Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Ulje za masazu mama i beba mi se svida, jer se trebam opustiti kad je dan gotov i kad me umor slatki hvata, a moja beba spava pored mene.Ulje me tad podsjeti na dan, koji sam provela zajedno sa svojom
…prikaži još!jom bebom, eto i ulje za masazu zajedno dijelimo.
ulje za masažu mama i beba. Kada je mama smirena i beba je,to je osnovno pravilo za mame i bebe.Njega i održavanje je osnovna za bebe a pogotovo u ljetnim mjesecima kada smo skloni raznim osipima.Trenutno imamo pelenski osip i
…prikaži još! i često smo bez pelena i mažemo guzu uljem jel jako pomaže.Voljeli bismo Topicream isprobati jel kada je kod Zdrave krave prošlo znači da će bebe i mame biti oduševljene.Još malo spremamo se na more i dobra kozmetika je osnova.
Moj sin ne voli kupanje, ali zato voli mazuckanje. Gleda mene kako to stalno radim, pa bi i on. A to nam ujedno olakšava kupanje jer zno što nakon toga slijedi.
Nismo jos probali Topicream kozmetiku ali rado bih probali. Imam malog dečka od 8.5 mjeseci i ima jako osjetljivu kožu tako da imamo iskustva sa njegovanjem kože, obavezno kupanjem samo sa par kapljica ulja bez ikakvih sredstava za kupanje, i
…prikaži još!i poslije namažemo cijelo tijelo sa uljem , te nakon svakog mjenjanja pelena namažemo sa Pavlovićevom masti za bebe
preprepre dobra kozmetika, koristila sam piling za lice i tijelo i gel za tuširanje....jaaaaako zadovoljna
Seka čeka blizance pa možda njoj poklonim, ako dobijem poklon,a možda i sebično zadržim za sebe....hahaha
Uglavnom stvarno preporuke za sve koji imaju osjetljivu kožu!!!!!!!!!!
Nemam bebu, ali imam atopijski dermatitis od rođenja koji mi još uvijek nije prošao (sad mi je već 19 godina) i moja koža je inače dosta suha pa vjerujem da bi mi ova kozmetika pomogla jer mislim da sam postala
…prikaži još! imuna na ovu kozmetiku koju inače koristim i ne pomaže mi više toliko, a svrbež ne mogu ukloniti ničime. Unaprijed hvala :)
eto stavit ću komentar mada sumnjam u svoju sreću, jer nikada ništa na Vašim nagradnim igrama ;( al imam dvije curke koje se vole macati i pacati kremicama a i mama isto tak, pa bi bilo lijepo nešto tako osvojiti
…prikaži još!iti i isprobati! sretno svima!! :)
Moj mali sad ima 10 mj, od rođenja smo se borili sa atopijskim dermatitisom, kortikosteroidima i adermom, na kraju sam sama otkrila da mi je najbolje kupati dijete u balmandol ulju i mazati sa eucerinom -omega ... sami počeci kupanja
…prikaži još!a su bili sa rižinim zrncima- disney, također jako dobro...kupljeno u kozmu,ovu kozmetiku sam vidjela u ljekarnama ali nisam se je usudila kupiti i probati jer mi je preskupa da bacim novce ako mu ne odgovara ili ako će ga iritirati...sad nam je koža u super stanju, i volimo se kupati jakoooo, od kade do bazenčića,mora ...gdje god i kad god...
Moja bebica treba doci za koji dan, a njen otac i ja ju nestrpljivo iscekujemo... Pa zasada ne koristi nikakvu kozmetiku osim mog mazenja stomaka i tatinih poljubaca... Ali mislim da bi joj se svidjelo mlijeko za ciscenje :)
Dok nisam dobila dijete nisam vjerovala koliko tako mala osoba treba imati kozmeti, i koliko je ta kozmetika zapravno skupa ... Imam curicu od 7 mjeseci koja se obožava brčkati dal' u kadici, bazenu, moru, nema veze, obožava vodu i
…prikaži još! dok neka djeca plaču kad se idu kupati moja Iva plače kad je kupanje gotovo,.
Obožava pjenu dok se kupa, obožava kad je poslije kupanja mažem kremom ili losionom jer tada dobiva i masažu. Tako da ako nas izaberete kozmetika će doći u prave ruke :)
Rado bih probali ulje za masažu mama & beba
večernja kupanja moje djece bila su pravi mali veseli rituali. danas, kad su oni već "veliki", koristim svaku priliku da se uključim u večernje rituale svojih malih prekrasnih nećakinja. jer...svaki nježni dodir je važan...
Imam dvoje malih (3 i pol i godina i pol). Mlađe dijete ima jako osjetljivu kožu, kako lica tako i tijela. Konačno smo se riješili mitesera i sad je dobio sitne crvene prištiće. Inače se kupamo blagim šamponom, a mažemo
…prikaži još! tekućim puderom kako bi se prištići osušili.Zaista bih željela isprobati Topicrem vodicu za čišćenje bez ispiranja. Nadam se da će pomoći :))
Zelim osvojiti kozmetiku za bebe ,zato sto volim da mi beba ljepo mirise kao i ovi proizvodi Rado bi osvojila Topicream 2u1 gel
zelila bi da ga osvojim i ako bude paso mojoj bebi rado bi nastavila konzumirat ga i dalje
Bog, evo moj beban ima 3 i pol mjeseca. Do sada nismo doslovno nista koristili od kozmetike. Kad se kupamo, u vodu dodam nekoliko kapi ulja. To bilo jedino sto smo koristili za njegu tijelo, naravno osim kreme za guzu.
…prikaži još! S obzirom da vi darujete svoje citatelje povodom obijezavanja tjedna dojenja, to je prava nagrada za mene jer sam ja ponosna dojilja. Za ovo sve vrijeme nismo niti kupili 1 kutiju AD, a kamoli je iskoristili. Jos sam mama koja je otvorena za sve opcije kakve i koje cu proizvode koristit , buduci da nisam stavljala nikakve kreme ni kupke na svoga malenoga. Znaci imate potencijalnu musteriju. Malo se salim, volila bih probati mlijeko za ciscenje bez ispiranja.
I kćer i ja imamo osjetljivu kosu i kožu. U našoj kupaonici je uglavnom dječja kozmetika. Pošto mi je suprug sportaš, na treninge redovito uzima naše šampone i kupke. Njegovi sportski kolege ga zadirkuju, ali sve češće traže da im
…prikaži još!im posudi malo tih mirišljavih, nježnih dječjih stvarčica. Ovaj Topicrem nismo još koristile, ali mislim da bi našao mjesto u nekom skrivenom kutku našeg kupaonskog ormarića kako ga tata nogometaš ne bi našao, pa opet malo "posudio".
Pred mjesec dana postala sam majka najljepse djevojcice kojoj zelim sve najbolje pa tako i u njegi njene osjetljive koze. Jako bi nas obradovali poklonom jer kao i sve curke i mi uzivalo u mazenju nase koze uljima. :) Rado
…prikaži još! bi osvojile Topicrem ulje za masazu mama i beba.
Topicrem proizvodi za njegu dječje kože
Komentari 76
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.