Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Jao!!!haljinica je prepreslatka!!! htjela bih je osvojiti i iznenaditi seku koja ima za mjesec dana maturalnu večer!Sva je jadna jer si nije još ništa pronašla, a mislim da bi joj se ova jako jako svidjela....još ima zelene oči tako da
…prikaži još! bi joj savršeno pasala ;))))
Neću pisati stihove, neću moliti, neću hvaliti... jer čim je želim znači da mi je prelijepa. Nikad ništa nisam dobila :-( A idući tjedan trebam roditi nakon 9 mjeseci mirovanja, ležanja i čuvanja trudnoće, pa bi baš bilo lijepo od
…prikaži još!od vas da usrećite i mene!
priroda je u svakom pogledu moja inspiracija jer je prije svega neobično savršena u svakom pogledu i trenutku.prirodni ,organski materijali samom činjenicom da u sebi posjeduju nešto prirodno čine korak ispred ostalih materijala.priroda,kao sam pojam asocira me prvenstveno na spektar
…prikaži još!ar pozitivnih i čistih boja koje me uvjek uvedu u neku duboko šarenu i nadasve veselu i pomalo nestašnu,štoviše simpatičnu priču koju uočavam i na tvojim kreacijama.u svakom slučaju sviđa mi se!priroda .i njezine boje,linije,načini,činjenje i izgledanje ,razvijanje i univerzalni oblici savršeni u svojoj nesavršenosti .
bez ulizivanja, lažnog predstavljanja, dobročinstva i slatkorječitosti..... jednostavno želim da haljina bude moja, da se uvučem u nju i prošećem gradom, da me umišljene sponzoruše jedu svojim pogledom, te da u očima svojeg muškarca izgledam božanstveno i neodoljivo slatko!
svatko od nas prirodu i umjetnost (kažem umjetnost jer smatram ovu haljinu umjetničkim djelom) vidi na različite načine, po meni je priroda nepredvidljiva, prekrasna. Zamislite samo jutarnji izlazak sunca kako se oslikava u moru, nije li to nešto predivno a
…prikaži još! to je samo jedan od primjera kako priroda može biti lijepa. Budući da prilikom odijevanja vodim računa da to budu šarene i vesele boje, smatram kako ja prirodu doživljavam na veoma poseban način i da mi je priroda zaista inspiracija pri odijevanju. Svaki moj odjevni premet priča svoju priču, a željela bi ovu haljinu baš iz razloga da vidim koja je njezina priča i da ju na svoj poseban način prikažem drugim ljudima. Nadam se da čete prepoznati moju ljubav prema prirodi i ispuniti mi želju, budući da je ova haljina bas moj broj, već sam se zamislila u njoj i zbilja mi se sviđa :)
Haljina je prekrasnaaa!!! I nekim čudom mislim da stanem u nju, i želim je jer idući tjedan trebam u svatove a ne stignem u nikakav šoping jer radim od jutra do mraka, od ponedjeljka do nedjelje.... inače ne bi vjerovali
…prikaži još! ali najdraže boje su mi zelena i ljubičasta, što dovodi da je ova haljina savršena za mene! Uz to, ovaj kroj će savršeno prikriti moje nedostatke koje sam nakupila tijekom zime, te koje dosad sunce nije uspjelo otopiti. Osim toga savršen način za provesti slobodno vrijeme mi je priroda, bilo koji oblik samo da uključuje sunce, trava, cvijeće, drvećee, mirise koji idu uz to, a žalosni dio je da jedina slobodna dana koja sam imala u zadnjih mjesec dana (nedjelje) je padala kiša i nisam vidjela ništa od toga!! :(( tako da bi mi ova haljina uspjela nadomjestiti to, da se bar osjećam kao da sam u prirodi... priroda na meni, priroda u meni... :)) a kao što sam već navela ako je osvojim haljina će biti u pogonu već idući vikend, i svima ću reći tko je dizajner i tko mi ju je poklonio :P a sad šefica već viče na mene, tako da moram nazad na posao!!!
*Dobar dan :) Prvo moram reći da je haljina prekrasna,bila bi mi čast nositi takvu haljinu,pa se nadam da ću i uspjeti je dobiti zahvaljujući vama koji odabirete :). Da je imam mogučnosti kupiti kupila bi ju bez razmišljanja ali
…prikaži još! nažalost nemam:( Nadam se da ćete mi u tome pomoći :) Što tiće odijevanja gledam naravno koji je materijal,ali naravvo i na pristušačnost cjene odjevnog komada jer u dosta stvari cjena nažlost uvijek presudi i stvarno volim se odjevati u tonove koje ima i ova haljina,moje top boje,ali nemam ih sve zajedno kombinirane tako da bi ovo bilo savršeno :) Ova haljina mi se posebno sviđa jer je jednostavna,ali opet složena što se tiće izbora boja i naravno materijala što je osim po ljepoti i privlačnom izgledu neobična i stvarno bi voljela ju imati:) Inaće što se tiće mog osobnog stila volim neke neobične stvari tako da bi ona upotpunila moju kolekciju i bila bi mi česti odjevni komad :) Stvarno bi se voljela prošetati lepršavom haljinicom i taman je moj broj koji darujete tako da bi bilo savršeno :) Hvala vam unaprijed :) S poštovanjem... Ines *
Ljubav na prvi pogled! Lepršava, proljetna, organska! Fantastična! Blesava sam na organske stvari i pokušavam jih što više nositi, ali kod ove haljine zastao mi je dih! Hvala Zoranu Aragoviću za tako fenomenalnu haljinu, koja samo vrišti, da se obuče
…prikaži još!obuče i prošeta po proljetnom vrtu punom cviječa!
U nagradnoj igri koja je trajala od 16. do 20. svibnja korisnica registirana pod imenom SilkyCoco napisala je najoriginalniji komentar i osvojila haljinu marke Byte my Style. Putem maila ćemo ju obavijestiti o načinu preuzimanja poklona.
Ma nisam ni do kraja otvorila članak, a već sam se vidila kako se šepurim u ovoj haljini...e šta bi "vlaške cure" popadale na guzičice kad bi doma došla u ovoj haljini :))) Inače se nisam susretala tako često sa
…prikaži još! sa organskom odjećom, no imam dosta torbi koje su ili od organske ili reciklirane (kao npr torba iz LUSH-a, dućana u kojem radim) i malo više sam upućenija u reciklirane predmete, bio hranu, al u organsku odjeću nažalost i ne toliko, pa zato mislim da bi ova haljina za mene bila savršen početak jednog divnog prijateljstva s organskim materijalima :))
Minjam kuglu za kupanje za ovu haljinu (kugla po vlastitom izboru), ponuda traje do isteka zaliha :)
Ova haljinica ima napisano moje ime all over it :D bacam se na trcanje iz ovih stopa da budem 100% sigurna da je moj konfekcijski broj :)) a i odlično će ići uz moje nove "leptir mašna" startasice koje su
…prikaži još! upravo stigle <3 zelena je moja boja, a ja na metale alergična i još više prirodna :)
Natur je glavni hit al ne samo sada već oduvijek. Ljeto ide ormari se čiste, gledam sve nešto i bunim se. Sve su one jedna do druge al' u meni nema veće tuge...Poliester i wanna be svila
ma nije mi to nikakva sila! Joj da hoće, samo kad bi htjela, ona organska haljina biti ures mojeg tijela!
K&H od kratkokose ljepotice ;)
iskreno,meni se haljina uopće ne sviđa, ali totalno ju mogu zamisliti na svojoj sestrični,kojoj je nedavno bio rođendan,a ja joj nisam mogla ništa kupiti.. ne znam kako ona stoji s organskim materijalima,ali ja sam s njima na ti :) totalno
…prikaži još!o ekološki osvješten stvor zahvaljujući godinama i godinama natjecanja iz ekologije (da,postoje i natjecanja iz ekologija :D)
Dok si pjevušim onu dobru staru haustorovu " Djevojke u ljetnim haljinama volim " zamišljam kako bi se savršeno uklopila sa mojim žutim platformicama i velikim lepršavim cvijetom u kosi. haljinica je fantastična, a fantastičan bi bio i osjećaj kada
…prikaži još! se u njoj pojavim na sestrinoj svadbi i iskočim iz mase običnih haljina. Još jedan razlog je i moj studentski budžet, koji nažalost nije dovoljan za ovako divne krpice. Eto, možda sam vas uvjerila da ju meni poklonite, možda i nisam, ali sigurna sam da koja god ju osvoji neće skidat osmjeh s lica i želim joj predivan provod u ovoj haljinici.
Vidjevši ovu haljinu, prvo sto sam pomislila bilo je - sunce, svježina, priroda i romantika. Sve u jednom. Ako haljine imaju svoje snove i maštu, mislim da svaka od njih sanja da ce jednom postati ovaj sjajan maleni komad. Ono
…prikaži još! sto ova haljina za mene ima je Duša! Jednostavno zrači i govori nam - Obuci me!
Iskreno, nikad prije nisam imala nikakav komad odjece od organskih materijala. Ekoloski sam osvjestena, ali ova haljina me natjerala da razmislim - Pa dobro, zasto onda ekoloski ne zivim?
Hocu li obuci ovu prekrasnu haljinicu ili ne, sada je manje bitno. Istina je da bih svim srcem voljela bas u njoj ovo ljeto upijati tople zrake sunca, i mamiti pogledesuprotnog spola (skinimo maske- i zenskog ) , ali ako ne - svejedno - Od danas DOBAR DAN svim organskim materijalima!! Prirodno je IN ;)
Nažalost, do sad nisam imala priliku nositi odjeću od organskog materijala, međutim, trudim se prirodu što više uključiti u moj svakodnevni život koristeći prirodnu kozmetiku ili zdravije jesti. Priroda me utoliko inspirira što obožavam birati boje odjevnih predmeta koje su
…prikaži još!u u skladu s godišnjim dobima i mojim raspoloženjem. Svakodnevni život i stresan posao ne ostavljaju puno slobodnog vremena za boravak u prirodi, međutim, idealan način kako dobro iskoristiti vrijeme vikendom je posjet mom rodnom selu i boraviti među mačkama, psima i kravicama :-)Pa možda čak i tako pronaći inspiraciju...
Ova haljina je upravo savršena za unijeti tračak prirode i veselja u sivilo svakodnevice. A tek prošetati je uredom i osjećati se kao zvijezda...fantastično....
ŽELIM JE, ŽELIM JE, ŽELIM JE, ŽELIM JE, ŽELIM JE, SAVRŠENA JE!!! Zorane, znam da si inspiraciju za ovu haljinu dobio sanjajući mene ;))) I uspio si me opisati: vesela, lepršava, prirodna, otvorena...čak si i veličinu pogodio! Samo mi je
…prikaži još! još pošalji, kad bi me vidio u njoj znao bi da nisi pogriješio kome je pokloniti...
Modna revija inspirirana prirodom
Komentari 70
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.