Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
već vidim svoju dvomjesečnu curicu kako uživa u kupanju i maženju! Poklonite nam kozmetiku potrebnu za to da možemo uživati i biti nasmijeni cijeloga dana! Hvala! :)
pusa od male curice Lane & mame
Nemam bebu, ali imam atopijski dermatitis od rođenja koji mi još uvijek nije prošao (sad mi je već 19 godina) i moja koža je inače dosta suha pa vjerujem da bi mi ova kozmetika pomogla jer mislim da sam postala
…prikaži još! imuna na ovu kozmetiku koju inače koristim i ne pomaže mi više toliko, a svrbež ne mogu ukloniti ničime. Unaprijed hvala :)
Da, ovo izgleda jako privlačno i učinkovito. Moja mala Luna bi bila oduševljena s ovim, a i njezina mama (moja kćer) bi bila jako zahvalna na ovom daru. I jedna i druga imaju jako, jako osjetljivu kožu. To su moje
…prikaži još! dvije MIMOZICE koje stalno treba paziti i maziti.
Majka sam dvoje djece, curice i dečkića. Moj sin ima kontaktni dermitis koji se ispoljava na prstima ruku i stopalima jer ima alergiju na smjesu crne gume i trebali bi sprječavati kontakt sa gumenim proizvodima i proizvodima koji sadrže gumu,
…prikaži još! a svi znamo kako je to jako teško kada jako puno stvari koje nas okružuju sadrže gumu ( cipele, flasteri, brisala, igračke).
Do sada smo jako teško uspijevali sanirati rane iz razloga što većina krema i sredstava za njegu sadrži spojeve na koje je on također alergičan, a uočila sam da tih spojeva nema u Topicrem kozmetici. Voljela bi probati Topicrem mlijeko za čišćenje bez ispiranja, možda pomogne mom malom mišu.
I kćer i ja imamo osjetljivu kosu i kožu. U našoj kupaonici je uglavnom dječja kozmetika. Pošto mi je suprug sportaš, na treninge redovito uzima naše šampone i kupke. Njegovi sportski kolege ga zadirkuju, ali sve češće traže da im
…prikaži još!im posudi malo tih mirišljavih, nježnih dječjih stvarčica. Ovaj Topicrem nismo još koristile, ali mislim da bi našao mjesto u nekom skrivenom kutku našeg kupaonskog ormarića kako ga tata nogometaš ne bi našao, pa opet malo "posudio".
Moja beba je još jako mala pa se zasada samo brčka i kupa u običnoj vodi. Nakon kupanja joj hidratiziram i zaštitim kožu nekim dječjim uljem i namažem intimne dijelove kremom za zaštitu od nadraživanja kože. Tada takvom divnom i
…prikaži još! mirsnom stvorenju počešljam kosicu i napravim frizuricu od ono malo kose koje ima te je spremna na maženje i spavanje. Moram priznati da nisam još čula, a niti probala spomenute Topicrem proizvode pa bi bilo idealno kada bi moja mala mezimica mogla uživati u sigurnim mirisnim, organskim i ekološki prihvatljivim proizvodima.
moj Jan ima 20 mjeseci, još je malen i pazimo što koristimo od kozmetike jer mu je koža još uvijek jako osjetljiva, a pošto ga svakodnevno moram kupati po nekoliko puta moram koristit neutralne šampone i losione za nježnu i
…prikaži još! osjetljivu kožu, vašu kozmetiku nismo imali prilike koristiti, zato bi ju voljeli isprobati jer vjerujem da bi i Jan i ja bili oduševljeni sa Topicremom!
ovo izgleda jako obečavajuće! majka sam 2 male djece s osjetljivom kožom, stoga moram paziti koje proizvode koristiti. Rado bih isprobala 2u1 Topicrem. Sigurna sam da bi uživali!
Svaka bebica pravu njegu treba, Jer svaka mama svoju voli do neba. Zajednička kozmetika baš je naj, Takva sreća nema kraj. Prvo kupanje pa malo kremice, I eto sretne bebice :) Poslije se i mamica može malo njegovati, I svi
…prikaži još!
I svi zajedno možemo ići spavati :)
Baš sve bebice i njihove mamice vole mirisne šampone i kremice.
Eto stavila sam svoj komentar a baš sumljam jer nikada ništa na vašim nagradnim igrama
nisam osvojila ... Pozdrav i sretno svima !!!
S obzirom da mi beba ima jako osjetljivu i suhu kožu, kupanje nam je nezamislivo bez uljne kupke i nekog blagog šamponića. A poslije se volimo jako mazati i maziti, tako da obavezno nakon prvog sloja mlijeka za bebe, malo
…prikaži još! masažice, pa onda još jedan sloj kako bi se suha koža što više hidratizirala.
nemam još svoju bebu,ali imam nećaka i nećakinju i nećak ima suhu kožu,koja ga svrbi ..isprobano je dosta kremica i svega,koje su pomogle do neke granice,ali to se ponekad vraaća i teško se toga potpuno riješiti...dok nećakinju njegujemo uljem za
…prikaži još! masažicu jer tek ima 4 mjeseca i stvarno joj je potrebna njega,ali ona je mala još ali toliko je sretna radi tog ulja ,da već sama na neki način poseže rukicom za tim uljem,jer mislim da joj se sviđa miris...inače,osim tog ulja koristi hidratantne kreme...naravno kreme koje su odobrene od strane pedijatra...
Svoju curicu volim najviše na svijetu,pa je zato i njegujem s puno radosti i razumijevanja za dječji slobodan i neiskvaren duh,svaki dan kupam je u puno ljubavi,a što se njege tijela tiče uvijek čitam sastojke i nastojim da su što
…prikaži još! prirodniji,ne koristim mineralna ulja već prirodna,u kupku joj znam staviti skuhani čaj
od kamilice i kap dvije bademovog ulja, pošto voli papati i često bude jaaako musava po licu,pogotovo od sladoleda dobro bi nam došla tekućina za lice:))
emu smo dobili prije 6 dana,još je kupamo u čistoj vodi ali uskoro se moram odlučiti za kozmetiku koju čemo koristiti. čitajući Topicrem mi se čini odličan i za tako male pa bi bili počašćeni kad bi ju imali priliku isprobati :)
Bog, evo moj beban ima 3 i pol mjeseca. Do sada nismo doslovno nista koristili od kozmetike. Kad se kupamo, u vodu dodam nekoliko kapi ulja. To bilo jedino sto smo koristili za njegu tijelo, naravno osim kreme za guzu.
…prikaži još! S obzirom da vi darujete svoje citatelje povodom obijezavanja tjedna dojenja, to je prava nagrada za mene jer sam ja ponosna dojilja. Za ovo sve vrijeme nismo niti kupili 1 kutiju AD, a kamoli je iskoristili. Jos sam mama koja je otvorena za sve opcije kakve i koje cu proizvode koristit , buduci da nisam stavljala nikakve kreme ni kupke na svoga malenoga. Znaci imate potencijalnu musteriju. Malo se salim, volila bih probati mlijeko za ciscenje bez ispiranja.
Topicrem proizvodi za njegu dječje kože
Komentari 76
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.