Komentari 62

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    malazana
    Već 15 godina Oatly u Hrvatskoj se nalazi, i kako vrijeme prolazi samo najbolje iz njihove ponude nam dolazi. Mlijeko zobeno,rižino i sojino volimo baš svi;djeca i odrasli. Laktozu i kolesterol ne sadrže napici ti, zato su nam zaista najdraži. …prikaži još!
  • Default avatar -
    ninica8
    OBOŽAVAM Oatly zobeno mlijeko!
  • Default avatar -
    damac
    Zdravlje je najvažnije, a ja ga želim sačuvati! Želim što dulje uživati u životu zbog svog sina, da gledam kako raste i sazrijeva. Ne mogu si priuštiti luksuz i biti bolesna.
  • Default avatar -
    SweetiePie
    Vec dugo pokušavam izgubiti koju kilicu,ali se nikad nemogu dovuci do neke trgovine zdrave hrane pa ako bi dobila poklon paket mogla bi se motivirati na mršavljenje. :)
  • Default avatar -
    Vladi
    Ja želim ovaj poklon jer imam praznu policu u frižideru i baš bi se mlijeko uklopilo tu ;)
  • Default avatar -
    RReni
    Nikad to nisam probala, a krajnje mi je vrijeme da se počnem zdravo hraniti i mislim da bi mi ovaj paketić bio dobar poticaj :)
  • Default avatar -
    pralinca
    ''zdravlje na usta ulazi'' narodna izreka,kaže. i sigurno se svatko, sa tom izrekom slaže! Zato je bitno,hraniti se zdravo pa za nagradnu igru kažem jedno veliko BRAVO!! napitke od zobi nisam probala, ali nikad nije kasno pogotovo kad izgledaju tako …prikaži još!
  • Default avatar -
    marci
    za zobi sam luda,to mi je omiljeni doručak i već sam u frižideru napravila mjesta za zobeno mlijeko koje ću dobiti.
  • Default avatar -
    skywatcer
    Odavno sam upoznata sa dobrobiti zobi. Zobeni prizvodi se redovito nalaze na mom svakodnevnom meniju, poput zobene kaže sa medom, cimetom i ribanim jabukama, zobeno mlijeko koristim za tople napitke poput kakaa i kave, te pripravu raznih slastica poput pudinga …prikaži još!
  • Default avatar -
    REZIKA
    imam problema s tenom, a i s probavom, želudac me jako mučio pa sam u potpunosti izbacila mlijeko i malo po malo pokušavam eliminirati i ostale mliječne prerađevine iz prehrane. zobeno čokoladno mlijeko je izvrsno, pogotovo s malo meda i …prikaži još!
  • Default avatar -
    luckyluke
    zato jer bez zobi ne mogu zamisliti doručak a nađe se i u ostalim obrocima, a u ovoj varijanti je nisam doživjela :))... a već je zamišljam kao fini napitak ili u nekom zanimljivom frapeu :)!
  • Default avatar -
    lucija1976
    Zobeno mlijeko- odlična zamjena za mliječni obrok od kravljeg mlijeka. Zbog alergija imali smo priliku upoznati druge vrste hranjivih i zdravih mliječnih pripravaka, bez toga vrlo vjerojatno ne bi iskušavali druge vrste mlijeka. Eto nečeg dobrog u lošem. Zobeno mlijeko …prikaži još!
    fawlty
    Proizvode od zobi najviše volim zbog beta glukana, okusa i teksture. Osim na laktozu, intolerantna sam i na proizvode od soje, što je još jedan razlog za konzumiranje proizvoda od zobi. Posebno sam slaba na Oatly zobeno vrhnje kojim obogaćujem …prikaži još!
  • Default avatar -
    teica89
    Zobeno, Oatly zobeno mlijeko najbolje i najukusnije i k tome još eko, kupila, isprobala i jako pozitivno se obradovala :) kombinacije su mnoge, okus je za pet, trebao bi ga konzumirati više čitav svijet!
  • Default avatar -
    Monikak
    Probala sam rižino mlijeko,sojino i zobeno....i mogu reći da mi je zobeno po okusu najblaže i najukusnije,i još kad ga kombiniram sa zobenim pahuljicama ,palentom i crnom čokoladom,pa od toga napravim puding..mljac.Uglavnom koristim ga već dugo i u svim kobinacijama …prikaži još!
  • Default avatar -
    Marta85
    Nedavno sam se prosvjetlila u pogledu prehrane i odlučila prijeći na potpuno zdravu i bio prehranu jer to našem organizmu donosi samo dobro, u usporedbi sa "uobičajenim" i propagiranim načinom ishrane. Mnogi ljudi to još uvijek ne vide, ali priroda …prikaži još!
    georgina
    Zadnjih 5 godina zobeno mlijeko je jedna od osnovnih namirnica u našoj kuhinji. Moja osmogodišnja kćerka je razvila alergije na bjelančevine kravljeg mlijeka i jaja dok je bila isključivo dojena beba, dakle kroz moje mlijeko. Od svoje treće godine ona …prikaži još!
  • Default avatar -
    MACAKTOMMY
    Već godinama imam problema sa povišenim masnoćama i kolesterolom u krvi. Budući da zaista obožavam mlijeko i mliječne proizvode koje konzumiram svaki dan, nedavno sam pročitao članak u kojem piše da zobeno mlijeko snižava razinu tih zločestih masnoća u krvi. …prikaži još!
  • Default avatar -
    dadoitea
    Imam 70 godina i ova godina mi je posebno teška. Sad još i ovaj proljetni umor. Ponekad imam osjećaj da neću ustati iz kreveta, a onda snagom volje ipak uspijem. Ovo zobeno mlijeko mi izgleda primamljivo. Možda bi me malo "uzdrmalo"?
  • Default avatar -
    afrodita11
    Šalica mlijeka prije spavanja do nedavno mi je bila "pod obavezno". No, međutim, visoki stupanj trudnoce je ucinio svoje, ceste zgarvice su me odvratile od moje navike pa bi bilo dobro probati ovo zobeno mlijeko, mozda je ono stvarno drugacije!!!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.