Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
''zdravlje na usta ulazi'' narodna izreka,kaže. i sigurno se svatko, sa tom izrekom slaže! Zato je bitno,hraniti se zdravo pa za nagradnu igru kažem jedno veliko BRAVO!! napitke od zobi nisam probala, ali nikad nije kasno pogotovo kad izgledaju tako
…prikaži još!izgledaju
tako ukusno i slasno!
Oatly napitci super bi mi došli,
jer osim što su brzi doručak,
s njima bi školski dani puno lakše prošli!
te bi napitke voljela probati,
jer mi je važno zdravo se hraniti!
nakon teretane,gušt bi bio
šalicu napitka od zobi popiti!
Tko zna,možda mi se i posreći
to bi bilo super,samo mogu reći!
ali najbitnije je sudjelovati
i zadovoljstvo je bilo za Vas,
stihove napisati! :)
Već godinama imam problema sa povišenim masnoćama i kolesterolom u krvi. Budući da zaista obožavam mlijeko i mliječne proizvode koje konzumiram svaki dan, nedavno sam pročitao članak u kojem piše da zobeno mlijeko snižava razinu tih zločestih masnoća u krvi.
…prikaži još! Također me posebno privlači i činjenica da se sjajno kombinira u slatkim ili slanim jelima: kava od žitarica, palačinke ili guste juhe od povrća i slično, njamiii, a budući da sam veliki gurman koji pretežno preferira hranu biljnog porijekla, maksimalno ću uživati u finom okusu ovog mlijeka i spravljati razno-razne slastice kojima ću počastiti svoje bližnje i prijatelje, te i njih podučiti svim dobrobitima koje ono čini na nap organizam. :)
Čaša zobenog mlijeka za zdravlje
Komentari 62
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.