Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Prirodna jesam, bar se trudim biti I o haljini ovoj samo mogu sniti. Organski materijali, sada su đir, moram je imati, to nije moj hir. Pastelne boje dio su mog svijeta u haljini romantičnoj i ovoga ljeta. Volančiće ima baš
…prikaži još!čiće ima baš tamo gdje treba
u njoj ću biti na meti pogleda.
O prirodi mojoj, ah šta da vam velim
Al haljinu ovu ja najviše želim.
Znam da je žele i curke i snaše
Ali mislim da jedino meni onako...baš paše.
U nagradnoj igri koja je trajala od 16. do 20. svibnja korisnica registirana pod imenom SilkyCoco napisala je najoriginalniji komentar i osvojila haljinu marke Byte my Style. Putem maila ćemo ju obavijestiti o načinu preuzimanja poklona.
A koga ne bi inspirirale boje zalaska sunca, boje buđenja sunca, boje te najljepše idile života-prirode. Mnogi od nas trude se uklopiti u sliku prirode i njena okruženja, njenih umjetnina. Učim iskoristiti boje koje mi pruža život oko mene, priroda,
…prikaži još! koja svaki dan oslika najčarobnije što može, a time mi želi reći da se i ja, kao dio nje, moram uklopiti, poput kameleona. Najviše se služim bojama sunca, neba i ljubavi. Najvažnije su to boje života (žuta, plava i crvena), osnova su kombiniranju stotina drugih boja. Najdraži mi je zalazak sunca... Žuto-crvena boja sunca, u kombinaciji s plavom bojom neba, prelijeva se u ljubičasto iščekivanje noći. Zoran Aragović kao da je baš tako stvorio svoje djelo-proljetni zalazak sunca u iščekivanju noći. Sivi tonovi i crnilo simbol su tmurnih i sivih dana, ali ni to ne može uništiti odijevnu kombinaciju. Samo ju osjenči dajući joj punoću i smisao. Samo priroda može dati takvu inspiraciju. Savršen sklad boja koji, nažalost, mnogi ne prepoznaju. Ili boluju od daltonizma ili su teški, sebični bezdušnici koji uništavaju izvor svoje sreće, koji uništavaju prirodu, najvažnije boje života.
Odjevanje shvaćam kao proces odabira boja i materijala koji odražavaju moje emotivno stanje. Osjećaji su po svojoj prirodi odraz ljudi i okoline u kojoj se nalazim. Kako je moja okolina ovih dana prepuna šarenih i mirisnih boja a ljudi šarolikih
…prikaži još!h raspoloženja, haljinom poput ove savršeno bi se uklopila u proljetnu priču i temperament mojih Splitskih prijatelja. :)
Dok si pjevušim onu dobru staru haustorovu " Djevojke u ljetnim haljinama volim " zamišljam kako bi se savršeno uklopila sa mojim žutim platformicama i velikim lepršavim cvijetom u kosi. haljinica je fantastična, a fantastičan bi bio i osjećaj kada
…prikaži još! se u njoj pojavim na sestrinoj svadbi i iskočim iz mase običnih haljina. Još jedan razlog je i moj studentski budžet, koji nažalost nije dovoljan za ovako divne krpice. Eto, možda sam vas uvjerila da ju meni poklonite, možda i nisam, ali sigurna sam da koja god ju osvoji neće skidat osmjeh s lica i želim joj predivan provod u ovoj haljinici.
Moram priznati da do sada nisam uopće razmišljala o kupnji odjeće od organskih materijala, ali čitajući ovaj članak i posjetivši stranicu projekta Green City shvatila sam da bih trebala prilikom šopinga i o tome voditi računa što svakako hoću od
…prikaži još! sada. A čim sam vidjela ovu haljinu, zaljubila sam se u nju! Trenutno sam u potrazi za haljinom i mislim da bi mi savršeno ova odgovarala i da bih bila glavna faca na nadolazećoj godišnjici mature: em što presavršeno izgleda em je od organskih materijala! Jednostavno pun pogodak!
Bok! Ovo mi je prvi put uopće da sudjelujem u nekoj nagradnoj igri,pa što da kažem....bit ću iskrena ,uzbuđena sam ful,nikad nisam razmišljala na takav način,dal nosim odjeću od organskih materijala,jednostavno nisam ali moram priznati zanimljivo.....odjeću biram po raspoloženju,kakav mi
…prikaži još!v mi je dan....
moje boje su nešto malo zatvorenije i moram priznati da bi voljela početi nositi nešo vedrije i smjelije te bi mi ova haljinica bila idealan poticaj da se počnem vedrije oblačit:-))))Mislim da sam idealna za haljinu:-)))
Haljinica je preslatka, baš bi mi dobro došla u ormaru. no, pošto trenutno nažalost u nju ne stanem, rado bih je poklonila svojoj nećakinji. Sa svojih 15 divlje istražuje modu, i vrijeme je da dobije jednu pravu dizajnersku krpicu, a
…prikaži još! da uz to još i bude ekološki osviještena. I zato, molim vas, pošaljite je meni ;)
Ova haljinica ima napisano moje ime all over it :D bacam se na trcanje iz ovih stopa da budem 100% sigurna da je moj konfekcijski broj :)) a i odlično će ići uz moje nove "leptir mašna" startasice koje su
…prikaži još! upravo stigle <3 zelena je moja boja, a ja na metale alergična i još više prirodna :)
Natur je glavni hit al ne samo sada već oduvijek. Ljeto ide ormari se čiste, gledam sve nešto i bunim se. Sve su one jedna do druge al' u meni nema veće tuge...Poliester i wanna be svila
ma nije mi to nikakva sila! Joj da hoće, samo kad bi htjela, ona organska haljina biti ures mojeg tijela!
K&H od kratkokose ljepotice ;)
Ne sjećam se ni kad sam zadnji put obukla haljinu...zato bi me vi mogli natjerati!!!!:)
A to što je od prirodnih materijala samo će vam pomoći, jer sam alergična na sintetiku... Stvarno, ne zezam se...To je moja surova stvarnost!!!!
Nažalost, do sad nisam imala priliku nositi odjeću od organskog materijala, međutim, trudim se prirodu što više uključiti u moj svakodnevni život koristeći prirodnu kozmetiku ili zdravije jesti. Priroda me utoliko inspirira što obožavam birati boje odjevnih predmeta koje su
…prikaži još!u u skladu s godišnjim dobima i mojim raspoloženjem. Svakodnevni život i stresan posao ne ostavljaju puno slobodnog vremena za boravak u prirodi, međutim, idealan način kako dobro iskoristiti vrijeme vikendom je posjet mom rodnom selu i boraviti među mačkama, psima i kravicama :-)Pa možda čak i tako pronaći inspiraciju...
Ova haljina je upravo savršena za unijeti tračak prirode i veselja u sivilo svakodnevice. A tek prošetati je uredom i osjećati se kao zvijezda...fantastično....
Ni u svojim najljepšim snovima čovjek nije mogao smisliti nešto ljepše od prirode. (A. de Lamartine) Možda nije mogao ljepše ali je svakako došao jako blizu! Svaka čast dizajneru..haljina je inspiracija za svakog tko zna cijeniti originalnost. A ja skromno
…prikaži još!o iz dana u dan u prirodi nalazim inspiraciju..pogled na proljetni dan i njegove žive boje je dovoljan da smislim neku novu kombinaciju! :)
Pozdrav :)))
priroda je u svakom pogledu moja inspiracija jer je prije svega neobično savršena u svakom pogledu i trenutku.prirodni ,organski materijali samom činjenicom da u sebi posjeduju nešto prirodno čine korak ispred ostalih materijala.priroda,kao sam pojam asocira me prvenstveno na spektar
…prikaži još!ar pozitivnih i čistih boja koje me uvjek uvedu u neku duboko šarenu i nadasve veselu i pomalo nestašnu,štoviše simpatičnu priču koju uočavam i na tvojim kreacijama.u svakom slučaju sviđa mi se!priroda .i njezine boje,linije,načini,činjenje i izgledanje ,razvijanje i univerzalni oblici savršeni u svojoj nesavršenosti .
Modna revija inspirirana prirodom
Komentari 70
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.