Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Nažalost ne smijem piti mlijeko zbog zdravstvenih problema, ne podnosim laktozu, probava mi jednostavno podivlja čim konzumiram nešto što sadržava imalo mlijeka u sebi. Stoga bi mi ovo došlo ko naručeno jer stvarno volim mlijeko i mliječne proizvode, nisam probala
…prikaži još! nikada zobeno mlijeko jer mi je preskupo kao jednoj studentici, ali čula sam da je odlično i usto još i zdravo. I stvarno mi fali mlijeko, jako sam se zaželila mliječnih prozvoda, cure mi sline svaki puta kada vidim nekog kako uživa u nećem mliječnom, a ja ne smijem taknuti to :( bila bih vam jako zahvalna na ovom!
Ne mogu napisati ništa o njemu jel ga nisam nikada niti probala.Imam visok kolesterol i vodim rat već četiri godine ishranom sa njime ali bitke dobijem na kratko, ali rat ne.Jedem sve i pijem većnu svega ali zobeno mlijeko, ne
…prikaži još!e do sada,ali vrijedi probat.Otvorena sam za sve opcije.Ubijedite me da zobeno mlijeko uvrstim u svoju svakodnevnicu...čekam Vas.
Čaša zobenog mlijeka za zdravlje
Komentari 62
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.