Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
prekrasno, i sama radim sokove svom pubertetliji jer jedino na taj način ga uspijem zavarati i ubaciti mu vitamine u prehranu, voljela bih da proba i Biotta PUR sokove...
Već mjesec dana ležim bolesna u krevetu...ovo proljeće mi nije ništa dobro donijelo. Gripa me skršila, herpes u nosu dva puta za redom, antibiotici...i taman kad sam mislila da me prolazi, jučer mi se opet pogorša...Tak je to kad je
…prikaži još! imunitet na nuli i sad mi ga teško bilo čime podići...Ove sokove nisam nikad pila i baš bih voljela probat ih...možda mi i pomognu i malo me trgnu iz ove beznadne situacije.....
Imam problema sa zdravljem tj.uroloskim.Citala sam da bi Biotta Pur sok od divlje brusnice bio idealan za moje probleme,slab mi je i imunoloski sustav sto zbog toga dovodi k ovom mom problemu.Izgleda mi privlacno i htjela bih ga probati za
…prikaži još! razliku od svih onih biljaka,antibiotika i sl.!:)
Biotta sokovi bi mi jako pomogli jer s dolaskom proljeća osjećam umor i malaksalost i teško ustajem ujutro. Borovnica je poznata po tome da popravlja krvnu sliku, brusnica je izvrsna protiv bakterija, nar obiluje C vitaminom i takva jedna vitaminska
…prikaži još! bomba bi me baš podigla, ojačala imunitet i dala mi energije za sve poslove koji me očekuju ovog proljeća...
Obično si početkom proljeća i priuštim bocu-dvije Biottinih sokova jer im povisoka cijena ipak opravdava kvalitetu pri čemu mi je najvažnije da su sokovi napravljeni od voća iz bio uzgoja.
Trebam Biottu, da mi energije da
da naredne ispite sve riješim ja.
Biotta sok stvarno je fini i baš me veseli,
a pogotovo ZDRAVA KRAVA kada nagrade dijeli...
Tako i ovu igru odigram ja,
bit će nagrade ako Bog da :)
Deset najboljih komentara koje ću nagraditi s jednim ekstra djevičanskim sokom Biotta PUR i jednom Biotta žlicom za doziranje, napisali su: suseda, Juca01, pero2001, clea, Dragana79, franky19, noari, zezica1, dslade i malazana!
Zato što ga još nisam probala,a i živim na selu pa su mi takve stvari teško dostupne jer ih ima samo u odabranim prodavnicama. Unatoč stresnom i ubrzanom načinu života pokušavam,ali samo pokušavam živjeti zdravije pa bi Biotta nadoknadila one
…prikaži još! vitamine koje ne stignem pojesti!
Iako mi je tek 31,kao mama troje djece,najmanje ima 5 mjeseci,potrebno mi je mnogo snage i energije kako bi mojim anđelima pružila što više pažnje ljubavi i nježnosti koju zaslužuju. Buđenje po noći radi hranjenja bebe uzima mi puno energije,a
…prikaži još! ni ovo proljetno vrijeme promjenjivo vrijeme nije baš pomoglo. Zato se veselim sunčanijem vremenu za koje se nadam da će mi pomoći da živnem, a ako tome pridodam još i vaše sokove,sigurno ću lakše preživjeti sve slatke muke
Zašto baš ja? Zato jer me ovi hladni i kišoviti dani jako umaraju i treba mi nešto da mi da energiju. Da mi podigne imunitet i da snage za nove radne zadatke.
zato što sam kronično umorna, zaposlena mama petnaestomjesečne djevojčice, domaćića, supruga..ne žalim se na takav tempo, uživam u brizi za svoje najbliže, sretna sam što radim..ali to sve ostavlja traga jer već u ranim popodnevnim satima osjećam pad koncentracije, umor
…prikaži još! i iscrpljenost..uz to kosa mi je počela opadati, koža izgubila sjaj, napali me podočnjaci..treba mi energije, i ma koliko se zdravo hranila ne pomaže..čaša ovog prefinog sokića za dobro jutro bi mi pomogla da se osnažim ..od mame da postanem supermama:-))
Moja mala princeza Gita ima već jednu godinu, i krenuli smo u jaslice. I tako počinju naši problemi. Tko ima jasličara, zna o čemu pričam i sa čime se trenutno borimo.Tjedan u jaslicama, dva tjedna kod kuće..I tako, među prehladama,
…prikaži još! gripama i inim nevoljama snašla nas je i jako zločesta E.Coli. i sad pokušavamo na sve načine pojačati i nabildati imunitet i istjerati zločestu bakteriju. Brusnica je idealna za borbu, no dobro će nam doći svi Biotta sokići. Pa eto, ako osvojimo ovaj fantastični koktel zdravlja, vitamina i imuniteta u boci, možda će nam odlasci u jaslice biti bez puno bolovanja :)
Biotta PUR sokove bi volio osvojiti zato jer doslovno, ali doslovno svaki dan moram jesti neprepoznatljivu i uzasno masnu hranu u nasim divnim studentskim menzama. Buduci da se vjerojatno doticni sokovi ne mogu kupiti sa paucinom koja je odavno najbolji
…prikaži još! prijatelj mojem novcaniku, prepostavljam da je ovo najbolja sansa, za jos neko vrijeme, da ih isprobam.
Od viska vitamina glava jos nikog nije boljela. :)
Volim probavati nove stvari i još ako je to zdravo,prirodno i puno vitamina prva sam u redu.Vidim da ima Brusnica a kako je moja kćer nakon šest godina prestala piti profilaksu od ninura zbog mokračnog refluksa probala bih je "potkupiti"Biotta
…prikaži još! Pur sokom od brusnice jel čuvati zdravlje je najveće ulaganje a može samo pomoći. Ja također kao mlađa žena bez maternice pomoć tražim u prirodnoj pomoći i regulaciji hormona ishranom pa vjerujem da bi nama sokovi bili bomba zrdavlja i vjerujte idem danas ih potražiti u trgovini zdrave hrane.Zdravlje i kvaliteta nikada nisu skupi.
Pomogli bi mi prvenstveno zato što nemam previše vremena za sportske aktivnosti i općenito vremena koje posvećujem svom tijelu, pa mi se ovo čini kao odlično i brzo riješenje da se okrijepim i dobijem energiju potrebnu za obaveze :)
Trudnici u petom mjesecu trudnoće s blizančekima (curom i dečkom) Biotta sokovi bi sigurno koristili u održavanju imuniteta i opskrbi hranjivim tvarima, kako sebe, tako i bebica.
Mislim da su ovi sokovi kao stvoreni za mene :) Mlada sam i imam velikih problema sa zdravljem i mislim da bi mi jako poboljšali imunitet i dali snage za sve obaveze koje me čekaju..jako sam pod stresom i vjerujem
…prikaži još! u ljekovitost ovih sokova :) Radujem se probati ih :)
Biotta PUR sokove zelim jer svaki dan nesrpljivo ocekujem bebicu,a poslije porodjaja svaka zena treba da unosi u organizam vitamina i da ojaca imunitet,a ovi sokovi su prava stvar za to...a nismo svi u mogucnosti da ih kupimo...
Imam problema s imunitetom, apetitom, konstantnim manjkom željeza i iako se to ne čini puno, vjerujte gore biti ne može. Ove sokove trebam ko suha zemlja kišu, da mi pomognu i rasterete novčanik koji se već ocijedio od kupovine lijekova.
Mama sam koja još doji curicu od 8,5 mjeseci. Beba je sve veća, a mama sve umornija pa nam treba nešto da nam daje potrebne vitamine i minerale i ispuni nas energijom. A to najbolje može supervoće u Biotta PUR sokovima!
Matični sokovi koji čuvaju zdravlje
Komentari 66
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.