Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
svoje malo pile od 3mj njegujem,po mogućnosti prirodnim proizvodima, i s puno pusa i maženja ;) svejedno nam je koji bi proizvod jer nam se sve čini super,ali ako baš moramo birati možda topicrem mlijeko za čišćenje. ;)
Svoju curicu volim najviše na svijetu,pa je zato i njegujem s puno radosti i razumijevanja za dječji slobodan i neiskvaren duh,svaki dan kupam je u puno ljubavi,a što se njege tijela tiče uvijek čitam sastojke i nastojim da su što
…prikaži još! prirodniji,ne koristim mineralna ulja već prirodna,u kupku joj znam staviti skuhani čaj
od kamilice i kap dvije bademovog ulja, pošto voli papati i često bude jaaako musava po licu,pogotovo od sladoleda dobro bi nam došla tekućina za lice:))
Topicrem 2 u 1 koja cura mala ili velika ne voli se mazati.Moje obadvije obožavaju se prije,poslije ,za vrijeme kupanja nećim mazuckati,mirisati..itd ,nema toga što nemaju.Nakon kupanja obadvije se mažu po cijelom tijelu jel kažu kako je koža glatka,sjajna i
…prikaži još!i meka.Probam i ja nekada kada poskrivečki uzmen jel nedaju ništa što je njihovo.Vjerujem da dobra njega od mladosti štiti djecu od raznih kožnih bolesti.Zato želim svoje curke razveseliti jednom kremicom.....Hvala
Topicrem je proizvod, koji mi mnogo pomaze u svakodnevnoj njezi moje male bebe. Moja beba ima probleme s crvenilom i nadrazenosti koze posebno za ljetnih vrucih mjeseci. Posebnu paznju poklanjam njezi i kupanju bebe i njene vrlo osjetljive koze, vrlo
…prikaži još! sam zadovoljna s Topicrem proizvodima poput 2 u 1 gel za ciscenje, zato sto nemaju nikakovih losih nuspojava posebno su ugodnog mirisa i savrseno njeguju kozu tako da je lijepa i zdrava.Mene su odusevili svi proizvodi i sama ih upotrebljavam.
S obzirom da mi beba ima jako osjetljivu i suhu kožu, kupanje nam je nezamislivo bez uljne kupke i nekog blagog šamponića. A poslije se volimo jako mazati i maziti, tako da obavezno nakon prvog sloja mlijeka za bebe, malo
…prikaži još! masažice, pa onda još jedan sloj kako bi se suha koža što više hidratizirala.
Moja mala je godinu dana i vec se polako maze sama. Od prvoga dana mazemo ju kremama i uljima da bi joj koza bila meka i njezna, nismo nikad koristile Topicrem ali bi voljele probat, mozda joj ta krema pase
…prikaži još!se pa da je naucimo na nju dok je mala. :-D
Njega za djecu traje cijeli dan. Stalno nešto mackamo, brišemo, peremo. Od hrpe kremica za guzu, ulja za masažu, mlijeka za hidrataciju, kremica za lice, za sunce kada idemo šetati. Hrpe vlažnih maramica, uglavnom cijeli dan nešto. Proizvoda nikada dosta.
…prikaži još!a.
Rado bi osvojila Topicream 2u1 gel
Rado bi osvojila Topicream 2u1 gel za čišćenje.
Majka sam dvoje male djece i proizvoda za dječicu
nikada dosta. Još nismo probali proizvode od Topicrema pa bi rado probali.
Da, ovo izgleda jako privlačno i učinkovito. Moja mala Luna bi bila oduševljena s ovim, a i njezina mama (moja kćer) bi bila jako zahvalna na ovom daru. I jedna i druga imaju jako, jako osjetljivu kožu. To su moje
…prikaži još! dvije MIMOZICE koje stalno treba paziti i maziti.
Sama nažalost još nemam svoju bebu :( Ali...iako mi još nije bilo namjenjeno, imam rodicu, koja ima curicu od 1 godine dana i sada još maloga sinčića od 4 dana. Zato bi mi bilo super (čitaj IDEALNO!! ;) ), da
…prikaži još!da dobijem nešto ovako super, da joj poklonim, kada budem išla prvi put kod nje, da sada upoznam i maloga Noela.
Svi proizvodi iz ponude mi se čine duper, a još posebno ovo ulje za mamu i za bebu...ili čak i bolje...vodica za bebu bez ispiranja....ili možda....Ma SVE JE SUPER!!!
Presretna bih bila, da joj mogu darovati tako krasan dar... :)
Majka sam dvoje djece, curice i dečkića. Moj sin ima kontaktni dermitis koji se ispoljava na prstima ruku i stopalima jer ima alergiju na smjesu crne gume i trebali bi sprječavati kontakt sa gumenim proizvodima i proizvodima koji sadrže gumu,
…prikaži još! a svi znamo kako je to jako teško kada jako puno stvari koje nas okružuju sadrže gumu ( cipele, flasteri, brisala, igračke).
Do sada smo jako teško uspijevali sanirati rane iz razloga što većina krema i sredstava za njegu sadrži spojeve na koje je on također alergičan, a uočila sam da tih spojeva nema u Topicrem kozmetici. Voljela bi probati Topicrem mlijeko za čišćenje bez ispiranja, možda pomogne mom malom mišu.
Mi bi rado osvojili Topicrem 2u1 gel za čišćenje jer nježno čisti kožu i kosu odjednom. Za malu bebu koja se voli tuširati i brčkati u kadi, nakon kupanja u moru!!! :) Idealno za bebinu kožu da bude čista, mekana
…prikaži još!na i podatna.
pozdrav od Hane i mame :)
Moj sin ima 8 mjeseci i atopijski dermatitis od rođenja. Isprobali smo već hrpu proizvoda. Nešto mu pomogne, al brzo kao da postane imun. Njegujemo kožu tokom cijelog dana, jer čim postane suha, svrbi ga i pocrveni. Voljeli bi isprobati
…prikaži još! Topicrem jer ima umirujuće djelovanje.
Mi imamo jos dosta vremena do prve kupke i kremica jer ovaj svijet trebamo ugledati tek u prosincu, a to nam daje dovoljno vremena da pokusamo pronaci nesto sto ce nasu bebicu u potpunosti zadovoljiti :), bilo bi lijepo dobiti
…prikaži još! na poklon ulje za masazu mama & beba i probati kako ce to djelovati na njeznu bebinu kožu. :)))))) lijep pozdrav
Željela bi Topicrem ulje za masažu mama & beba zato jer imam bebu od 12 mjeseci koju još uvijek dojim.Jako mi je važno da mi je koža nježna,meka i mirišljava.....kao i bebina ipak beba tjekom dojenja je u doticaju sa
…prikaži još! mojom kožom i želim da se ugodno i sigurno osjeća kraj mene i u doticaju sa mnom.Beba zna gdje je sigurna,a to je u mjačinom zagrljaju.
Ja sam majka jednog jako živčanog dvomjesečnog dječaćića...Taj ne spava nikad(pa ni tad)i nema te kupke koja bi njega uspavala(bar dosad).Isprobali smo sve pouzdane šampone i ulja i zasad jedino pomaže kad ga mazim i pazim i ljuljam u njegovoj
…prikaži još! koljevci...Polako počinjem vjerovati da je moj noćni san,od barem 5 sati u komadu jako jako daleko od mene,vjerojatno tamo pred penzijom negdje(ako je doživim)...Naravno,za tako malu bebu je svakodnevna higijena jako bitna,pogotovo jer im se koža lako isušuje zbog toga jer ne uzimaju tekučinu samu po sebi,već kroz mlijeko,pa su kvalitetna ulja za njegu te male kože,jako jako bitna(još ak pomognu kod spavanja-ODLIČNO!)Pošto ga svaku većer kupamo prije spavanja i masiramo kožu jako dobro bi nam došla kvalitetna kozmetika koju dijelite,pa da isprobam i nju na svom malom živčenjaku!I ako pomogne,i on odspava duže od jednog sata(i ja sa njim,naravno)hvalit ću i njega i Vas na sva usta do kraja života moga...
Topicrem proizvodi za njegu dječje kože
Komentari 76
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.