Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Ja bih Zn da ten mi popravi malo, a Mg onda da licu prirodno rumenilo poda. On željezo veže, jel'da, a moja doktorica blijedo lice uvijek u čudu gleda... Pomozite, pliz, ljepote ću vam dati griz... :) :P
Najvažnije je da se mogu uzimati bilo gdje i bilo kada, ne moraš voditi računa da li si jela ili natašte, ujutro ili uveče, jednostavno, uzmeš kada se sjetiš. Zatim, bitan je i okus, najviše me mučilo što obično ono
…prikaži još! što je korisno je ujedno i odvratno. Prijelaz je godišnjeg doba, pa je potrebna obnova i priprema za zimu, ako pripremam garderobu i kožu, moram se pripremiti i iznutra. Sve oko mene postaje sivo, tmurno, bezvoljno, a ja želim da moj organizam procvjeta.
Zato jer su paketići praktični, staviš u torbicu, ne zauzima previše mjesta i nije teško za nositi uz sve ostalo. Pokušavam si podić imunitet sa zdravom prehranom, al moram priznat da je zdravlje nekad i smrdljivo, da češnjaka jedem u
…prikaži još! velikim količinama, i osjećam ga kako kroz znoj izlazi njegov miris. Ispitni rok je blizu, pa samo učim i jedem i spavam, istrošena sam a do ispita je deset dana, tako da moram se osigurati da me ne uhvati kakva gadna prehlada ili da oslabim skroz. Za cink sam čula da je najbrži aktivator organizma ali su tablete- mislim beta glukan jako skupe i ne priuštljive. Magnezij mi je doktor preporučio za jačenje živaca, i za grčeve u nogama, tako da jedem suho voće. Ja sam vaš idealni kandidat, jer ću sve napravit da budem zdrava da mogu učit da završim fax
Znate kome treba najviše magnezij i cink? Trudnici s trbuhom do zuba! :))))) Meni, meni, meni dajte mineralne paketiće jer time ubijate dvije muhe jednim udarcem - pomažete zdravlju bebe i majke! :)))))
Kada pogledam siluete ljudi na pakiranju, poželim se i ja osjećati tako gipko i energično...Posao mi ne ostavlja puno vremena za opuštanje i zdravu prehranu pa bi mi dodatak pomogao u prevenciji mogućih posljedica prekovremenih sati i neurednih prehrambenih navika.
U vrijeme godišnjih mijena, kad ljeto se u jesen pretvara.. Moj imunitet kao da na mene zaboravlja, i spava li ga,spava :) Ranim jutrom glavobolja počinje, mišići i zglobovi svoju bitku vode, nos curi,u grlu nešto škaklja.. A nije ništa
…prikaži još!e ništa bolje stanje
ni u moja dva đaka.
Amway već dugo pratim
i njihovi su proizvodi super kvalitete
i jako ih volim.
S toga za dobrobit mene i moje obitelji
za ovaj vas paketić molim:)
Iskreno,prvi put cujem za taj proizvod.Tokom citanja,svidjela mi se mogucnost da proizvod isprobam.Pomoslila sam da bi mi mozda mogao pomoci,osjecam bolove u kostima i jako mi je tijelo bolno tokom ustajanja.S obzirom da svaki dan osjecam nekakvu laganu bol u
…prikaži još! tijelu,bez obzira na to sto se bavim sportom i radim,to me jako izmara i osjecam umor i gubitak energije.Hvala na prilici!
Cink pijem vec dugo od drugih firmi zbog moga lošeg tena i jako mi se lici proljepsalo ,svi me pitaju šta koristim i hvalim im taj prizvod ....Vjerujem 100 posto da cu i ovaj proizvod OBAVEZNO probat i ostat samo na tom proizvodu!
...mogla bih nabrajati danima razloge,ali ukratko ću napisati...mislim da bih trebala dobiti ovaj paket jer sam toliko iscrpljena niskim tlakom,nedostatkom željeza,štitnjačom i svim ostalim boleštinama koje donose godine da se več neko vrijeme ne mogu sastaviti i doći sebi,a do
…prikaži još! sada korištani preparati( vjerujte isprobala sam ih mnogo)mi nisu nimalo pomogli-ovo mi je poslijednja šansa
s obzirom da mi je,kao i mom sinu,imunitet totalno narušen, ovo bi mi dobro došlo jer smo stalno šmrcavi,bubani, prehlađeni, a od grčeva u nogama ne mogu noćima spavati. o kosi da ne govorim,koja mi otpada i imam osjećaj da
…prikaži još! je baš ovo vrijeme najgore za naš organizam
Već sam se prije susrela s Amway-em. Bila na prezentacijama proizvoda i koristila tekući puder. Zato mi je poznata kvaliteta proizvoda, te se isto tako nadam da su kvalitetni i ovi vitamini. Trenutno sam trudnica i koristim magnezij, a ako
…prikaži još! su i ostali vitamini iz poklon paketa dobri za trudnice, voljela bih ga osvojiti!
Cink je mineral koji se u organizmu nalazi u malim količinama a neophodan nam je za normalno funkcioniranje organizma. Neophodan je za rast i razvoj, pomogao nam je u bržem zarastanju rana, vraća mentalnu svježinu,a pomogao je i za otklanjanje
…prikaži još! bijelih pjega na noktima i kod akni. Cink koristimo u prevenciji prehlada i gripa ili kod kroničnih infekcija.
Pozdrav, meni su hitno potrebni dodatni izvori energije. Kao studentica imam jako aktivan život, znači moram učiti, dodatno sam se uključila u studentsku udrugu, učim još jedan strani jezik...Jednostavno cijeli dan sam u pokretu, što me iscrpljuje. Dan mi traje
…prikaži još!e od 10 ujutro do 10 sati navečer. Ovi paketići bi mi odlično došli kako bih si malo olakšalo svakodnevne obaveze i bila još bolje efikasnija. LP
Ja sam mama dvoje male djece. Oni su moja sreća,moj život ali i moj umor. Cjelodnevna briga oko njih koliko god je slatka toliko je i iscrpljujuća i zahtjeva puno energije.Zato bi mi magnezij i cink pomogli da skupim energiju
…prikaži još! za ''nove radne pobjede'' uz moje anđele.
Jutro mi je umornije od večeri, imam osjećaj da me boli svaka kost, teško mi se koncentrirati i neznam što se samnom događa. Osjećam se tako jadno i bolno i jako bi željela osvojiti ovu nagradu.
Pa meni bi trebale zbog toga što imam tanku i slabu kosu koja mi zna dosta ispadati, zbog slabih noktiju koji sporo rastu i zbog čestog umora i pospanosti i slabe koncentracije...
Amway paketići magnezija i cinka
Komentari 77
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.