Komentari 70

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    Klelia
    Ona: 94cm, 14kg i 2 godine životnog iskustva Ja: 175cm, 67kg i 28 godina životnog iskusta Njeni izazovi svaki dan svode se od puno pitanja od kada otvori svoje oči! "zašto puše", "kako pada kiša", "di je nestalo sunce", "šta …prikaži još!
  • Default avatar -
    lukarlo
    Što reći o izazovima s kojima se susrećem u odgoju svoje djece? Mislim da je dovoljno reći da sam majka intelektualno natprosječnih blizanaca starih 2,5 godine (ovo o intelektualnoj natprosječnosti je zaključila njihova neuropedijatrica, a ne ja). Takva djeca su …prikaži još!
  • Default avatar -
    BrankaLF
    Klinci su nam već "veeeeliki" punih 8 i 6 godina i svakodnevno pred nas postavljaju mnoštvo odgojnih izazova. Odgoj djece je konstantna borba, objašnjavanje, pregovaranje, uvjeravanje, ponekad i ucjenjivanje. Od početka smatram da bi puno lakše bilo da djeca dolaze …prikaži još!
  • Default avatar -
    zmajica7
    Majka sam dvoje djece(sin 13 godina i kćerka 10 godina). Oboje polako ulaze u pubertet i pomalo se pribojavam njihovog odrastanja. Djeca su mi jako inteligentna i uspješna u školi, jako su dobri logičari i primjećujem da dobro i brzo …prikaži još!
  • Default avatar -
    days
    Smatrala sam da sa 32 godine sve znam kako sam se prevarila,biti roditelj se uci cijeli zivot
  • Default avatar -
    jkorica3
    Dragi moji naslov jedne knjige mi je zapeo za oko, neumorna djeca, bespomočni roditelji. Veliko DA, tako je i kod mene imam blizance od 2 godine i 8 mjeseci, curicu i dečka. I moram reći da su neumorni ne spavaju …prikaži još!
  • Default avatar -
    moonroller
    Predivan dar bi ovo bio od kuma (mene) mladoj majci koja broji još 2 tjedna do rođenja svog prvog djeteta i to curice :)
  • Default avatar -
    RReni
    Kupujem knjige za svog trogodišnjeg sinčića a mama nikako da dođe na red da sebi kupi koju knjigu tako da bi ovo bio savršen komplet za mene a uskoro slavim i rođendan pa bi me posebno iznenadili kada bi meni …prikaži još!
  • Default avatar -
    jaki
    Majka sam dvoje djece, a po zanimanju odgojitelj predškolske djece. Pročitala sam puno knjiga koje su mi pomogle u radu, ali svaka generacija je drugačija, djeca se mjenjaju i sve brže napreduju, tako da svaka informacija je dobro došla, pa …prikaži još!
    gregori
    Nisam mama ali volim čitati o odgoju djece i djeci općenito. Nadam se da ću biti u konkurenciji za nagradu bez obzira na to što knjige želim osvojiti iz čiste znatiželje
  • Default avatar -
    ines668
    Suprug i ja smo dočekali taj najsretniji dan-saznali smo da ćemo postati roditelji. Ali, sreća bijaše još veća kad smo saznali da ćemo dobiti blizance... tako je i bilo: sad imamo 2 prekrasna dvogodišnja sinčića koji su sve samo ne …prikaži još!
  • Default avatar -
    iva1974
    Nakon 8 godina borbe s neplonošću dobili smo svoju curicu,presretni ali jos uvijek nismo svladali sve tehnike odgajanja djeteta ponekad pomislim da sam losa majka jer se ne znam postaviti u nekim situacijama u koje me moja trogodišnjakinja dovede .Jako …prikaži još!
  • Default avatar -
    blue_deflina
    Najteži i najodgovorniji posao je biti roditelj. Od prvog dana kad se rodio moj anđeo učim i educiram se o svemu (čitam o savjetima i zdravoj prehrani, o dojenju, spavanju djece, odgoju, učenju, razvoju i sl.)Iako sam završivši fakultet mislila …prikaži još!
  • Default avatar -
    soadinka
    S kojim se izazovima susrećem pri odgoju djece?! K (8god) – II raz osn šk, M (2god) – jaslice :-) dvije veze dvoje djece. Sama s njih dvoje prolazim kroz burni razvod u kojem mi bivši partner želi uzet M. …prikaži još!
  • Default avatar -
    melismed
    Poštovanje,ja osobno nemam djece,ali imam necakinjicu i brata,vidim da odrastanje i odgoj djece je veoma trnovit put u kojem vi zapravo ucite djecu kako se treba boriti i pravilno ustati na noge,barem to pokusavamo,i svaki razigran dan s necakinjom njoj …prikaži još!
  • Default avatar -
    aknesaj
    Majka sam trojice sinova, uključujuči muža četvorice. Veliki je izazov biti jedino žensko u kući. Dečki imaju 14, 12 i 4 godine. Suprug je cijeli tjedan poslovno odsutan pa dečke odgajam sama. Veliki je izazov na istom mjestu imati malog …prikaži još!
  • Default avatar -
    VINCEZA
    Postala sam majka s 38 godina i činilo mi se da nešto znam o životu da bi mi moja curica pokazala koliko sam malo znala i razumjela.Ona sad ima 6 godina i znam da sam je povrijedila puno, puno puta …prikaži još!
  • Default avatar -
    jopa09
    U današnje vrijeme sam odgoj je ogroman izazov, kako odgojiti dijete u današnjem društvu da vjeruje u sebe i svoje principe, da bude dobar, pošten, vrijedan... Ali, ipak bih željela umjesto ovih standardnih opisati i neke svoje osobne. Moje roditeljstvo …prikaži još!
  • Default avatar -
    jkd2
    Majka sam 15-mjesečnog čovječuljka,i svaki dan mi je izazov! Svaki dan od njega naučim nešto novo,iznova se šokiram (njegovim idejama) ,volim njegovu želju da mu mama bude fit i zgodna,što znači samo jedno ...da nema mira jedne sekunde...ta mala nevina,pametna …prikaži još!
  • Default avatar -
    stanli
    Majka sam troje djece poprilično različite dobi i izazovi sa kojima se susrećem pri njihovom odgoju su potpuno različiti. I nema pravila,izazovi odgoja se ne moraju ponavljati. Svako je dijete specifično i dokle god traje moje odgajanje, ja moram isto …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.