Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
U današnje vrijeme,vrijeme trke za poslom i obavezama,izgubili smo naviku pripremanja hrane,uglavnom se pojede nešto brzinski,s nogu i to nekvalitetno i loše utiče na naš organizam i zdravlje
Od kad sam prošle godine uspijela u svom naumu i izgubila 30 kg ,koje uredno uz zdravu prehranu ,tjelovježbu i naravno Vindijine GI sokove. Oni me spašavaju u vrijeme krize i svoje klince sam naučila da su ti sokići najzdraviji
…prikaži još!i i odličnog okusa ;)i svakodnevno ih koristimo !
Supruga mi je dijabetičarka te sam i ja na istom režimu prehrane.Istina,ponekad uzmem malo više i kriomice pojedem malo više slatkoga ,ali vidim da se vrijednosti ŠUK malo po malo dižu.Dakle,moram pripaziti.
Dakle ovako: ja sam osoba koja dijetom ne mršavim. Volim slatko. Pred par godina moja kćer je bila u bolnici 3 mjeseca s 9 operacija koljena. Nepokretna. Profesorica sam u srednjo školi od koje se očekivalo onoliko, koliko mora i
…prikaži još! treba; dakle, puno.
Gdje je poanta : dva puta dnevno bila sam u bolnici , na rubu živčanog sloma , preteško i za mene i za supruga. U ta tri mjeseca skuhala sam možda 5 ručkova za nas dvoje
......( pobjegao mi komentar )....a udebljala se 5 kg! Ne mogu sebi oprostiti to debljanje. Dijete mi se doslovno borilo za život i svaka normalna mama BI SMRŠAVILA od brige, straha , neizvjesnosti i obaveznog posla------samo ne ja! Ljuta sam
…prikaži još!sam na sebe još uvijek iako su od tada prošle 3 godine
JA SAM SE UPRAVO SAD PRIJAVILA JER SAM TAKOĐER NA MUKAMA SA DOBIVENIH 5 KG KOJE NE MOGU RIJEŠITI SA DIJETOM ,PROBALA SAM ALI BEZUSPJEŠNO.INAĆE VOLIM SI PONEKAD POJESTI KOJU PALAČINKU SA NUTELOM I TO MI JE OČITO GRIJEH.OČEKUJEM DA
…prikaži još! ĆE MI ZDRAVA KRAVA POMOĆI SA IZAZOVOM KONTROLIRAJ SVOJ GLIKEMIJSKI INDEKS KOJI UTJEĆE NA TJELESNU TEŽINU.BAJ ,BAJ
Uvijek je tu koja kila viška otkad znam za sebe, bez obzira koliko pazim na prehranu i odričem se nekih stvari koje volim. Očekujem da mi ovaj izazov kaže zašto je to tako i kako mogu kontrolirati svoju težinu a
…prikaži još! da to bude na zdrav način, bez gladovanja.
Evo i ja sam se prijavila,i ja se stalno borim sa viškom kila,možda će mi ovaj izazov pomoći u rješavanju kila i održavanju.Jedva čekam da vidi da li sam ušla u obzir...pozdrav svima
Pozdrav Zdrava Krava i cijela ekipa!Vidim da svi imamo isti problem-pokoji kg viška,a pitanje je kako to riješiti?Sve mi znamo-smanji obroke,jedi puno voća i povrće,bavi se nekim sportom,kreći se što više i bla,bla,bla...uzalud sve te spoznaje,barem u mom slučaju!Iskreno,ja bih
…prikaži još! koji kg manje uz što manje odricanja i žrtve...padne mi mrak na oči kad vidim neke moje kolegice koje smiju sve i svašta žvakuljiti tokom dana i dalje ostaju vitke, a ja...e pa,ovo bi mogli biti dobri savjeti!Koji slijede ovih dana!Jedva čekam!
Iako sam "zadovoljna" svojim izgeledom.... ne izgledam kao Sharon Stone no bila bi sretna da me netko u menopauzi posavjetuje što i kako..... Dosta mi je djeta i iscrpljujučih vježbi (gladujem i ovako jer nedostatan mi je prihod za dijetu
…prikaži još! i teretenu)! trebam samo savijet kako se u mojim godinama zdravo hraniti i pristojno izgledati! Nisam niti želim biti "lice s naslovnice" želim zdravu prehranu u mojim godinama koja mi neče "lijepiti kg". Nisam "ovisnik" no nisam ni osoba od izgladnjivanja!
Čitala sam literaturu o Gi, primjenjivala spoznaje u svojim prehrben navikama što je rezultiralo gubitkom kilograma, dobrim fizičkim stanje i raspoloženjem koje je od bitnog značaja kada mijenjamo svoje prehrambene navike. Kombinacijom pravih namirnica, niskog Gi, kilaža je bila u
…prikaži još! minusu a nisam se odricala ni slatkih užitaka. Vindijini sokovi, niskog Gi, bili su mi nagrada i osvježenje u tim navikama.
Posljednih dana razmišljam ponovno o takvoj prehrani i vaša stranica mi je samo jači argument da se vratim na takvu prehranu.
dragi komentatori...ja sam prije godinu dana počela sa prehrenom koja ima niski gi, točnije niži od 35..u 2,5 mjeseca sam skinula 6 kilograma a da nisam ni osjetila...pa ne znam što mi je bilo i jednostavno sam prestala se zdravo
…prikaži još! hraniti....osim što sam zaposlena, majka jednog sinčića.... uz to sam i upisala vanredno faks...previše obveza..sve svoje slobodno vrijeme sam provodila uz dijete...pa dok skuham za ukućane..i njima ugodim...uz obveze kao učenje i pisanje seminara nisam imala vremena kuhati posebno za sebe..i eto problem...vraćanje starim navikama...kile se vratile..ali ja ne odustajem...pred nekih tjedan dana opet sam počela sa zdravom prehranom...nadam se još boljim rezultatima...
Bez obzira na svo znanje o prehrani,a pročitala sam mnogo toga zbog kronične urtikarije te napravljen test intolerancije na hranu kojeg se povremeno pridržavam te se u tom periodu osijećam izvrsno te povremena prehrana sirovom hranom koja je odlična za
…prikaži još! cijelokupno stanje organizma,ne samo fizičko već i psihičko,često pokleknem i pojedem nešto što nebi smjela.Ne da pojedem,već se pretrpavam ogromnim količinama zabranjenih namirnica (kruh,keks,kolači,čokolade i čokolade,sirevi).Kad padnem u takav period koji traje po mjesec dana nakupim i do 10kg više.Što više jedem to sam više gladna.Čini mi se da stres i nervoza na poslu,jedan dan ujutro drugi popodne,umor najviše djeluju na moju prehranu te da u većini slučajeva jedem ne zato što sam gladna već zbog gore navedenih situacija.Svjesna sam svega toga ali nikako se izvuči iz začaranog kruga.Kile toliko i nisu bitne već općenito stanje organizma kao što je nakupljanje tekućine što rezultira oticanjem kompletnog lica ujutro,a navečer nogu,naročito lijeve noge.U takvim periodima nemam snage ni volje ama baš za nizašto,samo bih spavala i naravno ponovno i nanovo jela i to najviše i samo nezdrave namirnice tako da sam u stanju umjesto ručka pojesti pola kile keksa i 20dkg čokolade.Dobro bi mi došla VAŠA pomoć i podrška.UNAPRIJED ZAHVALJUJEM
Redovito vježbam već dvije godine (pauzu uzmem preko ljeta dva ili tri mjeseca). uz dijete i muža (drugo dijete) i naravno sve druge obveze ne mogu se baš najzdravije hraniti. ima 160 cm i 56kg. meni je to previše jer
…prikaži još! se stvarno osjećam tromo... nadam se da ću doći do željenig rezultata uz zdravu kravu i naravno neizbježno vježbanje.
Pozdrav!
Uz današnji tempo života najvažnije je očuvati zdravlje.
Na mene nepovoljno utječe stres. željela bih manje biti pod strestom i da mogu smršaviti na svoju idealnu težinu. Nadam se da ću uspjeti uz pomoć i savjete Zdrave krave.
Na žalost zahvaljujući stresnom poslu posežem za hranom daleko više nego je to potrebno, tako da mi je hrana postala navika a ne potreba. Na svojih 182 cm visine sam čak 118 kg i osjetim da mi sada i uvelike
…prikaži još! smeta za zdravlje te bi stvarno želio uz savijete i pomoč reducirati kilažu..........
Odlična akcija, sve pohvale Zdrava Krava i Vindija, mislim da sve više ljudi u današnje vrijeme ima problema sa razinom glukoze u krvi, zbog nezdravog načina života, previše stresa, malo sna, i loše prehrane. Stoga je jako bitno raditi na
…prikaži još! podizanju razine svijesti u Hrvata o glikemijskom indeksu i zdravom načinu života, jer žalosno je ali ipak istinito da sve više podliježemo zapadnom stilu života i postajemo pretila nacija.
Prijavi se za izazov i osvoji nagrade!
Komentari 69
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.