Komentari 69

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zdrava__Krava
    Dragi svi, svoja iskustva moći ćete nam slati od 5. do 13. prosinca, a najbolje ćemo nagraditi i objaviti. Pozdrav od Zdrave Krave
  • Default avatar -
    mya100
    i ja imam uvijek koju kilu viška i nikako to skinuti, sad pogotovo u trudnoći, danas bila na testiranju za šećer pa ćemo vidjeti
  • Default avatar -
    mikusich
    imam jedan jako velik problem! imam 16 godina i visokmsam otpriliko oko 181 i imam 85 g sto je previse za moje godine ali kako izgledam to je nevjerojatno.puno sam veci od svojih vrsnjaka a sto me je sram pa trebo bih pomoc
  • Default avatar -
    vesnam
    Nažalost što više znam o prehrani i što sam više time opsjednuta imam više kila, pa vjerojatno griješim u kolićini koju progutam. Jednostavno volim jesti i uživam u hrani a poslije se kajem za svaki zalogaj.Sve što sam pročitala o …prikaži još!
  • Default avatar -
    marina1990
    Super akcija! Bravo Zdrava krava :)
  • Default avatar -
    MIRE90
    puuuuuno vode....u godinu dana 14 kg pijući vodu i hodajući po gradu(sa 74 na 60kg).Sad samo da počnem malo vježbati da to oblikujem i ojačam. ;)
  • Default avatar -
    anakonda3
    Evo i ja nažalost tijekom godina naslagala poprilično kila viška koji nikako da odu. Srećom ne debljam se više, nego se uvijek krećem oko iste kilaže. Ne osjećam se loše kao kad sam bila mlada i zavidne figure, ali svejedno …prikaži još!
    Donabella
    Dakle ovako: ja sam osoba koja dijetom ne mršavim. Volim slatko. Pred par godina moja kćer je bila u bolnici 3 mjeseca s 9 operacija koljena. Nepokretna. Profesorica sam u srednjo školi od koje se očekivalo onoliko, koliko mora i …prikaži još!
    vcimerma
    Nikada dovoljno savjeta o zdravoj prehrani. Slažem se s Kiki44. Jedva čekam nove spoznaje.
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.