dvije trudnoće i mirovanja zbog istih više se nemogu time pohvaliti. "Celulit je ušao u moj život na velika vrata i nikako da izađe."
sa svojih 35 godina sam prvi puta probala vježbati u grupi i zaljubila se u step klupicu,čučnjeve,iskorake,girje,bučice,trx i bosu loptu :)) naravno,u ovih godinu dana koliko sam rekreativac,noge su mi se zategnule,celulita imam puno manje,taman bi mi dobro došla kremica
…prikaži još! da sa njom i masažerom ubijem ovo malo što je ostalo :)
Kao i svaka žena godinama se borim sa celulitom..nakon isprobanih raznih krema ,domaćih pripravka ,anticelulitnih čarapa najbolji rezultat je usljedio nakon što sam uz mazanje kremama svakodnevno pješačila.Nema čarobog štapića ,namažem se i celulit će nestati samo tako...treba se i
…prikaži još! sam malo potruditi, zato i dalje pješačim i nadam se da će mi vaše kreme još više pomoći u borbi sa celulitom.
Oduvijek imam problema sa celulitom, a još uvijek nisam našla neki jednostavan, a učinkovit način njegovog rješavanja. Već duže vrijeme sam na "kuri": puno vode, puno sporta i što manje sjedenja. Ovo zadnje nije baš jednostavno s obzirom na moj
…prikaži još! posao, ali trudim se to nadoknaditi u popodnevnim satima ili slobodnim danima. Znam da se nikada do kraja neću rješiti celulita, ali dobrim su mi se pokazali i neki prirodni proizvodi (sa masažom), zbog kojih celulit možda i ne nestaje, ali se vidljivo smanjuje.
Kod mene je situacija ozbiljna jer imam problem sa hipoaktivnom štitnjačom zbog koje sam navukla nekoliko kg a jako zadržavam vodu.Iako jako pazim na ishranu,zbog teškog oblika artroze obaju koljena onemogućeno mi je bilo kakvo vježbanje pa mi čak i
…prikaži još! šetnja nije jednostavna.Zbog tog razloga je kod mene i celulit izraženiji. Znači jedino mi mogu pomoći kvalitetni preparati koje mogu lagano utrljavati.Pokušala sam sa mastima na bazi algi i kofeina kojima bih djelovanje pojačala sa umatanjem folijom.Ako osvojim poklon obavijestiti ću vas o rezultatima i učinkovitosti darovanih preparata.
Prvo...pozdrav kravici i svim čitateljicama, željela bih ukratko opisati svoju stoljetnu borbu protiv njegove visosti Celulita. Iz moje perspektive on je vrhovni Imperator, Gaj Julije Celulitus, a ja kao jadni mali provincijalac svim silama pokušavam zaustaviti njegovo širenje; kreme,maske, folije,
…prikaži još! termodeke, anticelulitne masaže i sve ostale inkvizicijske metode sam provodila nad njim...ali neee...nije njega strah, njegova vojska Rimljana u obliku malih kuglica i rupica po bedrima uopče ne prežu od toga da se samo nakratko prikriju u vrijeme inkvizicije, a onda iskuju novi plan i opet kreču u napad kao prava Rimska legija, začahureni u neprobojnom oklopu! Sad pred ljeto je "frka" ali mi se cure ipak mrvicu opostimo preko zime i onako zabundane nakratko zaboravimo na Celulitusa, a "Rimljani" se u vrijeme Božića plako prošire do" Arabije" na jugoistoku i do "Britanije" na sjeverozapadu, odnosno sa bedra sve niže na nogice i sve više na guzu i onda opet stigne i taj 3. mjesec kad obećajem sama sebi ma idem sad trčanje, nema stajanja, one divne folije i naravno masaže na kojima maserka sa već podosta iskustva odmahuje glavom, a ja si mislim: "Zar i ti sine Brute?"...hm..ali nekako dođe i 4. mjesec i tek se onda nagovorim da uopće počnem...i prije nego trepnem doleti i 8. mjesec, ubacijem se u badić i skakućem do plaže..ja i moj vjerni "prijatelj" neporazivi Gaj Julije Celulitus...ali znate što...ja sam sigurna da su ga i Rimljanke imale i da nisu znali niti što je, a niti su za to marile....ali danas kad je to doba davno iza nas, mi žene smo više sa celulitom u ratu nego što nismo, ali to je jednostavno tako, vremena se mjenjaju, mi žene danas imamo više prava glasa nego muškarci:), a dobra je stvar u tome što smo mi ipak nježna bića i največa ratovanja koja za nas dolaze u obzir su upravo ova protiv celulita...pa je svaka ovakva pomoć i više nego dobrodošla...hvala kravice što se boriš za nas!
Celulit je neprijatelj svakoj ženi, bila ona mlađa ili starija. Borba s njim je mukotrpna i do kraja ga se ne može maknuti, no to nam ne daje za pravo da odustajemo od borbe :). JAČI OPSTAJE, A U OVOM
…prikaži još! OVOM SLUČAJU JA TOM CELULITU NEDAM DA BUDE JAČI :))) uz ovu kremicu bi ja bila korak do tog da ga pobijedim :D
Pozdrav kravicama i svima koje se bore protiv celulita! Prije poroda imala sam celulita, ali ovo na što sam naišla sada, skoro pa 17 mj nakon poroda, to je strašno... Kile još nekako i odlaze dole, ali narančina kora ne
…prikaži još! posustaje... Nema di ga nema! Ako su vaše kremice djelotvorne, rado bi ih isprobala...
Draga Zdrava Kravo, najprije da zahvalim što nam svima omogućuješ da osvojimo ovu, ali i ostale nagrade. Čitajući te komentare vidim da nisam jedina koja muku muči s celulitom. Imam 20 godina i 60kilograma na visinu od 173cm. Celulit ne
…prikaži još!ne bira, samo se ljepi na mene. Grozno se osjećam što ga nikako ne mogu smanjiti, a stvarno dajem sve od sebe da uspjem bar malo. Prije sam stvarno dosta grickala slatkiše, pila sokove, sad već preko godine dana ništa od toga; grickalice zamjenila orašastim plodovima i sušenim voćem, ne pijem nikakve sokove, pijem samo običnu vodu i zeleni čaj, te jedanput na tjedan čaj od maslačka. Nikakva detoksikacija organizma ne pomaže, celulit je i dalje jasno vidljiv, čak ne trebam ni stisnut kožu da se primjeti. Ne shvaćam u čemu je problem pošto pijem oko 3 litre tekućine na dan (sve nezaslađeno), u potpunosti sam promjenila prehranu na bolje (jedem zdravije, voće, povrće, cjelovite žitarice, i što manje obrađenu hranu), te redovito vježbam-trčim, vozim biciklu, a tokom hladnih dana sam si nabavila rekvizite kao što su pilates lopta, vijača, utezi..
Ne znam dali da uopće povjerujem da mogu smanjit celulit zato jer sam uz sve gore nabrojano koristila razne preparate, od kremica, blata, losiona, folija, celulitnih hlača, raznih obloga, a uz sve to još i svakodnevno izmasiram bedra i noge..jednostavno celulit ne ide ni najmanje sa mog tijela. Vjerujem da su svi komentari podjednako dobri, ali nekako se nadam da će i moj bit među njima i da ću biti u mogućnosti pohvaliti se da su kremice stvarno drugačje od ostalih i da su pomogle. Mislim da je s moje strane napravljeno sve što sam mogla (i što ću i dalje činiti da pokušam smanjiti) i sretno svima u borbi s našim zajedničkim neprijateljem. Hvala Zdrava Kravo što si nam poticaj:)
Dobar dan! Živim više manje sjedilačkim načinom života, zbog toga sam si djelomično i sama kriva, no budući da sam studentica i nemam vremena za pripremanje zdrave hrane, više manje usput stanem u pekari i pojedem nešto što nije zdravo.
…prikaži još!o. Kupujem anticelulitne kremice, jedno vrijeme sam čak i odlazila na anticelulitne masaže... no, kako je došlo lijepo vrijeme, mrdnula sam guzu i krenula na trčanje, malo izbacila kruhića i hranu koja nije zdrava i počela unositi više tekućine u organizam.
Rado bi isprobala ovaj paket anticelulitnih kremica jer mi zaista pomažu, no nemam baš mnogo novaca da svaki mjesec kupim anticelulitnu kremicu....
Najviše celulita imam na guzi, bedrima i trbuhu i bila bi jako sretna kad bi ga se jednom za uvijek riješila!
Pozdrav ekipa, trenutno se protiv celulita pokušavam boriti trčanjem, trčanjem i trčanjem..... :) Pijem dosta vode, ali opet sa druge strane često pokleknem na slatkišima, kruhu i sladoledu :(.... Imam 37 godina i mogu reći da sam poprilično zadovoljnja, osim
…prikaži još!sim sa donjim dijelom gluteusa na kojemu se dobrano vidi celulit....:)))) Njega bi jako voljela "skinuti".
Sve Vas lijepo pozdravljam i dajem "časnu zdravo kravlju riječ" da ću i dalje voditi rat sa celulitom i da ću na kraju izaći kao pobjednik..... :)
joj kravice moja..imam problema s celulitom od petog razreda...bila sam na dijeti i izgubila 14 kg ali celulit je jos na guzi,nogama...i to me strasno smeta...rado bi isprobala taj paket :)
Nije neka borba već smo se upoznali pa smo si sad dobri,ja bi da on ode(lijepo kaj su bar to izmislili da je u muškom rodu) a on neće,onda se ja mažem a on mi se smije.....mislim da mi je
…prikaži još! to najduža veza s nekim ON
Draga Zdravakrava, ponekad mi se čini da nemam ja iskustva s celulitom nego celululit samnom jer je uvijek koju grbicu ispred mene. Ipak, u zadnje mi se čini da ga dostižem, jer se zamisli čuda lijena moja guza odlučial uhvatiti
…prikaži još! sporta. I čini mi se da djeluje! :)
Zdravo Kravo! Ajmo skupa otkriti kako se tog celulita riješiti!? :) Vidim ja svi tu neku muku muče i svašta isprobavaju kod kuće.. ipak s kauča se pomaknuti mora da bi se maknula ta narančina kora... Čempres, ružmarin i mandarine
…prikaži još!darine stvoriti će nam nogice- pa nek' svaki muškarac na zine!! :))
S treningom smo krenuli ne bi li matabolizam ubrzali..ali da mi glatka koža ipak ne ostane samo iluzija ja jedva čekam da mi se na vratima pojavi vaša anticelulitna fuzija!! :D
Nadam se da mi rima štima i da će nam celulit nestati prije nego što dođe zima...
i naravno za kraj šaljem lijepi pozdrav svima!!! :) :) :)
moja borba s celulitom je pout Don Quijoteove borbe s vjetrenjacama... Tko zna da li bi ovaj paket mogao znaciti kraj moje "price o celulitu"... I TAKO SVI ZIVJESE SRETNO I BEZCELULITNO DO KRAJA ZIVOTA... :)))
Svakim danom ljeto sve je bliže Razodijevanje nam jako brzo stiže. Važem se i mjerim svaki dan Kada vaga gram pokaže manje uvjeravam se da nije san. Prvo moram ustvrditi stupanj svojeg celulita Da znam dal oko njega imam jedan,dva
…prikaži još!n,dva ili tri obrambena štita.
Onda se u nabavku preparta kreće
Samo mi nije jasno zašto moj muž baš ne skače od sreće.
U košaru trpam razna blata i kreme
Razmišljajući kako će celulit ovo ljeto konačno se zauvijek pozdraviti od mene.
Kažem mužu da moramo i flat internet uzeti
Jer Zdrava Krava će mi svaki dan davati savjete što protiv celulita poduzeti.
Na Zdravoj Kravi je svaki dan o celulitu članak novi
Ona mi daje nadu da život bez celulita nisu samo pusti snovi.
Ujutro se sat ranije dižem
Jer samo tako svoj ritual protiv celulita obaviti stižem.
Treba piti mlake vode i limuna
A onda zeleni čaj za kojeg ne treba dati puno kuna.
Zatim jedem jogurt i žitarice
Onda skačem na Orbitrek kojeg sam uspjela nabaviti za sitne parice.
Zatim se mažem sa talogom kave
I omotavam se u foliju skoro pa do glave.
Muž se budi omamljen mirisom svježe kuhane kave i veselo se diže
Kada mu priopćim da zadnja se zrnca nalaze na bokovima mojim dobro da mu nisam bliže.
Zatim na posao pješke krećem
Ali kolegicu u autu na semaforu srećem
I mislim sada ću autom a vježbati ću kad dođem doma
Pa neću valjda zbog celulita dopustiti da dođe do kostiju loma.
Cijelo vrijeme na poslu pijem vode puno jako
WC mi je postao omiljena prostorija samo tako.
Onda dolazim doma i svojima kuham nešto fino
A ja jedem nešto što mi liči na Čokolino.
Onda se u blato mažem
I mužu nek se pripremi na masažu kažem.
On se rascvjeta od sreće
Zamislite mu facu kada shvati da njega se masirati neće.
Ja crvena od termo kreme sa masažerom uđem a on počne da bježi
Kaže da od mene tako crvene sav se ježi.
Pita kakva mi je to naprava za mučenje u ruci
Pa ja kažem pa to je pomoćnik tebi u maserskoj muci.
A onda se muž razljuti jako
I celulit se od njegova pogleda zaledi tako.
Kakva kavitacija,kakva krioterapija od toga mi se u glavi samo muti
Kad celulit nestane samo kad se moj muž naljuti.
Zašto nastaje celulit?
Komentari 145
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.