Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
"Kako li samo olako prihvaćamo to što šuma lista i svojim očaravajućim zelenilom oduzima dah...Kako li samo olako prihvaćamo to što sunce svakog jutra svojim čarobnim zracima donosi život svemu pod nebom.." Kako je lijepo znati da netko još uvijek
…prikaži još!k misli na prirodu i njena bogatstva i kroz ljupku haljinicu prirodne čari otkriva...:-))
Kravata se smatra izvornim hrvatskim proizvodom, a haljina Zorana Aragovića će biti prestavnica cijele Dalmatinske i kontinentalne Hrvatska.Ljubičasta boja podsjeća me na lavandu spojena sa žutom bojom smilja i maslinastom zelenom bojom našom bogatom biljkom maslinom od koje dobivamo maslinovo
…prikaži još!o ulje ,a raste uz plavu boju jadrana.Volani poput valova lagano lelujaju poput crkvenih zvona,a svaršen kroj haljine idealan je za svaku Hrvaticu.Prava je turistička poslatica.
Još je napravljnena od organskih materijala.Pa turisti dođite jer naljepše je i najzdravije još uvijek u Hrvatskoj....
'Svaka žena izgleda najljepše u haljini'', izjavila je neki dan moja prijateljica. I moram priznati kako sam se složila s njom. Jer pogotovo kad je izrađena od prirodnih materijala, osim činjenice da lijepo izgleda, idealna je za vrućine i sparine.
…prikaži još! Ova lepršava i nadasve romantična haljinica savršeno bi mi pristajala, bila bi ona moj "must have" za ovu ljetnu sezonu. Žive boje sladoleda na njoj mamile bi poglede i uzdahe mnogih prolaznika. U njoj bih bila po cijele dane, od jutarnje škole, do popodnevne kavice sa frendicama i večernjeg izlaska u grad. Ona bi se savršeno uklapala u svaku prigodu, s time da bih svakako naglašavala da je to moja posebna Eko haljinica koju ne bih mijenjala ni za što na svijetu.
Prekrasna haljinica pastelnih tonova jako bi mene obradovala.Uživam odijvati neobičnu odjeću i radujem se tome.Ova je haljinica posebna i drugačija od masu drugih koje su nam dostupne u trgovinama, i baš zato jako bi voljela biti ,,njena vlasnica,, i ponosom
…prikaži još! bi je odijenula,te mamila znatiželjne poglede prolaznika.
Želim posebna biti,
haljinu Zorana Aragovića osvojiti,
neka svi vide ekstavagantnu haljinu tu,
jer već je sanjam i u snu.
zdravo.kada sam vidjela ovu haljinu prije nekoliko dana,ostala sam bez riječi,pa mi je i trebalo opet nekoliko dana da dođem do riječi .. ova je haljina stvorena za mene..obožavam boje, nježne,pastelne boje..veoma mi se sviđa način na koji je Zoran
…prikaži još!n uskladio ove boje..iako izgleda kao da su samo pobacane jedna na drugu,stvorena je neka ravnoteža tih boja..također je zanimljiv i kontrast,žute i ljubičaste,koji se na 1.pogled ne primjećuje toliko zbog zamućenih zemljanih boja koje su poput akvarela razmezane po žutoj podlozi..
ova haljina ne bi bila ovako savršena da nema zanimljivih detalja, koje upotpunjuju savršenstvo ove haljine.Ti detalji su:plava vrpca koja završava svaki rub haline(koja je u donjem dijelu razdijeljena u 3 jednaka dijela)..zatim mala mašnica, koja je postavljena skoro na crti koja razdjeljuje crni dio i šareni.ona je također istih,nježnih boja kao i donji dio haljine,što opet daje neku vrstu ravnoteže..
Kao što rekoh,obožavam boje, te je to i jedan od razloga za ovaj naziv mojeg profila:"impresionizam"..ono je moje naj razdoblje u umjetnosti,a umjetnik naravno Claude Monet.Kada sam vidjela ovu haljinu,odmah me podsjetila na Monetovu sliku izlaska sunca,tj.Impresiju(iako se on nije koristio dugim potezima kista,kao što je ovdje slučaj)..Tako su impresionisti,također,bili inspirirani,vanjskim svjetlom te slikali plein-air..dakle,bili su inspirirani prirodom,kao i Zoran Aragović,čije boje veoma podsjećaju na izlazak sunca,ali u ljeti kada su boje u prirodi još izraženije..Npr.to je prekrasno kada se ujutro zrake sunca pojave na zelenoj površini,tj.travi na kojoj su cvjetovi različitih boja..Dakle,boje su fascinantno izražene.
najbolji dio kod dizajniranja ove haljine jest to da je,vjerojatno, Z.Aragović pritom mislio i na kombiniranje ovih nježnih,prirodnih boja sa materijalima iz prirode,tj.organskim materijalom.A to je točno ono što bih i ja napravila..Također,budući da sam vegetarijanka,također pokušavam što više koristiti i prirodnu kozmetiku,kao i odjeću od organskog materijala..Naravno,obožavam modu odmalena,pa zato sada smatram da je važno okrenuti se prirodi,ali ipak je moguće i osmisliti nevjerojatne kreacije,kao što nam je sada Zoran pokazao..Sve je moguće,no ipak se treba potruditi.
Modni svijet je u današnje vrijeme važan velikoj populaciji,te zbog toga igra veliku ulogu.Ako bi više dizajnera razmišljalo na način kao i Z.Aragović,tada bi se mišljenja mnogih ljudi izrazito promjenilo,na bolje naravno.
Bila bih,naravno,kao i svi, izrazito zahvalna ali i presretna kada biste meni poklonili ovu haljinu stvorenu "iz prirode" kao umjetničko djelo.Time bih mogla dokazati drugima da je moguće imati haljinu od organskog materijala,no ipak jednostvno-prekrasnu.
U danasnje vrijeme,kad zene gotovo da se oblace poput muskaraca,lijepo je vidjeti nesto toliko njezno i zenstveno.Prava je vrijednost u izboru materijala,kroja i ljepoti onoga ko ce je nositi......jednostavno neodoljiva
"Tko got je rekao da novac ne može kupiti sreću, jednostavno nije znao gdje kupovati... "
e ova haljinica bi me učinila jako sretnom!! Čak toliko da bi izgubila par kg viska samo da što bolje stoji :))
Nikad nisam razmišljala o organskim ili neorganskim matrijalima, niti me takva razmišljanja privlače. Jedino vezano za prirodu što me privlači su boje poput zelene, zato večinom i kupujem odjeću takve boje. Na kraju krajeva danas svi želimo izgledati lijepo, pa
…prikaži još!a mislim da nitko baš ne misli o tome što na sebe navlači. Bitno je da je lijepo, i da naravno stanemo u to :)
Kao prvo, nisam do sad još razmišljala o organiskim materijalima, a ni pronalazila inspiraciju u prirodi. Ja sam tip koji bježi od prirode, buba, sunaca i sličnog, u udobnost svoje sobe. Zato bi mi ova haljina bila bar neki doticaj
…prikaži još! sa prirodom :)
A i žale se susjedi kad gola šetam po balkonu, pa će ova prirodna i lepršava haljina pomoći. Ja ću se osjećat ko da ništa nemam na sebi, a susjedima neće pasti mrak na oči kad izađu van! :D
Radovala bi se ja, a i Splitska riva kad bi bila moja ona, haljina o kojoj svaka cura sniva. U hladovini palma i dašku maestrala u njoj bi se osjećala kao zvijezda prava Ljepota, zdravlje, energičnost, stav to je svima
…prikaži još! svima poznat Byte My Style
Bok :) Ja sam inače veliki zaljubljenik u modu..a ako je kombinirana s ekologijom..onda je bez sumnje volim još više :). Ova me haljina ostavila bez daha. O Zoranu Aragoviću prvi sam puta čula u jednoj emisiji dok je Anđa
…prikaži još!đa Marić govorila o njegovoj haljini.Nešto kasnije,vidjela sam i predivne šarene torbe njegova dizajna.Nikad nisam imala prilike nositi nešto njegovo..jer mi je novčanik..kao većini tinejdžera pretanak :/
Iskreno...dok se odjevam priroda me inspirira...ali uglavnom u proljeće i jesen.U proljeće i ja sva cvatem,pa volim zelenu i plavu u svojim kombinacijama.U jesen sve tamni,pa i moja odjeća poprima tople tonove smeđe boje :)
Što se organskim materijala tiče-pazim jedino na krzno..Ne volim da životinje stradaju zbog mojih jakni :)
Modna revija inspirirana prirodom
Komentari 70
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.