Komentari 70

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    msimun71
    Idemo probati kombinirati iskrenost i originalnost. Želim haljinu i volim prirodu, htjela - ne htjela, jer ako obučem nešto što nije od prirodnih materijala, dobijem osip. :)
  • Default avatar -
    SilkyCoco
    Ne razmišljam samo o organskim materijalima, ''zeleno'' razmišljam uvijek i svuda. Štediti vodu, gasiti električne aparate kada nisu potrebni, kupovati proizvode koji nisu testirani na životinjama, voziti ekonomično (što češće bicikl i bus), ali i obratiti pažnju na organske materijale. …prikaži još!
  • Default avatar -
    MartaP
    Moja prijateljica Zrinka je prije godinu i pol dala otkaz u frizerskom salonu gdje je radila i otišla volontirati na imanju kod g. Mavrovića. To je bio svojevrstan šok za sve nas - pogotovo za njenu mamu kod koje je …prikaži još!
  • Default avatar -
    mrkvi
    Priroda je definitivno moja inspiracija u odijevanju, uređenju kuće, biranju darova za druge, odjeće za dijete... Muž mi je rekao da je vrijeme za mali odmor od zelene boje. I on voli prirodu, ali kaže da već izgledam kao Robin …prikaži još!
  • Default avatar -
    sana118
    Voljeti prirodu, biti prirodan, živjeti u skladu s prirodom, slijediti prirodu, a onda postići da priroda slijedi tebe - to je moj moto u načinu življenja i odijevanja. Priroda je nešto čemu se klanjam s ljubavlju i štovanjem. Volim boju …prikaži još!
    tinica123
    haljina kao ova odlično bi se uklopila u moj stil, među moje odjevne predmete u ormaru... sve nijanse, sve boje imam ali ovakve još nemam... za večernji izlazak ili jednostavna druženja uvijek će mi dobro doći! ponosno bi bi uskočila …prikaži još!
  • Default avatar -
    bubamara45
    Moram priznati da do sada nisam uopće razmišljala o kupnji odjeće od organskih materijala, ali čitajući ovaj članak i posjetivši stranicu projekta Green City shvatila sam da bih trebala prilikom šopinga i o tome voditi računa što svakako hoću od …prikaži još!
  • Default avatar -
    amelyzg
    idem na svadbu za 2 tjedna i nemam što obući :(( haljina je prekrasna....
    suncokreti
    Odjevanje shvaćam kao proces odabira boja i materijala koji odražavaju moje emotivno stanje. Osjećaji su po svojoj prirodi odraz ljudi i okoline u kojoj se nalazim. Kako je moja okolina ovih dana prepuna šarenih i mirisnih boja a ljudi šarolikih …prikaži još!
    Donae
    Haljina je predivna, sviđa mi se kombinacija boja, pogotovo zato što se radi o pastelnim bojama koje daju osjećaj mekoće i lepršavosti. Jedino se ne bih mogla ugurati u tu malu veličinu, ali bi možda bila dobra motivacija da izgubim …prikaži još!
  • Default avatar -
    Sawali
    U današnje vrijeme teško je biti u skladu s prirodom i modom (jer nema za kupiti mnogo baš prirodnih proizvoda u modnom svijetu) a ovakva tehnologija i briga pojedinih modnih kreatora izuzetno je pohvalna. Nadam se da će i mnogi …prikaži još!
  • Default avatar -
    aci9
    Ne sjećam se ni kad sam zadnji put obukla haljinu...zato bi me vi mogli natjerati!!!!:) A to što je od prirodnih materijala samo će vam pomoći, jer sam alergična na sintetiku... Stvarno, ne zezam se...To je moja surova stvarnost!!!!
  • Default avatar -
    Ecume
    Jako želim ovu ljepotičicu da se u nju maskiram ovo proljeće i ljeto kad god poželim iskočiti iz kože Grada i preuzeti lice Prirode. Jedino se bojim da me ne napadnu ptice i leptiri! p.s. zbog ritma tog istog Grada …prikaži još!
  • Default avatar -
    anjasS
    haljina je prekrasna, šarena i vesela i želim je:))) i di češ bolje još je od prirodnog materijala, bilo je i vrijeme da počnemo cijeniti prirodu, i naš dom Zemlju:)) heh kako bi se šepurila u njoj:)
  • Default avatar -
    lukrezia
    Lijepo je počeo današnji dan. Tražila sam svoju proljetnu haljinu. Šetala sam ulicama svoga grada, ulazila i izlazila praznih ruku iz svakog dućana, jer nijedna mi prirasla nije srcu. Došla sam kući da ublažim tugu, Uključila kompjuter tražeci dugu. Surfala …prikaži još!
  • Default avatar -
    mateichi
    Nije da trebam haljinu novu, i nije da ne želim baš ovu. Haljinica izgleda mrak, profuro' bi ju ziher svak. Moderne su lude boje, baš mi ove dobro stoje, uz zelene okice moje. Ovi prekrasni,organski materijali, čuvaju prirodu, ako niste …prikaži još!
  • Default avatar -
    MsVijolica
    Haljinica je preslatka, baš bi mi dobro došla u ormaru. no, pošto trenutno nažalost u nju ne stanem, rado bih je poklonila svojoj nećakinji. Sa svojih 15 divlje istražuje modu, i vrijeme je da dobije jednu pravu dizajnersku krpicu, a …prikaži još!
    Rozika
    hhahahah 36/38 !!!! može koštat i 1750kn. pih xD
  • Default avatar -
    tinabo
    bila bi vam čast da je ja nosim...heheheh...;-)
    rriibbiiccaa
    Prirodna jesam, bar se trudim biti I o haljini ovoj samo mogu sniti. Organski materijali, sada su đir, moram je imati, to nije moj hir. Pastelne boje dio su mog svijeta u haljini romantičnoj i ovoga ljeta. Volančiće ima baš …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.