Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Moja prijateljica Zrinka je prije godinu i pol dala otkaz u frizerskom salonu gdje je radila i otišla volontirati na imanju kod g. Mavrovića. To je bio svojevrstan šok za sve nas - pogotovo za njenu mamu kod koje je
…prikaži još! u to vrijeme radila. O prirodi i uzgoju bilja kao ni o životinjama - nije, osim onoga što je pročitala - znala baš ništa! Godinu dana kasnije - zna da će uz Sašu (kojeg je tamo upoznala) i malog sinčića Nea koji sada ima 4 mjeseca - osnovati Obiteljsko gospodarstvo. Odrekla se svih pogodnosti koje pruža velegrad i 4 kat zagrebačkog Stenjevca zamjenila malo kućicom u požeškoj Sloboštini. Svadba je 09.07. i ja sam dobila čast da joj budem kuma:) Iz provjerenih izvora znam kako traži haljinu za svadbu koja će biti sve osim tradicionalna - mislim da je baš ova "zelena" pravi odbabir za nju. Pa čak joj i veličina odgovara:)
Zeleno ili ne, prirodno ili ne.. ova haljina oduzima dah i idealna je za ovoljetne svatove bojom, materijalom, stilom i naravno brojem :).
Od prirode nema ništa ljepše, ali ova haljina stvara sliku prekrasnog osjećaja lepršavosti i slobode u predivan ljetni dan!!
U danasnje vrijeme,kad zene gotovo da se oblace poput muskaraca,lijepo je vidjeti nesto toliko njezno i zenstveno.Prava je vrijednost u izboru materijala,kroja i ljepoti onoga ko ce je nositi......jednostavno neodoljiva
Lijepo je počeo današnji dan. Tražila sam svoju proljetnu haljinu. Šetala sam ulicama svoga grada, ulazila i izlazila praznih ruku iz svakog dućana, jer nijedna mi prirasla nije srcu. Došla sam kući da ublažim tugu, Uključila kompjuter tražeci dugu. Surfala
…prikaži još!Surfala sam,tražila sam
proljeće na licu svom.
Oči su mi se ozarile kad ugledala sam nju,
lepršavu haljinu tu.
Zoran Aragović znao je da ova haljina proljeće donosi.
Zelene će biti ulice moga grada
cvijće će pupati,a stabljike rasti
dok budem, šetala haljinom tom.
Ma nisam ni do kraja otvorila članak, a već sam se vidila kako se šepurim u ovoj haljini...e šta bi "vlaške cure" popadale na guzičice kad bi doma došla u ovoj haljini :))) Inače se nisam susretala tako često sa
…prikaži još! sa organskom odjećom, no imam dosta torbi koje su ili od organske ili reciklirane (kao npr torba iz LUSH-a, dućana u kojem radim) i malo više sam upućenija u reciklirane predmete, bio hranu, al u organsku odjeću nažalost i ne toliko, pa zato mislim da bi ova haljina za mene bila savršen početak jednog divnog prijateljstva s organskim materijalima :))
Minjam kuglu za kupanje za ovu haljinu (kugla po vlastitom izboru), ponuda traje do isteka zaliha :)
bez ulizivanja, lažnog predstavljanja, dobročinstva i slatkorječitosti..... jednostavno želim da haljina bude moja, da se uvučem u nju i prošećem gradom, da me umišljene sponzoruše jedu svojim pogledom, te da u očima svojeg muškarca izgledam božanstveno i neodoljivo slatko!
Modna revija inspirirana prirodom
Komentari 70
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.