Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Nemam previše kila, ali su mi se masne stanice nakon 45-te počele taložiti u predjelu trbuha. Voljela bih usporiti, mjerenjem GI indexa, pretjerani "špek" na trbuhu :-)))
Održavanje stabilne težine za mene ne znači definitivno samo lijep izgled, nego i kvalitetniji život nakon pedesete, sa 10 kilograma viška osjećam poteškoće u kretanju - dakle vaši savjeti bi mi bili više nego dobrodošli, sigurno više od kojekakvih navodno uspješnih dijeta.
Koristim samo Vindijeve proizvode,drugi ne dolaze u obzir jer imaju puno bojila konzervansa,i puno aroma.Dok Vindija je priprodni sokić i preporučam ga svakome,ne trebam se brinuti o kalorijama. Hvala Vindija <3
Nažalost što više znam o prehrani i što sam više time opsjednuta imam više kila, pa vjerojatno griješim u kolićini koju progutam. Jednostavno volim jesti i uživam u hrani a poslije se kajem za svaki zalogaj.Sve što sam pročitala o
…prikaži još! prehrani sa smanjenim GI ćini mi se jako komplicirano jer imam obitelj i to bi značilo da moram mijenjati ne samo svoj naćin prehrane već i njihov (što ustvari nebi bilo uopće loše). Pošto se sama nisam snašla Vaši savjeti bi mi pomogli.
Željela bi kontrolirati razinu šećera u krvi, ali to ostaje uvijek samo na želji. Nažalost dolazim iz obitelji dijabetičara i svakodnevo susrećem se sa posljedicama te bolesti. Tješim se da ja nisam nasljedila te gene, ali tu je uvijek prikriveni
…prikaži još! strah od toga. Možda poslušam Vas
Već 8 godina, otkako sam prestala pušiti borim se s viškom kilograma :( , stalno sam na nekakvim dijetama, čak i uspijem skinuti par kg ali uvijek se ponavlja jo-jo efekt , i tako u krug ,tako da ... hm
…prikaži još! ... sad trenutno bih trebala skinuti nekih 8-9 kg , ali nikako da izađem iz tog začaranog kruga !!!
Jao, mene su slatkiši i sjedenje ispred kompjutera napuhali s 65 na 95 kg!!! Ne prepoznajem se! Sljedeće ljeto idem na jedan lijepi poslovni put na drugu stranu svijeta i dotad želim biti vitka i zdrava. Sretno svima!
Jako mi je bitno da se zdravo hranim iako još uvijek živim sa roditeljima jedem samo domaću hranu.Želim probati nešto novo što će mi poboljšati moje zdravlje.
Vaši savjeti će mi pomoći u tome.
Danas je tempo života toliko ubrzan da i sam organizam to teško podnosi i reagira sa kontraefektom,tj.svi loši čidbenici se pojavljuju.Od povišenog kolesterola do šečera.Ja osobno jako na to pazim...samo prirodne sokove bez šečera,voće,povrće.Imam višak kilograma zbog hormonskih problema i
…prikaži još! kontrola Gl-a mi je neophodna pa vodim računa što.kako i koliko konzumiram.Kretanje bar pola sata dnevno i zdrava ishrana puno pomažu....
Prošle godine reducirala sam prehranu i uspjela skinuti 10 kg u 6 mjeseci uz promjenu prehrane, fizičku aktivnost i brojač kalorija na Vašem portalu :-). Još uvijek nisam potpuno zadovoljna konačnim rezultatima, ali vjerujem da između ostalog to ima veze
…prikaži još!ze s mojim radnim mjestom na kojem provedem 8 sati sjedeći, te manjak vremena za sebe. Htjela bih uz još malo novih znanja pkušati reducirati ono što do sada nisam i prehranom bar malo osnažiti organizam.
LP
Prijavi se za izazov i osvoji nagrade!
Komentari 69
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.