Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Nisam još koristila Topicrem proizvode, ali zainteresirali ste me činjenicom da imaju organski certifikat Ecocert, bitno mi je što se nanaša na osjetljivu bebinu kožu.
Nemam još svoju bebu, ali bi rado poklonila topicrem ulje za masažu svojoj dragoj prijateljici kako b njezina beba što mirnije spavala tijekom noći nakon masaže
Rado bi osvojila Topicream 2u1 gel za čišćenje.
Majka sam dvoje male djece i proizvoda za dječicu
nikada dosta. Još nismo probali proizvode od Topicrema pa bi rado probali.
ulje za masažu mama i beba. Kada je mama smirena i beba je,to je osnovno pravilo za mame i bebe.Njega i održavanje je osnovna za bebe a pogotovo u ljetnim mjesecima kada smo skloni raznim osipima.Trenutno imamo pelenski osip i
…prikaži još! i često smo bez pelena i mažemo guzu uljem jel jako pomaže.Voljeli bismo Topicream isprobati jel kada je kod Zdrave krave prošlo znači da će bebe i mame biti oduševljene.Još malo spremamo se na more i dobra kozmetika je osnova.
Zelim osvojiti kozmetiku za bebe ,zato sto volim da mi beba ljepo mirise kao i ovi proizvodi Rado bi osvojila Topicream 2u1 gel
zelila bi da ga osvojim i ako bude paso mojoj bebi rado bi nastavila konzumirat ga i dalje
Trudim se da budu prirodni proizvodi, prihvatljivi cjenom jer se brzo troše i pazim da ne dođe do alergijskih reakcija jer smo imali nekakve osipe po leđima za koje pedijatar tvrdi da su krivi šamponi i kupke koje nam ne odgovaraju.
Nismo jos probali Topicream kozmetiku ali rado bih probali. Imam malog dečka od 8.5 mjeseci i ima jako osjetljivu kožu tako da imamo iskustva sa njegovanjem kože, obavezno kupanjem samo sa par kapljica ulja bez ikakvih sredstava za kupanje, i
…prikaži još!i poslije namažemo cijelo tijelo sa uljem , te nakon svakog mjenjanja pelena namažemo sa Pavlovićevom masti za bebe
Mama sam jednogodišnje djevojčice i vodimo puno brige o higijeni. Proivoda za njegu naprosto nikada dosta. Stalno briskanje maramicama, mazanje kremicama.. Kozmetika nam je stvarno dobro došla jer ju dosta koristimo. Nismo još probali Topicrem proizvode, ali bi rado isprobali
…prikaži još! te ako nam se svide postali i vjerni kupci.
Rado bih da osvojimo Topicrem ulje za masažu mama & beba,
Mi bi rado osvojili Topicrem 2u1 gel za čišćenje jer nježno čisti kožu i kosu odjednom. Za malu bebu koja se voli tuširati i brčkati u kadi, nakon kupanja u moru!!! :) Idealno za bebinu kožu da bude čista, mekana
…prikaži još!na i podatna.
pozdrav od Hane i mame :)
Dok nisam dobila dijete nisam vjerovala koliko tako mala osoba treba imati kozmeti, i koliko je ta kozmetika zapravno skupa ... Imam curicu od 7 mjeseci koja se obožava brčkati dal' u kadici, bazenu, moru, nema veze, obožava vodu i
…prikaži još! dok neka djeca plaču kad se idu kupati moja Iva plače kad je kupanje gotovo,.
Obožava pjenu dok se kupa, obožava kad je poslije kupanja mažem kremom ili losionom jer tada dobiva i masažu. Tako da ako nas izaberete kozmetika će doći u prave ruke :)
Dok nisam dobila dijete nisam vjerovala koliko tako mala osoba treba imati kozmeti, i koliko je ta kozmetika zapravno skupa ... Imam curicu od 7 mjeseci koja se obožava brčkati dal' u kadici, bazenu, moru, nema veze, obožava vodu i
…prikaži još! dok neka djeca plaču kad se idu kupati moja Iva plače kad je kupanje gotovo,.
Obožava pjenu dok se kupa, obožava kad je poslije kupanja mažem kremom ili losionom jer tada dobiva i masažu. Tako da ako nas izaberete kozmetika će doći u prave ruke :)
Rado bih probali ulje za masažu mama & beba
Pred mjesec dana postala sam majka najljepse djevojcice kojoj zelim sve najbolje pa tako i u njegi njene osjetljive koze. Jako bi nas obradovali poklonom jer kao i sve curke i mi uzivalo u mazenju nase koze uljima. :) Rado
…prikaži još! bi osvojile Topicrem ulje za masazu mama i beba.
Moj sin ima 8 mjeseci i atopijski dermatitis od rođenja. Isprobali smo već hrpu proizvoda. Nešto mu pomogne, al brzo kao da postane imun. Njegujemo kožu tokom cijelog dana, jer čim postane suha, svrbi ga i pocrveni. Voljeli bi isprobati
…prikaži još! Topicrem jer ima umirujuće djelovanje.
svoje malo pile od 3mj njegujem,po mogućnosti prirodnim proizvodima, i s puno pusa i maženja ;) svejedno nam je koji bi proizvod jer nam se sve čini super,ali ako baš moramo birati možda topicrem mlijeko za čišćenje. ;)
Ja sam novopečena tetka koja jako voli svog malog nećaka :) Zato bi mu htjela pokloniti "Topicrem mlijeko za čišćenje bez ispiranja" da mu koža bude lijepo njegovana i nježna, ali i da cijela obitelj uživa u predivnom mirišljavom bebaču!
…prikaži još! Uskoro je i krštenje, pa bi to bio izvrstan proizvod za kompletiranje poklona.
majka sam dvoje predobre i preljepe dječice i probala sam gel za čišćenje i kremu za tijelo te kremu za lice i jako sam zadovoljna proizvodima Topicrem-a
Topicrem proizvodi za njegu dječje kože
Komentari 76
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.