Komentari 22

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    MissNina1905
    ma pustite vi dijete, treba samo večeru izbacit, a doručak i ručak jest sve što želiš (naravno u granicama normale). ako ti se ne da vježbat ili bacat novce na sprave i teretane, joge, piletese itd onda popodne izać u …prikaži još!
  • Default avatar -
    shatzi
    Pa da, baš mi je drago da su maknuli taj bauk s čokolade. Općenito mi je smiješno kad se netko fokusira na jednu namirnicu koja kao deblja pa se ustručava jesti ju, iako bi htio... to sam znala čuti za …prikaži još!
  • Default avatar -
    Jelena115
    Mislim,sve deblja,ali ako se pretjera u količinama.
  • Default avatar -
    jacika22
    Treba jesti i piti sve ali u kontroliranim količinama.! Budite umjereni u svemu i sretno i dugo ćete živjeti.
  • Default avatar -
    mbulj
    proba
    pjovi19
    A ŠTO SAD KAKO SKINUTI OVE KILE KOJE SU SE NAKUPILE OVE ZIME
    yamaha
    Draga mika5 ja ne znam dali je to pametno, ali izgubiti u 1,5 tjedna 2 kg je u redu, i da to je voda, sada moraš naučiti organizam na smanjeni nunos hrane, tek tada če on poćeti trošiti zalihe. Vjerovatno …prikaži još!
  • Default avatar -
    paladima
    najjača mi je cijela fama koja je nastala oko "zdravijeg" smeđeg šećera - a ono samo obojeni bijeli...
  • Default avatar -
    teic
    podijeliš ih susjedima ili frendovima....samo da ti ne dolaziš u napast....
    mafica
    Kad sam u elementu smažem ja moju omiljenu MILKU od 300 g bez problema ,iako sam svjesna posljedica, ali srećom nisam često u elementu :)
    pjovi19
    A ŠTO SAD KAKO SKINUTI OVE KILE KOJE SU SE NAKUPILE OVE ZIME
    twilight230
    šta da radiš sa svim kolačima??? dijeli ih rodbini, pozovi neke goste.... bilo što samo se ti nemoj njih jesti...ili uzmi jedan tjedno i to je to!!!
  • Default avatar -
    deyooo
    ne kuzim ovo s cokoladom, svatko tvrdi svoje. jel na kraju deblja ili ne? i ako je kava korisna zasto je loša u kombinaciji s cigaretom - zar ima neka druga kombinacija ? :)
  • Default avatar -
    minka
    voće???
  • Default avatar -
    mika5
    istina,sve je u našoj glavi... i jeste i nije... istina,da je volje i odlučnosti malo... ali moj metabolizam je katastrofa... na dijeti sam 1,5tj. izgubila sam vjerojatno samo višak tekučine,tj.2kg. pojedem valjda 5 jabuka kroz dan,pojedem ručak - al pazim …prikaži još!
  • Default avatar -
    SNJESKA1
    Evo da se i ja priključim diskusiji. Prije mjesec dana sam krenula na recimo dijetu, točnije promjenila sam način prehrane. Do tada sam preko dana oko 11h pojela sendvič, kada bi došla sa posla oko16h pojela što je skuhano za …prikaži još!
    sannela
    ooo, mafice...znam kako ti je kad si u elementu..i ja smažem milkicu dok kažeš ex =) definitivno sve treba umjereno...al hm...meni osobno teško to primjenit =)
  • Default avatar -
    biljanaiguga
    http://5afdb19b.linkbucks.com pogledajte neke savete za zdravo mrsavljenje
  • Default avatar -
    mayamatt
    Ma sve je to ok,al onda dođu blagdani pa kad prođu,šta sad da ja radim s onim kolačima u frižideru?
    Frederik
    Ima kava i čokolada :) mmmmm
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.