Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Jesen već je tu,a i zima nam stiže;viroze,gripe,prehlade sve su nam bliže!Jede se vitamina dosta,ali ima dana užurbanih,gorih od posta.Ponekad moram putovti noćnim vlakom,pješice dođem kući okupana vlagom.Magla moju kožu vlaži,a ni vjetar prema njoj nije blaži.I kosa dosta strada,pa
…prikaži još! se i ona dodatku sa cinkom nada.Ranim jutrom dok moje selo još spava,ja nakrcana jurim k´ostudentica prava.Mlada sam ,ali i mene bole noge,grčeve u listovima imam;energije dosta preko tjedna trošim.Ovi paketići bili bi za mene spas;mogu ih uzeti kad "baterije" mi se prazne-a imaju okuse voćne razne.Amway paketići baš su mi prava fora;uvjerena sam da ih moj organizam probat mora.Vlakom kad putujem,ljudi je puno,jedan kašlje drugi kiše,a moj imunološki sustav sve to trpi i pokušava me obraniti!Bliže se ispitni rokovi i ne želim ih propustiti zbog prehlade.Stoga;dok ja učim Ustav,Amway štiti moj imunosustav! Pozdrav!:-)
niš ne pijem od vitamina a trebala bi početi jer sam dosta smršavila i da s time nn bi narušila si zdravlje, a nemam pojma kaj bi trebala uzimati pa bi Vam bila i jako zahvala kad bi osvojila ovaj
…prikaži još! poklon paket vitamina!!! Hvala na nagradnoj igri! ;)
Zdravlje je najveće bogatstvo,a da bi bili zdravi svom organizmu moramo i pomoći osim sa zdravom prehranom (koju si je u ova vremena sve teže priuštiti)i redovitom tjelovježbom (koja ne košta ništa-npr.hodanje)redovitim uzimanjem nadomjestaka.Moram priznati da najviše osjećam nedostatak magnezija
…prikaži još! po grčevima u nogama (pogotovo po noći),neredovitoj probavi,a nedostatak cinka po lošem imunitetu i stalnom curenju iz nosa te kroničnom umoru.
Ovaj poklon bi mi zaista dobro došao i za mene i pogotovo za moju ženu kojoj je sve to još potrebnije.
Ja bi rado svojoj mami mineralne paketiće magnezija i cinka darovala, jer ona je vidno iscrpljena i umorna,a nizak krvni tlak još je više čini malaksavom i svaki novi radni dan sve joj je teže.Iako se uvijek trudi maksimalno kvalitetno
…prikaži još!o izvršavati svoje obveze na poslu i kod kuće, što često puta nije lako.Ova nagrada uistinu je jako vrijedna i puno bi značila za zdravlje moje mame, a voćne citrusne okuse obožava.
magnezij bi mi dobro dosao jer mi je koncentracija stvarni losija u zadnje vrije radi cescih gkavobolja koje su posljedice mojih zdravsrvenih oroblema...uzimala sam msgnezij prije,ali prestala sam no mislim bi trebala krenuti opet,pa bi ovo bio dobar picetak...a cink
…prikaži još! bi mi dobro sosao zbog iscrpljenosti radi glavobolha i neispavanosti....
Magnezij je jedan od najvažnijih minerala koji bi mi dobro došao,tj.mom suprugu koji ima zahtjevan posao u gradskom prijevozu te je stalno pod stresom,često je napet,nervozan ima problema sa spavanjem i gčevima u listovima,a kako ne podnosi nikakve vrste tableta
…prikaži još! super bi mu došli ovi paketići koje bi uvijek mogao imati uz sebe.:)
Dijagnosticirana mi je osteoporoza vrata i lijevog kuka i osteopenija ostalog.Zabrinuta sam jel smatram da sam premlada.Sa 40 godina to je rano ali na tempo života i prehranu koja nažalost nije uvijek prirodna nije ni čudo.Ostala sam bez maternice sa
…prikaži još! 35 godina i to je jedan od razloga i pod hitno mi treba "obnova".Ne koristim nikakve hormonske nadomjestke jel naučila sam tako, ali minerali i cink dobro dođu,dapače neophodni su.Magnezij zbog stresa i umora jel radim 10 h dnevno i još kod kuće, a cink zbog sezone viroza kojoj sam sklona i upravo me jedna lovi.Zdravi dodaci iz prirode pomažu da prebrodimo godinu...posebno zime.
Želim Amway mineralne paketiće; Zato što je moje tijelo iscrpljeno, Zato što osjećam pomanjaknje energije, Zato što ponekad preskačem obroke, Zato što je moja kosa izgubila zdravi sjaj, Zato što moji nokti više nisu čvrsti i lijepi, Zato što se
…prikaži još! što se uvijek borim sa oslabljenim imunitetom,
Zato što je slabokrvna,
Zato što imam kila, poput većeg purana,
Zato što sam umorna i nakon osam sati sna,
Zato što čekam drugu bebicu i nedostaje mi snage i elana,
Zato što je koži moga lica potrebna svježina i hidratacija,
Zato što se želim osjećati zdravo,
Zato što želim prijekopotrebnu energiju za spravljanje mnogih ukusnih slastica i delicija za nadolazeće blagdane.
Imam malu bebu koju dojim, magnezij mi je potreban jer sam iscrpljena i umorna vec 11 mjeseci. Cink mi je potreban jer mi je kosa jako oslabila poslje poroda a nokti su lomljivi i slabi i znam da bi mi
…prikaži još! cink u tome pomogao. Zato mislim da su meni najpotrebnije tablete magnezija i cinka jer bi mi pomogli da se malo oporavim!!!.
Znam da su amway proizvodi odlični jer sam se i sama jedno vrijeme bavila njihovom prodajom.Još i sada naručujem neke njihove proizvode kao što su pasta za zube i žice za ribanje(najnbolje su).Pošto sam nedavno slomila ruku i sad moram
…prikaži još! mjesec dana mirovati s gipsom na ruci mislim da bi mi ovaj poklon dobro došao!!!
Cink je moj najbolji prijatelj broj 1 kada nastupe jesensko i zimsko godišnje doba. Družimo se već dugi niz godina svaki dan u tome periodu godine, jer čuva moj imunitet i od kada ga koristim ne sjećam se kada sa
…prikaži još! bila jače bolesna,a niti prehlađena. Odličan proizvod za obranu organizma od štetnih vanjskih utjecaja. Magnezij mi je dobar prijatelj broj 2, jer čuva moje mišiće od grčeva pošto se rekreativno bavim biciklizmom. Cink i magnezij koristim jako dugo i osjećam se poletno i zdravo. Ove nagradne doze mi se jako sviđaju, pa ako ih i ne osvojim, ja se nastavljam družiti svakako s mojim najboljim prijateljima koji me nikada nisu iznevjerili.
Kažu živi zdravo, misli na zdravlje unosom prijeko potrebnih minerala, vitamina... Kako sve to u današnjem užurbanom radnom tempu, gdje se sve manje nalazi energije za umne i fizičke aktivnosti, a kamoli da se razmišlja o dnevno potrebnoj dozi magnezija
…prikaži još!a i cinka.
Uz sve ovo umor i iscrpljenost stalni su pratitelji, a imunološki sustav počesto pali crvenu lampicu.
Kad evo... Amway nudi mineralne paketiće jednostavne i brze primjene, uz voćni okus limuna ili naranče.
Zvuči genijalno. Potpisujem se za pokusnog kunića!
;)
joj, joj..ovo je odlična nagrada..ne za mene već za moju mamu koja zbog bolesti mora uzimati minerale i ostale vitaminske dodatke redovno..tako da mi već to sve kupujemo ali bilo bi odlično za kućni budget i osvojiti koji paketić magnezija i cinka :D
Baš sam nedavno bila na jednom pregledu na kojem su mi ustanovili nedostatak magnezija u organizmu i to me je stvarno ražalostilo jer se uistinu trudim zdravo hraniti i živjeti. Vidjevši moj tužni izraz lica gospođa koja je obavila taj
…prikaži još! pregled mi je rekla da je to sasvim normalno za osobe s mojom bolešću i da svakako trebam uzimati mineralne dodatke prehrani. Naime, ja odmalena bolujem od atopijskog dermatitisa što znači da mi je imunitet već u startu oslabljen. Uvijek sam vjerovala da je dovoljno zdravo se hraniti da bi se održao imunitet, ali sada sam postala svjesna da to za osobe s mojim zdravstvenim problemom nikako nije dovoljno te bih voljela isprobati ove mineralne dodatke. Spasite moj imunitet :)
draga moja zdrava krvavo željela bi od srca magnezij sa cinkom jer Patim od kroničnog umora majka sam dvoje djece koja su vrlo živahna po cjeli dan čula sam za proizvod pa bi ga željela jer mi je potrebna pomoć
…prikaži još! jer želim biti vedra i živahna a ne umorna i bez voljna
Amway paketići magnezija i cinka
Komentari 77
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.