Komentari 77

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    cuco
    Jesen već je tu,a i zima nam stiže;viroze,gripe,prehlade sve su nam bliže!Jede se vitamina dosta,ali ima dana užurbanih,gorih od posta.Ponekad moram putovti noćnim vlakom,pješice dođem kući okupana vlagom.Magla moju kožu vlaži,a ni vjetar prema njoj nije blaži.I kosa dosta strada,pa …prikaži još!
  • Default avatar -
    danijelacicko
    niš ne pijem od vitamina a trebala bi početi jer sam dosta smršavila i da s time nn bi narušila si zdravlje, a nemam pojma kaj bi trebala uzimati pa bi Vam bila i jako zahvala kad bi osvojila ovaj …prikaži još!
  • Default avatar -
    bogatstvo
    Zdravlje je najveće bogatstvo,a da bi bili zdravi svom organizmu moramo i pomoći osim sa zdravom prehranom (koju si je u ova vremena sve teže priuštiti)i redovitom tjelovježbom (koja ne košta ništa-npr.hodanje)redovitim uzimanjem nadomjestaka.Moram priznati da najviše osjećam nedostatak magnezija …prikaži još!
  • Default avatar -
    malazana
    Ja bi rado svojoj mami mineralne paketiće magnezija i cinka darovala, jer ona je vidno iscrpljena i umorna,a nizak krvni tlak još je više čini malaksavom i svaki novi radni dan sve joj je teže.Iako se uvijek trudi maksimalno kvalitetno …prikaži još!
  • Default avatar -
    malakrava94
    magnezij bi mi dobro dosao jer mi je koncentracija stvarni losija u zadnje vrije radi cescih gkavobolja koje su posljedice mojih zdravsrvenih oroblema...uzimala sam msgnezij prije,ali prestala sam no mislim bi trebala krenuti opet,pa bi ovo bio dobar picetak...a cink …prikaži još!
    idic
    Magnezij je jedan od najvažnijih minerala koji bi mi dobro došao,tj.mom suprugu koji ima zahtjevan posao u gradskom prijevozu te je stalno pod stresom,često je napet,nervozan ima problema sa spavanjem i gčevima u listovima,a kako ne podnosi nikakve vrste tableta …prikaži još!
  • Default avatar -
    tarantula
    Dijagnosticirana mi je osteoporoza vrata i lijevog kuka i osteopenija ostalog.Zabrinuta sam jel smatram da sam premlada.Sa 40 godina to je rano ali na tempo života i prehranu koja nažalost nije uvijek prirodna nije ni čudo.Ostala sam bez maternice sa …prikaži još!
  • Default avatar -
    vrijedna
    Želim Amway mineralne paketiće; Zato što je moje tijelo iscrpljeno, Zato što osjećam pomanjaknje energije, Zato što ponekad preskačem obroke, Zato što je moja kosa izgubila zdravi sjaj, Zato što moji nokti više nisu čvrsti i lijepi, Zato što se …prikaži još!
  • Default avatar -
    pgrzinic
    Imam malu bebu koju dojim, magnezij mi je potreban jer sam iscrpljena i umorna vec 11 mjeseci. Cink mi je potreban jer mi je kosa jako oslabila poslje poroda a nokti su lomljivi i slabi i znam da bi mi …prikaži još!
  • Default avatar -
    kastel
    Želim AMWAY poklon paket, jer su AMWAY proizvodi najbolji, a ja za sebe i svoje tijelo želim samo najbolje...
  • Default avatar -
    dmsuzana
    Znam da su amway proizvodi odlični jer sam se i sama jedno vrijeme bavila njihovom prodajom.Još i sada naručujem neke njihove proizvode kao što su pasta za zube i žice za ribanje(najnbolje su).Pošto sam nedavno slomila ruku i sad moram …prikaži još!
  • Default avatar -
    mpetr620
    Cink je moj najbolji prijatelj broj 1 kada nastupe jesensko i zimsko godišnje doba. Družimo se već dugi niz godina svaki dan u tome periodu godine, jer čuva moj imunitet i od kada ga koristim ne sjećam se kada sa …prikaži još!
  • Default avatar -
    franky192176
    Kažu živi zdravo, misli na zdravlje unosom prijeko potrebnih minerala, vitamina... Kako sve to u današnjem užurbanom radnom tempu, gdje se sve manje nalazi energije za umne i fizičke aktivnosti, a kamoli da se razmišlja o dnevno potrebnoj dozi magnezija …prikaži još!
  • Default avatar -
    mallory
    joj, joj..ovo je odlična nagrada..ne za mene već za moju mamu koja zbog bolesti mora uzimati minerale i ostale vitaminske dodatke redovno..tako da mi već to sve kupujemo ali bilo bi odlično za kućni budget i osvojiti koji paketić magnezija i cinka :D
  • Default avatar -
    nadicak
    Baš sam nedavno bila na jednom pregledu na kojem su mi ustanovili nedostatak magnezija u organizmu i to me je stvarno ražalostilo jer se uistinu trudim zdravo hraniti i živjeti. Vidjevši moj tužni izraz lica gospođa koja je obavila taj …prikaži još!
  • Default avatar -
    wolke
    Operirana sam od karcinoma dojke i moram jako paziti što unosim u organizam. Mislim da su proizvodi tvrtke Amwey ok.
  • Default avatar -
    sneky37
    draga moja zdrava krvavo željela bi od srca magnezij sa cinkom jer Patim od kroničnog umora majka sam dvoje djece koja su vrlo živahna po cjeli dan čula sam za proizvod pa bi ga željela jer mi je potrebna pomoć …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.