Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
imam jedan jako velik problem!
imam 16 godina i visokmsam otpriliko oko 181 i imam 85 g sto je previse za moje godine ali kako izgledam to je nevjerojatno.puno sam veci od svojih vrsnjaka a sto me je sram pa trebo bih pomoc
Nažalost što više znam o prehrani i što sam više time opsjednuta imam više kila, pa vjerojatno griješim u kolićini koju progutam. Jednostavno volim jesti i uživam u hrani a poslije se kajem za svaki zalogaj.Sve što sam pročitala o
…prikaži još! prehrani sa smanjenim GI ćini mi se jako komplicirano jer imam obitelj i to bi značilo da moram mijenjati ne samo svoj naćin prehrane već i njihov (što ustvari nebi bilo uopće loše). Pošto se sama nisam snašla Vaši savjeti bi mi pomogli.
Evo i ja nažalost tijekom godina naslagala poprilično kila viška koji nikako da odu. Srećom ne debljam se više, nego se uvijek krećem oko iste kilaže. Ne osjećam se loše kao kad sam bila mlada i zavidne figure, ali svejedno
…prikaži još! bih rado imala koje kilo manje.
Dakle ovako: ja sam osoba koja dijetom ne mršavim. Volim slatko. Pred par godina moja kćer je bila u bolnici 3 mjeseca s 9 operacija koljena. Nepokretna. Profesorica sam u srednjo školi od koje se očekivalo onoliko, koliko mora i
…prikaži još! treba; dakle, puno.
Gdje je poanta : dva puta dnevno bila sam u bolnici , na rubu živčanog sloma , preteško i za mene i za supruga. U ta tri mjeseca skuhala sam možda 5 ručkova za nas dvoje
Prijavi se za izazov i osvoji nagrade!
Komentari 69
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.