Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
ja imam problema s štitnjačom,zaradi te bolesti u 2 tj. iz 65 kg došla na 70 kg. Prošla trudnoću ne znajući za poremećaj i danas imam svjetskih 79 kg,muku mućim zdravim dijetama,al nemam sreće. Ne znam što bi se morala
…prikaži još!a odreći, valjda biti samo vegetarijanac,eh,možda bi tada bio uspjeh.
Još sam neki dan čula za test intolerancije na hranu - košta oko 2700 kn - sitnica, mislim.
Možda smo zaista alergični na mnogo toga,pa smo zato i bucy.
A te izreke : sve u normalnim količinama - bauk! Ja se ne prejedam, pa izgledam ko trokrilac, a muž koji pojede mnogo više,jedva jednokrilac.
ooo, mafice...znam kako ti je kad si u elementu..i ja smažem milkicu dok kažeš ex =)
definitivno sve treba umjereno...al hm...meni osobno teško to primjenit =)
istina,sve je u našoj glavi... i jeste i nije... istina,da je volje i odlučnosti malo... ali moj metabolizam je katastrofa... na dijeti sam 1,5tj. izgubila sam vjerojatno samo višak tekučine,tj.2kg. pojedem valjda 5 jabuka kroz dan,pojedem ručak - al pazim
…prikaži još!azim max.,prisiljavam se na vodu,popijem jedan kapucino i ne stavljam više ništa u usta.
i???
jel to pametno il ???
Draga mika5 ja ne znam dali je to pametno, ali izgubiti u 1,5 tjedna 2 kg je u redu, i da to je voda, sada moraš naučiti organizam na smanjeni nunos hrane, tek tada če on poćeti trošiti zalihe. Vjerovatno
…prikaži još!o ni te kile nisu brzo došle, pa ih tako treba i izgubiti. Malo tjelovježbe bi dobro došlo i naravno biti ustrajan u reduciranoj prehrani koja bi morala ostati za stalno. Evo toliko od mene da ne pametujem previše, podzdrav i nemoj se predati - možeš ti to samo budi ustrajna!
ma pustite vi dijete, treba samo večeru izbacit, a doručak i ručak jest sve što želiš (naravno u granicama normale). ako ti se ne da vježbat ili bacat novce na sprave i teretane, joge, piletese itd onda popodne izać u
…prikaži još!u šetnju s prijateljicom/mužem/dečkom i piti puno vode (1,5-3l dnevno).može bit i čaj nezaslađeni, ne znam cedevita, šumeći vitamini...nekad kad me uhvati volja pitam muža da zajedno sa mnom vježba neke lagane vježbice prije spavanja 20ak min.
tu čitam recepte za dijete ma jooj, dok ja nabavim sve te sastojke rikula začinjena ekstra djevičanskim maslinovim uljem s dodatkom bosiljka,integralna kriška kruha s tofuom, svježu koromaču!!?? šta se koromača ne stavlja u rakije? al nema veze...
treba samo imat čvrstu volju i želju za mršavljenjem.
ne kuzim ovo s cokoladom, svatko tvrdi svoje. jel na kraju deblja ili ne? i ako je kava korisna zasto je loša u kombinaciji s cigaretom - zar ima neka druga kombinacija ? :)
Pa da, baš mi je drago da su maknuli taj bauk s čokolade. Općenito mi je smiješno kad se netko fokusira na jednu namirnicu koja kao deblja pa se ustručava jesti ju, iako bi htio... to sam znala čuti za
…prikaži još! kikiriki, orahe i još neke namirnice koje su ustvari zdrave
Mitovi o prehrani i dijeti
Komentari 22
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.