Komentari 70

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    Kijamethanuma
    U mnogim aspektima života uvijek možemo nešto novo naučiti, a u roditeljstvu ne samo da možemo, nego i moramo uvijek iznova učiti i truditi se biti što bolji. Majka sam dvogodišnje djevojčice, i trenutno trudna i u iščekivanju još jedne …prikaži još!
    medoKartonski
    Čini mi se da se sa svakom novom generacijom djece letvica izazova sve više i više podiže ... roditelji sve više i više moraju biti kreativniji ... današnja djeca su pametna, ajme ... imam malu curicu, i iako još i …prikaži još!
  • Default avatar -
    BELAMILIN
    Od kad sam postala majka prekrasnog jednoipolgodišnjaka, mislim da će moj najveći izazov biti gledati kako moje srce sada živi izvan mene same...
  • Default avatar -
    malazana
    Moja djevojčica ima tri i pol godine.Do prije godinu dana uspjevala sam ,,držati konce u rukama,, ugađajući joj na sve moguće načine ispunjavajući njene želje i prohtjeve.Sada sve više gubim kontrolu jer jednostavno ne mogu,ali često puta i ne znam …prikaži još!
    Josipa_K
    Još uvijek nisam majka ali sam tetka 9-mjesečne curice koja je prvo dijete moje mlađe sestre. Budući da se prvi put susreće s raznim problemima i izazovima u odgoju svoga djeteta ove knjige bi joj bile jako korisne. A već …prikaži još!
  • Default avatar -
    Ivanasz
    Tek sada, kada sam i sama mama, shvaćam da je roditeljstvo jedna od najtežih, ali i najljepših životnih uloga. S obzirom da mi je prvo dijete, ne znam od kud bih počela nabrajajući svakodnevne izazove ... bolesti, hranjenje, odgoj, prilagodba …prikaži još!
  • Default avatar -
    Tia0101
    Ogdoj djece, to je najteža, najzahtjevnija ali vjerujem i najljepša uloga u životu svake majke. Nisam majka ali radim u ustanovi za odgoj i obrazovanje djece pa se susrećem s različitom djecom a različitoj djeci treba pristupati na različite načine, …prikaži još!
  • Default avatar -
    damac
    Momentalno nam je najveći izazov moj sin koji s 2 godine grize djecu u jaslicama. Znam da je to samo faza, ali me živo zanima koje faze još slijede s obzirom da mi je dijete vrlo živahno. U vrtiću ima …prikaži još!
  • Default avatar -
    dadoitea
    Kada imate dvoje djece u pubertetu, morate se suočiti sa bolesti supruga, kasnije i njegovom smrću, trebate djeci objasniti da ćemo i dalje živjeti i biti zajedno, da trebaju biti dobre tatine curice s kojima nećete imati problema, onda imate …prikaži još!
  • Default avatar -
    aknesaj
    Majka sam trojice sinova, uključujuči muža četvorice. Veliki je izazov biti jedino žensko u kući. Dečki imaju 14, 12 i 4 godine. Suprug je cijeli tjedan poslovno odsutan pa dečke odgajam sama. Veliki je izazov na istom mjestu imati malog …prikaži još!
    kisica
    Prošla sam 3 godine, i malo više..i do sada prošla mnoga pitanja i izazove. Najteže je bilo dojenje. Kao prvorotkinja nisam imala znanja o tome,nisam znala ni kako početi, ni kako biti ustrajna, i nažalost zbog neznanja bila je to …prikaži još!
  • Default avatar -
    BrankaLF
    Klinci su nam već "veeeeliki" punih 8 i 6 godina i svakodnevno pred nas postavljaju mnoštvo odgojnih izazova. Odgoj djece je konstantna borba, objašnjavanje, pregovaranje, uvjeravanje, ponekad i ucjenjivanje. Od početka smatram da bi puno lakše bilo da djeca dolaze …prikaži još!
  • Default avatar -
    days
    Smatrala sam da sa 32 godine sve znam kako sam se prevarila,biti roditelj se uci cijeli zivot
  • Default avatar -
    nina555
    Budući da ima tri djevojčice u različitoj dobi izazova je puno. Najstarija ima 12 godina i "puca" ju pubertet. Tu su već "velike" ljubavi, problemi sa školom, razne aktivnosti i naravno mlađe sestre s kojima ne zna šta bi. Druga …prikaži još!
    gregori
    Nisam mama ali volim čitati o odgoju djece i djeci općenito. Nadam se da ću biti u konkurenciji za nagradu bez obzira na to što knjige želim osvojiti iz čiste znatiželje
  • Default avatar -
    zmajica7
    Majka sam dvoje djece(sin 13 godina i kćerka 10 godina). Oboje polako ulaze u pubertet i pomalo se pribojavam njihovog odrastanja. Djeca su mi jako inteligentna i uspješna u školi, jako su dobri logičari i primjećujem da dobro i brzo …prikaži još!
  • Default avatar -
    glava
    svaka dobra knjiga o djeci je dobrodošla imam jedno dijete ali ponekad se osjećam kao da ih imam troje i pomoć u ispunjenju njegovog slobodnog vremena je dobrodošla i potrebna!
  • Default avatar -
    jaki
    Majka sam dvoje djece, a po zanimanju odgojitelj predškolske djece. Pročitala sam puno knjiga koje su mi pomogle u radu, ali svaka generacija je drugačija, djeca se mjenjaju i sve brže napreduju, tako da svaka informacija je dobro došla, pa …prikaži još!
  • Default avatar -
    Tonci4
    Majka sam dva djecaka u dobi od 11 i 12 god., djevojcice 6 godina, te upravo ocekujemo jos jednu bebu, koja ce nam se pridruziti krajem studenog :). Sto reci o odgoju djece, u danasnje vrijeme to nije ni malo …prikaži još!
  • Default avatar -
    malakrava94
    odgoj danasnje djece je puno zahtjevniji od nekada....nasi roditelji su odgajani pod skroz drugim uuvjetima i po drugim obicajima...danasnja djeca si previse dopustaju ,alimi roditelji misle da su najglacniji i da se samo njih treba slusati,ali nije tako..i oni su …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.