Komentari 77

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    herrjura
    Osjećam se umorno i iscrpljeno. Znam šta mi je potrebno, ali ljudska lijenost za svoje zdravlje je neobjašnjiva.
  • Default avatar -
    Dajana_95
    Nedavno sam počela sa intezivnim programom mršavljenja, zbog vrlo teških i iscrpljujućih treninga u mnogo situacija poželim odustati, ali me uvijek neki glas u meni : ''TI TO MOŽEŠ'' vrati natrag ponovno u borbu za vitkim i zdravim tijelom...mislim da …prikaži još!
  • Default avatar -
    blackstar
    Ja sam mama dvoje male djece. Oni su moja sreća,moj život ali i moj umor. Cjelodnevna briga oko njih koliko god je slatka toliko je i iscrpljujuća i zahtjeva puno energije.Zato bi mi magnezij i cink pomogli da skupim energiju …prikaži još!
  • Default avatar -
    ruzicasto
    Amway poklon paket meni je prijeko potreban. Budući da sam anemična od ranog djetinstva, k tome mi pretjerano pada kosa te mi je koža bezživotna minerali magnezij i cink bi uvelike poboljšali moje zdravstveno stanje. Iscprljenost i manjak sna izmore …prikaži još!
  • Default avatar -
    mpetr620
    Cink je moj najbolji prijatelj broj 1 kada nastupe jesensko i zimsko godišnje doba. Družimo se već dugi niz godina svaki dan u tome periodu godine, jer čuva moj imunitet i od kada ga koristim ne sjećam se kada sa …prikaži još!
  • Default avatar -
    margot
    Znate kome treba najviše magnezij i cink? Trudnici s trbuhom do zuba! :))))) Meni, meni, meni dajte mineralne paketiće jer time ubijate dvije muhe jednim udarcem - pomažete zdravlju bebe i majke! :)))))
  • Default avatar -
    dmsuzana
    Znam da su amway proizvodi odlični jer sam se i sama jedno vrijeme bavila njihovom prodajom.Još i sada naručujem neke njihove proizvode kao što su pasta za zube i žice za ribanje(najnbolje su).Pošto sam nedavno slomila ruku i sad moram …prikaži još!
    tinaaaa
    Pozdrav, meni su hitno potrebni dodatni izvori energije. Kao studentica imam jako aktivan život, znači moram učiti, dodatno sam se uključila u studentsku udrugu, učim još jedan strani jezik...Jednostavno cijeli dan sam u pokretu, što me iscrpljuje. Dan mi traje …prikaži još!
  • Default avatar -
    Sprig
    U vrijeme godišnjih mijena, kad ljeto se u jesen pretvara.. Moj imunitet kao da na mene zaboravlja, i spava li ga,spava :) Ranim jutrom glavobolja počinje, mišići i zglobovi svoju bitku vode, nos curi,u grlu nešto škaklja.. A nije ništa …prikaži još!
  • Default avatar -
    sneky37
    draga moja zdrava krvavo željela bi od srca magnezij sa cinkom jer Patim od kroničnog umora majka sam dvoje djece koja su vrlo živahna po cjeli dan čula sam za proizvod pa bi ga željela jer mi je potrebna pomoć …prikaži još!
  • Default avatar -
    mmirka
    Isprobani proizvodi tvrtke Amway, odlični su!!!
  • Default avatar -
    Mirela789
    Kako sam prije tri mjeseca ostala bez posla, tako sam zapala u neku depresiju, oslabio mi je imunitet i stalno sam umorna bez nekog posebnog razloga, i zato mislim da bi mi jedan paket vitamina i minerala jako dobro došao. …prikaži još!
  • Default avatar -
    Mistic
    Ovako pakirani mineralni paketići svakako bi dobro došli mojem suprugu kojega cjelodnevni i noćni rad potpuno iscrpljuju.Gubitak magnezija izaziva mu grčeve mišića koji mu dodatno otežavaju ionako težak fizički rad.
  • Default avatar -
    tomitomi
    Bolovi u mišićima mira mi ne daju, zato mi paketići magnezija trebaju, jer oni su jedino pravo riješenje, kada moj trening trčanja svaki dan krene. Iako se aktivno sportom bavim, ponekad energije i meni fali. Zbog toga mineralne paketiće moje …prikaži još!
  • Default avatar -
    Lily016
    Magnezij uzimam jer mi pomaze zbog bolova u kostima i grceva u misicima.Zbog lose prehrane u proslosti sad imam problema sa zdravljem i jos sam uz to u menopauzi (za menopauzu uzimam remifemin)sto je na bazi soje.Do sada nisam znala …prikaži još!
  • Default avatar -
    nicole1995
    s obzirom da mi je,kao i mom sinu,imunitet totalno narušen, ovo bi mi dobro došlo jer smo stalno šmrcavi,bubani, prehlađeni, a od grčeva u nogama ne mogu noćima spavati. o kosi da ne govorim,koja mi otpada i imam osjećaj da …prikaži još!
  • Default avatar -
    cella92
    Magnezij i cink bi mi jako dobro došli iz razloga što radim u vrućoj kuhinji pa izlazim na hladan zrak što uzrokuje česte prehlade jer mi je imunitet oslabljen a ovo bi ga popravilo. Isto tako čula sam sa du …prikaži još!
  • Default avatar -
    olisha
    Pa meni bi trebale zbog toga što imam tanku i slabu kosu koja mi zna dosta ispadati, zbog slabih noktiju koji sporo rastu i zbog čestog umora i pospanosti i slabe koncentracije...
  • Default avatar -
    nana58851
    Imam osjetljivu kožu i dobro bi mi došli magnezij i cink.
  • Default avatar -
    dona7
    Hitno mi treba i cink i minerali jer sam prošla četrdeset godina i moram počet koristiti dodatke prehrani s obzirom na današnji način života, a znam da od Nutrilite-a nema boljeg.
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.