Komentiraj i osvoji kozmetiku za bebe!

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    anitaa124
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 13:57

Ulje za masazu mama i beba mi se svida, jer se trebam opustiti kad je dan gotov i kad me umor slatki
    hvata, a moja beba spava pored mene.Ulje me tad podsjeti na dan, koji sam provela zajedno sa svojom bebom, eto i ulje za masazu zajedno dijelimo.

• Default avatar -
    imolan

Nisam još koristila Topicrem proizvode, ali zainteresirali ste me činjenicom da imaju organski certifikat Ecocert, bitno mi je što se nanaša na osjetljivu bebinu kožu.

• Default avatar -
    asantova

Moja je curica malo "veća" bebica od samo nekoliko mjeseci,ali jakoo voli masažu,i budući da nažalost,provodi većinu vremena u krevetu,zbog prevencije od dekubitisa,redovito se mažemo i masiramo i trošimo punooo ulja...Zato bi nam i ovo Topicrem ulje dobro došlo za ugodne i korisne masaže moje curice.

• Default avatar -
    cipsi

Bog, evo moj beban ima 3 i pol mjeseca. Do sada nismo doslovno nista koristili od kozmetike. Kad se kupamo, u vodu dodam nekoliko kapi ulja. To bilo jedino sto smo koristili za njegu tijelo, naravno osim kreme za guzu. S obzirom da vi darujete svoje citatelje povodom obijezavanja tjedna dojenja, to je prava nagrada za mene jer sam ja ponosna dojilja. Za ovo sve vrijeme nismo niti kupili 1 kutiju AD, a kamoli je iskoristili. Jos sam mama koja je otvorena za sve opcije kakve i koje cu proizvode koristit , buduci da nisam stavljala nikakve kreme ni kupke na svoga malenoga. Znaci imate potencijalnu musteriju. Malo se salim, volila bih probati mlijeko za ciscenje bez ispiranja.

• Default avatar -
    TheLibrarian

Ja još nemam svoju bebicu, ali zato imam nećakinju koju volim najviše na svijetu. Ima 2 godine i najdraže mjesto na svijetu joj je - moj kozmetički stolić, čim ga vidi, ona se raspameti, sve mora otvoriti, pomirisati, pronjuškati, diviti se bojama i najsretnija je kad joj dopustim da malo neke kremice ili losiona stavi na prstić, čuva ga tada kao oko u glavi. Iako je još premala za, makar i onu dječju, šminkicu i lijepe boje s tetinog stolića, ima puunoo svoje preparative koju je mrzila koristiti sve dok, nedavno, nismo nabavile dječju verziju toaletnog stolića i za nju, tamo sada stoje sve njene kremice, Pavlovičeva mast, šamponi, kupke, dječja kremica za sunčanje, losion nakon sunčanja, a našlo se mjesta i za Topicom gel za čišćenje, šogorica kaže da je super za nježnu dječju kožu. I otkad proizvodi svi stoje na malom Eninom stoliću, ona ih rado i bez puno vike koristi. Jedino još nedostaje vodica za čišćenje koja po ovim vrućinama izvrsno "sjeda" svakoj, a posebice osjetljivoj dječjoj koži.

• Default avatar -
    marijakoletic

Samo obična voda,krema za guzu i puno ljubavi.Trenutno smo jako mali pa unuku samo u običnoj vodi obrišemo i kremicom namažemo.Još ne znamo za pravu šminkicu ali do 6. mjeseca sve ćemo naučiti.U moje vrijeme nije postajao takav izbor niti takva kvalitata pa smo samo voda i vazelin i svi smo zdravi.Najjednostavnije je i najbolje .Što više isprobavamo više ništa ne znamo.Mene ste zainteresirali i želim probati na svojim curama ulje za masažu mama i bebe Topicrem.Nakon sve borbe i poroda i šoka na novi svijet treba in masaža.

Leora01

Moja bebica treba doci za koji dan, a njen otac i ja ju nestrpljivo iscekujemo... Pa zasada ne koristi nikakvu kozmetiku osim mog mazenja stomaka i tatinih poljubaca... Ali mislim da bi joj se svidjelo mlijeko za ciscenje :)

• Default avatar -
    Tonci4

Mi imamo jos dosta vremena do prve kupke i kremica jer ovaj svijet trebamo ugledati tek u prosincu, a to nam daje dovoljno vremena da pokusamo pronaci nesto sto ce nasu bebicu u potpunosti zadovoljiti :), bilo bi lijepo dobiti na poklon ulje za masazu mama & beba i probati kako ce to djelovati na njeznu bebinu kožu. :)))))) lijep pozdrav

• Default avatar -
    cvrcakli

Moj brat će početkom iduće godini dobiti jednu malu bebicu. To je nakon dužeg vremena u našoj obitelji jedan bebica tako da se svi već pripremamo. Polako kupujemo stvarčice i čitamo o raznoj kozmetici kojom je bebe moguče njegovati. Pošto svi u našoj obitelji imamo osjetljivu kožu vjerojatno će i bebica imati jako osjetljivu kožu a dječja koža i sama po sebi je jako osjetljiva. Rado bi poklonila bratu paketić da proba. A pošto će bebu kad krene u vrtić upisati u program program kontinuirane emocionalne i senzorne stimulacije djece od 1 – 3 godine života u sklopu redovitog programa to bi mu dobro došlo. Taj program uključuje svakodnevnu masažu djece u vrtiću tako i doma. Tako da bi bilo dobro da mogu odma početi vježbati.

• Default avatar -
    angel_wing

moja beba je sad vec velika, ima 2 i pol godine ali sjecam se nasih pocetaka kad je cijela obitelj sudjelovala u kupanju :) prvih dana sam koristila samo vodu s nekoliko kapi maslinovog ulja za kupanje, pogotovo dok pupak nije dobro zarastao. kremu za tijelo tada jos nismo koristili. s vremenom smo presli na blagi sampon/kupku s tim da mi je bilo bitno da je na prirodnoj bazi jer je bebina koza jako osjetljiva. i dalje smo izbjegavali kremu koju smo s vremenom poceli koristiti kako je malac rastao. najveci izazov je bilo uklanjanje tjemenice i s tim smo se mjececima borili. jedino mi je za sto tada nisam znala za micelarnu otopinu jer mi je to definitivno najdrazi proizvod, blag a ucinkovit tako da ce ona biti jedan od prvih artikala kada stigne druga beba

• Default avatar -
    madaxx

Moj mali sad ima 10 mj, od rođenja smo se borili sa atopijskim dermatitisom, kortikosteroidima i adermom, na kraju sam sama otkrila da mi je najbolje kupati dijete u balmandol ulju i mazati sa eucerinom -omega ...
    sami počeci kupanja su bili sa rižinim zrncima- disney, također jako dobro...kupljeno u kozmu,ovu kozmetiku sam vidjela u ljekarnama ali nisam se je usudila kupiti i probati jer mi je preskupa da bacim novce ako mu ne odgovara ili ako će ga iritirati...sad nam je koža u super stanju, i volimo se kupati jakoooo, od kade do bazenčića,mora ...gdje god i kad god...

• Default avatar -
    martini

mi smo mali,ali znamo sto je igra,sto veselje i mi znamo kad se kupamo da trebamo super proizvode :)
    ena,lea i brigita :)

larajosip

preprepre dobra kozmetika, koristila sam piling za lice i tijelo i gel za tuširanje....jaaaaako zadovoljna
    Seka čeka blizance pa možda njoj poklonim, ako dobijem poklon,a možda i sebično zadržim za sebe....hahaha
    Uglavnom stvarno preporuke za sve koji imaju osjetljivu kožu!!!!!!!!!!

lunainina

Predobro! Imam dvije velike djevojčice od kojih jedna ima atopijski dermatitis, pa sam postala jako oprezna sa kremicama i njegom kože.....Sada čekamo bebu nakon puno godina i kao da sam sve zaboravila, kao da je bilo prije 100 godina.... Pa i jedno od mnogih pitanja i nedoumica i strahova je i pitanje kako i čime njegovati osjetljivu bebinu kožu da ne bi imali problema !!!!!????? A ovo zvuči JAKOOOOO dobro!

• Default avatar -
    ectasy

Jako dobra kozmetika!!! Volim stavljati kremicu mojim 11 mj.blizankama nakon tople kupke ali i mom sinu od 3 god.! Imaju jako osjetljivu kozu pa stalno koristim kreme za njihovu kozu.Moj sin stalno mi govori nakon kupanja 'a sad kremica'! I moje jako nemirne curice jedino se smire kad im njezno umasiram kremicu za laku noc!

• Default avatar -
    ditac

Nisam probala još tu kremicu,ali mislim da moje cure nebi imale ništa protiv da dobe kremicu i isprobaju

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani