Komentari 70

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    die_katze
    Jao!!!haljinica je prepreslatka!!! htjela bih je osvojiti i iznenaditi seku koja ima za mjesec dana maturalnu večer!Sva je jadna jer si nije još ništa pronašla, a mislim da bi joj se ova jako jako svidjela....još ima zelene oči tako da …prikaži još!
  • Default avatar -
    Pepitza
    Život je prekratak da bi nosile dosadnu odjeću. Zoranova haljina briše dosadu, donosi osmijeh i naglašava stav! You can all bite my style!
  • Default avatar -
    Rainbow75
    Neću pisati stihove, neću moliti, neću hvaliti... jer čim je želim znači da mi je prelijepa. Nikad ništa nisam dobila :-( A idući tjedan trebam roditi nakon 9 mjeseci mirovanja, ležanja i čuvanja trudnoće, pa bi baš bilo lijepo od …prikaži još!
  • Default avatar -
    Ivanchicaa
    priroda je u svakom pogledu moja inspiracija jer je prije svega neobično savršena u svakom pogledu i trenutku.prirodni ,organski materijali samom činjenicom da u sebi posjeduju nešto prirodno čine korak ispred ostalih materijala.priroda,kao sam pojam asocira me prvenstveno na spektar …prikaži još!
    TaraNicole
    bez ulizivanja, lažnog predstavljanja, dobročinstva i slatkorječitosti..... jednostavno želim da haljina bude moja, da se uvučem u nju i prošećem gradom, da me umišljene sponzoruše jedu svojim pogledom, te da u očima svojeg muškarca izgledam božanstveno i neodoljivo slatko!
  • Default avatar -
    lara0328
    svatko od nas prirodu i umjetnost (kažem umjetnost jer smatram ovu haljinu umjetničkim djelom) vidi na različite načine, po meni je priroda nepredvidljiva, prekrasna. Zamislite samo jutarnji izlazak sunca kako se oslikava u moru, nije li to nešto predivno a …prikaži još!
    vandaudzenija
    Ne bi puno hvalila ni pricala, slika govori tisucu rijeci. Haljina je predivna, po mom je ukusu. Htjela bi prosetati u njoj. Veselim joj se!!!!!
  • Default avatar -
    sizika
    Haljina je prekrasnaaa!!! I nekim čudom mislim da stanem u nju, i želim je jer idući tjedan trebam u svatove a ne stignem u nikakav šoping jer radim od jutra do mraka, od ponedjeljka do nedjelje.... inače ne bi vjerovali …prikaži još!
    inChy_Lady
    *Dobar dan :) Prvo moram reći da je haljina prekrasna,bila bi mi čast nositi takvu haljinu,pa se nadam da ću i uspjeti je dobiti zahvaljujući vama koji odabirete :). Da je imam mogučnosti kupiti kupila bi ju bez razmišljanja ali …prikaži još!
    MalinaNina
    Ljubav na prvi pogled! Lepršava, proljetna, organska! Fantastična! Blesava sam na organske stvari i pokušavam jih što više nositi, ali kod ove haljine zastao mi je dih! Hvala Zoranu Aragoviću za tako fenomenalnu haljinu, koja samo vrišti, da se obuče …prikaži još!
    Zdrava__Krava
    U nagradnoj igri koja je trajala od 16. do 20. svibnja korisnica registirana pod imenom SilkyCoco napisala je najoriginalniji komentar i osvojila haljinu marke Byte my Style. Putem maila ćemo ju obavijestiti o načinu preuzimanja poklona.
  • Default avatar -
    hannuman
    Ma nisam ni do kraja otvorila članak, a već sam se vidila kako se šepurim u ovoj haljini...e šta bi "vlaške cure" popadale na guzičice kad bi doma došla u ovoj haljini :))) Inače se nisam susretala tako često sa …prikaži još!
    Lily88
    Ova haljinica ima napisano moje ime all over it :D bacam se na trcanje iz ovih stopa da budem 100% sigurna da je moj konfekcijski broj :)) a i odlično će ići uz moje nove "leptir mašna" startasice koje su …prikaži još!
  • Default avatar -
    mona1234
    iskreno,meni se haljina uopće ne sviđa, ali totalno ju mogu zamisliti na svojoj sestrični,kojoj je nedavno bio rođendan,a ja joj nisam mogla ništa kupiti.. ne znam kako ona stoji s organskim materijalima,ali ja sam s njima na ti :) totalno …prikaži još!
  • Default avatar -
    kopriva
    Dok si pjevušim onu dobru staru haustorovu " Djevojke u ljetnim haljinama volim " zamišljam kako bi se savršeno uklopila sa mojim žutim platformicama i velikim lepršavim cvijetom u kosi. haljinica je fantastična, a fantastičan bi bio i osjećaj kada …prikaži još!
  • Default avatar -
    Noelle19
    Vidjevši ovu haljinu, prvo sto sam pomislila bilo je - sunce, svježina, priroda i romantika. Sve u jednom. Ako haljine imaju svoje snove i maštu, mislim da svaka od njih sanja da ce jednom postati ovaj sjajan maleni komad. Ono …prikaži još!
  • Default avatar -
    Ma haljina nije ništa posebno, ali kada bih je ja obukla... e to bi onda bilo to!! ;))))
  • Default avatar -
    ddomazet3
    da mogu stat u taj broj ne bih ni bila registrirani član zdrave krave!!!!
  • Default avatar -
    Danijela1983
    Nažalost, do sad nisam imala priliku nositi odjeću od organskog materijala, međutim, trudim se prirodu što više uključiti u moj svakodnevni život koristeći prirodnu kozmetiku ili zdravije jesti. Priroda me utoliko inspirira što obožavam birati boje odjevnih predmeta koje su …prikaži još!
  • Default avatar -
    Gazdarica
    ŽELIM JE, ŽELIM JE, ŽELIM JE, ŽELIM JE, ŽELIM JE, SAVRŠENA JE!!! Zorane, znam da si inspiraciju za ovu haljinu dobio sanjajući mene ;))) I uspio si me opisati: vesela, lepršava, prirodna, otvorena...čak si i veličinu pogodio! Samo mi je …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.