Komentari 72

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    mirjanamiriam
    Iako je nemoguće svojom pojavom uopće ne utjecati na prirodu, nastojim više pomoći prirodi nego joj odmoći. Tako se svaki papir ispisuje s obje strane, a zatim nosi u odgovarajući spremnik za papir. Ambalaže stvarno imamo previše tako da je …prikaži još!
  • Default avatar -
    zmajica7
    Nastojim živjeti u skladu s prirodom. Najveći užitak mi je napraviti zelenu salatu za večeru koje su svježe ubrane i koju svi rado pojedemo, a koja je još prije pola sata bila u vrtu i prirodno rasla bez ikakvih kemikalija. …prikaži još!
  • Default avatar -
    Adeela
    Vec od malih nogu,majka me ucila da je sve nastalo od pirode,te da je i mi trebamo čuvati.Tako sad i ja svoju djecu učim,da je čuvaju i brinu se o njoj.Moja obitelj i ja uzgajamo u vrtu isključivo organsku hranu(bez …prikaži još!
    hartera
    jedem zeleno, nosim zeleno, mislim zeleno, špotam sve koji zagađuju i uništavaju predivno zelenilo koje nas okružuje. zeleno je život i bez njega ne bi bilo niti nas. :)
    nepooznataa
    S obzirom na obzir,da uzmemo u obzir,da borba za haljinom traje,a ja se svim srcem trudim da živim zdravo,dajte mi motivaciju da živim još zdravije..
  • Default avatar -
    maare1007
    Ja živim u skladu s prirodom,samim time što ne koristim auto,nego se na sve moguće relacije u krugu od 15 km odvezem biciklom,a svakim danom prakticiram šetnju,barem jedan sat.Prehrana mi se također uglavnom sastoji od biljnih proizvoda,koji mi najbolje odgovaraju,a …prikaži još!
  • Default avatar -
    primola
    E baš sam sinoć sanjala tu haljinu ;) i želim je jako!
    Nikolinicaa
    Ovako ja živim u skladu s prirodom? Redovito šetam svaki dan ne koristim auto,čime i ne zagađujem okoliš. Trudim se što je moguče više reciklirat te volim provodit svoje slobodno vrijeme u prirodi s prijateljima i obitelji. Volim sport pa …prikaži još!
  • Default avatar -
    zorica000
    Pješačim, dok moj sin pored mene vozi biciklu. Dolazimo do kante za skupljanje papira i ubacujemo. Zatim odlazimo do kante za biootpad i ubacujemo. Pa tako redom do plastike i stakla i za kraj ostavljamo kantu na kojoj piše ostalo. …prikaži još!
  • Default avatar -
    Tinjica
    ja plešem u nošnji iz 1919.godine, koju je moja praprabaka sama šivala za svoje vjenčanje, domaće laneno platno, ručno šlingani rukavi, fertun i rubača na Singerici iznova me podsjećaju na ta vremena, bez mobitela, automobila, nuklearnih elektrana i ispušnih plinova. …prikaži još!
  • Default avatar -
    katibejbi
    Moj naveći doprinos život u skladu s prirodom je svakodnovno recikliranje i PLATNENE PELENE. Moja beba uživa u potpuno prirodnim materijalima, proizvedenim u skladu s prirodom i ne proizvodi otpad u obliku jednokratnioh pelena koje se raspadaju još oko 800 …prikaži još!
  • Default avatar -
    laramara
    Kako ja živim u skladu s prirodom? Ono što svaki dan sve više postajem svjesna je to da nam je priroda dala sve što nam treba...okruženi smo mnoštvom zdrave "trave" po kojoj gazimo, a istovremeno kupujemo tu istu "travu", a …prikaži još!
  • Default avatar -
    Dea007
    Zeleno, volim te zeleno. Zeleni vjetar. Zelene grane. Barku na zelenom moru Konja u zelenoj gori. Sa sjenkom oko svog pasa Ona na terasi sanja, Puti zelene i kose, S ocima od srebra hladna. Zeleno, volim te zeleno. Ispod ciganskog …prikaži još!
    nepooznataa
    Ja....želim tebe,nikad ništa nisam dobila,a toliko sam se puta trudila.Živim zdravo koliko mogu,i recikliram kad god mogu!..
  • Default avatar -
    Kjurisic
    Želim haljinu jer ja nastojim i želim živjeti kao ZDRAVA KRAVA ;) :)))
  • Default avatar -
    ninazalac
    Obožavam prve zrake sunca u proljeće, imam osjećaj kao da se i ja budim iz zimskog sna. Osmijeh na lice, tenisice na noge i na bicikl! :) Uz košaru na biciklu u kupovinu, do grada, dečka ili frendice - ma …prikaži još!
  • Default avatar -
    misula84
    Ova haljina je prolece.. Kada je obuces treba ti samo jos kap nekog svezeg parfema.. Ni cipele, ni torba, ni mindjuse, nikakav nakit... Ona je dovoljna..
  • Default avatar -
    Hela1
    Svoj život ne mogu niti zamisliti drugačije nego u skladu s prirodom budući sam šumar po struci i priroda je moje radno mjesto. Najlijepše radno mjesto na svijetu - šuma! Htjela - ne htjela, zelena boja postala je moj modni …prikaži još!
  • Default avatar -
    red_cat
    Još od malih nogu "živim zeleno". Roditelji su me poučili da nikad ne bacam smeće po cesti, da ne urezujem imena po drveću, da razvrstavam potrošenu ambalažu, nosim platnene vrećice u kupovinu, da zatvaram vodu dok perem zube i da …prikaži još!
  • Default avatar -
    ladylily
    Pa...volim jesti pomfri, bigmac...skoro sve iz Meka.. pohano meso, naročito pohane boce. Što se tiče zelenog, volim špinat i salatu...naročito onu hrskavu. =) I volim slikati prirodu, a najviše izlazak i zalazak sunca <3
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.