Komentari 145

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lafemme23
    Prvo...pozdrav kravici i svim čitateljicama, željela bih ukratko opisati svoju stoljetnu borbu protiv njegove visosti Celulita. Iz moje perspektive on je vrhovni Imperator, Gaj Julije Celulitus, a ja kao jadni mali provincijalac svim silama pokušavam zaustaviti njegovo širenje; kreme,maske, folije, …prikaži još!
  • Default avatar -
    trnje
    Od djevojačkih dana nikad nisam imala problema sa prekomjernom težinom,ali sa celulitom oduvijek.Prvo sam očajavala,skrivala ga,uvjeravala sama sebe da mi je jednostavno suđen,a onda se i pomirila sa njime.Pomirba je trajala samo preko zime,a ljeti sam sama sebi obećavala da …prikaži još!
  • Default avatar -
    latica87
    Svaka žena bori se protiv celulita. Mislim da su rijetke te sretnice koje ga nemaju. Jedni kažu geni, drugi loša prehrana, treći položaj sjedenja... ma, puste priče. Mislim da je to još jedno obilježje ženskog roda protiv kojeg nam ne …prikaži još!
  • Default avatar -
    MACAKTOMMY
    Hm,vježbam sa Renatom Sopek (naravno,preko tv-a :D ).Nakon toga napravim piling od šake morske soli i 0,5dcl baby ulja.Istuširam se naizmjence toplo-hladnom vodom i dobro izmasiram kritične točke sa kremom.......ponekad , kad mi klinci dopuste,još uz to se omotam prozirnom …prikaži još!
    Krissa
    Imam celulit ,onaj koji se vidi i bez stipanja ,vidi se stalno a kad sjednem , bedra su mi kao dva grbava kita.To je realnost ,takva sam. I ne volim se takvu. A jos se vise ne volim kad zbog …prikaži još!
  • Default avatar -
    mici301
    Do prije godinu dana bila sam oličenje nezdravog načina života. Pušila sam, jela sam nezdravu hranu (fast food, puno slatkoga, zasićene masti, itd.) i što je najgore nisam se bavila nikakvom fizičkom aktivnošću. No, od kada sam prošle godine, i …prikaži još!
    freya_niky
    Cijeli život i sad svaki put kad imam prilike pokušavam se što više bavit sportom, vozim bicikl, rolam se, plešem ko luđak kad izađem nekam van, prek ljeta plivam maratone po obali al nažalost celulita se uvijek nađe. Uz to, …prikaži još!
    ewe
    Do sad sam probala 3 različite anticelulitne kreme i dala za njih brdo para, i pri tom dala brdo para i za teretanu i pila 2l vode dnevno -sva sreća što je voda besplatna :) jedem žitarice, jogurt, ribu, bijelo …prikaži još!
  • Default avatar -
    afrodita11
    Trčite, hodajte, vježbajte, znojite se, pijte mnogo vode, konzumirajte voce, redovito koristite anticelulitne kreme i raznorazne anticelulitne tretmane... I u sve to utroših mnogo truda, vremena, novca svako proljece i ljeto, rezultata ima ali samo svakodnevni rituali održati će noge …prikaži još!
    astarcevic
    moja borba s celulitom je pout Don Quijoteove borbe s vjetrenjacama... Tko zna da li bi ovaj paket mogao znaciti kraj moje "price o celulitu"... I TAKO SVI ZIVJESE SRETNO I BEZCELULITNO DO KRAJA ZIVOTA... :)))
    anna1701
    imam 20 godina i od pocetka puberteta se neprestano borim sa celulitom...prolazila sam kroz faze naglog mrsavljenja,ali i debljanja i celulit me je vjerno pratio u stopu..koristila sam razne anticelulitne kreme,potrosila gomilu novaca na neugodne i iznimno bolne anticelulitne masaze …prikaži još!
  • Default avatar -
    valentina356
    ..e pa ovako...ja i celulit-svakodnevno se borim s njim,pijem strahovito puno vode,svaki dan vozim sobni bicikl oko pola sata-sat,vjezbam,pazim na prehranu...ma sve moguce ali se on nikako neda..u zadnjih pola godine intenzivno vjezbam i uspjela sam skinut 18 kg i …prikaži još!
  • Default avatar -
    Keef
    celulit na svojim bedrima vidim ponekad ga se i stidim. u zadnje vrijeme oblačim kratke hlače iako mi se zbog celulita plače. genetski sam osuđena na prokletu narančinu koru a samo se želim bez srama kupati u moru!!! :D
  • Default avatar -
    vamotamo
    Nedavno sam se našla na radionici aromaterapije i odlučila pokušati riješiti vječni problem s celulitom na prirodni način. Dvaput tjedno, radim anticelulitni piling nogu s pilingom od morske soli, macerata bršljana i par kapi eteričnog ulja cedra atlantskog. Blagodati pilinga …prikaži još!
  • Default avatar -
    dajanaj
    mene najviše muču celulit koji imam od 22 god sada mi je 29 ...značu čim sam rodlila 1 djete udebljla sam se oko bokova i trbuha i kako god smršala nikako da taj celulit spadne a volila bi jaaaaaako da …prikaži još!
  • Default avatar -
    alisas
    mozda ce sada ovo sve zvucati glupo,no ja nisam osoba koja ima visak kilograma.Moj problem je sto kada sjedim u suknji ili se pogledam u zrcalo,uvijek vidim taj nedostatak.Pocela sam citati razne clanke(svatko prica svoje) ,slusati dr.Oz-a i isprobavati raznu …prikaži još!
  • Default avatar -
    Ecume
    Draga Zdravakrava, ponekad mi se čini da nemam ja iskustva s celulitom nego celululit samnom jer je uvijek koju grbicu ispred mene. Ipak, u zadnje mi se čini da ga dostižem, jer se zamisli čuda lijena moja guza odlučial uhvatiti …prikaži još!
    Imutak
    Ah taj zločesti celulit,stalna borba sa njim.Pa kako se borim sa njim,hm sa svim i svačim.Koristim kreme,pijem puno tekućine,ali ne bilo kakve naravno vodu,a najviše mi odgovara kad ga dobro izmasiram tada imam osjećaj da sam ga dirnula u bolnu …prikaži još!
  • Default avatar -
    shanew
    moja borba sa celulitom traje već godinama, imam prilično tvrdokornu grudu na desnom bedru i nijedna krema do sada ju nije uspjela uništiti, iako sam isprobala i neke od "najpopularnijih"... tko zna, možda će mi ovo iz nagradne igre pomoći?
  • Default avatar -
    Ina02
    Makar spadam pod mršave cure tj. vitke građe. Imam problema sa celulitom. Nekad nisam pazila sta i kako jedem jer mi je metabolizam sve rijesavao ali sada u kasnim 20ima imam itekako problema. Pokusam jesti sto zdraavije, jedem puno voca …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.