Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Zašto baš ja? Zato jer me ovi hladni i kišoviti dani jako umaraju i treba mi nešto da mi da energiju. Da mi podigne imunitet i da snage za nove radne zadatke.
Svoje bih sokove rado osvojila za svoju mamu, koja je nedavno došla s jedne i već za mjesec i pol ide na drugu operaciju... trenutno je pod velikim stresom zbog ishoda ove druge operacije koja ju čeka, što je neminovno
…prikaži još! narušilo njen imunitet, a nažalost i vedar duh...:(
Sportski sam tip,stalno u pokretu,po struci fizioterapeut...nema boljega nego nakon napora obnoviti se Biotta sokovima nema filozofije...nego djeluje :)
Pomogli bi mi prvenstveno zato što nemam previše vremena za sportske aktivnosti i općenito vremena koje posvećujem svom tijelu, pa mi se ovo čini kao odlično i brzo riješenje da se okrijepim i dobijem energiju potrebnu za obaveze :)
Biotta PUR sokove bi trebala baš ja osvojiit jer svaki dan vježbam i pokušavam se što zdravije hraniti. Pokušavam koristiti prirodne i zdrave proizvode, a smatram da je ovaj sok savršen. Zdrav je i prirodan, i mislim da bi mi
…prikaži još! mogao pomoći, a i htjela bi ga probati jer djeluje fino i privlačno. :)
Imam problema sa zdravljem tj.uroloskim.Citala sam da bi Biotta Pur sok od divlje brusnice bio idealan za moje probleme,slab mi je i imunoloski sustav sto zbog toga dovodi k ovom mom problemu.Izgleda mi privlacno i htjela bih ga probati za
…prikaži još! razliku od svih onih biljaka,antibiotika i sl.!:)
Na najprirodniji način uz Biotta sokove omogućiti djetetovom a i svom organizmu potrebne vitamine uslijed napora i oslabljenog imuniteta tokom zime. Prilikom kontrole djetetu je ustanovljena candida i liječnička preporuka su Biottini sokovi kao vrsta terapije a i zdrave prehrane.
Aronija,brusnica,ananas ili borovnica,
sve to nudi Biotta poslovnica!
A ako Vam voćni sokovi ne prijaju,
Oni još povrtne sokove imaju!
Prirodna rajčica sok njihov tvori,
I svaka ga majka rado svojoj djeci dvori!
Godinama se sa psorijazom borim, svako ljeto se prilično njome izmorim, apsolutno ništa ne pomaže, ali da Biotta neće pomoći - tko to kaže? Imunitet mi je u vječnom padu, nikada sa psorijazom nije u skladu, trebam nešto svježe i
…prikaži još!ježe i ljekovito,
da se i moja koža napokon osjeća bajkovito.
Moja mala princeza Gita ima već jednu godinu, i krenuli smo u jaslice. I tako počinju naši problemi. Tko ima jasličara, zna o čemu pričam i sa čime se trenutno borimo.Tjedan u jaslicama, dva tjedna kod kuće..I tako, među prehladama,
…prikaži još! gripama i inim nevoljama snašla nas je i jako zločesta E.Coli. i sad pokušavamo na sve načine pojačati i nabildati imunitet i istjerati zločestu bakteriju. Brusnica je idealna za borbu, no dobro će nam doći svi Biotta sokići. Pa eto, ako osvojimo ovaj fantastični koktel zdravlja, vitamina i imuniteta u boci, možda će nam odlasci u jaslice biti bez puno bolovanja :)
Imam problema s imunitetom, apetitom, konstantnim manjkom željeza i iako se to ne čini puno, vjerujte gore biti ne može. Ove sokove trebam ko suha zemlja kišu, da mi pomognu i rasterete novčanik koji se već ocijedio od kupovine lijekova.
Polako ali sigurno ulazim u menopauzu i tu je sad hrpica problema. Neredoviti ciklusi ( 2 puta mjesečno), navale vrućine, pa hladnoće, pad imuniteta i manjak željeza. Ne moram pisati zašto trebam te sokiće.........
Biotta PUR sokove zelim jer svaki dan nesrpljivo ocekujem bebicu,a poslije porodjaja svaka zena treba da unosi u organizam vitamina i da ojaca imunitet,a ovi sokovi su prava stvar za to...a nismo svi u mogucnosti da ih kupimo...
Već mjesec dana ležim bolesna u krevetu...ovo proljeće mi nije ništa dobro donijelo. Gripa me skršila, herpes u nosu dva puta za redom, antibiotici...i taman kad sam mislila da me prolazi, jučer mi se opet pogorša...Tak je to kad je
…prikaži još! imunitet na nuli i sad mi ga teško bilo čime podići...Ove sokove nisam nikad pila i baš bih voljela probat ih...možda mi i pomognu i malo me trgnu iz ove beznadne situacije.....
Biotta, biotta. Hm...pa ovako. Od nedavno smo dečko i ja prešli na vegetarijansku prehranu, što znači da smo prestali jesto meso i ribu, i to prilično naglo, ali se toga stroga pridržavamo i mislimo tako i u budućnosti. S obzirom
…prikaži još! da gubimo neke osnovne vitamine, potrebno ih je nadoknaditi negdje drugdje. Smatram da bi Biotta sok uvelike pomogao mom, ali i dečkovom organizmu. Unio bi u naše organizme dodatne vitamine, zdravlje i energiju koji su potrebni za svaki novi, sunčan i sretan dan!
Iako mi je tek 31,kao mama troje djece,najmanje ima 5 mjeseci,potrebno mi je mnogo snage i energije kako bi mojim anđelima pružila što više pažnje ljubavi i nježnosti koju zaslužuju. Buđenje po noći radi hranjenja bebe uzima mi puno energije,a
…prikaži još! ni ovo proljetno vrijeme promjenjivo vrijeme nije baš pomoglo. Zato se veselim sunčanijem vremenu za koje se nadam da će mi pomoći da živnem, a ako tome pridodam još i vaše sokove,sigurno ću lakše preživjeti sve slatke muke
prekrasno, i sama radim sokove svom pubertetliji jer jedino na taj način ga uspijem zavarati i ubaciti mu vitamine u prehranu, voljela bih da proba i Biotta PUR sokove...
Matični sokovi koji čuvaju zdravlje
Komentari 66
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.