Komentari 66

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    strasilica
    Zato što sam dobila novu šeficu, i kako stvari stoje ako mi imunitet malo ne živne i ojača živce čini se da ću morati na bolovanje....
  • Default avatar -
    Lucy81
    Super bi nam došli vitamini sad kad dojim, stigla i sezona alergija a pošto ne uzimam lijekove prirodni sokić bi pomogel podići imunitet, podijelila bi ih s tatom koji prolazi kemoterapiju od koje je postal anemičan, slab, podložan infekcijama
  • Default avatar -
    vhunjet
    Sad bi mi vitamini savršeno dobro došli...sklona sam alergijama koje počinju idući tjedan......a sa ovim finim prirodnim sokićima bih si popravila imunitet i lakše bih prebrodila sve tegobe uzrokovane dosadnim alergenima...
    gregori
    Trebam vitamina podhitno zato što ne volim povrće i sokovi su jedini način da dobijem potrebnu dozu
  • Default avatar -
    noari
    Trenutno sam na programu pročiščavanja (već tri tjedna) po Dr. Norman Walker-u (začetniku čišćenja tijela od toksina pomoću svježih sokova od povrća i voća) te si svaki dan pripremam po litru svježih sokova. Moram priznati da se ustinu odlično osjećam, …prikaži još!
  • Default avatar -
    clea
    evo jedna zaista istinita prica..tko ne vjeruje nek malo pogleda moj profil... imala sam prometnu...dvi operacije...sokove nebrojne. Razina zeljeza i vitamina u meni su bili skoro pa ne postojeci. Ali sam zahvaljujuci biotta borovnici, cikli, i ostalni sokovima postigla odlicne …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.