Komentari 76

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    anitaa124
    Ulje za masazu mama i beba mi se svida, jer se trebam opustiti kad je dan gotov i kad me umor slatki hvata, a moja beba spava pored mene.Ulje me tad podsjeti na dan, koji sam provela zajedno sa svojom …prikaži još!
  • Default avatar -
    tarantula
    ulje za masažu mama i beba. Kada je mama smirena i beba je,to je osnovno pravilo za mame i bebe.Njega i održavanje je osnovna za bebe a pogotovo u ljetnim mjesecima kada smo skloni raznim osipima.Trenutno imamo pelenski osip i …prikaži još!
  • Default avatar -
    damac
    Moj sin ne voli kupanje, ali zato voli mazuckanje. Gleda mene kako to stalno radim, pa bi i on. A to nam ujedno olakšava kupanje jer zno što nakon toga slijedi.
    iva86
    Nismo jos probali Topicream kozmetiku ali rado bih probali. Imam malog dečka od 8.5 mjeseci i ima jako osjetljivu kožu tako da imamo iskustva sa njegovanjem kože, obavezno kupanjem samo sa par kapljica ulja bez ikakvih sredstava za kupanje, i …prikaži još!
    larajosip
    preprepre dobra kozmetika, koristila sam piling za lice i tijelo i gel za tuširanje....jaaaaako zadovoljna Seka čeka blizance pa možda njoj poklonim, ako dobijem poklon,a možda i sebično zadržim za sebe....hahaha Uglavnom stvarno preporuke za sve koji imaju osjetljivu kožu!!!!!!!!!!
  • Default avatar -
    martina_vu
    ja imam dva dečka jedan 3g i drugi 1g, jako se vole kupati obojica. rado bi probali vaš 2u1Topicrem
    Valentina_Tina
    Nemam bebu, ali imam atopijski dermatitis od rođenja koji mi još uvijek nije prošao (sad mi je već 19 godina) i moja koža je inače dosta suha pa vjerujem da bi mi ova kozmetika pomogla jer mislim da sam postala …prikaži još!
  • Default avatar -
    mihaelacicko
    eto stavit ću komentar mada sumnjam u svoju sreću, jer nikada ništa na Vašim nagradnim igrama ;( al imam dvije curke koje se vole macati i pacati kremicama a i mama isto tak, pa bi bilo lijepo nešto tako osvojiti …prikaži još!
  • Default avatar -
    madaxx
    Moj mali sad ima 10 mj, od rođenja smo se borili sa atopijskim dermatitisom, kortikosteroidima i adermom, na kraju sam sama otkrila da mi je najbolje kupati dijete u balmandol ulju i mazati sa eucerinom -omega ... sami počeci kupanja …prikaži još!
    Leora01
    Moja bebica treba doci za koji dan, a njen otac i ja ju nestrpljivo iscekujemo... Pa zasada ne koristi nikakvu kozmetiku osim mog mazenja stomaka i tatinih poljubaca... Ali mislim da bi joj se svidjelo mlijeko za ciscenje :)
    medoKartonski
    Dok nisam dobila dijete nisam vjerovala koliko tako mala osoba treba imati kozmeti, i koliko je ta kozmetika zapravno skupa ... Imam curicu od 7 mjeseci koja se obožava brčkati dal' u kadici, bazenu, moru, nema veze, obožava vodu i …prikaži još!
  • Default avatar -
    aerial
    večernja kupanja moje djece bila su pravi mali veseli rituali. danas, kad su oni već "veliki", koristim svaku priliku da se uključim u večernje rituale svojih malih prekrasnih nećakinja. jer...svaki nježni dodir je važan...
  • Default avatar -
    dadek2
    Imam dvoje malih (3 i pol i godina i pol). Mlađe dijete ima jako osjetljivu kožu, kako lica tako i tijela. Konačno smo se riješili mitesera i sad je dobio sitne crvene prištiće. Inače se kupamo blagim šamponom, a mažemo …prikaži još!
  • Default avatar -
    zanamateo
    Zelim osvojiti kozmetiku za bebe ,zato sto volim da mi beba ljepo mirise kao i ovi proizvodi Rado bi osvojila Topicream 2u1 gel zelila bi da ga osvojim i ako bude paso mojoj bebi rado bi nastavila konzumirat ga i dalje
  • Default avatar -
    cipsi
    Bog, evo moj beban ima 3 i pol mjeseca. Do sada nismo doslovno nista koristili od kozmetike. Kad se kupamo, u vodu dodam nekoliko kapi ulja. To bilo jedino sto smo koristili za njegu tijelo, naravno osim kreme za guzu. …prikaži još!
  • Default avatar -
    days
    Mali Filip najvise na svijetu voli vodu i kupanje,a preferiramo njezne proizvode za osjeljivu kozu Zeljeli bismo 2u1 Topicrem
  • Default avatar -
    doroteica
    I kćer i ja imamo osjetljivu kosu i kožu. U našoj kupaonici je uglavnom dječja kozmetika. Pošto mi je suprug sportaš, na treninge redovito uzima naše šampone i kupke. Njegovi sportski kolege ga zadirkuju, ali sve češće traže da im …prikaži još!
  • Default avatar -
    emina_10
    ja bi za mog malog slatkog..ma najsladjeg rodjaka..:) :*
  • Default avatar -
    tinaaranzer
    ja imam bebicu od godinu dana i bas bi nam dobro doslo jedno ulje za masazu da nase mazenje i igranje bude potpuno sa topicrem uljem za masažu <3
  • Default avatar -
    PetraKlc
    Pred mjesec dana postala sam majka najljepse djevojcice kojoj zelim sve najbolje pa tako i u njegi njene osjetljive koze. Jako bi nas obradovali poklonom jer kao i sve curke i mi uzivalo u mazenju nase koze uljima. :) Rado …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.