Prijavi se za izazov i osvoji nagrade!

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    lenazg
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 14:00

volim izazove, a ako pritom činim nešto dobro za svoje zdravlje zadovoljstvo je udvostručeno....

zoza1958

voli da probam sve sto je zdravo i korisno za zdravlje

• Default avatar -
    bucocar

Imam 143 kg i nikako...nikako da ustrajem u svojoj odluci...pomozite možda uz Vas budem karakter..

sdtv22

Ja bi voljela da se udebljam...na svoju visinu od 183 cm imam 65-66 kg i nikako da dobijem još barem 5kg...svi mi kažu da mi je ovako OK,ali ja imam osječaj kao da sam ravna kao daska...POMAGAJTE...

• Default avatar -
    vana11

nisam debela ali volim da probam sve što je zdravo i korisno za zdravlje

• Default avatar -
    MIRE90

puuuuuno vode....u godinu dana 14 kg pijući vodu i hodajući po gradu(sa 74 na 60kg).Sad samo da počnem malo vježbati da to oblikujem i ojačam. ;)

• Default avatar -
    ibarisic

Redovito vježbam već dvije godine (pauzu uzmem preko ljeta dva ili tri mjeseca). uz dijete i muža (drugo dijete) i naravno sve druge obveze ne mogu se baš najzdravije hraniti. ima 160 cm i 56kg. meni je to previše jer se stvarno osjećam tromo... nadam se da ću doći do željenig rezultata uz zdravu kravu i naravno neizbježno vježbanje.
    Pozdrav!

• Default avatar -
    abdb

Već 8 godina, otkako sam prestala pušiti borim se s viškom kilograma :( , stalno sam na nekakvim dijetama, čak i uspijem skinuti par kg ali uvijek se ponavlja jo-jo efekt , i tako u krug ,tako da ... hm ... sad trenutno bih trebala skinuti nekih 8-9 kg , ali nikako da izađem iz tog začaranog kruga !!!

Zdrava__Krava

Dragi svi, svoja iskustva moći ćete nam slati od 5. do 13. prosinca, a najbolje ćemo nagraditi i objaviti. Pozdrav od Zdrave Krave

• Default avatar -
    ninal8472

Jao, mene su slatkiši i sjedenje ispred kompjutera napuhali s 65 na 95 kg!!! Ne prepoznajem se! Sljedeće ljeto idem na jedan lijepi poslovni put na drugu stranu svijeta i dotad želim biti vitka i zdrava. Sretno svima!

• Default avatar -
    Sayanaish

Na svoju visinu 1,54 m, najbolje se osjećam sa 58--62 kg. Trenutno sam na 63.

• Default avatar -
    ann777

Uz današnji tempo života najvažnije je očuvati zdravlje.
    Na mene nepovoljno utječe stres. željela bih manje biti pod strestom i da mogu smršaviti na svoju idealnu težinu. Nadam se da ću uspjeti uz pomoć i savjete Zdrave krave.

• Default avatar -
    giza09

Željela bih se hraniti zdravo i kvalitetno, a uz to i postići idealnu težinu jer se s njom borim od kad znam za sebe...

• Default avatar -
    mario

Na žalost zahvaljujući stresnom poslu posežem za hranom daleko više nego je to potrebno, tako da mi je hrana postala navika a ne potreba. Na svojih 182 cm visine sam čak 118 kg i osjetim da mi sada i uvelike smeta za zdravlje te bi stvarno želio uz savijete i pomoč reducirati kilažu..........

• Default avatar -
    anicat

Željela bih se zdravo hraniti i prestati stres liječiti večernjim hranjenjem raznoraznim grickalicama

• Default avatar -
    Izi73

Željela bih se zdravo hraniti, ali ne uspijevam, obožavam slatko i grickalice.

SilviaD

Želim obuzdati želju za slatkim i imati kontrolu nad svojom težinom na zdravi način :))

• Default avatar -
    silvanaasi

Htjela bi se zdravo hraniti ali kako kad volim sve grickalice i slatkiše.

• Default avatar -
    ZAKS

Odlična akcija, sve pohvale Zdrava Krava i Vindija, mislim da sve više ljudi u današnje vrijeme ima problema sa razinom glukoze u krvi, zbog nezdravog načina života, previše stresa, malo sna, i loše prehrane. Stoga je jako bitno raditi na podizanju razine svijesti u Hrvata o glikemijskom indeksu i zdravom načinu života, jer žalosno je ali ipak istinito da sve više podliježemo zapadnom stilu života i postajemo pretila nacija.

• Default avatar -
    nana58851

Htjela bi se zdravije hraniti jer znam nekad malo previše pojesti grickalice i slatkiše.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani