Komentari 70

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    Mona35
    Kao majka djevojčice sa posebnim potrebama (sindrom Down) prošla sam s njom u ovih njenih devet godina svkakve faze, od faze u kojoj ona nije razumijela što od nje tražim , pa do faze u kojoj razumije ali svojom tvrdoglavošću …prikaži još!
  • Default avatar -
    doroteica
    Da bi odgojili dijete doista se trebamo susresti sa puno lijepih i ružnih stvari. Jedno je sigurno - svaki roditelj želi dobro odgojeno dijete. Ali da bi dijete bilo takvo treba uložiti puno truda i vremena. Najvažđnije je puno, puno …prikaži još!
  • Default avatar -
    Shema
    Odgoj djece jako je odgovoran posao, treba puno strpljenja, razumijevanja, ljubavi, al kad u tome uspijete nitko ponosniji od vas. Imam dvoje djece, jedno od 3 i jedno od 6 godina. Do sada smo uspijevali sve riješiti bez nekih posebnih …prikaži još!
  • Default avatar -
    RReni
    Kupujem knjige za svog trogodišnjeg sinčića a mama nikako da dođe na red da sebi kupi koju knjigu tako da bi ovo bio savršen komplet za mene a uskoro slavim i rođendan pa bi me posebno iznenadili kada bi meni …prikaži još!
  • Default avatar -
    red_cat
    Roditelji smo predivne devetomjesečne djevojčice s kojom provodimo cijele dane i noći. Vrlo je aktivna i neprestano moramo izmišljati nove igre kako bismo ju zainteresirali. S njom je svaki dan drugačiji i uvijek nas nečim novim iznenadi. Mogu reći kako …prikaži još!
  • Default avatar -
    VINCEZA
    Postala sam majka s 38 godina i činilo mi se da nešto znam o životu da bi mi moja curica pokazala koliko sam malo znala i razumjela.Ona sad ima 6 godina i znam da sam je povrijedila puno, puno puta …prikaži još!
  • Default avatar -
    jkd2
    Majka sam 15-mjesečnog čovječuljka,i svaki dan mi je izazov! Svaki dan od njega naučim nešto novo,iznova se šokiram (njegovim idejama) ,volim njegovu želju da mu mama bude fit i zgodna,što znači samo jedno ...da nema mira jedne sekunde...ta mala nevina,pametna …prikaži još!
  • Default avatar -
    blue_deflina
    Najteži i najodgovorniji posao je biti roditelj. Od prvog dana kad se rodio moj anđeo učim i educiram se o svemu (čitam o savjetima i zdravoj prehrani, o dojenju, spavanju djece, odgoju, učenju, razvoju i sl.)Iako sam završivši fakultet mislila …prikaži još!
    Kiki44
    Veliki pozdrav svim autorima raznih knjiga i savjetnika o odgoju djece koji nama svima koji smo roditelji ili će to tek postati,mogu uvelike pomoći savjetima i stručnim uputama kako pravilno odgajati svoju djecu.Mama sam troje odraslih ljudi(24 godine,22 i 18 …prikaži još!
  • Default avatar -
    jednamalaiva
    Izazove odgoja doživljavam svakodnevno: kao mama i kao učiteljica. Često se isprepliću odgojne misli o mojoj petogodišnjakinji i njenim vrtićkim pričama, o mom aktivnom trogodišnjaku i mojim školskim osmašima-razrednicinim miljenicima. "Neumorna djeca"-o daaa! Petogodišnjakinja koja zauzima stav...neumorna u "istjerivanju" pravde,neumorna …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.