Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Koristim samo Vindijeve proizvode,drugi ne dolaze u obzir jer imaju puno bojila konzervansa,i puno aroma.Dok Vindija je priprodni sokić i preporučam ga svakome,ne trebam se brinuti o kalorijama. Hvala Vindija <3
joj i ja sam kao i mnogo nas ljudi u stalnoj borbi protiv pretilosti i uzasno opterecena time.svaki puita kad idem skidat kile pocnem jest i jos dobijem od sve nervoze. da mi pomoc treba, definitivno treba :(
Željela bi kontrolirati razinu šećera u krvi, ali to ostaje uvijek samo na želji. Nažalost dolazim iz obitelji dijabetičara i svakodnevo susrećem se sa posljedicama te bolesti. Tješim se da ja nisam nasljedila te gene, ali tu je uvijek prikriveni
…prikaži još! strah od toga. Možda poslušam Vas
U današnje vrijeme,vrijeme trke za poslom i obavezama,izgubili smo naviku pripremanja hrane,uglavnom se pojede nešto brzinski,s nogu i to nekvalitetno i loše utiče na naš organizam i zdravlje
Ja bi voljela da se udebljam...na svoju visinu od 183 cm imam 65-66 kg i nikako da dobijem još barem 5kg...svi mi kažu da mi je ovako OK,ali ja imam osječaj kao da sam ravna kao daska...POMAGAJTE...
Od kad sam prošle godine uspijela u svom naumu i izgubila 30 kg ,koje uredno uz zdravu prehranu ,tjelovježbu i naravno Vindijine GI sokove. Oni me spašavaju u vrijeme krize i svoje klince sam naučila da su ti sokići najzdraviji
…prikaži još!i i odličnog okusa ;)i svakodnevno ih koristimo !
Jako mi je bitno da se zdravo hranim iako još uvijek živim sa roditeljima jedem samo domaću hranu.Želim probati nešto novo što će mi poboljšati moje zdravlje.
Vaši savjeti će mi pomoći u tome.
......( pobjegao mi komentar )....a udebljala se 5 kg! Ne mogu sebi oprostiti to debljanje. Dijete mi se doslovno borilo za život i svaka normalna mama BI SMRŠAVILA od brige, straha , neizvjesnosti i obaveznog posla------samo ne ja! Ljuta sam
…prikaži još!sam na sebe još uvijek iako su od tada prošle 3 godine
Odlična akcija, sve pohvale Zdrava Krava i Vindija, mislim da sve više ljudi u današnje vrijeme ima problema sa razinom glukoze u krvi, zbog nezdravog načina života, previše stresa, malo sna, i loše prehrane. Stoga je jako bitno raditi na
…prikaži još! podizanju razine svijesti u Hrvata o glikemijskom indeksu i zdravom načinu života, jer žalosno je ali ipak istinito da sve više podliježemo zapadnom stilu života i postajemo pretila nacija.
Redovito vježbam već dvije godine (pauzu uzmem preko ljeta dva ili tri mjeseca). uz dijete i muža (drugo dijete) i naravno sve druge obveze ne mogu se baš najzdravije hraniti. ima 160 cm i 56kg. meni je to previše jer
…prikaži još! se stvarno osjećam tromo... nadam se da ću doći do željenig rezultata uz zdravu kravu i naravno neizbježno vježbanje.
Pozdrav!
Već 8 godina, otkako sam prestala pušiti borim se s viškom kilograma :( , stalno sam na nekakvim dijetama, čak i uspijem skinuti par kg ali uvijek se ponavlja jo-jo efekt , i tako u krug ,tako da ... hm
…prikaži još! ... sad trenutno bih trebala skinuti nekih 8-9 kg , ali nikako da izađem iz tog začaranog kruga !!!
Prijavi se za izazov i osvoji nagrade!
Komentari 69
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.