Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Budi se jutro, a s njime i ja Zna se koja je prva pomisao moja, Mislim na njega dan i noć, Ne znam kako ću bez OATLY-a moć´. Frižider otvaram, tad nevjerica nastaje, Shvatim da OATLY-a nema više! Tad groznica
…prikaži još!roznica me hvata, od pomisli same,
Da s drugim proizvodom u organizam unijet ću sastojke nezdrave!
Ali samo taj proizvod ja hoću,
Želja je prejaka,
Nisam više svoja, ludilo me hvata!
Brzo sjedam za kompjuter, tražim informacije,
Kad evo odjednom – Zdrava Krava se ukaže!
Nagradna igra je ta,
Da najbolji komentar ostaviti treba!
Zato smišljam pjesmu ovu,
Kako bi što prije mogla uživati u zobu.
Zdrava Kravo, usliši moje molitve,
Daruj mi OATLY, da ne jadikujem više!
Zovem se Samanta! Vrijedna sam studentica koja upravo radi na svom magistarskom radu. Kako je vrlo teško danas naći posao (to sam iskusila i na vlastitoj koži), razmišljam o bavljenju poduzetništvom. Zdrava krava je web stranica koju obavezno posjetim bar
…prikaži još! jedanput dnevno, i koja mi osim savjeta o ljepoti, zdravlju i slično, polako postaje i baza za inspiraciju. Naime, proizvodi poput zobenog mlijeka (koje bi jako rado voljela isprobati) sve više postaju hit. Pa zašto ne otvoriti trgovinu zdrave prehrane?! Hvala ti, Zdrava Kravo, na svim savjetima do sada i inspiraciji da budem ljepša, bolja, samopouzdanija i poduzetnija!!! Svima ujedno želim Sretan Uskrs!
voljela bi dobiti ovo mlijeko jer se pokušavam hraniti što zdravije i bolje. stalno govorim svojima da kupe to,ali nikako da se ostvari..ja najviše u kući pazim na prehranu i zdravlje i voljela bi da i moji ukućani počinju zdravije
…prikaži još! živjeti. Previše pijem mlijeka, a oatly mlijeko ne sadrži toliko toga kao obično mlijeko. volijela bi da me nagradite :)
imunolog mi je preporučio zdravu prehranu (vegetarijansku)i sad sam potpuno nova u tome-isprobavam nove okuse,a za zobeno mlijeko sam pročitala sve najolje i voljela bi ga isprobati
Sjedim na poslu i slusam kako sef valja gluposti dok ja skrivecki surfam po zdravoj kravi :) Bas mislim kako bi mi sad jedan shake sa zobenim miljekom pasao da mi podigne energiju da mogu odslusat cijelu citabu........ :) Zdrava
…prikaži još!a kravo pogodni me jednim prigodnim paketom da se mogu koncentrirat na posao :)
Ovo isto zobeno mlijeko mi je moj dragi redovito kupovao tijekom trudnoće,jednostavno me na prvu privukao njegov specifičan okus,jednostavno nisam mogla započeti jutro bez njega.Nažalost to je trajalo svega nekih godinu dana,jer dolaskom našeg sinčića,potrebe za ostalim stvarima su se
…prikaži još! povečale tako da sam se morala odreči tog slatkog užitka : ( i od tada pa do danas( a to su pune 4,5 god.) nisam imala mogučnosti sebi ga priuštiti.Zato bi bila presretna kada bi se ponovno jednog jutra mogla probuditi i jutro započeti šalicom zobenog mlijeka!
Oatly mlijeko od zobi
je primjereno bas svakoj dobi,
ako zelite zdravi i zadovoljni biti
Oatly mlijeko trebate piti.
od svih zitarica zob ima najvecu moc
zato u kupovinu prije nego padne noc:)
I <3 Oatly
pusti priče uzmi oatly zobaj zdravo zob ti godi neće samo konje vrane zob da prene iz banane nije samo za vegane pusti priče nisu konji a ni bijeli labudovi čitatelji zdrave krave u zobi će da se dave
…prikaži još! zobi će
da se dave
Zob imam rad, kad me mori glad! Kolač, kava, crni čaj, s Oatly bit će bolji, znaj! Kada želiš zdrava bit' i nešto fiiiino jest' i pit', Zgrabi Oatly vrhnje, mlijeko, to bi ti i doktor rek'o! Jupiiiii!!! :D Mislim
…prikaži još!Mislim da sam zaslužila barem utješnu nagradu! Hehehe...
Vooooooolim Oaaaaatlyyyy!!!!!
Zato što mi je sutra rođendan, a mom dvogodišnjem sinu u ponedjeljak. Bila bi to nova pošiljka iz svemira našeg omiljnog "napitka za astronaute" (Oatlly&zelena magma) i divan dar.
Ja sam jedna bakica koja voli sve što je zdravo, ali deda mi se tome neprestano opire. Ima jednu poštapalicu koju stalno ponavlja : kako je moja punica doživjela 91, a jela kruh i mast. Ja ne vjerujem nimalo u
…prikaži još! to i to bi mi bila idealna prilika da moj dedek popije nešto zdravo.
Obožavam sve od zobi; zobenu kašu, zobeno mlijeko, vrhnje za kuhanje, čaj od neoljuštene zobi, griz od mljevene zobi. Ja sam zob fanatik. Usrećite me sa još zobenih proizvoda!
Zato što imam jednog konja od 140 kg u kući koji popije i pojede sve što mu dodje pod ruku pa možda uzne i zobene mlijeko. Kažu da je zob zdrava za probavu pa možda mu pomogne oko zubi,zdravlja a
…prikaži još! i kostiju jel mlijeko nikada ne pije.Uvijek postoji prvi puta a konj je plemenita životinja .
Budući da sam vegetarijanka, a uz to alergična na sva mlijeka životinjskog porijekla, zaista želim probati Oatly zobeno mlijeko, jer ga nikad do sada nisam imala priliku kušati. Trenutno pijem sojino mlijeko i super mi je, ali eto tko zna,
…prikaži još! možda sa prvim okusom zobenog mlijeka, to postane moj omiljeni jutarnji napitak. :)
Poklon ovaj meni treba da mogu spavat noću kao beba da me od laktoze u želucu ne steže da ne moram preskakat u mraku po kući mreže. Da zdravo pijem,i puno vitamina, da vidim koliko je zob zapravo fina. Da
…prikaži još!a.
Da na zdravi život pređem čim brže,
tako će mi biti manje mrže.
Ma samo se šalim,zob je meni fina,
pahuljice i napitci, bolji od vina.
Dragi Oatly daj ovaj paket meni baš,
jer sam i bit ću vjeran kupac vaš
A zdravakrava,i tebe redovno čitam i volim
da mi daš paketić ovaj ja te molim
Čaša zobenog mlijeka za zdravlje
Komentari 62
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.