Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Ovo je nešto predivno!Željela bih osvojiti ovaj poklon i darovati ga mami!Mama ne jede meso, ne pije mlijeko(kravlje), boluje od karcinoma i pokušava se hraniti što zdravije i jako pazi na ishranu.S obzirom da ima visoki kolesterol, jer koristi i
…prikaži još! lijekove za liječenje štitnjače, ovo bi joj uvelike pomoglo u svakodnevnoj prehrani.Pokušala je koristiti sojino mlijeko, ali joj nije odgovaralo. Ovo mi se čini jako zanimljivo i zdravo, jer se pazi da proizvod ne bude genetski mogificiran.Bravo za Šveđane!
Naša beba je alergična na mlijeko (kravlje, kozje...), pa moramo kombinirati razna zobena, sojina, rižina... mlijeka, pa bi nam ovaj poklon paket sjeo "ko budali šamar" ... :)
Bankrotirati ću uskoro ako ne nađem sponzora za zobeno mlijeko, jer ova moja mala nesmije piti životinjsko mlijeko, a popije nekoliko puta dnevno punu bočicu od 250 ml..tako da smo osuđeni na alternative kravljem i kozjem mlijeku.... fino je,jako fino...
…prikaži još! ali je skupo kao da je od zlata.. :( ovakve nagradne igre mi izmame osmijeh na lice :)
Od nedavno, na zalost, u mojoj uzoj obitelji jedna osoba ide na kemoterapije i bori se za svoj zivot. Kako bi imala snage i kako bi rezultati bili sto bolji najbitnije je hraniti se zdravo. Hrana koja osigurava mnoštvo vitamina,
…prikaži još! minerala i koja je energijski jaka, a opet lagana za jesti je najidealnija. Malo sam istrazivala po internetu i naisla sam na clanke o korisnosti zobenog mlijeka. Tako da sam bas zadovoljna kada vidim da se i u nasim trgovinama moze kupiti, jer do sada smo ga morali sami spravljati. Odlicno mlijeko- mnogo zdravija alternativa od kravljeg mlijeka i moja svaka preporuka!
Proizvode od zobi najviše volim zbog beta glukana, okusa i teksture. Osim na laktozu, intolerantna sam i na proizvode od soje, što je još jedan razlog za konzumiranje proizvoda od zobi. Posebno sam slaba na Oatly zobeno vrhnje kojim obogaćujem
…prikaži još! juhe, smoothieje, ganache i druge kreme – lagane je teksture, zdravo i najukusnije vegansko vrhnje koje sam probala. Toliko mi je drago da mi je žao što ne postoji i u većem pakiranju (najradije bih ga stavljala i u kadu). Inače unosim premalo kalcija pa me veseli ako su proizvodi obogaćeni njime, a posebno cijenim činjenicu da su korištene sirovine s ekoloških imanja. Čokoladni Oatly mi je novost, još ga nisam probala, iako sam čokoholičar.
Obožavam sve od zobi; zobenu kašu, zobeno mlijeko, vrhnje za kuhanje, čaj od neoljuštene zobi, griz od mljevene zobi. Ja sam zob fanatik. Usrećite me sa još zobenih proizvoda!
Nedavno sam se prosvjetlila u pogledu prehrane i odlučila prijeći na potpuno zdravu i bio prehranu jer to našem organizmu donosi samo dobro, u usporedbi sa "uobičajenim" i propagiranim načinom ishrane. Mnogi ljudi to još uvijek ne vide, ali priroda
…prikaži još! nam je dala sve što nam je potrebno za preživjeti i samo moramo biti dovoljno otvoreni prihvatiti te darove. Ja sam krenula polagano, uvodila po malo zdravije namirnice u prehranu i evo me sada, puno zadovoljnija, sretnija i zdravija nego ikada prije. Nevjerovatno je nekada bilo i meni da bi ovo bilo moguće samo uz pomoć prirode, ali sama sebi sam dovoljan dokaz. Zobeno mlijeko i vrhnje za kuhanje (mljac!) još nisam probala pa je ovo savršena prilika za novo iskustvo! :)
Nažalost ne smijem piti mlijeko zbog zdravstvenih problema, ne podnosim laktozu, probava mi jednostavno podivlja čim konzumiram nešto što sadržava imalo mlijeka u sebi. Stoga bi mi ovo došlo ko naručeno jer stvarno volim mlijeko i mliječne proizvode, nisam probala
…prikaži još! nikada zobeno mlijeko jer mi je preskupo kao jednoj studentici, ali čula sam da je odlično i usto još i zdravo. I stvarno mi fali mlijeko, jako sam se zaželila mliječnih prozvoda, cure mi sline svaki puta kada vidim nekog kako uživa u nećem mliječnom, a ja ne smijem taknuti to :( bila bih vam jako zahvalna na ovom!
Zobeno mlijeko Oatly je prava riznica užitka i zdravlja, svačije raspoloženje trenutno popravlja.
Molim vas da mi udijelite barem jedno, jer za moje zdravlje ono je vrijedno.
Želim biti zdrava,vesela i čila, a to ću biti ako budem Oatly mlijeko pila!
voljela bi dobiti ovo mlijeko jer se pokušavam hraniti što zdravije i bolje. stalno govorim svojima da kupe to,ali nikako da se ostvari..ja najviše u kući pazim na prehranu i zdravlje i voljela bi da i moji ukućani počinju zdravije
…prikaži još! živjeti. Previše pijem mlijeka, a oatly mlijeko ne sadrži toliko toga kao obično mlijeko. volijela bi da me nagradite :)
Probala sam rižino mlijeko,sojino i zobeno....i mogu reći da mi je zobeno po okusu najblaže i najukusnije,i još kad ga kombiniram sa zobenim pahuljicama ,palentom i crnom čokoladom,pa od toga napravim puding..mljac.Uglavnom koristim ga već dugo i u svim kobinacijama
…prikaži još!a ,a zobeno vrhnje mi je super i za kolače a i za kuhanje umjesto vrhnja za kuhanje i zaprške.....Tako da u mojoj kuhinji i prehrani uvijek ima zobenog mlijeka ,vrhnja a i zobenih pahuljica.
Baš sam jučer zezala dečka da on nije moj princ na bijelom konju nego konj te da ću mu kupiti zobi. Ovako bi dobio zdravu hranu! Ipak ja njega volim i želim da mi bude zdrav!
Zdravlje je najvažnije, a ja ga želim sačuvati! Želim što dulje uživati u životu zbog svog sina, da gledam kako raste i sazrijeva. Ne mogu si priuštiti luksuz i biti bolesna.
Zovem se Samanta! Vrijedna sam studentica koja upravo radi na svom magistarskom radu. Kako je vrlo teško danas naći posao (to sam iskusila i na vlastitoj koži), razmišljam o bavljenju poduzetništvom. Zdrava krava je web stranica koju obavezno posjetim bar
…prikaži još! jedanput dnevno, i koja mi osim savjeta o ljepoti, zdravlju i slično, polako postaje i baza za inspiraciju. Naime, proizvodi poput zobenog mlijeka (koje bi jako rado voljela isprobati) sve više postaju hit. Pa zašto ne otvoriti trgovinu zdrave prehrane?! Hvala ti, Zdrava Kravo, na svim savjetima do sada i inspiraciji da budem ljepša, bolja, samopouzdanija i poduzetnija!!! Svima ujedno želim Sretan Uskrs!
Voljela bih dobiti ovaj paket jer obično se hranim s nogu (pizza, burek, sendvič) - uvijek sam u žurbi. A zobeno mlijeko mi se čini kao super način da barem malo poboljšam svoju prehranu. A ako mi se svidi, dobit
…prikaži još!t će stalno mjesto u mom frižideru.
Zobeno, Oatly zobeno mlijeko
najbolje i najukusnije i k tome još eko,
kupila, isprobala
i jako pozitivno se obradovala :)
kombinacije su mnoge, okus je za pet,
trebao bi ga konzumirati više čitav svijet!
Poklon ovaj meni treba da mogu spavat noću kao beba da me od laktoze u želucu ne steže da ne moram preskakat u mraku po kući mreže. Da zdravo pijem,i puno vitamina, da vidim koliko je zob zapravo fina. Da
…prikaži još!a.
Da na zdravi život pređem čim brže,
tako će mi biti manje mrže.
Ma samo se šalim,zob je meni fina,
pahuljice i napitci, bolji od vina.
Dragi Oatly daj ovaj paket meni baš,
jer sam i bit ću vjeran kupac vaš
A zdravakrava,i tebe redovno čitam i volim
da mi daš paketić ovaj ja te molim
Neću lagati, za Oatly nikada u životu nisam čula iako je na hrvatskom tržištu prisutan od 1997. godine. Međutim, volim se zdravo hraniti i ne ustrčavam se isprobavati nove stvari te stoga žarko želim dobiti ovaj poklon paket, prvenstveno da
…prikaži još! isprobam zobeno mlijeko budući da nikada nisam čula da takvo što postoji. Moram priznati da mi se i ostali sadržaj paketa zaista čini primamljivim, osobito nadomjestak za vrhnje za kuhanje od zobi, te već smišljam kako bi ga mogla ukomponirati u neki svoj recept. S jednim proizvodom iz paketa sigurno će se razveseliti i moja mlađa sestra, a to je kakao napitak od zobi. A poprilično sam sigurna da će nam naši zubići i kosti biti zahvalne na napitcima od zobi s kalcijem. Sve u svemu, ovo je jedan zbilja interesantan paket i pravi je sretnik onaj koji ga bude dobio te se nadam da će ga znati na najbolji način iskoristiti. Voljela bih da upravo je budem ta sretnica!
Već 15 godina Oatly u Hrvatskoj se nalazi, i kako vrijeme prolazi samo najbolje iz njihove ponude nam dolazi. Mlijeko zobeno,rižino i sojino volimo baš svi;djeca i odrasli. Laktozu i kolesterol ne sadrže napici ti, zato su nam zaista najdraži.
…prikaži još!draži.
Kalcij i vitamine nam daruju,
zato nas Oatly napici iznimno raduju.
Divano je kušati te okuse razne,
jer to nisu priče prazne.
Vrhunska kvaliteta biljnog porijekla jamči nam svima,
zdravlje u novim pakiranjima.
Oatly napitak od čokolade najviše volim,
pružite mi priliku da ga ja osvojim,
jer ovim se stihovima za njega borim.
Zadnjih 5 godina zobeno mlijeko je jedna od osnovnih namirnica u našoj kuhinji. Moja osmogodišnja kćerka je razvila alergije na bjelančevine kravljeg mlijeka i jaja dok je bila isključivo dojena beba, dakle kroz moje mlijeko. Od svoje treće godine ona
…prikaži još! pije isključivo zobeno mlijeko i izrasla je u jako pametnu, snažnu i lijepu djevojčicu. Već 5 godina ja eksperimentiram sa zobenim mlijekom u pripremama raznih poslastica bez jaja, orašastih plodova i ostalih uobičajnih sastojaka i moje iskustvo je više nego fanatstično, a svi koji su probali moje kolače hvale ih punih usta. Zobeno mlijeko je odlično za kreme, dizana tijesta, palačinke, buhtle, krofne, a tek kremšnite! Prije godinu dana sam rodila jednog malog-velikog dječaka, od njegovog rođenja, iz predostrožnosti zbog mogućeg razvoja alergija, pijem isključivo zobeno mlijeko i vodu. O svim dobrobitima zobenog mlijeka može se pročitati u mnogim člancima, a ja tome dodajem i iz prve ruke PREPORUČUJEM zobeno mlijeko svim dojiljama jer moj sin je rođen s 3,750 kg, prvih 6 mjeseci je bio isključivo na mom mlijeku i s napunjenih 6 mjeseci težio je punih 10 kg, ja sam pila samo vodu i zobeno mlijeko koje mnogo bolje utjeće na stvaranje majčinog mlijeka od svih čajeva za dojenje. Jedini nedostatak kod zobenog mlijeka je njegova cijena. Budući da mi koristimo minimalno 1 litar dnevno to je velika stavka u našem kućnom budžetu zato bi ovaj poklon paket bio za nas pravi dar za nadolazeće uskršnje praznike kada će se potrošnja zobenog mlijeka još i povečati jer će se praviti kolači, a i dodatni slani specijaliteti u koja se odlično ukomponira zobeno vrhnje. Za uzvrat ja ću vam poslati fotografiju nenadmašnih kremšnita bez jaja sa zobenim mlijekom, a možda vam pošaljem i recept :-)
Čaša zobenog mlijeka za zdravlje
Komentari 62
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.