Komentari 70

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    Klelia
    Ona: 94cm, 14kg i 2 godine životnog iskustva Ja: 175cm, 67kg i 28 godina životnog iskusta Njeni izazovi svaki dan svode se od puno pitanja od kada otvori svoje oči! "zašto puše", "kako pada kiša", "di je nestalo sunce", "šta …prikaži još!
  • Default avatar -
    pero2001
    Svakodnevno me okupiraju kontradikcije u odgoju koje nastojim izbjeci tj. svladati, npr. kako nauciti dijete da se ne tuce uokolo i istovremeno mu ne narusiti samopouzdanje kako bi se znao obraniti od nasilnika, ili zasto ja smijem nsto zabraniti djetetu …prikaži još!
  • Default avatar -
    Mona35
    Poštovani, da li se znaju dobitnici ovih korisnih knjiga?
  • Default avatar -
    stanli
    Majka sam troje djece poprilično različite dobi i izazovi sa kojima se susrećem pri njihovom odgoju su potpuno različiti. I nema pravila,izazovi odgoja se ne moraju ponavljati. Svako je dijete specifično i dokle god traje moje odgajanje, ja moram isto …prikaži još!
  • Default avatar -
    goga80ovan
    Od jutra do mraka, ostajem bez zraka, jurim, trčim, žurim, pazim da ručak ne zakurim, da sve bude kako treba, da djeci nebude rijeć "nema" Tu sam za sva pitanja česta, da ih vodim na razna mjesta, uzor i primjer …prikaži još!
  • Default avatar -
    23101988
    Evo samo da kazem jednu ili dvije o svemu ovome. Ja evo nisam niti majka,niti zena ni kraljica. Samo sam decko svoje cure (kako to lijepo i strucno zvuci :) ) koja je po struci pedagog, i smatram da su …prikaži još!
  • Default avatar -
    Mona35
    Eh, da, sad vidim, moje isprike. Možda i bolje da nisam vidjela, barem sam se nadala, ovako :(
  • Default avatar -
    white1950girl
    Majka sam dvije kćeri (20 i 16 godina). Sa starijom više nemam toliko problema, odrasla je i odgovorna osoba, redoviti student, ponekad me upita za koji savjet. Mlađa je potpuno drugačija. U najtežim je godinama života, pubertet je puca na …prikaži još!
  • Default avatar -
    soadinka
    S kojim se izazovima susrećem pri odgoju djece?! K (8god) – II raz osn šk, M (2god) – jaslice :-) dvije veze dvoje djece. Sama s njih dvoje prolazim kroz burni razvod u kojem mi bivši partner želi uzet M. …prikaži još!
  • Default avatar -
    sierrapahuljica
    ovo je kao da mi čitate misli,već sam luda od govorenja NE ,a da niko ništa...i onda kad mi se nađu dede i bake i počnu ponašati ko da će mene staviti sastrane jer će oni bolje objasniti MOJOJ djeci …prikaži još!
  • Default avatar -
    iva1974
    Nakon 8 godina borbe s neplonošću dobili smo svoju curicu,presretni ali jos uvijek nismo svladali sve tehnike odgajanja djeteta ponekad pomislim da sam losa majka jer se ne znam postaviti u nekim situacijama u koje me moja trogodišnjakinja dovede .Jako …prikaži još!
  • Default avatar -
    moonroller
    Predivan dar bi ovo bio od kuma (mene) mladoj majci koja broji još 2 tjedna do rođenja svog prvog djeteta i to curice :)
  • Default avatar -
    blonda
    Najveći je izazov odgojiti djete .Treba znati kako i na koji način postupiti u kojem trenutku, a kad dobiješ bolesno djete kome bolnica postane dio života, a doktori zamjene tete u vrtiću, e onda je izazov puno, puno veći.Da bi …prikaži još!
  • Default avatar -
    postojanost
    Još nisam majka, ali će za tri mjeseca na ovaj svijet doći moje malo čudo... I... To je sve što za sada znam. :) Sretna sam i uplašena. Želim biti dobra majka, ali ne želim biti majka koja u teoriji …prikaži još!
  • Default avatar -
    petra001
    Jos nisam majka,ali uskoro planiram...Zelim najbolje sto mogu odgojiti dijete tako da bi mi dobro dosle knjige za odgoj djece!:)
    Zdrava__Krava
    Draga Mona35, korisnička imena dobitnika se nalaze na kraju članka...
  • Default avatar -
    strasilica
    Moj najveći izazov trenutno je kako objasniti djetetu od 12 i 14 godina kojeg peru hormoni za poluditi da mora učiti jer će mu trebati zbog upisa u srednju školu, a kasnije na fakultet, da će mu trebati kasnije u …prikaži još!
  • Default avatar -
    TinaNavy
    Krenulo je već od prvog dana i to s dojenjem, papa papa al nikad sit, pa plače cijele noći i ne spava! Sad ima skoro 16 mjeseci, al prospavanoj noći još ni traga...još uvijek je "cicavac" i već sam zna …prikaži još!
  • Default avatar -
    tina2512
    Većina roditelja ostavlja iza sebe svoje školovanje, položene ispite, vozačku školu i dozvolu. Jesmo li ikad pomislili da bismo trebali proći i školu za roditelje? Roditeljstvo je najteži posao čiju ulogu imamo svakodnevno, a roditeljska djelotvornost rezultat je iskazivanja ljubavi …prikaži još!
  • Default avatar -
    majamajchy
    Po struci sam pedagog i knjiga poput ovih mi nikada nije dosta... Nemam još uvijek djece, ali želim ih imati jednog dana i želim se upoznati s baš svim, s iskustvima drugih i svim mogućim idejama jer faks super pripremi …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.