Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Trebam Biottu, da mi energije da
da naredne ispite sve riješim ja.
Biotta sok stvarno je fini i baš me veseli,
a pogotovo ZDRAVA KRAVA kada nagrade dijeli...
Tako i ovu igru odigram ja,
bit će nagrade ako Bog da :)
Super bi nam došli vitamini sad kad dojim, stigla i sezona alergija a pošto ne uzimam lijekove prirodni sokić bi pomogel podići imunitet, podijelila bi ih s tatom koji prolazi kemoterapiju od koje je postal anemičan, slab, podložan infekcijama
Zato što ove sokove jesu hrvatski proizvod, oni su prirodno zdrave od 100% eko voća, sa vitaminima i mineralima. Zato bi mi dobro došli za jačanje imuniteta, snage i zdravlja mog organizma. I bila bi sigurna da pijem čisti bio i nerazređeni sok!
Biotta PUR sokove bi volio osvojiti zato jer doslovno, ali doslovno svaki dan moram jesti neprepoznatljivu i uzasno masnu hranu u nasim divnim studentskim menzama. Buduci da se vjerojatno doticni sokovi ne mogu kupiti sa paucinom koja je odavno najbolji
…prikaži još! prijatelj mojem novcaniku, prepostavljam da je ovo najbolja sansa, za jos neko vrijeme, da ih isprobam.
Od viska vitamina glava jos nikog nije boljela. :)
Sad bi mi vitamini savršeno dobro došli...sklona sam alergijama koje počinju idući tjedan......a sa ovim finim prirodnim sokićima bih si popravila imunitet i lakše bih prebrodila sve tegobe uzrokovane dosadnim alergenima...
Biotta sokove pila sam intenzivno u periodu kada sam obolila od maligne bolesti jer je moj suprug cuo kako pomazu u oporavku. Danas sam zdrava i volim vjerovati kako je Biotta bar malo pomogla "podizanju" organizma. Ako nista drugo preporucam
…prikaži još! Biottu zbog okusa, doista kada popijete ovaj sok imate osjecaj kao da ste iscijedili u grlo svaku kapljicu tekucine iz npr. cikle ili brusnice. Vrlo prirodno i izvorno.
Stiglo nam je lijepo vrijeme i vrijeme je da poradimo na sebi ipak malo više jer nas je zima usporila.Potrebna nam je doza vitamina koja će nas podići i pomoči dotjerati tijelo i um do balansa.Voljela bih probati Biotta PUR
…prikaži još! sokove i osjetiti njihovo blagotvorno djelovanje.
evo jedna zaista istinita prica..tko ne vjeruje nek malo pogleda moj profil... imala sam prometnu...dvi operacije...sokove nebrojne. Razina zeljeza i vitamina u meni su bili skoro pa ne postojeci. Ali sam zahvaljujuci biotta borovnici, cikli, i ostalni sokovima postigla odlicne
…prikaži još!ne rezultate. Osim toga ti sokovi daju nevjerovatnu energiju. Koju neopisivo trebam za daljni tijek oporavka i da tijelo obnovim i ojacam prije iducih operacija...
Pod hitno mi treba energije jer znate onu: "Malo dijete, malo sna", pa tako je i samnom. Ovaj način doziranja mi više paše nego tablete, a uostalom više i volim sok.
Trenutno sam na vrsti prehrane (lchf) u kojoj je od voća jedino dopušteno bobičasto voće pa ako su sokići još bez dodanog šećera to bi bio pun pogodak......voda mi baš i nije fina.....(:
Radim smjenski rad,pa mi nakon 12 sati rada u noći organizam nemože funkcionirati kao da sam cijelu noć spavala i mada ujutro kad dođem doma spavam ,to ništa nemože zamjenioti san i energiju koju dobivaš nakon noćnog odmora...zato mi treba
…prikaži još! nešto da me očuva od pada imuniteta ,da mi nakon noćne smjene daje snagu da se taj dan posvetim svome dijetetu.
Mislim da su ovi sokovi kao stvoreni za mene :) Mlada sam i imam velikih problema sa zdravljem i mislim da bi mi jako poboljšali imunitet i dali snage za sve obaveze koje me čekaju..jako sam pod stresom i vjerujem
…prikaži još! u ljekovitost ovih sokova :) Radujem se probati ih :)
Botta sokovi snagu daju,imunitet dižu i baš svakome od nas pomoći mogu. Starima da ih pomlade i ojačaju a mladima da im zadrže zdravlje i pomognu u svakodnevnim naporima.Ja sam negdje u sredini pa mi pomalo za sve treba ali
…prikaži još! neka ih najsretniji osvoji jer oni trebaju baš svima.
Biotta sokovi bi mi jako pomogli jer s dolaskom proljeća osjećam umor i malaksalost i teško ustajem ujutro. Borovnica je poznata po tome da popravlja krvnu sliku, brusnica je izvrsna protiv bakterija, nar obiluje C vitaminom i takva jedna vitaminska
…prikaži još! bomba bi me baš podigla, ojačala imunitet i dala mi energije za sve poslove koji me očekuju ovog proljeća...
Obično si početkom proljeća i priuštim bocu-dvije Biottinih sokova jer im povisoka cijena ipak opravdava kvalitetu pri čemu mi je najvažnije da su sokovi napravljeni od voća iz bio uzgoja.
Kako se kaže da je svako zlo za neko dobro, tako je bilo i kod nas od kad nam je kćer dobila atopijski dermatitis. Svi smo se počeli zdravije hraniti, jesti više voća i povrća, te se intenzivnije baviti sportom.
…prikaži još! Zdrav način života sa sobom veže i potrebu za dodatnim izvorima vitamina i minerala. Mislim da su Biotta PUR sokovi izvrstan proizvod za poboljšanje zdravlja i kvalitete života cijele obitelji
Volim probavati nove stvari i još ako je to zdravo,prirodno i puno vitamina prva sam u redu.Vidim da ima Brusnica a kako je moja kćer nakon šest godina prestala piti profilaksu od ninura zbog mokračnog refluksa probala bih je "potkupiti"Biotta
…prikaži još! Pur sokom od brusnice jel čuvati zdravlje je najveće ulaganje a može samo pomoći. Ja također kao mlađa žena bez maternice pomoć tražim u prirodnoj pomoći i regulaciji hormona ishranom pa vjerujem da bi nama sokovi bili bomba zrdavlja i vjerujte idem danas ih potražiti u trgovini zdrave hrane.Zdravlje i kvaliteta nikada nisu skupi.
Biotta PUR sok mi je jednostavno potreban!Ustvari ne meni, već mojoj mami!Bori se s karcinomom i sve što joj može barem malo pomoći, pokušavamo joj nabaviti!Čak smo u vrt zasadili aroniju, jer smo čuli za njezina super svojstva da pomaže
…prikaži još! kod karcinoma, podiže imunitet i vraća energiju! A, ovi sokovi uz aroniju sadrže i nar, brusnicu i borovnicu, sve crveno voće i mislim da bi to bila prava injekcija vitamina i energije za nju!Zato...želim ovu nagradu za svoju majčicu, našeg borca!
Matični sokovi koji čuvaju zdravlje
Komentari 66
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.