Komentari 76

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    malina27
    ...veliku bebu i bebu u buši njegujemo sa puno ljubavi, još više sreće i mrvicu mašte...i uz to dodati ponešto od Topicrem-a =veliki osmjeh na licu, i zadovoljstvo na prekrasno njegovanoj koži :)
  • Default avatar -
    AngelinaN123
    Trudim se da budu prirodni proizvodi, prihvatljivi cjenom jer se brzo troše i pazim da ne dođe do alergijskih reakcija jer smo imali nekakve osipe po leđima za koje pedijatar tvrdi da su krivi šamponi i kupke koje nam ne odgovaraju.
  • Default avatar -
    micakokica
    ja nemam bebu, ali imam svoje preslatko, malo kumče od godinu dana. Voljela bi da isproba Vaše proizvode, a nakon toga ih možda počnem koristit i ja budući da volim, a i najviše mi odgovaraju dječji kozmetički proizvodi :)
  • Default avatar -
    malakrava94
    nemam još svoju bebu,ali imam nećaka i nećakinju i nećak ima suhu kožu,koja ga svrbi ..isprobano je dosta kremica i svega,koje su pomogle do neke granice,ali to se ponekad vraaća i teško se toga potpuno riješiti...dok nećakinju njegujemo uljem za …prikaži još!
  • Default avatar -
    asantova
    Moja je curica malo "veća" bebica od samo nekoliko mjeseci,ali jakoo voli masažu,i budući da nažalost,provodi većinu vremena u krevetu,zbog prevencije od dekubitisa,redovito se mažemo i masiramo i trošimo punooo ulja...Zato bi nam i ovo Topicrem ulje dobro došlo za …prikaži još!
  • Default avatar -
    Danci89
    Mama sam jednogodišnje djevojčice i vodimo puno brige o higijeni. Proivoda za njegu naprosto nikada dosta. Stalno briskanje maramicama, mazanje kremicama.. Kozmetika nam je stvarno dobro došla jer ju dosta koristimo. Nismo još probali Topicrem proizvode, ali bi rado isprobali …prikaži još!
  • Default avatar -
    ellica18
    Svaku večer brćkamo se u vodi, imamo kadicu s cvjetićima - to je sad u modi, dok nam koža upije mirise lijepe, kožu namažemo kremom i laku noć svijete. Sada želimo probati Topicrem vodicu za njegu tijela, kada se uprlja …prikaži još!
  • Default avatar -
    ivolino
    majka sam dvoje predobre i preljepe dječice i probala sam gel za čišćenje i kremu za tijelo te kremu za lice i jako sam zadovoljna proizvodima Topicrem-a
  • Default avatar -
    marijakoletic
    Samo obična voda,krema za guzu i puno ljubavi.Trenutno smo jako mali pa unuku samo u običnoj vodi obrišemo i kremicom namažemo.Još ne znamo za pravu šminkicu ali do 6. mjeseca sve ćemo naučiti.U moje vrijeme nije postajao takav izbor niti …prikaži još!
  • Default avatar -
    Imam dječaka od 9 god i dvije djevojčice od 4,5 i 3 godine. Svi se vole kupati uglavnom, zbog mazanja koje slijedi poslije kupanja. Djevojčice se žele same mazati pa onda potroše ulja više nego što bi trebalo. Morat ćemo …prikaži još!
  • Default avatar -
    Marbil
    Nemam još svoju bebu, ali bi rado poklonila topicrem ulje za masažu svojoj dragoj prijateljici kako b njezina beba što mirnije spavala tijekom noći nakon masaže
  • Default avatar -
    fugolina
    već vidim svoju dvomjesečnu curicu kako uživa u kupanju i maženju! Poklonite nam kozmetiku potrebnu za to da možemo uživati i biti nasmijeni cijeloga dana! Hvala! :) pusa od male curice Lane & mame
  • Default avatar -
    ectasy
    Jako dobra kozmetika!!! Volim stavljati kremicu mojim 11 mj.blizankama nakon tople kupke ali i mom sinu od 3 god.! Imaju jako osjetljivu kozu pa stalno koristim kreme za njihovu kozu.Moj sin stalno mi govori nakon kupanja 'a sad kremica'! I …prikaži još!
  • Default avatar -
    gita50
    ovo izgleda jako obečavajuće! majka sam 2 male djece s osjetljivom kožom, stoga moram paziti koje proizvode koristiti. Rado bih isprobala 2u1 Topicrem. Sigurna sam da bi uživali!
  • Default avatar -
    MEAH
    Pa ovako, radi se o tome da ja imam kontaktni dermatitis, i koristim adermu za njegu kože i ovo kozmetika bi bila dobra za mene:) L.P.
  • Default avatar -
    Renata40
    Moja beba i ja bi željele isprobati Topicrem kozmetiku, jer vjerujemo da bi se svidjela osjetljivoj koži moje bebe:-)
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.