volim izazove, a ako pritom činim nešto dobro za svoje zdravlje zadovoljstvo je udvostručeno....
Imam 143 kg i nikako...nikako da ustrajem u svojoj odluci...pomozite možda uz Vas budem karakter..
Ja bi voljela da se udebljam...na svoju visinu od 183 cm imam 65-66 kg i nikako da dobijem još barem 5kg...svi mi kažu da mi je ovako OK,ali ja imam osječaj kao da sam ravna kao daska...POMAGAJTE...
nisam debela ali volim da probam sve što je zdravo i korisno za zdravlje
puuuuuno vode....u godinu dana 14 kg pijući vodu i hodajući po gradu(sa 74 na 60kg).Sad samo da počnem malo vježbati da to oblikujem i ojačam. ;)
Redovito vježbam već dvije godine (pauzu uzmem preko ljeta dva ili tri mjeseca). uz dijete i muža (drugo dijete) i naravno sve druge obveze ne mogu se baš najzdravije hraniti. ima 160 cm i 56kg. meni je to previše jer se stvarno osjećam tromo... nadam se da ću doći do željenig rezultata uz zdravu kravu i naravno neizbježno vježbanje.
Pozdrav!
Već 8 godina, otkako sam prestala pušiti borim se s viškom kilograma :( , stalno sam na nekakvim dijetama, čak i uspijem skinuti par kg ali uvijek se ponavlja jo-jo efekt , i tako u krug ,tako da ... hm ... sad trenutno bih trebala skinuti nekih 8-9 kg , ali nikako da izađem iz tog začaranog kruga !!!
Dragi svi, svoja iskustva moći ćete nam slati od 5. do 13. prosinca, a najbolje ćemo nagraditi i objaviti. Pozdrav od Zdrave Krave
Jao, mene su slatkiši i sjedenje ispred kompjutera napuhali s 65 na 95 kg!!! Ne prepoznajem se! Sljedeće ljeto idem na jedan lijepi poslovni put na drugu stranu svijeta i dotad želim biti vitka i zdrava. Sretno svima!
Na svoju visinu 1,54 m, najbolje se osjećam sa 58--62 kg. Trenutno sam na 63.
Uz današnji tempo života najvažnije je očuvati zdravlje.
Na mene nepovoljno utječe stres. željela bih manje biti pod strestom i da mogu smršaviti na svoju idealnu težinu. Nadam se da ću uspjeti uz pomoć i savjete Zdrave krave.
Željela bih se hraniti zdravo i kvalitetno, a uz to i postići idealnu težinu jer se s njom borim od kad znam za sebe...
Na žalost zahvaljujući stresnom poslu posežem za hranom daleko više nego je to potrebno, tako da mi je hrana postala navika a ne potreba. Na svojih 182 cm visine sam čak 118 kg i osjetim da mi sada i uvelike smeta za zdravlje te bi stvarno želio uz savijete i pomoč reducirati kilažu..........
Željela bih se zdravo hraniti i prestati stres liječiti večernjim hranjenjem raznoraznim grickalicama
Željela bih se zdravo hraniti, ali ne uspijevam, obožavam slatko i grickalice.
Želim obuzdati želju za slatkim i imati kontrolu nad svojom težinom na zdravi način :))
Htjela bi se zdravo hraniti ali kako kad volim sve grickalice i slatkiše.
Odlična akcija, sve pohvale Zdrava Krava i Vindija, mislim da sve više ljudi u današnje vrijeme ima problema sa razinom glukoze u krvi, zbog nezdravog načina života, previše stresa, malo sna, i loše prehrane. Stoga je jako bitno raditi na podizanju razine svijesti u Hrvata o glikemijskom indeksu i zdravom načinu života, jer žalosno je ali ipak istinito da sve više podliježemo zapadnom stilu života i postajemo pretila nacija.
Htjela bi se zdravije hraniti jer znam nekad malo previše pojesti grickalice i slatkiše.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji