Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Ja bi voljela da se udebljam...na svoju visinu od 183 cm imam 65-66 kg i nikako da dobijem još barem 5kg...svi mi kažu da mi je ovako OK,ali ja imam osječaj kao da sam ravna kao daska...POMAGAJTE...
Moj problem je uvijek pokoja kila viška,pa bih htjela probati sa ovim izazovom riješiti taj problem,jer sa djetama i gladovanjen neide,a ako i malo uspije te iste kile se ponovno vrate.
imam jedan jako velik problem!
imam 16 godina i visokmsam otpriliko oko 181 i imam 85 g sto je previse za moje godine ali kako izgledam to je nevjerojatno.puno sam veci od svojih vrsnjaka a sto me je sram pa trebo bih pomoc
Pozdrav
U današnje vrijeme smo toliko bombadirani svako jakim dijeta i vježbama a da ne govorim kako savršena tijela doslovce iskaču iz paštete raznih časopisa,televizije,interneta,portala i društvenih mreža.Zato kako si pomoći?????
i ja sam od onih kaj stalno moraju biti na dijetama, i kad smršavim opet moram pazit jer čim se malo opustim odmah se nakupljaju. imam osjećaj da od same pomisli na čokoladu odmah dobijem kilu!veliki problem mi je što
…prikaži još!o ne mogu više jest tolko povrća i bijelog mesa,npr. karfiol i brokulu više ne mogu vidjet, odmah mi se diže želudac,fali mi i druga hrana, al čim si ju dozvolim nastaju problemi. :(
ja sam od vrste koja sve isprobava i poslije vidim da je opet još nešto kila pridodano. zadnje sam probala zelenu kavo. hahaha skupo ali ne pomaže. ajd da vidimo i taj G1
nažalost u prosjeku zadnjih par godina dobijem cca 3kg, a nikako da krenu dolje...isto sam isprobavala svašta uključujući i zelenu kavu od koje nisam ni dkg izgubila, ali definitivno nikad ne treba odustat od borbe! :-) nadam se da će
…prikaži još!će vaši savjeti barem malo pomoći!
Evo i ja sam se prijavila... Moja borba sa kologramima je počela od kad sam prestala pušiti, pa sam u zamjenu za cigarete svakodnevno uzimala bombone, čips, i ostale nezdrave stvari. Nakon prvog poroda sam se uspjela malo skontrolirati i
…prikaži još!i vratila sam se na neku normalnu kilaži, ali sada nakon drugog poroda je to nemoguće. Ne večeram, jedem mnogo voća, ali opet ništa. Moram se više kretati, ali uz dvoje male djece ne stignem šetati i baviti se nekim sportom. Vidjet ću da li će mi ovo bar malo pomoći, jer sam visoka 180cm, a imam 87kg. I sve mi odlazi u područje struka i noge (koje su samo po sebi već velike)!!!!
joj i ja sam kao i mnogo nas ljudi u stalnoj borbi protiv pretilosti i uzasno opterecena time.svaki puita kad idem skidat kile pocnem jest i jos dobijem od sve nervoze. da mi pomoc treba, definitivno treba :(
Evo i ja nažalost tijekom godina naslagala poprilično kila viška koji nikako da odu. Srećom ne debljam se više, nego se uvijek krećem oko iste kilaže. Ne osjećam se loše kao kad sam bila mlada i zavidne figure, ali svejedno
…prikaži još! bih rado imala koje kilo manje.
Prijavi se za izazov i osvoji nagrade!
Komentari 69
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.