Komentari 70

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    bubi13
    ako bih voljela osvojiti komplet ovih knjiga jer sam majka dvogodišnje djevojčice koja je jako aktivna i zahtjeva puno pažnje. Suprug i ja znamo biti jako umorni od stalnog trčanja za njom. Ponekad mi se čini da sam joj dosadna, …prikaži još!
  • Default avatar -
    lukarlo
    Što reći o izazovima s kojima se susrećem u odgoju svoje djece? Mislim da je dovoljno reći da sam majka intelektualno natprosječnih blizanaca starih 2,5 godine (ovo o intelektualnoj natprosječnosti je zaključila njihova neuropedijatrica, a ne ja). Takva djeca su …prikaži još!
    ivana1589
    Još uvijek nisam majka, ali sam ogojiteljica predškolske djece. Točnije, trenutno sam pripravnica volonterka i u ovih gotovo godinu dana volontiranja susrela sam se sa velikim brojem djece, različite dobi, različitih profila. Smatram da je privilegija provesti neko vrijeme s …prikaži još!
    medoKartonski
    :((
    antonella81
    Pozdrav svima,vidjevši vaš članak odlučila sam komentirati i zbog nagrade ali i da pohvalim vašu akciju i sudjelovanje u ovako humanim djelima.Naime kako sam iz malog mjesta nemam baš priliku svakodnevno posuđivati knjige i čitati,ali ova vaša tema i tema …prikaži još!
  • Default avatar -
    ines668
    Suprug i ja smo dočekali taj najsretniji dan-saznali smo da ćemo postati roditelji. Ali, sreća bijaše još veća kad smo saznali da ćemo dobiti blizance... tako je i bilo: sad imamo 2 prekrasna dvogodišnja sinčića koji su sve samo ne …prikaži još!
  • Default avatar -
    angel_wing
    majka sam dvogodisnjaka koji je u fazi istrazivanja svega oko sebe, to nekada radi na simpatican nacin a nekada me dovodi do ludila. najteze je druzenje s drugom djecom - ima potrebu gurnuti ih, pocupati ali opet ne divlje nego …prikaži još!
  • Default avatar -
    jopa09
    U današnje vrijeme sam odgoj je ogroman izazov, kako odgojiti dijete u današnjem društvu da vjeruje u sebe i svoje principe, da bude dobar, pošten, vrijedan... Ali, ipak bih željela umjesto ovih standardnih opisati i neke svoje osobne. Moje roditeljstvo …prikaži još!
  • Default avatar -
    Bojchi
    Ja i moj suprug smo jako mladi roditelji.Imamo prekrasnog sina od tri godine i prekrasnu djevojcicu od godinu dana.Svaki dan nam je izazov.Najteze je jer suprug radi i kod kuce je jedanput mjesecno.Tesko je ponekad jer sama moram donositi neke …prikaži još!
  • Default avatar -
    melismed
    Poštovanje,ja osobno nemam djece,ali imam necakinjicu i brata,vidim da odrastanje i odgoj djece je veoma trnovit put u kojem vi zapravo ucite djecu kako se treba boriti i pravilno ustati na noge,barem to pokusavamo,i svaki razigran dan s necakinjom njoj …prikaži još!
  • Default avatar -
    jkorica3
    Dragi moji naslov jedne knjige mi je zapeo za oko, neumorna djeca, bespomočni roditelji. Veliko DA, tako je i kod mene imam blizance od 2 godine i 8 mjeseci, curicu i dečka. I moram reći da su neumorni ne spavaju …prikaži još!
  • Default avatar -
    Marina10
    Kao roditelji i odgojitelj često mi ponestane ideja i savjeta za djecu. Koju aktivnost odabrati da im ne bude dosadno, koju da se umire, kako reagirati na nestašluke, na plač, kako nahraniti, kako staviti na spavanje...Pošto kod svog djeteta njegujem …prikaži još!
  • Default avatar -
    sunceko0
    moje zanimanje će upravo biti ono koje će odgajati djecu od njihovih samih početaka. školujem se za odgojiteljicu i pomozite mi da u budućnosti riješavam sve izazove i prepreke na koje ću naići brzo i spretno.
  • Default avatar -
    rhema81
    Djeca veliki izazov u životu. Puno pitanja svakog dana, puno snage i koncentracije je potrebno da bi im se dalo ono što zahtijevaju. Zašto oni nešto ne smiju a drugi smiju, zašto oni moraju nešto napraviti a druga djeca to …prikaži još!
  • Default avatar -
    Yoly
    Imam troje djece, dvije kčerke 10i5 godina i sina 2 godine.Svjesna sam da su uzrasti dosta zahtjevni i trudim se da udovoljim tim zahtjevima onoliko koliko mogu i znam. U suštini , svi problemi se svedu na isto kao što …prikaži još!
    jedna_zd
    još uvijek nisam okusila čari majčinstva, iako suprug i ja radimo na ostvarenju toga sna, ali sam zato ponosna tetka trogodišnjeg živahnog dječačića i ljupke dvogodišnje curice. ako moj komentar zasluži ovaj vrijedan komplet knjiga, prvi naslov poklonila bih mami …prikaži još!
  • Default avatar -
    marinakovacec
    pozdrav...imam veliku želju odgajati naše prekrasne kikiće...od malena čuvam malu djecu od obitelji..djeca me veoma usrećeju..i znam da sam prava osoba za djecu jer su djeca uz mene sretna..prema velikoj ljubavi prema djeci, nisam ni trebala razmišljati koji faks da …prikaži još!
  • Default avatar -
    BettyBoop
    Ja sam majka koja je uvijek mislila kako dijete roditelju može reći ne ili mu se suprotstaviti i kakvi su to roditelji da nisu naučili svoje dijete kulturi i ponašanju....Samo da kažem da trebam jezik pregristi jer moje dijete od …prikaži još!
  • Default avatar -
    lukrezia
    Zašto mi to nitko nije rekao? Kad je moj maleni dvogodišnjak bio mala beba mnogo sam morala nagađati što je s njim i zašto plaće.Pogotovo zato što je on moje prvo dijete.Nisam znala točno što je smetalo mom malenom u …prikaži još!
  • Default avatar -
    tomitomi
    Ja sam tata jednog nestašnog dječaka. On je jedna mala sveznalica,koja sve može i naravno sve zna sam bez obzira što ja mislio.Malo je reći da se često puta ja osjećam kao dijete,a on kao da je odrastao čovjek.Samo trenutak …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.