Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Proizvodi od zobi našu prehranu upotpunjuju, time važno mjesto u našem jelovniku zaslužuju. Mlijeko svakodnevno na svom jelovniku preferiram, a I ostale ukućane u najboljoj namjeri na to motiviram. Za zdravlje cijelog organizma Oatly se brine, zahvaljujući njemu svaki imunitet
…prikaži još!unitet je pun siline.
Mlijeko od zobi najbolje štiti našu probavu,
te otklanja svaku lošu pojavu.
Oatly poklon paket bi svakako dobro došao,
imunitet bi mi se ponovno u trenu poboljšao.
Prije 2 tjedna počela sam vježbati kako bi skinula suvišne kilograme. Uz to se naravno, trudim i zdravo hraniti. Obožavam žitarice i svakodnevno ih konzumiram, pa bi vam bila zahvalna kad bi baš mene obradovali ovim savršenim poklonom. :)
Voljela bih dobiti ovaj paket jer obično se hranim s nogu (pizza, burek, sendvič) - uvijek sam u žurbi. A zobeno mlijeko mi se čini kao super način da barem malo poboljšam svoju prehranu. A ako mi se svidi, dobit
…prikaži još!t će stalno mjesto u mom frižideru.
Ne mogu napisati da ga obozavam ili da ga pijem tad i tad, uz cega ga je dobro piti ili odlican mi je zbog ovog ili onog - jer ga nikad nisam probala! Ali volim probati sve novo, pa bih
…prikaži još! tako voljela probati i ovo
Naša beba je alergična na mlijeko (kravlje, kozje...), pa moramo kombinirati razna zobena, sojina, rižina... mlijeka, pa bi nam ovaj poklon paket sjeo "ko budali šamar" ... :)
Baš sam jučer zezala dečka da on nije moj princ na bijelom konju nego konj te da ću mu kupiti zobi. Ovako bi dobio zdravu hranu! Ipak ja njega volim i želim da mi bude zdrav!
Neću lagati, za Oatly nikada u životu nisam čula iako je na hrvatskom tržištu prisutan od 1997. godine. Međutim, volim se zdravo hraniti i ne ustrčavam se isprobavati nove stvari te stoga žarko želim dobiti ovaj poklon paket, prvenstveno da
…prikaži još! isprobam zobeno mlijeko budući da nikada nisam čula da takvo što postoji. Moram priznati da mi se i ostali sadržaj paketa zaista čini primamljivim, osobito nadomjestak za vrhnje za kuhanje od zobi, te već smišljam kako bi ga mogla ukomponirati u neki svoj recept. S jednim proizvodom iz paketa sigurno će se razveseliti i moja mlađa sestra, a to je kakao napitak od zobi. A poprilično sam sigurna da će nam naši zubići i kosti biti zahvalne na napitcima od zobi s kalcijem. Sve u svemu, ovo je jedan zbilja interesantan paket i pravi je sretnik onaj koji ga bude dobio te se nadam da će ga znati na najbolji način iskoristiti. Voljela bih da upravo je budem ta sretnica!
Zdrava krava uvijek mi daje najbolje savjete, a kako su zitarice neizostavan dio mog frizidera, nadam se da ce im se i Oatly zobeno mlijeko pridruziti u borbi za moje zdravlje. Zdravom prehranom sa Oatly zobenim mlijekom do zdravlja i vitalnosti.
Unučica mi ima za 4 dana 2. rođendan, a kako smije piti samo zobeno mlijeko, ovo bi joj bio koristan i njami njami poklon, kako kaže ona. Kad bi ju s ovime iznenadila sigurno bi bila najbolja baka na svijetu.
…prikaži još! A baka ko baka, nikad sretnija. :)
Zobeno mlijeko Oatly je prava riznica užitka i zdravlja, svačije raspoloženje trenutno popravlja.
Molim vas da mi udijelite barem jedno, jer za moje zdravlje ono je vrijedno.
Želim biti zdrava,vesela i čila, a to ću biti ako budem Oatly mlijeko pila!
Cura voli isprobavati nove proizvode i voli zdravu hranu. Bit će joj drago da sam mislio na nju i odigrao nagradnu igru! Skupljam bodove za dodatno maženje!
Bankrotirati ću uskoro ako ne nađem sponzora za zobeno mlijeko, jer ova moja mala nesmije piti životinjsko mlijeko, a popije nekoliko puta dnevno punu bočicu od 250 ml..tako da smo osuđeni na alternative kravljem i kozjem mlijeku.... fino je,jako fino...
…prikaži još! ali je skupo kao da je od zlata.. :( ovakve nagradne igre mi izmame osmijeh na lice :)
Ovo je nešto predivno!Željela bih osvojiti ovaj poklon i darovati ga mami!Mama ne jede meso, ne pije mlijeko(kravlje), boluje od karcinoma i pokušava se hraniti što zdravije i jako pazi na ishranu.S obzirom da ima visoki kolesterol, jer koristi i
…prikaži još! lijekove za liječenje štitnjače, ovo bi joj uvelike pomoglo u svakodnevnoj prehrani.Pokušala je koristiti sojino mlijeko, ali joj nije odgovaralo. Ovo mi se čini jako zanimljivo i zdravo, jer se pazi da proizvod ne bude genetski mogificiran.Bravo za Šveđane!
Kada primite 32 kemoterapije i 25 zračenja i nemate pojma kako bi podigli imunitet, stalno isprobavete nešto novo, onda pomislite: "Možda bi ovo bilo dobro za ovako iscrpljeni organizam."
Volim isprobavati nove stvari, a ujedno i zdrave, pa bi baš bila sretna kada bi dobila na probu ovo Oatly zobeno mlijeko. Čini mi se da je baš ukusno :)
Idealan poklon za naša troja mala usta i mamina naravno. A tatu izostavljamo jer je on već alergičan kada mu spominjemo nešto zdravo ( te soja mlijeko, te voćeeeeee, te povrćeeeeeee - trenutno ubiremo u našem malom ali zdravom vrtu šparoge).
Nedavno sam, već na par mjesti čitala o dobrobiti zobi i njegovim proizvodima. Iskreno, jela sam samo zobene pahuljice, ostalo nisam probala, i baš bih htjela vidjeti kakvi su ostali proizvodi od zobi. Osobito mlijeko, jer volim isprobavati različita mlijeka,
…prikaži još!, a vrhnje za kuhanje obožavam, pa bi ovo bilo idealno.
Usput, krenula sam poboljšavati svoju prehranu i osjećam se odlično, pa bi i ovaj poklon bio super.
Imam malu šestomjesečnu bebu. Supruga i ja zelimo izbjeci upotrebu kravljeg mlijeka, a Oatly zobeno mlijeko nam se cini kao idealno do faze u kojoj ce smjeti dobiti ostale mlijecne proizvode osim majcinog mlijeka. :) Pročitavši ovaj članak shvatio sam
…prikaži još!m da to mlijeko sadrži apsolutno sve potrebne hranjive sastojke za normalan rast, razvoj i funkciju organizma, a našoj maloj djevojčici želim pružiti samo najbolje i 100% prirodno. :)
Od nedavno, na zalost, u mojoj uzoj obitelji jedna osoba ide na kemoterapije i bori se za svoj zivot. Kako bi imala snage i kako bi rezultati bili sto bolji najbitnije je hraniti se zdravo. Hrana koja osigurava mnoštvo vitamina,
…prikaži još! minerala i koja je energijski jaka, a opet lagana za jesti je najidealnija. Malo sam istrazivala po internetu i naisla sam na clanke o korisnosti zobenog mlijeka. Tako da sam bas zadovoljna kada vidim da se i u nasim trgovinama moze kupiti, jer do sada smo ga morali sami spravljati. Odlicno mlijeko- mnogo zdravija alternativa od kravljeg mlijeka i moja svaka preporuka!
Čaša zobenog mlijeka za zdravlje
Komentari 62
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.