Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Haljina je prekrasnaaa!!! I nekim čudom mislim da stanem u nju, i želim je jer idući tjedan trebam u svatove a ne stignem u nikakav šoping jer radim od jutra do mraka, od ponedjeljka do nedjelje.... inače ne bi vjerovali
…prikaži još! ali najdraže boje su mi zelena i ljubičasta, što dovodi da je ova haljina savršena za mene! Uz to, ovaj kroj će savršeno prikriti moje nedostatke koje sam nakupila tijekom zime, te koje dosad sunce nije uspjelo otopiti. Osim toga savršen način za provesti slobodno vrijeme mi je priroda, bilo koji oblik samo da uključuje sunce, trava, cvijeće, drvećee, mirise koji idu uz to, a žalosni dio je da jedina slobodna dana koja sam imala u zadnjih mjesec dana (nedjelje) je padala kiša i nisam vidjela ništa od toga!! :(( tako da bi mi ova haljina uspjela nadomjestiti to, da se bar osjećam kao da sam u prirodi... priroda na meni, priroda u meni... :)) a kao što sam već navela ako je osvojim haljina će biti u pogonu već idući vikend, i svima ću reći tko je dizajner i tko mi ju je poklonio :P a sad šefica već viče na mene, tako da moram nazad na posao!!!
haljina kao ova odlično bi se uklopila u moj stil, među moje odjevne predmete u ormaru... sve nijanse, sve boje imam ali ovakve još nemam... za večernji izlazak ili jednostavna druženja uvijek će mi dobro doći! ponosno bi bi uskočila
…prikaži još!a u haljinu Zorana Aragovića koja bi mi stajala ko salivena jer je veličina ko stvorena za mene! :)
Ljubav na prvi pogled! Lepršava, proljetna, organska! Fantastična! Blesava sam na organske stvari i pokušavam jih što više nositi, ali kod ove haljine zastao mi je dih! Hvala Zoranu Aragoviću za tako fenomenalnu haljinu, koja samo vrišti, da se obuče
…prikaži još!obuče i prošeta po proljetnom vrtu punom cviječa!
Bok :) Ja sam inače veliki zaljubljenik u modu..a ako je kombinirana s ekologijom..onda je bez sumnje volim još više :). Ova me haljina ostavila bez daha. O Zoranu Aragoviću prvi sam puta čula u jednoj emisiji dok je Anđa
…prikaži još!đa Marić govorila o njegovoj haljini.Nešto kasnije,vidjela sam i predivne šarene torbe njegova dizajna.Nikad nisam imala prilike nositi nešto njegovo..jer mi je novčanik..kao većini tinejdžera pretanak :/
Iskreno...dok se odjevam priroda me inspirira...ali uglavnom u proljeće i jesen.U proljeće i ja sva cvatem,pa volim zelenu i plavu u svojim kombinacijama.U jesen sve tamni,pa i moja odjeća poprima tople tonove smeđe boje :)
Što se organskim materijala tiče-pazim jedino na krzno..Ne volim da životinje stradaju zbog mojih jakni :)
Po prirodi vrlo sam inspirativna kad je riječ o odijevanju. Zapravo, priroda i jest moja najveća inspiracija. Cvjetni uzorci, šarenilo, točkice, prugice… Sve je to odraz mene kao osobe jer sam vesela i puna pozitivne energije. Najčešće zalazim u određene
…prikaži još! dućane gdje postoje posebne eko-linije odjeće u kojoj se ja uistinu najbolje osjećam. Posebno mi je drago što postoje upravo takve linije odjeće kojima je svrha, osim modne, pobuditi i ekološku svijest u što više ljudi. Oduševljava me u dućanima vidjeti eko-friendly stvarčice jer, kada kupujem odjeću, pažnju obraćam na to kako i od čega je odjeća sačinjena. Podržavam ekološki svjesne tvrtke koje su spoznale važnost zaštite okoliša jer tako pridonose očuvanju naše okoline. Nastojim živjeti u skladu s prirodom i trudim se biti ekološki osviještena.
svatko od nas prirodu i umjetnost (kažem umjetnost jer smatram ovu haljinu umjetničkim djelom) vidi na različite načine, po meni je priroda nepredvidljiva, prekrasna. Zamislite samo jutarnji izlazak sunca kako se oslikava u moru, nije li to nešto predivno a
…prikaži još! to je samo jedan od primjera kako priroda može biti lijepa. Budući da prilikom odijevanja vodim računa da to budu šarene i vesele boje, smatram kako ja prirodu doživljavam na veoma poseban način i da mi je priroda zaista inspiracija pri odijevanju. Svaki moj odjevni premet priča svoju priču, a željela bi ovu haljinu baš iz razloga da vidim koja je njezina priča i da ju na svoj poseban način prikažem drugim ljudima. Nadam se da čete prepoznati moju ljubav prema prirodi i ispuniti mi želju, budući da je ova haljina bas moj broj, već sam se zamislila u njoj i zbilja mi se sviđa :)
Radovala bi se ja, a i Splitska riva kad bi bila moja ona, haljina o kojoj svaka cura sniva. U hladovini palma i dašku maestrala u njoj bi se osjećala kao zvijezda prava Ljepota, zdravlje, energičnost, stav to je svima
…prikaži još! svima poznat Byte My Style
Čovjek je prirodno biće! Priroda mi daje emocije, boje, oblike, ideje, budi mi maštu, potiče raspoloženje i zdravlje. Lijepo je kad je odjeća od prirodnih materijala; udobnog pamuka, lagani ljetni lan, sofisticirana svila, topla vuna tijekom zimskih dana...Priroda me inspirira
…prikaži još! u svemu, tako i u modi i odijevanju :) :) :)
U današnje vrijeme teško je biti u skladu s prirodom i modom (jer nema za kupiti mnogo baš prirodnih proizvoda u modnom svijetu) a ovakva tehnologija i briga pojedinih modnih kreatora izuzetno je pohvalna. Nadam se da će i mnogi
…prikaži još!i drugi vidjeti da ovakvi materijali mogu zamjeniti sve neprirodne i da su krajnji proizvodi naprosto prekrasni.Haljina zrači prirodnom lepršavošću i potpuno je u skladu sa bojama nedodirnute prirode. A s obzirom da mi veličina ove haljine odgovara i da obožavam prirodu mislim da sam savršena osoba da zablistam u njoj. :)
'Svaka žena izgleda najljepše u haljini'', izjavila je neki dan moja prijateljica. I moram priznati kako sam se složila s njom. Jer pogotovo kad je izrađena od prirodnih materijala, osim činjenice da lijepo izgleda, idealna je za vrućine i sparine.
…prikaži još! Ova lepršava i nadasve romantična haljinica savršeno bi mi pristajala, bila bi ona moj "must have" za ovu ljetnu sezonu. Žive boje sladoleda na njoj mamile bi poglede i uzdahe mnogih prolaznika. U njoj bih bila po cijele dane, od jutarnje škole, do popodnevne kavice sa frendicama i večernjeg izlaska u grad. Ona bi se savršeno uklapala u svaku prigodu, s time da bih svakako naglašavala da je to moja posebna Eko haljinica koju ne bih mijenjala ni za što na svijetu.
"Tko got je rekao da novac ne može kupiti sreću, jednostavno nije znao gdje kupovati... "
e ova haljinica bi me učinila jako sretnom!! Čak toliko da bi izgubila par kg viska samo da što bolje stoji :))
Jao!!!haljinica je prepreslatka!!! htjela bih je osvojiti i iznenaditi seku koja ima za mjesec dana maturalnu večer!Sva je jadna jer si nije još ništa pronašla, a mislim da bi joj se ova jako jako svidjela....još ima zelene oči tako da
…prikaži još! bi joj savršeno pasala ;))))
Vidjevši ovu haljinu, prvo sto sam pomislila bilo je - sunce, svježina, priroda i romantika. Sve u jednom. Ako haljine imaju svoje snove i maštu, mislim da svaka od njih sanja da ce jednom postati ovaj sjajan maleni komad. Ono
…prikaži još! sto ova haljina za mene ima je Duša! Jednostavno zrači i govori nam - Obuci me!
Iskreno, nikad prije nisam imala nikakav komad odjece od organskih materijala. Ekoloski sam osvjestena, ali ova haljina me natjerala da razmislim - Pa dobro, zasto onda ekoloski ne zivim?
Hocu li obuci ovu prekrasnu haljinicu ili ne, sada je manje bitno. Istina je da bih svim srcem voljela bas u njoj ovo ljeto upijati tople zrake sunca, i mamiti pogledesuprotnog spola (skinimo maske- i zenskog ) , ali ako ne - svejedno - Od danas DOBAR DAN svim organskim materijalima!! Prirodno je IN ;)
Voljeti prirodu, biti prirodan, živjeti u skladu s prirodom, slijediti prirodu, a onda postići da priroda slijedi tebe - to je moj moto u načinu življenja i odijevanja. Priroda je nešto čemu se klanjam s ljubavlju i štovanjem. Volim boju
…prikaži još! zemlje, boju sunca, boju proljeća, jeseni; stapam se u izboru boja s godišnjim dobima, dijelovima dana. Pristajem samo na prirodne materijale jer mi put na svaki neprirodni materijal reagira, možda i sugestivno, alergijom. Znam kako nositi prirodnu odjeću i nosim ju svojim izborom, ljubavlju, ali i stavom. Zahvalna sam joj i čini me sretnom. Priroda je oko mene, u meni i "na meni". U svom unutarnjem odabiru, sva sam zelena i ponosim se time.
Nije da trebam haljinu novu, i nije da ne želim baš ovu. Haljinica izgleda mrak, profuro' bi ju ziher svak. Moderne su lude boje, baš mi ove dobro stoje, uz zelene okice moje. Ovi prekrasni,organski materijali, čuvaju prirodu, ako niste
…prikaži još!ako niste znali.
Gospodin Aragović to već zna,
a sada znam i ja.
Haljinica ova slatka kao šećer,
upotpunila bi moju maturalnu večer.
Ako je osvojim šetat ću je često,
imat će u ormaru posebno mjesto.
"Kako li samo olako prihvaćamo to što šuma lista i svojim očaravajućim zelenilom oduzima dah...Kako li samo olako prihvaćamo to što sunce svakog jutra svojim čarobnim zracima donosi život svemu pod nebom.." Kako je lijepo znati da netko još uvijek
…prikaži još!k misli na prirodu i njena bogatstva i kroz ljupku haljinicu prirodne čari otkriva...:-))
Jako želim ovu ljepotičicu da se u nju maskiram ovo proljeće i ljeto kad god poželim iskočiti iz kože Grada i preuzeti lice Prirode. Jedino se bojim da me ne napadnu ptice i leptiri! p.s. zbog ritma tog istog Grada
…prikaži još!da najčešće odjeću biram po principu "bez peglanja"! :/
Modna revija inspirirana prirodom
Komentari 70
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.