Komentari 69

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    BRANKA24
    Željela bih smanjiti par kilograma svoje težine, ali bez obzira što pazim što i koliko jedem to ne uspijevam...
  • Default avatar -
    Lana12jb
    Koristim samo Vindijeve proizvode,drugi ne dolaze u obzir jer imaju puno bojila konzervansa,i puno aroma.Dok Vindija je priprodni sokić i preporučam ga svakome,ne trebam se brinuti o kalorijama. Hvala Vindija <3
  • Default avatar -
    valneas
    vječna borba sa kilogramima, bez problema dobijem kile, a skinuti par kila velika patnja
  • Default avatar -
    djogics
    Jednostavno mi TREBA ova izazov...
  • Default avatar -
    snjeska83
    joj i ja sam kao i mnogo nas ljudi u stalnoj borbi protiv pretilosti i uzasno opterecena time.svaki puita kad idem skidat kile pocnem jest i jos dobijem od sve nervoze. da mi pomoc treba, definitivno treba :(
  • Default avatar -
    tasha1
    Željela bi kontrolirati razinu šećera u krvi, ali to ostaje uvijek samo na želji. Nažalost dolazim iz obitelji dijabetičara i svakodnevo susrećem se sa posljedicama te bolesti. Tješim se da ja nisam nasljedila te gene, ali tu je uvijek prikriveni …prikaži još!
    SilviaD
    Želim obuzdati želju za slatkim i imati kontrolu nad svojom težinom na zdravi način :))
    nina57
    U današnje vrijeme,vrijeme trke za poslom i obavezama,izgubili smo naviku pripremanja hrane,uglavnom se pojede nešto brzinski,s nogu i to nekvalitetno i loše utiče na naš organizam i zdravlje
    sdtv22
    Ja bi voljela da se udebljam...na svoju visinu od 183 cm imam 65-66 kg i nikako da dobijem još barem 5kg...svi mi kažu da mi je ovako OK,ali ja imam osječaj kao da sam ravna kao daska...POMAGAJTE...
    kraljicazg
    Od kad sam prošle godine uspijela u svom naumu i izgubila 30 kg ,koje uredno uz zdravu prehranu ,tjelovježbu i naravno Vindijine GI sokove. Oni me spašavaju u vrijeme krize i svoje klince sam naučila da su ti sokići najzdraviji …prikaži još!
  • Default avatar -
    lenazg
    volim izazove, a ako pritom činim nešto dobro za svoje zdravlje zadovoljstvo je udvostručeno....
  • Default avatar -
    vana11
    nisam debela ali volim da probam sve što je zdravo i korisno za zdravlje
    admiras
    Jako mi je bitno da se zdravo hranim iako još uvijek živim sa roditeljima jedem samo domaću hranu.Želim probati nešto novo što će mi poboljšati moje zdravlje. Vaši savjeti će mi pomoći u tome.
    Donabella
    ......( pobjegao mi komentar )....a udebljala se 5 kg! Ne mogu sebi oprostiti to debljanje. Dijete mi se doslovno borilo za život i svaka normalna mama BI SMRŠAVILA od brige, straha , neizvjesnosti i obaveznog posla------samo ne ja! Ljuta sam …prikaži još!
  • Default avatar -
    ZAKS
    Odlična akcija, sve pohvale Zdrava Krava i Vindija, mislim da sve više ljudi u današnje vrijeme ima problema sa razinom glukoze u krvi, zbog nezdravog načina života, previše stresa, malo sna, i loše prehrane. Stoga je jako bitno raditi na …prikaži još!
  • Default avatar -
    silvanaasi
    Htjela bi se zdravo hraniti ali kako kad volim sve grickalice i slatkiše.
  • Default avatar -
    ibarisic
    Redovito vježbam već dvije godine (pauzu uzmem preko ljeta dva ili tri mjeseca). uz dijete i muža (drugo dijete) i naravno sve druge obveze ne mogu se baš najzdravije hraniti. ima 160 cm i 56kg. meni je to previše jer …prikaži još!
  • Default avatar -
    sanja50
    želja mi je skinuti par kg.nadam se da ću uz vas uspjeti.hvala!
  • Default avatar -
    abdb
    Već 8 godina, otkako sam prestala pušiti borim se s viškom kilograma :( , stalno sam na nekakvim dijetama, čak i uspijem skinuti par kg ali uvijek se ponavlja jo-jo efekt , i tako u krug ,tako da ... hm …prikaži još!
  • Default avatar -
    bucocar
    Imam 143 kg i nikako...nikako da ustrajem u svojoj odluci...pomozite možda uz Vas budem karakter..
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.