Komentari 70

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nuska
    Bok, moji eko-prijatelji. :) Istina je da ne koristim organske materijale, ne sudjelujem u zelenim akcijama... Sve to jer sam maloljetna i nemam vlastitih prihoda (vesela srednjoškolka sam :D). Stoga si niti ne bih mogla priuštiti ovak prekrasan komad koji …prikaži još!
  • Default avatar -
    anjasS
    haljina je prekrasna, šarena i vesela i želim je:))) i di češ bolje još je od prirodnog materijala, bilo je i vrijeme da počnemo cijeniti prirodu, i naš dom Zemlju:)) heh kako bi se šepurila u njoj:)
  • Default avatar -
    tamy87
    Mrak haljinica, taman bi pasala uz moju preplanulu put =) Idealan poticaj za skinuti još tih par kila viška
    impresionizam
    zdravo.kada sam vidjela ovu haljinu prije nekoliko dana,ostala sam bez riječi,pa mi je i trebalo opet nekoliko dana da dođem do riječi .. ova je haljina stvorena za mene..obožavam boje, nježne,pastelne boje..veoma mi se sviđa način na koji je Zoran …prikaži još!
    inChy_Lady
    *Dobar dan :) Prvo moram reći da je haljina prekrasna,bila bi mi čast nositi takvu haljinu,pa se nadam da ću i uspjeti je dobiti zahvaljujući vama koji odabirete :). Da je imam mogučnosti kupiti kupila bi ju bez razmišljanja ali …prikaži još!
    kisica
    Nikad nisam razmišljala o organskim ili neorganskim matrijalima, niti me takva razmišljanja privlače. Jedino vezano za prirodu što me privlači su boje poput zelene, zato večinom i kupujem odjeću takve boje. Na kraju krajeva danas svi želimo izgledati lijepo, pa …prikaži još!
  • Default avatar -
    lindora
    Kravata se smatra izvornim hrvatskim proizvodom, a haljina Zorana Aragovića će biti prestavnica cijele Dalmatinske i kontinentalne Hrvatska.Ljubičasta boja podsjeća me na lavandu spojena sa žutom bojom smilja i maslinastom zelenom bojom našom bogatom biljkom maslinom od koje dobivamo maslinovo …prikaži još!
  • Default avatar -
    Rainbow75
    Neću pisati stihove, neću moliti, neću hvaliti... jer čim je želim znači da mi je prelijepa. Nikad ništa nisam dobila :-( A idući tjedan trebam roditi nakon 9 mjeseci mirovanja, ležanja i čuvanja trudnoće, pa bi baš bilo lijepo od …prikaži još!
  • Default avatar -
    marina021
    Kao prvo, nisam do sad još razmišljala o organiskim materijalima, a ni pronalazila inspiraciju u prirodi. Ja sam tip koji bježi od prirode, buba, sunaca i sličnog, u udobnost svoje sobe. Zato bi mi ova haljina bila bar neki doticaj …prikaži još!
  • Default avatar -
    anita5555
    just original dress for original me :))
    Elisabeth
    Moda i ekologija , reciklirano i organsko , može li biti lijepo i nosivo ? O , da :) !. Danas na tržištu postoji odjeća od raznih organskih materijala: konoplja, bambusa, vune..i najpopularnijeg organski uzgojenog pamuka ( bez kemikalija tipa …prikaži još!
  • Default avatar -
    mrkvi
    Priroda je definitivno moja inspiracija u odijevanju, uređenju kuće, biranju darova za druge, odjeće za dijete... Muž mi je rekao da je vrijeme za mali odmor od zelene boje. I on voli prirodu, ali kaže da već izgledam kao Robin …prikaži još!
    Donae
    Haljina je predivna, sviđa mi se kombinacija boja, pogotovo zato što se radi o pastelnim bojama koje daju osjećaj mekoće i lepršavosti. Jedino se ne bih mogla ugurati u tu malu veličinu, ali bi možda bila dobra motivacija da izgubim …prikaži još!
    vandaudzenija
    Ne bi puno hvalila ni pricala, slika govori tisucu rijeci. Haljina je predivna, po mom je ukusu. Htjela bi prosetati u njoj. Veselim joj se!!!!!
  • Default avatar -
    SilkyCoco
    Ne razmišljam samo o organskim materijalima, ''zeleno'' razmišljam uvijek i svuda. Štediti vodu, gasiti električne aparate kada nisu potrebni, kupovati proizvode koji nisu testirani na životinjama, voziti ekonomično (što češće bicikl i bus), ali i obratiti pažnju na organske materijale. …prikaži još!
  • Default avatar -
    mona1234
    iskreno,meni se haljina uopće ne sviđa, ali totalno ju mogu zamisliti na svojoj sestrični,kojoj je nedavno bio rođendan,a ja joj nisam mogla ništa kupiti.. ne znam kako ona stoji s organskim materijalima,ali ja sam s njima na ti :) totalno …prikaži još!
  • Default avatar -
    Gazdarica
    ŽELIM JE, ŽELIM JE, ŽELIM JE, ŽELIM JE, ŽELIM JE, SAVRŠENA JE!!! Zorane, znam da si inspiraciju za ovu haljinu dobio sanjajući mene ;))) I uspio si me opisati: vesela, lepršava, prirodna, otvorena...čak si i veličinu pogodio! Samo mi je …prikaži još!
  • Default avatar -
    msimun71
    Idemo probati kombinirati iskrenost i originalnost. Želim haljinu i volim prirodu, htjela - ne htjela, jer ako obučem nešto što nije od prirodnih materijala, dobijem osip. :)
  • Default avatar -
    jaisamoja
    Pokušaj br.2 :) moja mala haljinica :) .-. .-. \ * / )*( /*._.*\ / \ /*._.*._.*\ / \ /*._.*._.*._.*\ / \ '*._.*._.*._.*._.*' …prikaži još!
    imeime
    Prekrasna haljinica pastelnih tonova jako bi mene obradovala.Uživam odijvati neobičnu odjeću i radujem se tome.Ova je haljinica posebna i drugačija od masu drugih koje su nam dostupne u trgovinama, i baš zato jako bi voljela biti ,,njena vlasnica,, i ponosom …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.