Komentari 70

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    sizika
    Haljina je prekrasnaaa!!! I nekim čudom mislim da stanem u nju, i želim je jer idući tjedan trebam u svatove a ne stignem u nikakav šoping jer radim od jutra do mraka, od ponedjeljka do nedjelje.... inače ne bi vjerovali …prikaži još!
    Rozika
    hhahahah 36/38 !!!! može koštat i 1750kn. pih xD
  • Default avatar -
    jaisamoja
    ...D .?8Z.. NDNND.. .DDD8. .NNDDD. DDDD DDNDD. DDDD. 8NNDD .DDDD .ZDNDD :DDDD. IDNDD ?DDDD .+DNDD.. $DND8. .7ONDN.. .NDD887. .78NDND. .DDD8Z$.. ..I78DNNDO .NDDD8$$.. .$$ODNND88888:. . .~8D8DDDDO$$I . .ZZ$ZNDD888DDDDDD88O8888888D8D$7. .OZZ$$?N88888DD8888O8888888D8Z$Z~ .?OO?$77$Z$$O8NNNNNNNNN8OZOZO7O7. ..Z8$OOZO8OOOOZOZOOOOOOOOOOOO8OO. . ZO$8OZOOZ$77$$7$ZZZZZOZOZO$8ZO. Z888OZZ$7?7$??ZZII77ZOZZOOZ8O.. 7O88ZZ7I??I??77+??7ZZ$ZZZZ7O8.. .88DDNDZ7I?++??+I$ODNDDDDDDD? DNMNNMMNDDDDDDDDDNNNDNDNNDD. .:OD8O8888888888DDD8O888DNND. .OO8I8$$DNNNNNNNNDD$Z+O$O7$,. ...7ZZ$II$ZZI7$+7ZI$7OIZ$87OO$7I... ..OOOII$78$$$$7IZOI+IO?778I7O7Z7$.. …prikaži još!
    tinica123
    haljina kao ova odlično bi se uklopila u moj stil, među moje odjevne predmete u ormaru... sve nijanse, sve boje imam ali ovakve još nemam... za večernji izlazak ili jednostavna druženja uvijek će mi dobro doći! ponosno bi bi uskočila …prikaži još!
    MalinaNina
    Ljubav na prvi pogled! Lepršava, proljetna, organska! Fantastična! Blesava sam na organske stvari i pokušavam jih što više nositi, ali kod ove haljine zastao mi je dih! Hvala Zoranu Aragoviću za tako fenomenalnu haljinu, koja samo vrišti, da se obuče …prikaži još!
    Vannah
    Bok :) Ja sam inače veliki zaljubljenik u modu..a ako je kombinirana s ekologijom..onda je bez sumnje volim još više :). Ova me haljina ostavila bez daha. O Zoranu Aragoviću prvi sam puta čula u jednoj emisiji dok je Anđa …prikaži još!
  • Default avatar -
    fliska
    Po prirodi vrlo sam inspirativna kad je riječ o odijevanju. Zapravo, priroda i jest moja najveća inspiracija. Cvjetni uzorci, šarenilo, točkice, prugice… Sve je to odraz mene kao osobe jer sam vesela i puna pozitivne energije. Najčešće zalazim u određene …prikaži još!
  • Default avatar -
    lara0328
    svatko od nas prirodu i umjetnost (kažem umjetnost jer smatram ovu haljinu umjetničkim djelom) vidi na različite načine, po meni je priroda nepredvidljiva, prekrasna. Zamislite samo jutarnji izlazak sunca kako se oslikava u moru, nije li to nešto predivno a …prikaži još!
  • Default avatar -
    ZelenaKravica
    Radovala bi se ja, a i Splitska riva kad bi bila moja ona, haljina o kojoj svaka cura sniva. U hladovini palma i dašku maestrala u njoj bi se osjećala kao zvijezda prava Ljepota, zdravlje, energičnost, stav to je svima …prikaži još!
  • Default avatar -
    anamarijao
    Čovjek je prirodno biće! Priroda mi daje emocije, boje, oblike, ideje, budi mi maštu, potiče raspoloženje i zdravlje. Lijepo je kad je odjeća od prirodnih materijala; udobnog pamuka, lagani ljetni lan, sofisticirana svila, topla vuna tijekom zimskih dana...Priroda me inspirira …prikaži još!
  • Default avatar -
    Sawali
    U današnje vrijeme teško je biti u skladu s prirodom i modom (jer nema za kupiti mnogo baš prirodnih proizvoda u modnom svijetu) a ovakva tehnologija i briga pojedinih modnih kreatora izuzetno je pohvalna. Nadam se da će i mnogi …prikaži još!
  • Default avatar -
    marijaodzic
    'Svaka žena izgleda najljepše u haljini'', izjavila je neki dan moja prijateljica. I moram priznati kako sam se složila s njom. Jer pogotovo kad je izrađena od prirodnih materijala, osim činjenice da lijepo izgleda, idealna je za vrućine i sparine. …prikaži još!
  • Default avatar -
    jenny0508
    "Tko got je rekao da novac ne može kupiti sreću, jednostavno nije znao gdje kupovati... " e ova haljinica bi me učinila jako sretnom!! Čak toliko da bi izgubila par kg viska samo da što bolje stoji :))
  • Default avatar -
    amelyzg
    idem na svadbu za 2 tjedna i nemam što obući :(( haljina je prekrasna....
    die_katze
    Jao!!!haljinica je prepreslatka!!! htjela bih je osvojiti i iznenaditi seku koja ima za mjesec dana maturalnu večer!Sva je jadna jer si nije još ništa pronašla, a mislim da bi joj se ova jako jako svidjela....još ima zelene oči tako da …prikaži još!
  • Default avatar -
    Noelle19
    Vidjevši ovu haljinu, prvo sto sam pomislila bilo je - sunce, svježina, priroda i romantika. Sve u jednom. Ako haljine imaju svoje snove i maštu, mislim da svaka od njih sanja da ce jednom postati ovaj sjajan maleni komad. Ono …prikaži još!
  • Default avatar -
    sana118
    Voljeti prirodu, biti prirodan, živjeti u skladu s prirodom, slijediti prirodu, a onda postići da priroda slijedi tebe - to je moj moto u načinu življenja i odijevanja. Priroda je nešto čemu se klanjam s ljubavlju i štovanjem. Volim boju …prikaži još!
  • Default avatar -
    mateichi
    Nije da trebam haljinu novu, i nije da ne želim baš ovu. Haljinica izgleda mrak, profuro' bi ju ziher svak. Moderne su lude boje, baš mi ove dobro stoje, uz zelene okice moje. Ovi prekrasni,organski materijali, čuvaju prirodu, ako niste …prikaži još!
  • Default avatar -
    mirna
    "Kako li samo olako prihvaćamo to što šuma lista i svojim očaravajućim zelenilom oduzima dah...Kako li samo olako prihvaćamo to što sunce svakog jutra svojim čarobnim zracima donosi život svemu pod nebom.." Kako je lijepo znati da netko još uvijek …prikaži još!
  • Default avatar -
    Ecume
    Jako želim ovu ljepotičicu da se u nju maskiram ovo proljeće i ljeto kad god poželim iskočiti iz kože Grada i preuzeti lice Prirode. Jedino se bojim da me ne napadnu ptice i leptiri! p.s. zbog ritma tog istog Grada …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.