Komentari 72

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    damac
    S obzirom da pješačim do posla i natrag, ova haljina bi se savršeno uklopila u moj tempo i moto: "Barem pokušati živjeti i nositi zdravo!".
  • Default avatar -
    cuco
    Pozdrav!Živim na selu,obrađujem vrt,uzgajam cvijeće s mamom ,okoliš je prekriven travom,imamo kokice,piliće-a sve je ekološki!Ne koristimo herbicide,pesticide,otrove;nastojimo živjeti što više u skladu s prirodom(naravno;koliko nam to današnji tempo života dozvoljava!).Upravo sam se vratila iz vrta,pljevila sam travu oko povrća,Sunce me …prikaži još!
  • Default avatar -
    Nela0404
    Prirodne ljepote i znamenitosti, rijetke i ugrožene biljne i životinjske vrste zaštićene su kako bismo ih sačuvali za naše potomke.Brijunski otoci bogati su životinjskim svijetom ali i mnogim šumskim i livadnim biljem . Limski kanal najljepši je zaljev na obalama …prikaži još!
  • Default avatar -
    Jasmina23
    Moja priča je jednostavna: Obožavam sve što je zeleno! S obzirom da sam nedavno rodila i zdravom prehranom brzo vratila prijašnju figuru...u ovoj haljini osjećala bi se fenomenalno jer... najgore je kad ti se nešto tako jako sviđa, a nemaš …prikaži još!
  • Default avatar -
    sjure
    Taman moj broj, živim zeleno od kad sam se rodila! A da su ostali bar pola mene, i nebo bi bilo zeleno!!!
  • Default avatar -
    shanew
    hm, živi zeleno? Kad počnu topli dani u Osijeku (što je ove godine jako rano), sjedim u svojoj terasi okružena knjigom (obožavam čitanje), susjedovom kujicom i eventualno nečim zabavnim za izrađivanje, kao što je goblen, heklanje i slično... Komarci su …prikaži još!
  • Default avatar -
    malekica
    haljina je suuuuper! :) 38 mi je prevelika,trebala bi 34,ali samo sam htjela reći da mi se sviđa ;) pozdrav!
    maximare
    Živjeti u skladu s prirodom znači biti dovoljno mudar i zahvalan na svemu što nam priroda daje. Prema njenim božanskim darovima, njegujući ljepotu stvaranja i postanka naše Majčice Prirode treba imati duboko poštovanje, jer svugdje oko nas postoji život koji …prikaži još!
  • Default avatar -
    azephinae
    Poštujem prirodu jer ostavljamo je u nasljedstvo generacijama koje dolaze. S tim ciljem od bake sam naučila pletenje, hobi i rekreaciju s kojom živim na način da svojim umijećem doprinosim manjem eksploatiranju maloljetne radne snage koji proizvode odjevne predmete u …prikaži još!
  • Default avatar -
    kandjal1
    Mi smo od ranog jutra do kasne večeri u vrtu, uživamo u zelenilu, zabavljamo se, mislim da zelenije ne može biti. :)
  • Default avatar -
    Ljiljana35
    Planinar rekreativac sam i obavezno vikendom odlazim na predivnu Ivančicu. Što ta planina daje teško je opisati u par rečenica, ali ukratko "čisti" tijelo i dušu. Nakon redovitih odlazaka htjela sam se nekako "odužiti" prirodi koja samo daje a ne …prikaži još!
  • Default avatar -
    katichh
    ja obožavam prirodu <3 i pokušavam ju zaštiti tako što ne bacam smeće na ne dozvoljena područja,imam prelijep vrt sa cvijećem kojeg držim kao kap vode na dlanu kao da je moj drugi dom,znam da ljudi ne cijene dovoljno prirodu …prikaži još!
  • Default avatar -
    jkorica3
    Nisam brinula o vrećicama koje pokupim u dučanu, nisam brinula o gašnju vode dok perem zube, dok brat nije dobio posao u agenciji za zaštitu okoliša i onda sam se zapitala kaj ja radim. Razgovarali smo jedan dan i zamislite …prikaži još!
  • Default avatar -
    glava_u_oblacima
    ekologija me oduvijek zanima i volim naš šareni planet, tako već dugo vremena recikliram, koristim štedne žarulje, isključujem aparate iz struje kada ne rade, krećem se cipelcugom ili biciklom, počela sam se baviti planinarenjem. ponekad mi sve to stvori i …prikaži još!
    gregori
    Volim prirodu i trudim se ne zagađivati ju. Iskreno nisam baš ekološki tip ali haljina je prekrasna i voljela bih ju pokloniti prijateljici
  • Default avatar -
    nina0407
    Predlažem da bude još ovako krasnih haljina jer sudeći po komentarima svi smo i više nego ekološki osviješteni.Ako je i pola od napisanog istina,onda ste uspjeli pa makar i na kratko,probuditi našu zelenu savijest. Da nabrajam sve što sam do …prikaži još!
  • Default avatar -
    veky1989
    Pomažem planeti Zemlji na način da recikliram otpad; iako nemam kuću i nemam puno prostora, imam posebne vreće namijenjene za plastiku, papir, staklo... Ne vozim auto, vozim bicikl. Trudim se ne kupovati proizvode za koje znam da su štetni po …prikaži još!
  • Default avatar -
    tina2408
    Ne koristim plastične vrećice, izbjegavam vožnju automobilom (osobito sama), pravilno postupam s otpadom, koristim štedne žarulje, te štedim vodu koliko mogu. :))
  • Default avatar -
    malakrava94
    živjeti u skladu s prirodom znači uživati u svim čarima koje nam je podarila priroda...prekrasno je u proljeće sjediti na terasi,uz cvrkut ptičica,kavu i svjež zrak...proljeće u svakom čovjeku probudi i ono najbolje...želju za veseljem,srećom i pozitivnom energijom....moj život u …prikaži još!
  • Default avatar -
    renky
    Ne volim se šminkati jel volim prirodno,zato samo melem koristim.Najviše volim kada bih cijele dane mogla gola hodati jel najbolje se osječam tako prirodno ,ali na žalost strpali bi me u ludnicu . Zato kupujem samo odjeću od prirodnih materijala …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.