Komentari 70

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    rriibbiiccaa
    Prirodna jesam, bar se trudim biti I o haljini ovoj samo mogu sniti. Organski materijali, sada su đir, moram je imati, to nije moj hir. Pastelne boje dio su mog svijeta u haljini romantičnoj i ovoga ljeta. Volančiće ima baš …prikaži još!
    Zdrava__Krava
    U nagradnoj igri koja je trajala od 16. do 20. svibnja korisnica registirana pod imenom SilkyCoco napisala je najoriginalniji komentar i osvojila haljinu marke Byte my Style. Putem maila ćemo ju obavijestiti o načinu preuzimanja poklona.
  • Default avatar -
    Evermore
    A koga ne bi inspirirale boje zalaska sunca, boje buđenja sunca, boje te najljepše idile života-prirode. Mnogi od nas trude se uklopiti u sliku prirode i njena okruženja, njenih umjetnina. Učim iskoristiti boje koje mi pruža život oko mene, priroda, …prikaži još!
    suncokreti
    Odjevanje shvaćam kao proces odabira boja i materijala koji odražavaju moje emotivno stanje. Osjećaji su po svojoj prirodi odraz ljudi i okoline u kojoj se nalazim. Kako je moja okolina ovih dana prepuna šarenih i mirisnih boja a ljudi šarolikih …prikaži još!
  • Default avatar -
    kopriva
    Dok si pjevušim onu dobru staru haustorovu " Djevojke u ljetnim haljinama volim " zamišljam kako bi se savršeno uklopila sa mojim žutim platformicama i velikim lepršavim cvijetom u kosi. haljinica je fantastična, a fantastičan bi bio i osjećaj kada …prikaži još!
    lila17
    Da nakon prirodne kozmetike, nanesem prirodnu odjeću
  • Default avatar -
    Pepitza
    Život je prekratak da bi nosile dosadnu odjeću. Zoranova haljina briše dosadu, donosi osmijeh i naglašava stav! You can all bite my style!
  • Default avatar -
    DELIJE
    KAKAV KRIMIĆ!!! NEBI JE OBUKLA NI MRTVA PIJANA!!!
  • Default avatar -
    bubamara45
    Moram priznati da do sada nisam uopće razmišljala o kupnji odjeće od organskih materijala, ali čitajući ovaj članak i posjetivši stranicu projekta Green City shvatila sam da bih trebala prilikom šopinga i o tome voditi računa što svakako hoću od …prikaži još!
  • Default avatar -
    Ma haljina nije ništa posebno, ali kada bih je ja obukla... e to bi onda bilo to!! ;))))
  • Default avatar -
    DEBIL
    Bok! Ovo mi je prvi put uopće da sudjelujem u nekoj nagradnoj igri,pa što da kažem....bit ću iskrena ,uzbuđena sam ful,nikad nisam razmišljala na takav način,dal nosim odjeću od organskih materijala,jednostavno nisam ali moram priznati zanimljivo.....odjeću biram po raspoloženju,kakav mi …prikaži još!
  • Default avatar -
    katarinazaknic
    VOLIM PRIRODU!Jel sad mogu dobit tu haljinu za po gradu?
  • Default avatar -
    MsVijolica
    Haljinica je preslatka, baš bi mi dobro došla u ormaru. no, pošto trenutno nažalost u nju ne stanem, rado bih je poklonila svojoj nećakinji. Sa svojih 15 divlje istražuje modu, i vrijeme je da dobije jednu pravu dizajnersku krpicu, a …prikaži još!
  • Default avatar -
    ikselus
    A perfect second skin and just ideal size I wanna be wrapped in! But let it remain a surprise.
    Lily88
    Ova haljinica ima napisano moje ime all over it :D bacam se na trcanje iz ovih stopa da budem 100% sigurna da je moj konfekcijski broj :)) a i odlično će ići uz moje nove "leptir mašna" startasice koje su …prikaži još!
  • Default avatar -
    aci9
    Ne sjećam se ni kad sam zadnji put obukla haljinu...zato bi me vi mogli natjerati!!!!:) A to što je od prirodnih materijala samo će vam pomoći, jer sam alergična na sintetiku... Stvarno, ne zezam se...To je moja surova stvarnost!!!!
  • Default avatar -
    Danijela1983
    Nažalost, do sad nisam imala priliku nositi odjeću od organskog materijala, međutim, trudim se prirodu što više uključiti u moj svakodnevni život koristeći prirodnu kozmetiku ili zdravije jesti. Priroda me utoliko inspirira što obožavam birati boje odjevnih predmeta koje su …prikaži još!
  • Default avatar -
    Lenci20
    Ni u svojim najljepšim snovima čovjek nije mogao smisliti nešto ljepše od prirode. (A. de Lamartine) Možda nije mogao ljepše ali je svakako došao jako blizu! Svaka čast dizajneru..haljina je inspiracija za svakog tko zna cijeniti originalnost. A ja skromno …prikaži još!
  • Default avatar -
    Ivanchicaa
    priroda je u svakom pogledu moja inspiracija jer je prije svega neobično savršena u svakom pogledu i trenutku.prirodni ,organski materijali samom činjenicom da u sebi posjeduju nešto prirodno čine korak ispred ostalih materijala.priroda,kao sam pojam asocira me prvenstveno na spektar …prikaži još!
  • Default avatar -
    MuadDib
    ....HMmmmm možda bi mogla počet nosit boje ... .(al nikad nisam dobila nagradnu igru ..) ..pa mi ni boje nisu suđene ..
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.