Komentari 76

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    martinapos
    ....i moja cura se voli masirati i mazati kremicama, ima 9mj i nakon svakog kupanja uživa u masaži....a ja volim onaj miris dječjih kremica....Zato joj ponekad i ukradem (kad ona ne vidi ;) njezine kremice. Mislim da bi, iz tog …prikaži još!
    medoKartonski
    Dok nisam dobila dijete nisam vjerovala koliko tako mala osoba treba imati kozmeti, i koliko je ta kozmetika zapravno skupa ... Imam curicu od 7 mjeseci koja se obožava brčkati dal' u kadici, bazenu, moru, nema veze, obožava vodu i …prikaži još!
  • Default avatar -
    amy003
    puno ljubavi i smjeha a još više mazalica i kremica u šarenim bočicama jer takve su nam najfinije :)
  • Default avatar -
    tata1950
    ja bih jedan paketić za svoju princezicu...
    sententia
    Imam bebu od tri mjeseca i do sada smo prilično izbjegavali mnogo kozmetike. Na samom početku patronažna sestra savjetovala nam je koju kap maslinovog ulja, ok ja volim koju kap više dodati :) , minimalno baby sapunića i koža moje …prikaži još!
  • Default avatar -
    mirjanai
    Ja bih ovo za svoju unučicu...
    lunainina
    Predobro! Imam dvije velike djevojčice od kojih jedna ima atopijski dermatitis, pa sam postala jako oprezna sa kremicama i njegom kože.....Sada čekamo bebu nakon puno godina i kao da sam sve zaboravila, kao da je bilo prije 100 godina.... Pa …prikaži još!
  • Default avatar -
    cvrcakli
    Moj brat će početkom iduće godini dobiti jednu malu bebicu. To je nakon dužeg vremena u našoj obitelji jedan bebica tako da se svi već pripremamo. Polako kupujemo stvarčice i čitamo o raznoj kozmetici kojom je bebe moguče njegovati. Pošto …prikaži još!
  • Default avatar -
    anica32
    Ponekad se znam našalit i reći da sam rodila pravog modnog mačka, moj sin ima tek devet mjeseci al čim se spremamo u šetnju il u grad, dok ga oblačim,uzima kremicu u ruke i čeka da mu namažem lice i …prikaži još!
  • Default avatar -
    LaMusica
    Ja sam novopečena tetka koja jako voli svog malog nećaka :) Zato bi mu htjela pokloniti "Topicrem mlijeko za čišćenje bez ispiranja" da mu koža bude lijepo njegovana i nježna, ali i da cijela obitelj uživa u predivnom mirišljavom bebaču! …prikaži još!
  • Default avatar -
    imolan
    Nisam još koristila Topicrem proizvode, ali zainteresirali ste me činjenicom da imaju organski certifikat Ecocert, bitno mi je što se nanaša na osjetljivu bebinu kožu.
  • Default avatar -
    adahrc
    emu smo dobili prije 6 dana,još je kupamo u čistoj vodi ali uskoro se moram odlučiti za kozmetiku koju čemo koristiti. čitajući Topicrem mi se čini odličan i za tako male pa bi bili počašćeni kad bi ju imali priliku isprobati :)
  • Default avatar -
    TheLibrarian
    Ja još nemam svoju bebicu, ali zato imam nećakinju koju volim najviše na svijetu. Ima 2 godine i najdraže mjesto na svijetu joj je - moj kozmetički stolić, čim ga vidi, ona se raspameti, sve mora otvoriti, pomirisati, pronjuškati, diviti …prikaži još!
  • Default avatar -
    majamajchy
    Svaka bebica pravu njegu treba, Jer svaka mama svoju voli do neba. Zajednička kozmetika baš je naj, Takva sreća nema kraj. Prvo kupanje pa malo kremice, I eto sretne bebice :) Poslije se i mamica može malo njegovati, I svi …prikaži još!
    kisica
    Naš dom je prava mala ljekarna. Nema čega nema, a njega moga sina moja je prva zadaća. Zato pazim što kupujem. Najduže nam traje njega prije spavanja - tuširanje Johnson gelom za tuširanje sa mirisom lavande, zatim masaža uljem za …prikaži još!
  • Default avatar -
    imisetic
    Moja beba je još jako mala pa se zasada samo brčka i kupa u običnoj vodi. Nakon kupanja joj hidratiziram i zaštitim kožu nekim dječjim uljem i namažem intimne dijelove kremom za zaštitu od nadraživanja kože. Tada takvom divnom i …prikaži još!
  • Default avatar -
    angel_wing
    moja beba je sad vec velika, ima 2 i pol godine ali sjecam se nasih pocetaka kad je cijela obitelj sudjelovala u kupanju :) prvih dana sam koristila samo vodu s nekoliko kapi maslinovog ulja za kupanje, pogotovo dok pupak …prikaži još!
  • Default avatar -
    martini
    mi smo mali,ali znamo sto je igra,sto veselje i mi znamo kad se kupamo da trebamo super proizvode :) ena,lea i brigita :)
  • Default avatar -
    BIBAP
    Baš sve bebice i njihove mamice vole mirisne šampone i kremice. Eto stavila sam svoj komentar a baš sumljam jer nikada ništa na vašim nagradnim igrama nisam osvojila ... Pozdrav i sretno svima !!!
  • Default avatar -
    majabzzz
    moj Jan ima 20 mjeseci, još je malen i pazimo što koristimo od kozmetike jer mu je koža još uvijek jako osjetljiva, a pošto ga svakodnevno moram kupati po nekoliko puta moram koristit neutralne šampone i losione za nježnu i …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.