Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
voljela bih da moji ukućani isprobaju dobrobit Biotta sokova jer unatoč silnom trudu i volji da se zdravo hranimo uvijek dolazi do borbe kad treba pojesti komad voća ili svježeg povrća. djeca bi sigurno bila sretnija sa žličicom soka
Zato što ga još nisam probala,a i živim na selu pa su mi takve stvari teško dostupne jer ih ima samo u odabranim prodavnicama. Unatoč stresnom i ubrzanom načinu života pokušavam,ali samo pokušavam živjeti zdravije pa bi Biotta nadoknadila one
…prikaži još! vitamine koje ne stignem pojesti!
Zelim ih jer ih nikad nisam probala a oduvijek imam problema sa zeljezom i mislim da bi mi ovi sokovi pomogli sa tim problemom. Uz ove sokove bi nadoknadila vitamine koje moje tijelo treba za zdrav zivot svaki dan. Jaci
…prikaži još! imunitet je to sto bi mi pomoglo i kod svladavanja alergija
Jako volim Biotta sokove, a posebno mi se sviđa što su osim što su jako zdravi i odličnog ukusa. A zašto su mi potrebni? Pa, ironija je što iako živim praktički na selu i puno ljudii oko mene ima vrtove,
…prikaži još!, ja živim u zgradi i nemam gdje posaditi vrt, a žarko bih željela. Ovako sam prisiljena kupovati voće i povrće u supermarketima, a tamo kao što vidite i sami ima i proizvoda s vrlo sumnjivim i čak otrovnim sastojcima, a ni cijena nije mala, pa se mama penzionerka i ja trenutno nezaposlena trenutno teško snalazimo za doći do zdravih i svježih proizvoda iz prirode, a njoj su vitamini još više potrebni nego meni i zato bi nam ovaj paket zdravih i ukusnih sokova jako dobro došao i bila bih Vam jako zahvalna kad biste odabrali mene.
Trudnici u petom mjesecu trudnoće s blizančekima (curom i dečkom) Biotta sokovi bi sigurno koristili u održavanju imuniteta i opskrbi hranjivim tvarima, kako sebe, tako i bebica.
zato što sam kronično umorna, zaposlena mama petnaestomjesečne djevojčice, domaćića, supruga..ne žalim se na takav tempo, uživam u brizi za svoje najbliže, sretna sam što radim..ali to sve ostavlja traga jer već u ranim popodnevnim satima osjećam pad koncentracije, umor
…prikaži još! i iscrpljenost..uz to kosa mi je počela opadati, koža izgubila sjaj, napali me podočnjaci..treba mi energije, i ma koliko se zdravo hranila ne pomaže..čaša ovog prefinog sokića za dobro jutro bi mi pomogla da se osnažim ..od mame da postanem supermama:-))
Potrošila sam ogromne novce na skupe lijekove i dodatke prehrani zbog teže bolesti...između ostalog, na Biotta sokove od kojih mi je najdraži onaj od ananasa. Neki dan u bio@bio dućanu sam htjela kupiti pur sok od aronije jer mi treba
…prikaži još! za imunitet, ali me prodavačica nagovorila na nešto drugo. Vjerojatno mi trebaju sve vrste Biotta sokova jer imam mjesec dana (na svoju inicijativu i molbu kirurgu) da pokušam popraviti situaciju ili idem vaditi debelo crijevo pa se hvatam za sve moguće slamke..."crvene" sokove općenito ne podnosim (osim obaveznog digest, više sam tip za "žute"-ananas, vita7, exotic, wellness, pa i nar), ali ako će mi malo popraviti imunitet, uzimala bih, pogotovo jer se uzimaju na žlicu. I ako biste mi bar mrvicu olakšali tu borbu, bila bih Vam jako zahvalna.
Poštovanje,
Emina Bajraktarević
želim osvojiti ove proizvode, jer zbog mog zdravstvenog stanja treba mi više vitamina i minerala, antioksidansa i zdravlja iz voća, a svi znamo da borovniva, brusnica i ostalo bobičasto voće toga ima najviše...
Pila sam Biotta Powerberry koji me oduševio, dokaz da nije istina ono što kažu da "sve što je ukusno nije zdravo" jer su Biotta sokovi i ukusni i zdravi. Stoga želim isprobati i novi sok, a i privlačna mi je
…prikaži još!je ova žličica za doziranje :D
Trenutno sam na programu pročiščavanja (već tri tjedna) po Dr. Norman Walker-u (začetniku čišćenja tijela od toksina pomoću svježih sokova od povrća i voća) te si svaki dan pripremam po litru svježih sokova. Moram priznati da se ustinu odlično osjećam,
…prikaži još! kile idu dolje ko od šale, a umora nema ni u naznakama, već naprotiv, puna sam energije. Svakih dva-tri tjedna nagradim se nečim za postignute rezultate (novom frizurom, novom majicom, knjigom i sl.), majica je u ormaru, sljedeća je na redu frizura ili možda ovi sokovi koji bi mi bili uistinu lijepi i praktičan dar za novi ciklus nagrađivanja i nastavak mojeg puta zdravlja. :)
Zbog toga jer sadrže vitamine koji su potrebni za zdravu dnevnu funkciju tijela,uz Biotta sokove se osjećam bolje,podižu mi energiju,a i osjećam se bolje. To su odlični organski sokovi koji mi pomažu pri djelovanju imniološkog sustava. Prirodno je zdravo!
Stiglo je proljeće u dobar čas, sve je obuzelo. ;) Velike su potrebe za energijom u ovo to doba, a u organizamu, osjećam, još nekih nakupina prljavštine iz prošleg godišnjeg doba. Dobro bi bilo to potjerati ovim djevičanskim sokovima i
…prikaži još!rljavštine iz prošleg godišnjeg doba. Dobro bi bilo to potjerati ovim djevičanskim sokovima i malo dignuti razinu energije, za početak.
Vidim, ovi matični sokovi čuvaju zdravlje i podižu energiju, te prirodnim putem nadoknađuju zalihe vitamina, minerala i drugih visokovrijednih elemenata zaslužnih za uravnoteženo funkcioniranje organizma.
Sjajna stvar. Nadam se ovome. ;)
Uvijek u proljeće se osječam kao istrošena mašina koja šmrca,štuca i zastajkuje.Ne znam ni sam koji vitamin i kakvu pomoć nisam potražio ali očito da za starog "konja" pomoći nema...Ali pročitao sam za Vaše Biotta Pur sokove pa pomislim "Evo
…prikaži još! netko i na nas u pedesetima misli ".Sve što mi treba u jednoj boci ,vitamini, daju mi energiju,pročiste me i još kada bi mi podigli potenciju izbacio bih sve sokove od hmelja i prešao samo na njih ,ali šalu na stranu mislim da su Biotta pur sokovi moja duga i sretna starost.
Zato što mi je više dosta obečanja bez rezultata,obečanja koji su tu samo da prodaju proizvod a mi svi kupimo i onda nam je još gore.Želim probati i provjeriti jel je to baš tako kako Vi kažete i ako je
…prikaži još! kupiti i pohvaliti.Želim biti zdrava,puna vitamina,osječati se dobro a ako to uspijem sa Biotta pur sokovima nitko sretniji od mene ali uvjerite me...zato ja.
Tako jako želim jedan visokovrijedan, Biotta PUR matični sok osvojiti, sa slabim imunitetom prestati se boriti, aronija bi meni pružila da, opet vitalno i zdravo osjećam se ja. Antioksidanse,minerale i vitamine sadrže baš te, ukusne i zdrave aronija bobice. Ali
…prikaži još!bice.
Ali kako izabrati samo Biotta PUR okus jedan,
kada je baš svaki zbilja hvale vrijedan,
svaki od njih na svoj način zdravlje čuva naše,
u samo 250 ml te čudesne flaše.
Samo pet žličica dnevno osigurati će meni zdravlje vrijedno,
u jogurtu,soku il pahuljicama,
dati mi energiju baš svaki dan.
Biotta PUR sokove i djeca rado piti hoće,
jer sadrže moćno supervoće,
oni su stvoreni za generacije sve,
piju ga rado i trudnice.
Sada još samo reći ću da:,, Biotta PUT sokovi zbilja su naj !,,
Mama sam koja još doji curicu od 8,5 mjeseci. Beba je sve veća, a mama sve umornija pa nam treba nešto da nam daje potrebne vitamine i minerale i ispuni nas energijom. A to najbolje može supervoće u Biotta PUR sokovima!
Matični sokovi koji čuvaju zdravlje
Komentari 66
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.