Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
....i moja cura se voli masirati i mazati kremicama, ima 9mj i nakon svakog kupanja uživa u masaži....a ja volim onaj miris dječjih kremica....Zato joj ponekad i ukradem (kad ona ne vidi ;) njezine kremice. Mislim da bi, iz tog
…prikaži još!g razloga, za nas bilo idealno ulje za masažu! :)
Hvala
p.s. super Vam je ambalaža
Dok nisam dobila dijete nisam vjerovala koliko tako mala osoba treba imati kozmeti, i koliko je ta kozmetika zapravno skupa ... Imam curicu od 7 mjeseci koja se obožava brčkati dal' u kadici, bazenu, moru, nema veze, obožava vodu i
…prikaži još! dok neka djeca plaču kad se idu kupati moja Iva plače kad je kupanje gotovo,.
Obožava pjenu dok se kupa, obožava kad je poslije kupanja mažem kremom ili losionom jer tada dobiva i masažu. Tako da ako nas izaberete kozmetika će doći u prave ruke :)
Imam bebu od tri mjeseca i do sada smo prilično izbjegavali mnogo kozmetike. Na samom početku patronažna sestra savjetovala nam je koju kap maslinovog ulja, ok ja volim koju kap više dodati :) , minimalno baby sapunića i koža moje
…prikaži još! curkice je predivna. Rado bismo probali vodicu za čišćenje bez ispiranja.
Predobro! Imam dvije velike djevojčice od kojih jedna ima atopijski dermatitis, pa sam postala jako oprezna sa kremicama i njegom kože.....Sada čekamo bebu nakon puno godina i kao da sam sve zaboravila, kao da je bilo prije 100 godina.... Pa
…prikaži još! i jedno od mnogih pitanja i nedoumica i strahova je i pitanje kako i čime njegovati osjetljivu bebinu kožu da ne bi imali problema !!!!!????? A ovo zvuči JAKOOOOO dobro!
Moj brat će početkom iduće godini dobiti jednu malu bebicu. To je nakon dužeg vremena u našoj obitelji jedan bebica tako da se svi već pripremamo. Polako kupujemo stvarčice i čitamo o raznoj kozmetici kojom je bebe moguče njegovati. Pošto
…prikaži još! svi u našoj obitelji imamo osjetljivu kožu vjerojatno će i bebica imati jako osjetljivu kožu a dječja koža i sama po sebi je jako osjetljiva. Rado bi poklonila bratu paketić da proba. A pošto će bebu kad krene u vrtić upisati u program program kontinuirane emocionalne i senzorne stimulacije djece od 1 – 3 godine života u sklopu redovitog programa to bi mu dobro došlo. Taj program uključuje svakodnevnu masažu djece u vrtiću tako i doma. Tako da bi bilo dobro da mogu odma početi vježbati.
Ponekad se znam našalit i reći da sam rodila pravog modnog mačka, moj sin ima tek devet mjeseci al čim se spremamo u šetnju il u grad, dok ga oblačim,uzima kremicu u ruke i čeka da mu namažem lice i
…prikaži još! ostatkom kreme što ostane na dlanovima,dignem kosu u ježeka ili irokezicu :-D..na sreću, nemamo problema s kožom pa se možemo pohvaliti da smo do sad isprobali sve moguće kremice, kupke, šampone i baš svi nam odgovaraju. Topicrem još nismo imali priliku isprobati i baš bi voljeli da nas razveselite. Pusa od malog manekena :-)
Ja sam novopečena tetka koja jako voli svog malog nećaka :) Zato bi mu htjela pokloniti "Topicrem mlijeko za čišćenje bez ispiranja" da mu koža bude lijepo njegovana i nježna, ali i da cijela obitelj uživa u predivnom mirišljavom bebaču!
…prikaži još! Uskoro je i krštenje, pa bi to bio izvrstan proizvod za kompletiranje poklona.
Nisam još koristila Topicrem proizvode, ali zainteresirali ste me činjenicom da imaju organski certifikat Ecocert, bitno mi je što se nanaša na osjetljivu bebinu kožu.
emu smo dobili prije 6 dana,još je kupamo u čistoj vodi ali uskoro se moram odlučiti za kozmetiku koju čemo koristiti. čitajući Topicrem mi se čini odličan i za tako male pa bi bili počašćeni kad bi ju imali priliku isprobati :)
Ja još nemam svoju bebicu, ali zato imam nećakinju koju volim najviše na svijetu. Ima 2 godine i najdraže mjesto na svijetu joj je - moj kozmetički stolić, čim ga vidi, ona se raspameti, sve mora otvoriti, pomirisati, pronjuškati, diviti
…prikaži još! se bojama i najsretnija je kad joj dopustim da malo neke kremice ili losiona stavi na prstić, čuva ga tada kao oko u glavi. Iako je još premala za, makar i onu dječju, šminkicu i lijepe boje s tetinog stolića, ima puunoo svoje preparative koju je mrzila koristiti sve dok, nedavno, nismo nabavile dječju verziju toaletnog stolića i za nju, tamo sada stoje sve njene kremice, Pavlovičeva mast, šamponi, kupke, dječja kremica za sunčanje, losion nakon sunčanja, a našlo se mjesta i za Topicom gel za čišćenje, šogorica kaže da je super za nježnu dječju kožu. I otkad proizvodi svi stoje na malom Eninom stoliću, ona ih rado i bez puno vike koristi. Jedino još nedostaje vodica za čišćenje koja po ovim vrućinama izvrsno "sjeda" svakoj, a posebice osjetljivoj dječjoj koži.
Svaka bebica pravu njegu treba, Jer svaka mama svoju voli do neba. Zajednička kozmetika baš je naj, Takva sreća nema kraj. Prvo kupanje pa malo kremice, I eto sretne bebice :) Poslije se i mamica može malo njegovati, I svi
…prikaži još!
I svi zajedno možemo ići spavati :)
Naš dom je prava mala ljekarna. Nema čega nema, a njega moga sina moja je prva zadaća. Zato pazim što kupujem. Najduže nam traje njega prije spavanja - tuširanje Johnson gelom za tuširanje sa mirisom lavande, zatim masaža uljem za
…prikaži još! bebe, tragove ugriza komaraca riješavamo sudocremom, zatim peremo zubiće..i ušuškamo se u krevet.
Moja beba je još jako mala pa se zasada samo brčka i kupa u običnoj vodi. Nakon kupanja joj hidratiziram i zaštitim kožu nekim dječjim uljem i namažem intimne dijelove kremom za zaštitu od nadraživanja kože. Tada takvom divnom i
…prikaži još! mirsnom stvorenju počešljam kosicu i napravim frizuricu od ono malo kose koje ima te je spremna na maženje i spavanje. Moram priznati da nisam još čula, a niti probala spomenute Topicrem proizvode pa bi bilo idealno kada bi moja mala mezimica mogla uživati u sigurnim mirisnim, organskim i ekološki prihvatljivim proizvodima.
moja beba je sad vec velika, ima 2 i pol godine ali sjecam se nasih pocetaka kad je cijela obitelj sudjelovala u kupanju :) prvih dana sam koristila samo vodu s nekoliko kapi maslinovog ulja za kupanje, pogotovo dok pupak
…prikaži još! nije dobro zarastao. kremu za tijelo tada jos nismo koristili. s vremenom smo presli na blagi sampon/kupku s tim da mi je bilo bitno da je na prirodnoj bazi jer je bebina koza jako osjetljiva. i dalje smo izbjegavali kremu koju smo s vremenom poceli koristiti kako je malac rastao. najveci izazov je bilo uklanjanje tjemenice i s tim smo se mjececima borili. jedino mi je za sto tada nisam znala za micelarnu otopinu jer mi je to definitivno najdrazi proizvod, blag a ucinkovit tako da ce ona biti jedan od prvih artikala kada stigne druga beba
Baš sve bebice i njihove mamice vole mirisne šampone i kremice.
Eto stavila sam svoj komentar a baš sumljam jer nikada ništa na vašim nagradnim igrama
nisam osvojila ... Pozdrav i sretno svima !!!
moj Jan ima 20 mjeseci, još je malen i pazimo što koristimo od kozmetike jer mu je koža još uvijek jako osjetljiva, a pošto ga svakodnevno moram kupati po nekoliko puta moram koristit neutralne šampone i losione za nježnu i
…prikaži još! osjetljivu kožu, vašu kozmetiku nismo imali prilike koristiti, zato bi ju voljeli isprobati jer vjerujem da bi i Jan i ja bili oduševljeni sa Topicremom!
Topicrem proizvodi za njegu dječje kože
Komentari 76
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.