Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
imunolog mi je preporučio zdravu prehranu (vegetarijansku)i sad sam potpuno nova u tome-isprobavam nove okuse,a za zobeno mlijeko sam pročitala sve najolje i voljela bi ga isprobati
Zob imam rad, kad me mori glad! Kolač, kava, crni čaj, s Oatly bit će bolji, znaj! Kada želiš zdrava bit' i nešto fiiiino jest' i pit', Zgrabi Oatly vrhnje, mlijeko, to bi ti i doktor rek'o! Jupiiiii!!! :D Mislim
…prikaži još!Mislim da sam zaslužila barem utješnu nagradu! Hehehe...
Vooooooolim Oaaaaatlyyyy!!!!!
Oatly mlijeko od zobi
je primjereno bas svakoj dobi,
ako zelite zdravi i zadovoljni biti
Oatly mlijeko trebate piti.
od svih zitarica zob ima najvecu moc
zato u kupovinu prije nego padne noc:)
I <3 Oatly
Vec dugo pokušavam izgubiti koju kilicu,ali se nikad nemogu dovuci do neke trgovine zdrave hrane pa ako bi dobila poklon paket mogla bi se motivirati na mršavljenje. :)
zato jer bez zobi ne mogu zamisliti doručak a nađe se i u ostalim obrocima, a u ovoj varijanti je nisam doživjela :))... a već je zamišljam kao fini napitak ili u nekom zanimljivom frapeu :)!
Idealan poklon za naša troja mala usta i mamina naravno. A tatu izostavljamo jer je on već alergičan kada mu spominjemo nešto zdravo ( te soja mlijeko, te voćeeeeee, te povrćeeeeeee - trenutno ubiremo u našem malom ali zdravom vrtu šparoge).
Ja sam jedna bakica koja voli sve što je zdravo, ali deda mi se tome neprestano opire. Ima jednu poštapalicu koju stalno ponavlja : kako je moja punica doživjela 91, a jela kruh i mast. Ja ne vjerujem nimalo u
…prikaži još! to i to bi mi bila idealna prilika da moj dedek popije nešto zdravo.
Ne mogu napisati da ga obozavam ili da ga pijem tad i tad, uz cega ga je dobro piti ili odlican mi je zbog ovog ili onog - jer ga nikad nisam probala! Ali volim probati sve novo, pa bih
…prikaži još! tako voljela probati i ovo
Kada primite 32 kemoterapije i 25 zračenja i nemate pojma kako bi podigli imunitet, stalno isprobavete nešto novo, onda pomislite: "Možda bi ovo bilo dobro za ovako iscrpljeni organizam."
Imam 70 godina i ova godina mi je posebno teška. Sad još i ovaj proljetni umor. Ponekad imam osjećaj da neću ustati iz kreveta, a onda snagom volje ipak uspijem. Ovo zobeno mlijeko mi izgleda primamljivo. Možda bi me malo "uzdrmalo"?
Cura voli isprobavati nove proizvode i voli zdravu hranu. Bit će joj drago da sam mislio na nju i odigrao nagradnu igru! Skupljam bodove za dodatno maženje!
Volim isprobavati nove stvari, a ujedno i zdrave, pa bi baš bila sretna kada bi dobila na probu ovo Oatly zobeno mlijeko. Čini mi se da je baš ukusno :)
Čaša zobenog mlijeka za zdravlje
Komentari 62
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.