Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Super bi nam došli vitamini sad kad dojim, stigla i sezona alergija a pošto ne uzimam lijekove prirodni sokić bi pomogel podići imunitet, podijelila bi ih s tatom koji prolazi kemoterapiju od koje je postal anemičan, slab, podložan infekcijama
Sad bi mi vitamini savršeno dobro došli...sklona sam alergijama koje počinju idući tjedan......a sa ovim finim prirodnim sokićima bih si popravila imunitet i lakše bih prebrodila sve tegobe uzrokovane dosadnim alergenima...
Trenutno sam na programu pročiščavanja (već tri tjedna) po Dr. Norman Walker-u (začetniku čišćenja tijela od toksina pomoću svježih sokova od povrća i voća) te si svaki dan pripremam po litru svježih sokova. Moram priznati da se ustinu odlično osjećam,
…prikaži još! kile idu dolje ko od šale, a umora nema ni u naznakama, već naprotiv, puna sam energije. Svakih dva-tri tjedna nagradim se nečim za postignute rezultate (novom frizurom, novom majicom, knjigom i sl.), majica je u ormaru, sljedeća je na redu frizura ili možda ovi sokovi koji bi mi bili uistinu lijepi i praktičan dar za novi ciklus nagrađivanja i nastavak mojeg puta zdravlja. :)
evo jedna zaista istinita prica..tko ne vjeruje nek malo pogleda moj profil... imala sam prometnu...dvi operacije...sokove nebrojne. Razina zeljeza i vitamina u meni su bili skoro pa ne postojeci. Ali sam zahvaljujuci biotta borovnici, cikli, i ostalni sokovima postigla odlicne
…prikaži još!ne rezultate. Osim toga ti sokovi daju nevjerovatnu energiju. Koju neopisivo trebam za daljni tijek oporavka i da tijelo obnovim i ojacam prije iducih operacija...
Matični sokovi koji čuvaju zdravlje
Komentari 66
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.