Komentari 72

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    Calistaa
    Svijet je onoliko zanimljiv koliko smo radoznali.. Kreator i sama akcija je dokaz koliko može biti zanimljiv, a haljina samo kruna cijele priče. Jednostavno, prirodno, divno...
  • Default avatar -
    Mistic
    Priroda,tako jednostavan a širok pojam koji se sve rijeđe upotrebljava u našem govoru."Idemo negdje u prirodu!" je postala tako rijetka rečenica,malo tko od nas svoje slobodno vrijeme provodi u prirodi,jer nas ritam i tempo života sprječava da živimo punim plućima,da …prikaži još!
  • Default avatar -
    ivanaloca
    kao prvo i ja naravno obozavam zelenilo prirodu,obozavam ovo proljece..necu sad ne znam sta pisati..naravno i zelim ovu haljinicu jer sam plavusa i zelenih ociju i vec vidim da bi mi bila kao salivena,trenutno sam nezaposlena i ne mogu si …prikaži još!
  • Default avatar -
    smokvica
    misljenja sam da mi koji zivimo u Hrvatskoj, pogotovo mi iz manjih mjesta koji sadimo povrce imamo voce u dvoristu,koristimo samo svoje maslinovo ulje i svojim primjerom ucimo svoju djecu,mi smo jako dobar primjer i ostatku EU.Zivjeti u prirodi i …prikaži još!
  • Default avatar -
    trixy
    ne želim puno pričati...želim haljinu :) jako je želim...živim u skladu sa prirodom ful..imam prirodne nokte, imam prirodnu kosu, ne koristim umetke, ekstenzije, nemam silikone, recikliram ama baš sve jer nemam novaca da kupujem novo, vrečice ne koristim jer nemam …prikaži još!
  • Default avatar -
    lana25
    Postupam ekološki jer mi je to najprirodnija stvar, a financijska situacija me je usmjerila na još mudrije postupanje. Ne kupujem namještaj nego skupljam ono što poznanicima ne treba, ne kupujem plastične vrećice po trgovačkim centrima jer ih naplaćuju pa imam …prikaži još!
  • Default avatar -
    Oblacic
    Ekologija je za mene stvar otvorenog srca i bistrog uma. Od brojnih jezika ljubavi, ona je jedan od najljepših. Govori idejom, emocijom te naposljetku, djelom. Želim činiti dobro, stoga činim izbore kojima šaljem ljubav generacijama koje dolaze. Poštujem i volim …prikaži još!
  • Default avatar -
    melanie1
    Moja kučica je moja slobodica, a moj balkon pun cvijeća je moja oaza mira. Stiglo je proljeće i sad imam više prilike za opuštanje, odmor i razonodu na svom balkonu punom raznolikog cvijeća i bilja, koji izgleda poput malog vrta. …prikaži još!
  • Default avatar -
    tarantula
    Na mojoj maloj terasi uzgajam ružmarin,majčinu dušicu,origano,lavandu,male čili papričice,mažuran ..tako kada ujutro pijem prvu jutarnju kavicu mirisi prirode mi razbude sva ćula..Pogledom obuhvačam lijepe vodenike,mini ruže,pelargonije,gerbe ,klinčići crvene i roze boje, koji i kišan dan okupaju suncem i šarenilom boja.Teško …prikaži još!
  • Default avatar -
    jaki
    Živim u malom zelenom gradiću, jedemo hranu koju sami uzgojimo bez pesticida, udišem svježi zrak jer živim preko puta parka i svako jutro se zahvalim za novi dan dok po drveću skaču vjeverice i razne ptice. Uz sve to, moram …prikaži još!
  • Default avatar -
    zezica1
    Nisam iz sela,nemam vrt,ne uzajam cvijeće,ne hranim kokice i piliće,ali zato recikliram otpad.u ostavi imam vreće za tetrapak,plastiku,konzerve.papir.staklo.kantu za smeće ne stignem napuniti,jer se sve kod nas sortira,tako i ostaci voća i povrća koje odvoze za kompost,čak se sortira i …prikaži još!
  • Default avatar -
    senty
    Od malena sanjala sam o životu u velikom gradu koju pruža mnoge mogučnosti, kako sam odrastala život mi je pružio da posjetim mnoga zanimljiva mjesta te velike gradove o kojima sam oduvijek sanjala. Koliko god uživala u viđenom u novim …prikaži još!
    BabyBlueButterfly
    Imam svoju ekološku platnenu vrećicu, ne koristim dezodoranse u spreju jer su kancerogeni i plinovi iz tih bočica oštećuju ozonski omotač. Za njegu kože koristim prirodne proizvode od lavande od registriranih proizvođača kao što je hidrolat lavande i krema za …prikaži još!
    nasmijana
    Uz gomilu obaveza koje nastojim ispuniti na vrijeme, često i zaboravim misliti zeleno, no trudim se. Tinejđerica sam, i znam da smo neodgovornim ponašanjem narušili ravnotežu prirode, zagadili smo Zemlju, zrak i vodu..ali isto tako znam da trebamo vratiti davno …prikaži još!
  • Default avatar -
    Amalka666
    Bokić! Haljinica je divotica! Taman za ljeto, za španciranje po gradu sa mojim psićima. Puno radim preko tjedna tako da svaki slobodno trenutak provedem sa psićima u prirodi. Šetamo se, malo se okupaju u riječici, sjedimo u hladu, odmaramo.... i …prikaži još!
  • Default avatar -
    kola
    ,,,evo javlja Vam se i jedna šumska vila,moj svijet je povezan sa prirodom,u svakom pogledu,radim u području gdje sam doslovce okružena šumama,brinem o zdravlju i često druge poučavam o tome,okoliš je za mene bitna stvar,pazim na reciklažu,,,što mogu sadim sama …prikaži još!
    xenia64
    Živjeti zeleno je za mene nešto s čim se rodiš. Kao dijete najviše sam uživala igrajući se u susjedovom voćnjaku. Upoznavala sam biljke i životinje, gledala krticu kako marljivo kopa svoje hodnike, lastavicu kako hrani mlade, spašavala sljepiće prije košnje …prikaži još!
  • Default avatar -
    trnje
    otkad znam za sebe živim zeleno-odgajana sam da se čuva priroda,da se voda ne pušta da teče bez razloga,da se ne zagađuje okolina,da se štedi energija.Otkad sam u odrasloj dobi i imam svoj dom nastavila sam živjeti tako-odvajam smeće,štedim energiju,čistim …prikaži još!
    bug88
    Imamo malu kućicu u prirodi gdje uzgajamo svoje voće i povrće od kojeg kuhamo ukusna i zdrava jela. Uzivamo uz biljke i zivotinje koje nas okruzuju i povremeno svrate iz obližnje šume. Volimo i šumske plodove poput gljiva i medvjeđeg …prikaži još!
  • Default avatar -
    tanjatudor
    Haljinica je predivna , i najvažnije je što je moj broj. Radim u predivnoj prirodi, u kampu na otoku hvaru i ova haljinica bi se baš uklopila u taj predivni prirodni modro zeleni krajolik :-)
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.