Komentari 70

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    fliska
    Po prirodi vrlo sam inspirativna kad je riječ o odijevanju. Zapravo, priroda i jest moja najveća inspiracija. Cvjetni uzorci, šarenilo, točkice, prugice… Sve je to odraz mene kao osobe jer sam vesela i puna pozitivne energije. Najčešće zalazim u određene …prikaži još!
    Nuska
    Bok, moji eko-prijatelji. :) Istina je da ne koristim organske materijale, ne sudjelujem u zelenim akcijama... Sve to jer sam maloljetna i nemam vlastitih prihoda (vesela srednjoškolka sam :D). Stoga si niti ne bih mogla priuštiti ovak prekrasan komad koji …prikaži još!
  • Default avatar -
    Lenci20
    Ni u svojim najljepšim snovima čovjek nije mogao smisliti nešto ljepše od prirode. (A. de Lamartine) Možda nije mogao ljepše ali je svakako došao jako blizu! Svaka čast dizajneru..haljina je inspiracija za svakog tko zna cijeniti originalnost. A ja skromno …prikaži još!
    Elisabeth
    Moda i ekologija , reciklirano i organsko , može li biti lijepo i nosivo ? O , da :) !. Danas na tržištu postoji odjeća od raznih organskih materijala: konoplja, bambusa, vune..i najpopularnijeg organski uzgojenog pamuka ( bez kemikalija tipa …prikaži još!
  • Default avatar -
    DELIJE
    KAKAV KRIMIĆ!!! NEBI JE OBUKLA NI MRTVA PIJANA!!!
  • Default avatar -
    ruzica11
    Zeleno ili ne, prirodno ili ne.. ova haljina oduzima dah i idealna je za ovoljetne svatove bojom, materijalom, stilom i naravno brojem :). Od prirode nema ništa ljepše, ali ova haljina stvara sliku prekrasnog osjećaja lepršavosti i slobode u predivan ljetni dan!!
  • Default avatar -
    DEBIL
    Bok! Ovo mi je prvi put uopće da sudjelujem u nekoj nagradnoj igri,pa što da kažem....bit ću iskrena ,uzbuđena sam ful,nikad nisam razmišljala na takav način,dal nosim odjeću od organskih materijala,jednostavno nisam ali moram priznati zanimljivo.....odjeću biram po raspoloženju,kakav mi …prikaži još!
  • Default avatar -
    jaisamoja
    Pokušaj br.2 :) moja mala haljinica :) .-. .-. \ * / )*( /*._.*\ / \ /*._.*._.*\ / \ /*._.*._.*._.*\ / \ '*._.*._.*._.*._.*' …prikaži još!
  • Default avatar -
    anamarijao
    Čovjek je prirodno biće! Priroda mi daje emocije, boje, oblike, ideje, budi mi maštu, potiče raspoloženje i zdravlje. Lijepo je kad je odjeća od prirodnih materijala; udobnog pamuka, lagani ljetni lan, sofisticirana svila, topla vuna tijekom zimskih dana...Priroda me inspirira …prikaži još!
  • Default avatar -
    Evermore
    A koga ne bi inspirirale boje zalaska sunca, boje buđenja sunca, boje te najljepše idile života-prirode. Mnogi od nas trude se uklopiti u sliku prirode i njena okruženja, njenih umjetnina. Učim iskoristiti boje koje mi pruža život oko mene, priroda, …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.