Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
ja bih jako željela osvojiti Biotta PUR sokove,jer imam djevojčicu od 10 godina koja boluje od neurogenog mokračnog mjehura i kateterizira se 5 puta na dan.vaši sokovi jačaju imunitet i sadrže brusnicu koja je super u borbi s mokračnim bakterijama
…prikaži još! kao što je e.colli koju nažalost moja djevojčica ima jako često.pije homeopatske pripravke,pa bih jos željela pokušati i s vašim sokovima.hvala
Zbog toga jer sadrže vitamine koji su potrebni za zdravu dnevnu funkciju tijela,uz Biotta sokove se osjećam bolje,podižu mi energiju,a i osjećam se bolje. To su odlični organski sokovi koji mi pomažu pri djelovanju imniološkog sustava. Prirodno je zdravo!
Jako volim Biotta sokove, a posebno mi se sviđa što su osim što su jako zdravi i odličnog ukusa. A zašto su mi potrebni? Pa, ironija je što iako živim praktički na selu i puno ljudii oko mene ima vrtove,
…prikaži još!, ja živim u zgradi i nemam gdje posaditi vrt, a žarko bih željela. Ovako sam prisiljena kupovati voće i povrće u supermarketima, a tamo kao što vidite i sami ima i proizvoda s vrlo sumnjivim i čak otrovnim sastojcima, a ni cijena nije mala, pa se mama penzionerka i ja trenutno nezaposlena trenutno teško snalazimo za doći do zdravih i svježih proizvoda iz prirode, a njoj su vitamini još više potrebni nego meni i zato bi nam ovaj paket zdravih i ukusnih sokova jako dobro došao i bila bih Vam jako zahvalna kad biste odabrali mene.
Zato što mi je više dosta obečanja bez rezultata,obečanja koji su tu samo da prodaju proizvod a mi svi kupimo i onda nam je još gore.Želim probati i provjeriti jel je to baš tako kako Vi kažete i ako je
…prikaži još! kupiti i pohvaliti.Želim biti zdrava,puna vitamina,osječati se dobro a ako to uspijem sa Biotta pur sokovima nitko sretniji od mene ali uvjerite me...zato ja.
Biotta PUR sok mi je jednostavno potreban!Ustvari ne meni, već mojoj mami!Bori se s karcinomom i sve što joj može barem malo pomoći, pokušavamo joj nabaviti!Čak smo u vrt zasadili aroniju, jer smo čuli za njezina super svojstva da pomaže
…prikaži još! kod karcinoma, podiže imunitet i vraća energiju! A, ovi sokovi uz aroniju sadrže i nar, brusnicu i borovnicu, sve crveno voće i mislim da bi to bila prava injekcija vitamina i energije za nju!Zato...želim ovu nagradu za svoju majčicu, našeg borca!
Pod hitno mi treba energije jer znate onu: "Malo dijete, malo sna", pa tako je i samnom. Ovaj način doziranja mi više paše nego tablete, a uostalom više i volim sok.
Polako ali sigurno ulazim u menopauzu i tu je sad hrpica problema. Neredoviti ciklusi ( 2 puta mjesečno), navale vrućine, pa hladnoće, pad imuniteta i manjak željeza. Ne moram pisati zašto trebam te sokiće.........
Na najprirodniji način uz Biotta sokove omogućiti djetetovom a i svom organizmu potrebne vitamine uslijed napora i oslabljenog imuniteta tokom zime. Prilikom kontrole djetetu je ustanovljena candida i liječnička preporuka su Biottini sokovi kao vrsta terapije a i zdrave prehrane.
Potrošila sam ogromne novce na skupe lijekove i dodatke prehrani zbog teže bolesti...između ostalog, na Biotta sokove od kojih mi je najdraži onaj od ananasa. Neki dan u bio@bio dućanu sam htjela kupiti pur sok od aronije jer mi treba
…prikaži još! za imunitet, ali me prodavačica nagovorila na nešto drugo. Vjerojatno mi trebaju sve vrste Biotta sokova jer imam mjesec dana (na svoju inicijativu i molbu kirurgu) da pokušam popraviti situaciju ili idem vaditi debelo crijevo pa se hvatam za sve moguće slamke..."crvene" sokove općenito ne podnosim (osim obaveznog digest, više sam tip za "žute"-ananas, vita7, exotic, wellness, pa i nar), ali ako će mi malo popraviti imunitet, uzimala bih, pogotovo jer se uzimaju na žlicu. I ako biste mi bar mrvicu olakšali tu borbu, bila bih Vam jako zahvalna.
Poštovanje,
Emina Bajraktarević
Biotta PUR sokove bi trebala baš ja osvojiit jer svaki dan vježbam i pokušavam se što zdravije hraniti. Pokušavam koristiti prirodne i zdrave proizvode, a smatram da je ovaj sok savršen. Zdrav je i prirodan, i mislim da bi mi
…prikaži još! mogao pomoći, a i htjela bi ga probati jer djeluje fino i privlačno. :)
Zelim ih jer ih nikad nisam probala a oduvijek imam problema sa zeljezom i mislim da bi mi ovi sokovi pomogli sa tim problemom. Uz ove sokove bi nadoknadila vitamine koje moje tijelo treba za zdrav zivot svaki dan. Jaci
…prikaži još! imunitet je to sto bi mi pomoglo i kod svladavanja alergija
Svakodnevni problemi, nedostatak novaca, nezdrava prehrana, utječu na moje raspoloženje, odnosno neraspoloženje, treba mi nešto da me digne, pa sam uvjerena 100 % da je to BIOTTA PUR ARONIJA. Hvala unaprijed Zdravoj kravi na BIOTTI. P.S. Nikada nisam ništa dobila,
…prikaži još!obila, pa je vrijeme da me obradujete. Hvala.
Aronija,brusnica,ananas ili borovnica,
sve to nudi Biotta poslovnica!
A ako Vam voćni sokovi ne prijaju,
Oni još povrtne sokove imaju!
Prirodna rajčica sok njihov tvori,
I svaka ga majka rado svojoj djeci dvori!
Biotta, biotta. Hm...pa ovako. Od nedavno smo dečko i ja prešli na vegetarijansku prehranu, što znači da smo prestali jesto meso i ribu, i to prilično naglo, ali se toga stroga pridržavamo i mislimo tako i u budućnosti. S obzirom
…prikaži još! da gubimo neke osnovne vitamine, potrebno ih je nadoknaditi negdje drugdje. Smatram da bi Biotta sok uvelike pomogao mom, ali i dečkovom organizmu. Unio bi u naše organizme dodatne vitamine, zdravlje i energiju koji su potrebni za svaki novi, sunčan i sretan dan!
Uvijek u proljeće se osječam kao istrošena mašina koja šmrca,štuca i zastajkuje.Ne znam ni sam koji vitamin i kakvu pomoć nisam potražio ali očito da za starog "konja" pomoći nema...Ali pročitao sam za Vaše Biotta Pur sokove pa pomislim "Evo
…prikaži još! netko i na nas u pedesetima misli ".Sve što mi treba u jednoj boci ,vitamini, daju mi energiju,pročiste me i još kada bi mi podigli potenciju izbacio bih sve sokove od hmelja i prešao samo na njih ,ali šalu na stranu mislim da su Biotta pur sokovi moja duga i sretna starost.
želim osvojiti ove proizvode, jer zbog mog zdravstvenog stanja treba mi više vitamina i minerala, antioksidansa i zdravlja iz voća, a svi znamo da borovniva, brusnica i ostalo bobičasto voće toga ima najviše...
Već sam probala, i pijem Biotta sokove. Preporučila bi ih svima i bolesnim i zdravima. Ja imam osjećaj da meni pomažu i da se osjećam bolje i snažnije. Eto to je pravi razlog zašto baš ja.
Matični sokovi koji čuvaju zdravlje
Komentari 66
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.