Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Danas je tempo života toliko ubrzan da i sam organizam to teško podnosi i reagira sa kontraefektom,tj.svi loši čidbenici se pojavljuju.Od povišenog kolesterola do šečera.Ja osobno jako na to pazim...samo prirodne sokove bez šečera,voće,povrće.Imam višak kilograma zbog hormonskih problema i
…prikaži još! kontrola Gl-a mi je neophodna pa vodim računa što.kako i koliko konzumiram.Kretanje bar pola sata dnevno i zdrava ishrana puno pomažu....
i ja sam od onih kaj stalno moraju biti na dijetama, i kad smršavim opet moram pazit jer čim se malo opustim odmah se nakupljaju. imam osjećaj da od same pomisli na čokoladu odmah dobijem kilu!veliki problem mi je što
…prikaži još!o ne mogu više jest tolko povrća i bijelog mesa,npr. karfiol i brokulu više ne mogu vidjet, odmah mi se diže želudac,fali mi i druga hrana, al čim si ju dozvolim nastaju problemi. :(
Odlično pokrenuta akcija, svake pohvale! Studentica sam 5. god., studiram u Zagrebu, i mamina prehrana dostupna mi samo vikendom kada putujem doma, ovako sama pokušavam spremati juhe i tjesteninu, ali najčešće na mom meniju su slatkiši i mliječni proizvodi, znam
…prikaži još!m nije zdravo, ali tako je. Stoga bih željela primati Vaše savjete, i pokušati promjeniti nešto, te učiniti dobro za
svoje zdravlje.
Ja sam svojih 180 cm imam 80 kg možda malo puno iako mislim da nije,u trudnoći sa blizancima sam dobila 20 kg i išla roditi sa 100 kg ,većinu trudnoće sam preležala na odjelu iako sam pazila što jedem ,slatko
…prikaži još! uopće nisam jela jer nisam imala ni želju ni potrebu za tim ,pila sam dnevno i do 3 l vode ali kg su se svakako primali.Ali moram naglasiti da su me u vrijeme boravka u bolnici tri puta išli testirati na šećer jer su smatrali da sam dobila puno kg ali svaki puta bi nalaz bio dobar. Evo blizanci su napunili godinu dana i ja sam izgubila tih 20 kg a kako mi se čini ići će to još dolje hehe.Prehranu baziramo na piletini i puretini i to sve iz domaćeg uzgoja za to je zaslužna mama ,jedemo dosta ribe ,puno integralnih žitarica ,mlijeka i mliječnih proizvoda.Naravno ne možemo se svega odreći što volimo ali uvijek treba paziti koju namirnicu unosimo i u kojoj količini jer u ničemu ne treba pretjerivati to je najvažniji savjet. Sve pohvale ovoj akciji puno sam toga naučila na što ću ubuduće paziti!
Evo i ja sam se prijavila,i ja se stalno borim sa viškom kila,možda će mi ovaj izazov pomoći u rješavanju kila i održavanju.Jedva čekam da vidi da li sam ušla u obzir...pozdrav svima
Održavanje stabilne težine za mene ne znači definitivno samo lijep izgled, nego i kvalitetniji život nakon pedesete, sa 10 kilograma viška osjećam poteškoće u kretanju - dakle vaši savjeti bi mi bili više nego dobrodošli, sigurno više od kojekakvih navodno uspješnih dijeta.
Moj problem je uvijek pokoja kila viška,pa bih htjela probati sa ovim izazovom riješiti taj problem,jer sa djetama i gladovanjen neide,a ako i malo uspije te iste kile se ponovno vrate.
dragi komentatori...ja sam prije godinu dana počela sa prehrenom koja ima niski gi, točnije niži od 35..u 2,5 mjeseca sam skinula 6 kilograma a da nisam ni osjetila...pa ne znam što mi je bilo i jednostavno sam prestala se zdravo
…prikaži još! hraniti....osim što sam zaposlena, majka jednog sinčića.... uz to sam i upisala vanredno faks...previše obveza..sve svoje slobodno vrijeme sam provodila uz dijete...pa dok skuham za ukućane..i njima ugodim...uz obveze kao učenje i pisanje seminara nisam imala vremena kuhati posebno za sebe..i eto problem...vraćanje starim navikama...kile se vratile..ali ja ne odustajem...pred nekih tjedan dana opet sam počela sa zdravom prehranom...nadam se još boljim rezultatima...
Pozdrav Zdrava Krava i cijela ekipa!Vidim da svi imamo isti problem-pokoji kg viška,a pitanje je kako to riješiti?Sve mi znamo-smanji obroke,jedi puno voća i povrće,bavi se nekim sportom,kreći se što više i bla,bla,bla...uzalud sve te spoznaje,barem u mom slučaju!Iskreno,ja bih
…prikaži još! koji kg manje uz što manje odricanja i žrtve...padne mi mrak na oči kad vidim neke moje kolegice koje smiju sve i svašta žvakuljiti tokom dana i dalje ostaju vitke, a ja...e pa,ovo bi mogli biti dobri savjeti!Koji slijede ovih dana!Jedva čekam!
Iako sam "zadovoljna" svojim izgeledom.... ne izgledam kao Sharon Stone no bila bi sretna da me netko u menopauzi posavjetuje što i kako..... Dosta mi je djeta i iscrpljujučih vježbi (gladujem i ovako jer nedostatan mi je prihod za dijetu
…prikaži još! i teretenu)! trebam samo savijet kako se u mojim godinama zdravo hraniti i pristojno izgledati! Nisam niti želim biti "lice s naslovnice" želim zdravu prehranu u mojim godinama koja mi neče "lijepiti kg". Nisam "ovisnik" no nisam ni osoba od izgladnjivanja!
nažalost u prosjeku zadnjih par godina dobijem cca 3kg, a nikako da krenu dolje...isto sam isprobavala svašta uključujući i zelenu kavu od koje nisam ni dkg izgubila, ali definitivno nikad ne treba odustat od borbe! :-) nadam se da će
…prikaži još!će vaši savjeti barem malo pomoći!
Nemam previše kila, ali su mi se masne stanice nakon 45-te počele taložiti u predjelu trbuha. Voljela bih usporiti, mjerenjem GI indexa, pretjerani "špek" na trbuhu :-)))
Prijavi se za izazov i osvoji nagrade!
Komentari 69
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.