Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Odlično pokrenuta akcija, svake pohvale! Studentica sam 5. god., studiram u Zagrebu, i mamina prehrana dostupna mi samo vikendom kada putujem doma, ovako sama pokušavam spremati juhe i tjesteninu, ali najčešće na mom meniju su slatkiši i mliječni proizvodi, znam
…prikaži još!m nije zdravo, ali tako je. Stoga bih željela primati Vaše savjete, i pokušati promjeniti nešto, te učiniti dobro za
svoje zdravlje.
Ja sam svojih 180 cm imam 80 kg možda malo puno iako mislim da nije,u trudnoći sa blizancima sam dobila 20 kg i išla roditi sa 100 kg ,većinu trudnoće sam preležala na odjelu iako sam pazila što jedem ,slatko
…prikaži još! uopće nisam jela jer nisam imala ni želju ni potrebu za tim ,pila sam dnevno i do 3 l vode ali kg su se svakako primali.Ali moram naglasiti da su me u vrijeme boravka u bolnici tri puta išli testirati na šećer jer su smatrali da sam dobila puno kg ali svaki puta bi nalaz bio dobar. Evo blizanci su napunili godinu dana i ja sam izgubila tih 20 kg a kako mi se čini ići će to još dolje hehe.Prehranu baziramo na piletini i puretini i to sve iz domaćeg uzgoja za to je zaslužna mama ,jedemo dosta ribe ,puno integralnih žitarica ,mlijeka i mliječnih proizvoda.Naravno ne možemo se svega odreći što volimo ali uvijek treba paziti koju namirnicu unosimo i u kojoj količini jer u ničemu ne treba pretjerivati to je najvažniji savjet. Sve pohvale ovoj akciji puno sam toga naučila na što ću ubuduće paziti!
Prijavi se za izazov i osvoji nagrade!
Komentari 69
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.