Komentari 69

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    Lily016
    Nakon sto sam prestala pusiti ,zdebljala sam se dvadeset i sest kila ;( i nikako ih skinuti...svaki savjet je dobrodosao:)
  • Default avatar -
    amalija24
    moj problem su ostatak kila poslije poroda pa bih htjela probati s ovim izazovom jer kile nejdu ....a gladovanje a ni to ne....
    SilviaD
    Uvijek je tu koja kila viška otkad znam za sebe, bez obzira koliko pazim na prehranu i odričem se nekih stvari koje volim. Očekujem da mi ovaj izazov kaže zašto je to tako i kako mogu kontrolirati svoju težinu a …prikaži još!
  • Default avatar -
    Prikraj
    Supruga mi je dijabetičarka te sam i ja na istom režimu prehrane.Istina,ponekad uzmem malo više i kriomice pojedem malo više slatkoga ,ali vidim da se vrijednosti ŠUK malo po malo dižu.Dakle,moram pripaziti.
  • Default avatar -
    zepe2010
    ja sam od vrste koja sve isprobava i poslije vidim da je opet još nešto kila pridodano. zadnje sam probala zelenu kavo. hahaha skupo ali ne pomaže. ajd da vidimo i taj G1
    pag
    Pozdrav U današnje vrijeme smo toliko bombadirani svako jakim dijeta i vježbama a da ne govorim kako savršena tijela doslovce iskaču iz paštete raznih časopisa,televizije,interneta,portala i društvenih mreža.Zato kako si pomoći?????
  • Default avatar -
    DJEVOJKA
    JA SAM SE UPRAVO SAD PRIJAVILA JER SAM TAKOĐER NA MUKAMA SA DOBIVENIH 5 KG KOJE NE MOGU RIJEŠITI SA DIJETOM ,PROBALA SAM ALI BEZUSPJEŠNO.INAĆE VOLIM SI PONEKAD POJESTI KOJU PALAČINKU SA NUTELOM I TO MI JE OČITO GRIJEH.OČEKUJEM DA …prikaži još!
  • Default avatar -
    anicat
    Željela bih se zdravo hraniti i prestati stres liječiti večernjim hranjenjem raznoraznim grickalicama
  • Default avatar -
    rajka1985
    Evo i ja sam se prijavila... Moja borba sa kologramima je počela od kad sam prestala pušiti, pa sam u zamjenu za cigarete svakodnevno uzimala bombone, čips, i ostale nezdrave stvari. Nakon prvog poroda sam se uspjela malo skontrolirati i …prikaži još!
  • Default avatar -
    ninal8472
    Jao, mene su slatkiši i sjedenje ispred kompjutera napuhali s 65 na 95 kg!!! Ne prepoznajem se! Sljedeće ljeto idem na jedan lijepi poslovni put na drugu stranu svijeta i dotad želim biti vitka i zdrava. Sretno svima!
    zoza1958
    voli da probam sve sto je zdravo i korisno za zdravlje
  • Default avatar -
    mario
    Na žalost zahvaljujući stresnom poslu posežem za hranom daleko više nego je to potrebno, tako da mi je hrana postala navika a ne potreba. Na svojih 182 cm visine sam čak 118 kg i osjetim da mi sada i uvelike …prikaži još!
    mimar
    Čitala sam literaturu o Gi, primjenjivala spoznaje u svojim prehrben navikama što je rezultiralo gubitkom kilograma, dobrim fizičkim stanje i raspoloženjem koje je od bitnog značaja kada mijenjamo svoje prehrambene navike. Kombinacijom pravih namirnica, niskog Gi, kilaža je bila u …prikaži još!
  • Default avatar -
    tinez
    Bez obzira na svo znanje o prehrani,a pročitala sam mnogo toga zbog kronične urtikarije te napravljen test intolerancije na hranu kojeg se povremeno pridržavam te se u tom periodu osijećam izvrsno te povremena prehrana sirovom hranom koja je odlična za …prikaži još!
  • Default avatar -
    SRENATA
    ...i ja sam od onih koji vječito moraju paziti što pojedu, od udaha zraka dobim kile, a što se tiće menopauze još gore katastrofa vječita borba
  • Default avatar -
    Tia0101
    Korisni savjeti su uvijek dobrodošli. Pazim što i koliko jedem kad god sam u mogućnosti.
  • Default avatar -
    sanja50
    želja mi je skinuti par kg.nadam se da ću uz vas uspjeti.hvala!
  • Default avatar -
    jankulica
    Prošle godine reducirala sam prehranu i uspjela skinuti 10 kg u 6 mjeseci uz promjenu prehrane, fizičku aktivnost i brojač kalorija na Vašem portalu :-). Još uvijek nisam potpuno zadovoljna konačnim rezultatima, ali vjerujem da između ostalog to ima veze …prikaži još!
  • Default avatar -
    ann777
    Uz današnji tempo života najvažnije je očuvati zdravlje. Na mene nepovoljno utječe stres. željela bih manje biti pod strestom i da mogu smršaviti na svoju idealnu težinu. Nadam se da ću uspjeti uz pomoć i savjete Zdrave krave.
  • Default avatar -
    bekyca
    što se tiče kilaže kila nemam previše,ali od trudnoće je ostalo što bi valjalo da se umanji,svaka pomoć je dobrodošla :)
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.