Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Svakodnevni problemi, nedostatak novaca, nezdrava prehrana, utječu na moje raspoloženje, odnosno neraspoloženje, treba mi nešto da me digne, pa sam uvjerena 100 % da je to BIOTTA PUR ARONIJA. Hvala unaprijed Zdravoj kravi na BIOTTI. P.S. Nikada nisam ništa dobila,
…prikaži još!obila, pa je vrijeme da me obradujete. Hvala.
Već sam probala, i pijem Biotta sokove. Preporučila bi ih svima i bolesnim i zdravima. Ja imam osjećaj da meni pomažu i da se osjećam bolje i snažnije. Eto to je pravi razlog zašto baš ja.
ja bih jako željela osvojiti Biotta PUR sokove,jer imam djevojčicu od 10 godina koja boluje od neurogenog mokračnog mjehura i kateterizira se 5 puta na dan.vaši sokovi jačaju imunitet i sadrže brusnicu koja je super u borbi s mokračnim bakterijama
…prikaži još! kao što je e.colli koju nažalost moja djevojčica ima jako često.pije homeopatske pripravke,pa bih jos željela pokušati i s vašim sokovima.hvala
Biotta PUR dvije su riječi, a toliko lijepih stvari o njoj se može reći. Sokovi su to koji brinu o nama, zdravlje naše čuvaju svakoga dana, zato ću stihove najljepše izreći, jer pijući njih, nema kraja sreći. Borci su to
…prikaži još! su to što naše zdravlje brinu,
zato za njih pišem ovu rimu,
oni nam pružaju minerale i vitamine,
za očuvanje organizma i podizanje energije.
Biotta PUR vjerujte izbor je pravi,
i kad nas dosadna prehlada gnjavi.
Antioksidanse sadrže u velikom broju,
i energiju oni čak čuvaju moju,
pa zar treba iša više reći,
Biotta PUR baš svakog od nas stvarno usreći.
Deset najboljih komentara koje ću nagraditi s jednim ekstra djevičanskim sokom Biotta PUR i jednom Biotta žlicom za doziranje, napisali su: suseda, Juca01, pero2001, clea, Dragana79, franky19, noari, zezica1, dslade i malazana!
Matični sokovi koji čuvaju zdravlje
Komentari 66
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.