Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Moj otac ima zajednički obrt sa mojom majkom. Nedavno su kupili novi stroj koji ih je jako puno koštao i zato on mora raditi više od 12 sati dnevno! Izgubio je već i na kilaži, hlače koje su mu inače
…prikaži još! bile pretjesne sada padaju s njega! Majka s jako brine za njega i ako mislite da bi mu to moglo ikako pomoći,molim vas pošaljite mu te paketiće!
...mogla bih nabrajati danima razloge,ali ukratko ću napisati...mislim da bih trebala dobiti ovaj paket jer sam toliko iscrpljena niskim tlakom,nedostatkom željeza,štitnjačom i svim ostalim boleštinama koje donose godine da se več neko vrijeme ne mogu sastaviti i doći sebi,a do
…prikaži još! sada korištani preparati( vjerujte isprobala sam ih mnogo)mi nisu nimalo pomogli-ovo mi je poslijednja šansa
ŽELIM AMWAY POKLON JER TREBAM POVEĆANJE ENERGIJE I JAČI IMUNITET. IZMEĐU OSTALOG (NJEGUJE KOŽU,........) TAKOĐER TREBAM POPRAVITI SASTAV KOSTIJU JER IMAM OSTEOPOROZU (KOJA SE KAŽU STRUČNJACI MOŽE IZLJEČITI)PA MI UPRAVO TA PAKIRANJA MAGNEZIJA I CINKA MOGU POMOĆI.NJIH DO SADA NISAM
…prikaži još! KORISTILA, NADAM SE DA ĆE SE TO UBUDUĆE PROMIJENITI POČEVŠI S VAŠIM POKLONOM.
Baš sam nedavno bila na jednom pregledu na kojem su mi ustanovili nedostatak magnezija u organizmu i to me je stvarno ražalostilo jer se uistinu trudim zdravo hraniti i živjeti. Vidjevši moj tužni izraz lica gospođa koja je obavila taj
…prikaži još! pregled mi je rekla da je to sasvim normalno za osobe s mojom bolešću i da svakako trebam uzimati mineralne dodatke prehrani. Naime, ja odmalena bolujem od atopijskog dermatitisa što znači da mi je imunitet već u startu oslabljen. Uvijek sam vjerovala da je dovoljno zdravo se hraniti da bi se održao imunitet, ali sada sam postala svjesna da to za osobe s mojim zdravstvenim problemom nikako nije dovoljno te bih voljela isprobati ove mineralne dodatke. Spasite moj imunitet :)
Zato jer su paketići praktični, staviš u torbicu, ne zauzima previše mjesta i nije teško za nositi uz sve ostalo. Pokušavam si podić imunitet sa zdravom prehranom, al moram priznat da je zdravlje nekad i smrdljivo, da češnjaka jedem u
…prikaži još! velikim količinama, i osjećam ga kako kroz znoj izlazi njegov miris. Ispitni rok je blizu, pa samo učim i jedem i spavam, istrošena sam a do ispita je deset dana, tako da moram se osigurati da me ne uhvati kakva gadna prehlada ili da oslabim skroz. Za cink sam čula da je najbrži aktivator organizma ali su tablete- mislim beta glukan jako skupe i ne priuštljive. Magnezij mi je doktor preporučio za jačenje živaca, i za grčeve u nogama, tako da jedem suho voće. Ja sam vaš idealni kandidat, jer ću sve napravit da budem zdrava da mogu učit da završim fax
Aktivna sam sportašica u sportu koji baš i nije popularan među ženskom populacijom zbog izuzetno velikih napora tijekom treninga i natjecanja. Da bih se i dalje mogla baviti brdskim biciklizmom i ići redovito na najtecanja (skoro svaki tjedan!), trebam Vašu
…prikaži još! pomoć. Budući da nemam sponzora jer su cure još uvijek tabu tema ovog sporta, podržite me u mojoj sportskoj karijeri barem Vi te mi na ovaj način te olakšajte i uljepšajte put do samog vrha! :)
Stara sam i stalno me nešto boli. Znam, već sam svima pomalo dosadila, ali ja baš i nisam dobro, a trebala bi još puno ručkova skuhati mojoj djeci i puno puta ih dočekati na vratima nasmijana i vedra, jer znam
…prikaži još!m da im to puno znači, pa možda kada bi dobila ovo...
Iskreno,prvi put cujem za taj proizvod.Tokom citanja,svidjela mi se mogucnost da proizvod isprobam.Pomoslila sam da bi mi mozda mogao pomoci,osjecam bolove u kostima i jako mi je tijelo bolno tokom ustajanja.S obzirom da svaki dan osjecam nekakvu laganu bol u
…prikaži još! tijelu,bez obzira na to sto se bavim sportom i radim,to me jako izmara i osjecam umor i gubitak energije.Hvala na prilici!
Cink i magnezij važni su minerali koji održavaju našu kožu i kosu zdravom i pomažu kod sprečavanja stresa u ovim tmurnim i hladnim danima te otklanjaju umor i bezvoljnost koja me trenutno napala :((( zato...... HELP !!
Kada pogledam siluete ljudi na pakiranju, poželim se i ja osjećati tako gipko i energično...Posao mi ne ostavlja puno vremena za opuštanje i zdravu prehranu pa bi mi dodatak pomogao u prevenciji mogućih posljedica prekovremenih sati i neurednih prehrambenih navika.
U jednom carstvu živjela sam ja, okružena prekrasnim veselim bojama. Nad moje nebo nadvila se siva boja, takva je postala i rutina moja. Umorna i neispavana, nedostatkom vitamina iscrpljena. Treba meni malo boje, da vratim vitamine moje. Da mi vrati
…prikaži još!mi vrati snagu -volju,
uljepša svakodnevnicu moju.
Malo vitamina meni treba,
da makne sivilo sa mog neba.
Neka sunce opet sije,
mlada mama se opet smije.:)))
Vitamini su baš prava stvar,
dajte meni jedne na dar .
S obzirom da planiramo trudnocu u skorije vrijeme, jako bi voljeli dobiti ovaj poklon paketic, koji bi nam bio od velike koristi jer cink pomaze razvoju djeteta u trudnoci i jako je dobar za plodnost kod muskaraca. :)
niš ne pijem od vitamina a trebala bi početi jer sam dosta smršavila i da s time nn bi narušila si zdravlje, a nemam pojma kaj bi trebala uzimati pa bi Vam bila i jako zahvala kad bi osvojila ovaj
…prikaži još! poklon paket vitamina!!! Hvala na nagradnoj igri! ;)
Već sam se prije susrela s Amway-em. Bila na prezentacijama proizvoda i koristila tekući puder. Zato mi je poznata kvaliteta proizvoda, te se isto tako nadam da su kvalitetni i ovi vitamini. Trenutno sam trudnica i koristim magnezij, a ako
…prikaži još! su i ostali vitamini iz poklon paketa dobri za trudnice, voljela bih ga osvojiti!
Zdravlje je najveće bogatstvo,a da bi bili zdravi svom organizmu moramo i pomoći osim sa zdravom prehranom (koju si je u ova vremena sve teže priuštiti)i redovitom tjelovježbom (koja ne košta ništa-npr.hodanje)redovitim uzimanjem nadomjestaka.Moram priznati da najviše osjećam nedostatak magnezija
…prikaži još! po grčevima u nogama (pogotovo po noći),neredovitoj probavi,a nedostatak cinka po lošem imunitetu i stalnom curenju iz nosa te kroničnom umoru.
Ovaj poklon bi mi zaista dobro došao i za mene i pogotovo za moju ženu kojoj je sve to još potrebnije.
SVAKI DAN SE NOSIM SA STRESOM,POSAO,KUĆA, DJECA, I ZAPRAVO NE MISLIM NA SVOJE ZDRAVLJE.IMAM PROBLEMA S GLAVOBOLJAMA I ZNAM DA JE ZA TO MAGNEZIJ ODLIČAN IZBOR, A U KOMBINACIJI S CINKOM KOJI PRIDONOSI JAČI IMUNITET NEMA BOLESTI.SNJEŽANA MATANIĆ
Imam malu bebu koju dojim, magnezij mi je potreban jer sam iscrpljena i umorna vec 11 mjeseci. Cink mi je potreban jer mi je kosa jako oslabila poslje poroda a nokti su lomljivi i slabi i znam da bi mi
…prikaži još! cink u tome pomogao. Zato mislim da su meni najpotrebnije tablete magnezija i cinka jer bi mi pomogli da se malo oporavim!!!.
Amway paketići magnezija i cinka
Komentari 77
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.