Komentari 70

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    MartaP
    Moja prijateljica Zrinka je prije godinu i pol dala otkaz u frizerskom salonu gdje je radila i otišla volontirati na imanju kod g. Mavrovića. To je bio svojevrstan šok za sve nas - pogotovo za njenu mamu kod koje je …prikaži još!
  • Default avatar -
    snjeska83
    zanimljiva haljina samo je sura realnost da smo mi curke vecinom mjere iznad 40 ak ne i vise
  • Default avatar -
    ddomazet3
    da mogu stat u taj broj ne bih ni bila registrirani član zdrave krave!!!!
  • Default avatar -
    amelie1
    predivna haljina,bas idealna za ovo ljetno i veselo vrijeme.. :) i jos od prihvatljivih materijala. zelimmm..
  • Default avatar -
    tinabo
    bila bi vam čast da je ja nosim...heheheh...;-)
  • Default avatar -
    ruzica11
    Zeleno ili ne, prirodno ili ne.. ova haljina oduzima dah i idealna je za ovoljetne svatove bojom, materijalom, stilom i naravno brojem :). Od prirode nema ništa ljepše, ali ova haljina stvara sliku prekrasnog osjećaja lepršavosti i slobode u predivan ljetni dan!!
    nina57
    U danasnje vrijeme,kad zene gotovo da se oblace poput muskaraca,lijepo je vidjeti nesto toliko njezno i zenstveno.Prava je vrijednost u izboru materijala,kroja i ljepoti onoga ko ce je nositi......jednostavno neodoljiva
  • Default avatar -
    lukrezia
    Lijepo je počeo današnji dan. Tražila sam svoju proljetnu haljinu. Šetala sam ulicama svoga grada, ulazila i izlazila praznih ruku iz svakog dućana, jer nijedna mi prirasla nije srcu. Došla sam kući da ublažim tugu, Uključila kompjuter tražeci dugu. Surfala …prikaži još!
  • Default avatar -
    hannuman
    Ma nisam ni do kraja otvorila članak, a već sam se vidila kako se šepurim u ovoj haljini...e šta bi "vlaške cure" popadale na guzičice kad bi doma došla u ovoj haljini :))) Inače se nisam susretala tako često sa …prikaži još!
    TaraNicole
    bez ulizivanja, lažnog predstavljanja, dobročinstva i slatkorječitosti..... jednostavno želim da haljina bude moja, da se uvučem u nju i prošećem gradom, da me umišljene sponzoruše jedu svojim pogledom, te da u očima svojeg muškarca izgledam božanstveno i neodoljivo slatko!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.