Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Tako jako želim jedan visokovrijedan, Biotta PUR matični sok osvojiti, sa slabim imunitetom prestati se boriti, aronija bi meni pružila da, opet vitalno i zdravo osjećam se ja. Antioksidanse,minerale i vitamine sadrže baš te, ukusne i zdrave aronija bobice. Ali
…prikaži još!bice.
Ali kako izabrati samo Biotta PUR okus jedan,
kada je baš svaki zbilja hvale vrijedan,
svaki od njih na svoj način zdravlje čuva naše,
u samo 250 ml te čudesne flaše.
Samo pet žličica dnevno osigurati će meni zdravlje vrijedno,
u jogurtu,soku il pahuljicama,
dati mi energiju baš svaki dan.
Biotta PUR sokove i djeca rado piti hoće,
jer sadrže moćno supervoće,
oni su stvoreni za generacije sve,
piju ga rado i trudnice.
Sada još samo reći ću da:,, Biotta PUT sokovi zbilja su naj !,,
Trenutno sam na vrsti prehrane (lchf) u kojoj je od voća jedino dopušteno bobičasto voće pa ako su sokići još bez dodanog šećera to bi bio pun pogodak......voda mi baš i nije fina.....(:
Svoje bih sokove rado osvojila za svoju mamu, koja je nedavno došla s jedne i već za mjesec i pol ide na drugu operaciju... trenutno je pod velikim stresom zbog ishoda ove druge operacije koja ju čeka, što je neminovno
…prikaži još! narušilo njen imunitet, a nažalost i vedar duh...:(
voljela bih da moji ukućani isprobaju dobrobit Biotta sokova jer unatoč silnom trudu i volji da se zdravo hranimo uvijek dolazi do borbe kad treba pojesti komad voća ili svježeg povrća. djeca bi sigurno bila sretnija sa žličicom soka
Sportski sam tip,stalno u pokretu,po struci fizioterapeut...nema boljega nego nakon napora obnoviti se Biotta sokovima nema filozofije...nego djeluje :)
Biotta sokove pila sam intenzivno u periodu kada sam obolila od maligne bolesti jer je moj suprug cuo kako pomazu u oporavku. Danas sam zdrava i volim vjerovati kako je Biotta bar malo pomogla "podizanju" organizma. Ako nista drugo preporucam
…prikaži još! Biottu zbog okusa, doista kada popijete ovaj sok imate osjecaj kao da ste iscijedili u grlo svaku kapljicu tekucine iz npr. cikle ili brusnice. Vrlo prirodno i izvorno.
Radim smjenski rad,pa mi nakon 12 sati rada u noći organizam nemože funkcionirati kao da sam cijelu noć spavala i mada ujutro kad dođem doma spavam ,to ništa nemože zamjenioti san i energiju koju dobivaš nakon noćnog odmora...zato mi treba
…prikaži još! nešto da me očuva od pada imuniteta ,da mi nakon noćne smjene daje snagu da se taj dan posvetim svome dijetetu.
Kako se kaže da je svako zlo za neko dobro, tako je bilo i kod nas od kad nam je kćer dobila atopijski dermatitis. Svi smo se počeli zdravije hraniti, jesti više voća i povrća, te se intenzivnije baviti sportom.
…prikaži još! Zdrav način života sa sobom veže i potrebu za dodatnim izvorima vitamina i minerala. Mislim da su Biotta PUR sokovi izvrstan proizvod za poboljšanje zdravlja i kvalitete života cijele obitelji
Zato što ove sokove jesu hrvatski proizvod, oni su prirodno zdrave od 100% eko voća, sa vitaminima i mineralima. Zato bi mi dobro došli za jačanje imuniteta, snage i zdravlja mog organizma. I bila bi sigurna da pijem čisti bio i nerazređeni sok!
Botta sokovi snagu daju,imunitet dižu i baš svakome od nas pomoći mogu. Starima da ih pomlade i ojačaju a mladima da im zadrže zdravlje i pomognu u svakodnevnim naporima.Ja sam negdje u sredini pa mi pomalo za sve treba ali
…prikaži još! neka ih najsretniji osvoji jer oni trebaju baš svima.
Godinama se sa psorijazom borim, svako ljeto se prilično njome izmorim, apsolutno ništa ne pomaže, ali da Biotta neće pomoći - tko to kaže? Imunitet mi je u vječnom padu, nikada sa psorijazom nije u skladu, trebam nešto svježe i
…prikaži još!ježe i ljekovito,
da se i moja koža napokon osjeća bajkovito.
Stiglo nam je lijepo vrijeme i vrijeme je da poradimo na sebi ipak malo više jer nas je zima usporila.Potrebna nam je doza vitamina koja će nas podići i pomoči dotjerati tijelo i um do balansa.Voljela bih probati Biotta PUR
…prikaži još! sokove i osjetiti njihovo blagotvorno djelovanje.
Biotta PUR dvije su riječi, a toliko lijepih stvari o njoj se može reći. Sokovi su to koji brinu o nama, zdravlje naše čuvaju svakoga dana, zato ću stihove najljepše izreći, jer pijući njih, nema kraja sreći. Borci su to
…prikaži još! su to što naše zdravlje brinu,
zato za njih pišem ovu rimu,
oni nam pružaju minerale i vitamine,
za očuvanje organizma i podizanje energije.
Biotta PUR vjerujte izbor je pravi,
i kad nas dosadna prehlada gnjavi.
Antioksidanse sadrže u velikom broju,
i energiju oni čak čuvaju moju,
pa zar treba iša više reći,
Biotta PUR baš svakog od nas stvarno usreći.
Pila sam Biotta Powerberry koji me oduševio, dokaz da nije istina ono što kažu da "sve što je ukusno nije zdravo" jer su Biotta sokovi i ukusni i zdravi. Stoga želim isprobati i novi sok, a i privlačna mi je
…prikaži još!je ova žličica za doziranje :D
Stiglo je proljeće u dobar čas, sve je obuzelo. ;) Velike su potrebe za energijom u ovo to doba, a u organizamu, osjećam, još nekih nakupina prljavštine iz prošleg godišnjeg doba. Dobro bi bilo to potjerati ovim djevičanskim sokovima i
…prikaži još!rljavštine iz prošleg godišnjeg doba. Dobro bi bilo to potjerati ovim djevičanskim sokovima i malo dignuti razinu energije, za početak.
Vidim, ovi matični sokovi čuvaju zdravlje i podižu energiju, te prirodnim putem nadoknađuju zalihe vitamina, minerala i drugih visokovrijednih elemenata zaslužnih za uravnoteženo funkcioniranje organizma.
Sjajna stvar. Nadam se ovome. ;)
Matični sokovi koji čuvaju zdravlje
Komentari 66
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.