Komentari 72

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nikolinicaa
    Haljinice moja mala,ja sam ti prava dama.http://www.zdravakrava.24sata.hr/# Ljepo bi mi stajala i tobom bi se hvalila. Svoj zdrav život s tobom bi vodila,i moju tradiciju moja bi sestra nasljedila..
  • Default avatar -
    vitoana
    otok - kaić (barka) - mriže - gradele - masline Ovo Vam je ukratko moja EKO oaza. Muž i ja obožavamo more i svaki slobodan trenutak odlazimo na njegov otok - na Korčulu. Ukrcamo se u kaić, idemo u ribolov, …prikaži još!
  • Default avatar -
    shalala
    Recikliram! Odvajam plastiku u posebne vreče, tetrapak u druge, staklo u treće itd. Od organskog otpada u kući radimo prirodno gnojivo za vlastiti vrt i radimo to unatrag nekoliko godina. Hvala Bogu pa možemo. Vozim se biciklom toliko da mi …prikaži još!
  • Default avatar -
    magda59
    radim u tvornici papira. tamo gdje se drvo ubija da bi postalo papir. nije baš u skladu s prirodom, ali nemam izbora...i firma se trudi, imamo različite spremnike za različiti otpad, i onda sam ostala razočarana...jednom sam ostala duže na …prikaži još!
  • Default avatar -
    girus
    nisam osoba od pisanja , al od života u skladu s prirodom svakako..živim i radim u centru ZG , odlazim na posao biciklom a moj balkon 12m pun je cvijeća a nađe se i začina za juhicu...moji prozori sa vanjske …prikaži još!
  • Default avatar -
    Minnie30
    S ovom haljinom se definitivno stapam s prirodom. Bicikl, košarica, cvijetić u kosi, miris proljeća, bose noge...livada.
    Josipa_K
    Tek sam nedavno postala svjesnija našeg okoliša i potrebe da ga se zaštiti i očuva! Ja činim male korake, potičem svoje najbliže da sa mnom čine te male korake ali i to je početak! Svoju petogodišnju sestričnu učim da se …prikaži još!
  • Default avatar -
    rea_dxt
    Kako živim u skladu s prirodom? Pa.. Prvenstveno, odrasla sam i živim na selu, a iz ZG-a ponovo kući sam se vratila zbog nostalgije za tim zelenilom i mirom. Imam puno cvijeća i raznog bilja oko kuće i svako proljeće …prikaži još!
    die_katze
    Kao prvo, cijelo moje okruženje je zeleno. Obožavam zelenu boju :) Zidovi, u stanu, sjedeća garnitura, kuhinja, kupaonski elementi, odjeća, obuća....jako puno zelenog me okružuje. Osim toga, moj životni prostor prepun je cvijeća i drugog bilja. Tu je naravno i …prikaži još!
  • Default avatar -
    EvilSun
    Nije uvijek lako živjeti u skladu s prirodom, ali malo truda i osvještenosti mogu dosta toga. Najjednostavnijim mi se receptom čini osluškivanje prirode, promatranje zakonitosti koje vladaju u nekom prirodnom mikro-okruženju (od parkića iza naše zgrade do gradskog parka). Sezona …prikaži još!
  • Default avatar -
    nikazanella
    Odmalena živim na selu i oduvijek sam željela otići i živjetu u gradu. Nakon što sam upoznala ljubav svog života koji je gradski dečko, iskusila sam život u gradu. Jednostavno sam shvatila da se nikad nebi mogla rastati od ovakvog …prikaži još!
  • Default avatar -
    ninnna
    "Živjeti u skladu s prirodom" je rečenica koja u ušima mnogih odzvanja samo kao parola, kao nešto apstraktno ili kao možda "od sutra ću počet". No činjenica je da često dolazimo do životnih situacija kad nam je potreban zeleni život, …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.