Komentari 62

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MalaPandica
    Budi se jutro, a s njime i ja Zna se koja je prva pomisao moja, Mislim na njega dan i noć, Ne znam kako ću bez OATLY-a moć´. Frižider otvaram, tad nevjerica nastaje, Shvatim da OATLY-a nema više! Tad groznica …prikaži još!
  • Default avatar -
    sgrizila
    Zovem se Samanta! Vrijedna sam studentica koja upravo radi na svom magistarskom radu. Kako je vrlo teško danas naći posao (to sam iskusila i na vlastitoj koži), razmišljam o bavljenju poduzetništvom. Zdrava krava je web stranica koju obavezno posjetim bar …prikaži još!
  • Default avatar -
    Bruka
    voljela bi dobiti ovo mlijeko jer se pokušavam hraniti što zdravije i bolje. stalno govorim svojima da kupe to,ali nikako da se ostvari..ja najviše u kući pazim na prehranu i zdravlje i voljela bi da i moji ukućani počinju zdravije …prikaži još!
  • Default avatar -
    trnje
    imunolog mi je preporučio zdravu prehranu (vegetarijansku)i sad sam potpuno nova u tome-isprobavam nove okuse,a za zobeno mlijeko sam pročitala sve najolje i voljela bi ga isprobati
    Fishes
    Sjedim na poslu i slusam kako sef valja gluposti dok ja skrivecki surfam po zdravoj kravi :) Bas mislim kako bi mi sad jedan shake sa zobenim miljekom pasao da mi podigne energiju da mogu odslusat cijelu citabu........ :) Zdrava …prikaži još!
  • Default avatar -
    Mistic
    Ovo isto zobeno mlijeko mi je moj dragi redovito kupovao tijekom trudnoće,jednostavno me na prvu privukao njegov specifičan okus,jednostavno nisam mogla započeti jutro bez njega.Nažalost to je trajalo svega nekih godinu dana,jer dolaskom našeg sinčića,potrebe za ostalim stvarima su se …prikaži još!
  • Default avatar -
    tofufreak
    Oatly mlijeko od zobi je primjereno bas svakoj dobi, ako zelite zdravi i zadovoljni biti Oatly mlijeko trebate piti. od svih zitarica zob ima najvecu moc zato u kupovinu prije nego padne noc:) I <3 Oatly
    fawlty
    pusti priče uzmi oatly zobaj zdravo zob ti godi neće samo konje vrane zob da prene iz banane nije samo za vegane pusti priče nisu konji a ni bijeli labudovi čitatelji zdrave krave u zobi će da se dave …prikaži još!
  • Default avatar -
    lajtmotiv
    jer cu s njime svakodnevno šejkat Green Magmu. njamiiI! (a moci ce ga i piti decko alergican na soju)
  • Default avatar -
    Buncek25
    Da ne bi bila luda krava želim zobeno mlijeko da mogu sa sigurnošću jesti svoj čokolino i griz pošto sam bila na operaciji umnjaka pa jedem na slamku
  • Default avatar -
    ninashpina
    Zob imam rad, kad me mori glad! Kolač, kava, crni čaj, s Oatly bit će bolji, znaj! Kada želiš zdrava bit' i nešto fiiiino jest' i pit', Zgrabi Oatly vrhnje, mlijeko, to bi ti i doktor rek'o! Jupiiiii!!! :D Mislim …prikaži još!
    idic
    Jednostavno,zato što volim zdravu hranu i volim zob,od pahuljica,mlijeka,vrhnja...mljac i zdravo.
  • Default avatar -
    Moreska
    Zato što mi je sutra rođendan, a mom dvogodišnjem sinu u ponedjeljak. Bila bi to nova pošiljka iz svemira našeg omiljnog "napitka za astronaute" (Oatlly&zelena magma) i divan dar.
  • Default avatar -
    MARIJA178
    Ja sam jedna bakica koja voli sve što je zdravo, ali deda mi se tome neprestano opire. Ima jednu poštapalicu koju stalno ponavlja : kako je moja punica doživjela 91, a jela kruh i mast. Ja ne vjerujem nimalo u …prikaži još!
  • Default avatar -
    lana25
    Obožavam sve od zobi; zobenu kašu, zobeno mlijeko, vrhnje za kuhanje, čaj od neoljuštene zobi, griz od mljevene zobi. Ja sam zob fanatik. Usrećite me sa još zobenih proizvoda!
  • Default avatar -
    tarantula
    Zato što imam jednog konja od 140 kg u kući koji popije i pojede sve što mu dodje pod ruku pa možda uzne i zobene mlijeko. Kažu da je zob zdrava za probavu pa možda mu pomogne oko zubi,zdravlja a …prikaži još!
    josiparusek
    Obozavam zobeno mlijeko,a nesmijem pit kravlje jer sam alergicnana njega!!bilo bi lijepo ustedjet koju kunicu:))
  • Default avatar -
    ZAKS
    Budući da sam vegetarijanka, a uz to alergična na sva mlijeka životinjskog porijekla, zaista želim probati Oatly zobeno mlijeko, jer ga nikad do sada nisam imala priliku kušati. Trenutno pijem sojino mlijeko i super mi je, ali eto tko zna, …prikaži još!
    gregori
    Iskreno nikad nisam probala zobeno mlijeko a voljela bih
  • Default avatar -
    agiiiii
    Poklon ovaj meni treba da mogu spavat noću kao beba da me od laktoze u želucu ne steže da ne moram preskakat u mraku po kući mreže. Da zdravo pijem,i puno vitamina, da vidim koliko je zob zapravo fina. Da …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.