Komentari 66

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    malazana
    Tako jako želim jedan visokovrijedan, Biotta PUR matični sok osvojiti, sa slabim imunitetom prestati se boriti, aronija bi meni pružila da, opet vitalno i zdravo osjećam se ja. Antioksidanse,minerale i vitamine sadrže baš te, ukusne i zdrave aronija bobice. Ali …prikaži još!
  • Default avatar -
    MARIKINA01
    Trenutno sam na vrsti prehrane (lchf) u kojoj je od voća jedino dopušteno bobičasto voće pa ako su sokići još bez dodanog šećera to bi bio pun pogodak......voda mi baš i nije fina.....(:
  • Default avatar -
    mare3110
    Svoje bih sokove rado osvojila za svoju mamu, koja je nedavno došla s jedne i već za mjesec i pol ide na drugu operaciju... trenutno je pod velikim stresom zbog ishoda ove druge operacije koja ju čeka, što je neminovno …prikaži još!
  • Default avatar -
    vedrana0507
    voljela bih da moji ukućani isprobaju dobrobit Biotta sokova jer unatoč silnom trudu i volji da se zdravo hranimo uvijek dolazi do borbe kad treba pojesti komad voća ili svježeg povrća. djeca bi sigurno bila sretnija sa žličicom soka
    Kiki44
    Ne volim sokove!Moje najbolje piće je voda!Možda bih promijenila mišljenje uz Biotta PUR sokove?Iskušajte me!Pozdrav svima!
  • Default avatar -
    kravica2915
    kratko i jasno:Biotta PUR sok je najbolji sok za moj organizam.Rijeci su suvisne :)
    veronikakos
    Sportski sam tip,stalno u pokretu,po struci fizioterapeut...nema boljega nego nakon napora obnoviti se Biotta sokovima nema filozofije...nego djeluje :)
  • Default avatar -
    pero2001
    Biotta sokove pila sam intenzivno u periodu kada sam obolila od maligne bolesti jer je moj suprug cuo kako pomazu u oporavku. Danas sam zdrava i volim vjerovati kako je Biotta bar malo pomogla "podizanju" organizma. Ako nista drugo preporucam …prikaži još!
  • Default avatar -
    Monikak
    Radim smjenski rad,pa mi nakon 12 sati rada u noći organizam nemože funkcionirati kao da sam cijelu noć spavala i mada ujutro kad dođem doma spavam ,to ništa nemože zamjenioti san i energiju koju dobivaš nakon noćnog odmora...zato mi treba …prikaži još!
  • Default avatar -
    mamaduda
    Kako se kaže da je svako zlo za neko dobro, tako je bilo i kod nas od kad nam je kćer dobila atopijski dermatitis. Svi smo se počeli zdravije hraniti, jesti više voća i povrća, te se intenzivnije baviti sportom. …prikaži još!
  • Default avatar -
    Olena
    Zato što ove sokove jesu hrvatski proizvod, oni su prirodno zdrave od 100% eko voća, sa vitaminima i mineralima. Zato bi mi dobro došli za jačanje imuniteta, snage i zdravlja mog organizma. I bila bi sigurna da pijem čisti bio i nerazređeni sok!
  • Default avatar -
    nina0407
    Botta sokovi snagu daju,imunitet dižu i baš svakome od nas pomoći mogu. Starima da ih pomlade i ojačaju a mladima da im zadrže zdravlje i pomognu u svakodnevnim naporima.Ja sam negdje u sredini pa mi pomalo za sve treba ali …prikaži još!
  • Default avatar -
    ellica19
    Godinama se sa psorijazom borim, svako ljeto se prilično njome izmorim, apsolutno ništa ne pomaže, ali da Biotta neće pomoći - tko to kaže? Imunitet mi je u vječnom padu, nikada sa psorijazom nije u skladu, trebam nešto svježe i …prikaži još!
    Imutak
    Stiglo nam je lijepo vrijeme i vrijeme je da poradimo na sebi ipak malo više jer nas je zima usporila.Potrebna nam je doza vitamina koja će nas podići i pomoči dotjerati tijelo i um do balansa.Voljela bih probati Biotta PUR …prikaži još!
  • Default avatar -
    martinatina
    željela bi osvojiti biotta PUR da ga mogu darovati mami koja ima visoki krvni tlak,a boluje i od psorijaze.
  • Default avatar -
    tomitomi
    Biotta PUR dvije su riječi, a toliko lijepih stvari o njoj se može reći. Sokovi su to koji brinu o nama, zdravlje naše čuvaju svakoga dana, zato ću stihove najljepše izreći, jer pijući njih, nema kraja sreći. Borci su to …prikaži još!
  • Default avatar -
    jopa87
    Pila sam Biotta Powerberry koji me oduševio, dokaz da nije istina ono što kažu da "sve što je ukusno nije zdravo" jer su Biotta sokovi i ukusni i zdravi. Stoga želim isprobati i novi sok, a i privlačna mi je …prikaži još!
  • Default avatar -
    DanielaM
    Biotta bi mi pomogla oko psorijaze te pada imuniteta . Inače volim prirodne napitke a ovo mi izgleda ODLIČNO!
  • Default avatar -
    justterrored
    volim probavati nove stvari a i želim biti zdravija, unijeti zdrave navike i promijeniti život :)) Lijepi pozdrav
  • Default avatar -
    franky192176
    Stiglo je proljeće u dobar čas, sve je obuzelo. ;) Velike su potrebe za energijom u ovo to doba, a u organizamu, osjećam, još nekih nakupina prljavštine iz prošleg godišnjeg doba. Dobro bi bilo to potjerati ovim djevičanskim sokovima i …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.