Komentari 69

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    nana58851
    Htjela bi se zdravije hraniti jer znam nekad malo previše pojesti grickalice i slatkiše.
  • Default avatar -
    renky
    Danas je tempo života toliko ubrzan da i sam organizam to teško podnosi i reagira sa kontraefektom,tj.svi loši čidbenici se pojavljuju.Od povišenog kolesterola do šečera.Ja osobno jako na to pazim...samo prirodne sokove bez šečera,voće,povrće.Imam višak kilograma zbog hormonskih problema i …prikaži još!
  • Default avatar -
    Izi73
    Željela bih se zdravo hraniti, ali ne uspijevam, obožavam slatko i grickalice.
  • Default avatar -
    silvija129
    Htjela bih smršaviti 10 kg ,i voditi zdraviji život. nadam se da će mi vaši savjeti pomoći
  • Default avatar -
    oli66
    Raduju me ovakve akcije jer se uvijek nesto novo nauci a pravilna prehrana je jako bitna za normalno funkcioniranje organizma
  • Default avatar -
    terri
    i ja sam od onih kaj stalno moraju biti na dijetama, i kad smršavim opet moram pazit jer čim se malo opustim odmah se nakupljaju. imam osjećaj da od same pomisli na čokoladu odmah dobijem kilu!veliki problem mi je što …prikaži još!
    marija0000
    Odlično pokrenuta akcija, svake pohvale! Studentica sam 5. god., studiram u Zagrebu, i mamina prehrana dostupna mi samo vikendom kada putujem doma, ovako sama pokušavam spremati juhe i tjesteninu, ali najčešće na mom meniju su slatkiši i mliječni proizvodi, znam …prikaži još!
  • Default avatar -
    Sayanaish
    Na svoju visinu 1,54 m, najbolje se osjećam sa 58--62 kg. Trenutno sam na 63.
    Lutkica2
    Ja sam svojih 180 cm imam 80 kg možda malo puno iako mislim da nije,u trudnoći sa blizancima sam dobila 20 kg i išla roditi sa 100 kg ,većinu trudnoće sam preležala na odjelu iako sam pazila što jedem ,slatko …prikaži još!
  • Default avatar -
    radica
    Evo i ja sam se prijavila,i ja se stalno borim sa viškom kila,možda će mi ovaj izazov pomoći u rješavanju kila i održavanju.Jedva čekam da vidi da li sam ušla u obzir...pozdrav svima
  • Default avatar -
    violeta2
    Održavanje stabilne težine za mene ne znači definitivno samo lijep izgled, nego i kvalitetniji život nakon pedesete, sa 10 kilograma viška osjećam poteškoće u kretanju - dakle vaši savjeti bi mi bili više nego dobrodošli, sigurno više od kojekakvih navodno uspješnih dijeta.
  • Default avatar -
    MandicaH
    Višak kila, ali i briga za zdravlje ne samo moje nego i obitelji! Dobro bi mi došao savjet i pomoć!
  • Default avatar -
    giza09
    Željela bih se hraniti zdravo i kvalitetno, a uz to i postići idealnu težinu jer se s njom borim od kad znam za sebe...
    spetko66
    Moj problem je uvijek pokoja kila viška,pa bih htjela probati sa ovim izazovom riješiti taj problem,jer sa djetama i gladovanjen neide,a ako i malo uspije te iste kile se ponovno vrate.
  • Default avatar -
    megana
    dragi komentatori...ja sam prije godinu dana počela sa prehrenom koja ima niski gi, točnije niži od 35..u 2,5 mjeseca sam skinula 6 kilograma a da nisam ni osjetila...pa ne znam što mi je bilo i jednostavno sam prestala se zdravo …prikaži još!
    Kiki44
    Pozdrav Zdrava Krava i cijela ekipa!Vidim da svi imamo isti problem-pokoji kg viška,a pitanje je kako to riješiti?Sve mi znamo-smanji obroke,jedi puno voća i povrće,bavi se nekim sportom,kreći se što više i bla,bla,bla...uzalud sve te spoznaje,barem u mom slučaju!Iskreno,ja bih …prikaži još!
  • Default avatar -
    djogics
    Hoću zdravom ishranom i vježbama da skinem 25 kg(Čitaj moram)
  • Default avatar -
    tonci01
    Iako sam "zadovoljna" svojim izgeledom.... ne izgledam kao Sharon Stone no bila bi sretna da me netko u menopauzi posavjetuje što i kako..... Dosta mi je djeta i iscrpljujučih vježbi (gladujem i ovako jer nedostatan mi je prihod za dijetu …prikaži još!
    anaya
    nažalost u prosjeku zadnjih par godina dobijem cca 3kg, a nikako da krenu dolje...isto sam isprobavala svašta uključujući i zelenu kavu od koje nisam ni dkg izgubila, ali definitivno nikad ne treba odustat od borbe! :-) nadam se da će …prikaži još!
  • Default avatar -
    katika59
    Nemam previše kila, ali su mi se masne stanice nakon 45-te počele taložiti u predjelu trbuha. Voljela bih usporiti, mjerenjem GI indexa, pretjerani "špek" na trbuhu :-)))
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.