Komentari 77

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kikica_Skippy
    Moj otac ima zajednički obrt sa mojom majkom. Nedavno su kupili novi stroj koji ih je jako puno koštao i zato on mora raditi više od 12 sati dnevno! Izgubio je već i na kilaži, hlače koje su mu inače …prikaži još!
  • Default avatar -
    klotilda
    ...mogla bih nabrajati danima razloge,ali ukratko ću napisati...mislim da bih trebala dobiti ovaj paket jer sam toliko iscrpljena niskim tlakom,nedostatkom željeza,štitnjačom i svim ostalim boleštinama koje donose godine da se več neko vrijeme ne mogu sastaviti i doći sebi,a do …prikaži još!
  • Default avatar -
    zmakarun
    ŽELIM AMWAY POKLON JER TREBAM POVEĆANJE ENERGIJE I JAČI IMUNITET. IZMEĐU OSTALOG (NJEGUJE KOŽU,........) TAKOĐER TREBAM POPRAVITI SASTAV KOSTIJU JER IMAM OSTEOPOROZU (KOJA SE KAŽU STRUČNJACI MOŽE IZLJEČITI)PA MI UPRAVO TA PAKIRANJA MAGNEZIJA I CINKA MOGU POMOĆI.NJIH DO SADA NISAM …prikaži još!
    gregori
    Hitno trebam vitaminsku kuru a Amway proizvodi su najbolji
  • Default avatar -
    nadicak
    Baš sam nedavno bila na jednom pregledu na kojem su mi ustanovili nedostatak magnezija u organizmu i to me je stvarno ražalostilo jer se uistinu trudim zdravo hraniti i živjeti. Vidjevši moj tužni izraz lica gospođa koja je obavila taj …prikaži još!
  • Default avatar -
    wolke
    Operirana sam od karcinoma dojke i moram jako paziti što unosim u organizam. Mislim da su proizvodi tvrtke Amwey ok.
  • Default avatar -
    arancha
    Zato jer su paketići praktični, staviš u torbicu, ne zauzima previše mjesta i nije teško za nositi uz sve ostalo. Pokušavam si podić imunitet sa zdravom prehranom, al moram priznat da je zdravlje nekad i smrdljivo, da češnjaka jedem u …prikaži još!
  • Default avatar -
    ines668
    Aktivna sam sportašica u sportu koji baš i nije popularan među ženskom populacijom zbog izuzetno velikih napora tijekom treninga i natjecanja. Da bih se i dalje mogla baviti brdskim biciklizmom i ići redovito na najtecanja (skoro svaki tjedan!), trebam Vašu …prikaži još!
  • Default avatar -
    dadoitea
    Stara sam i stalno me nešto boli. Znam, već sam svima pomalo dosadila, ali ja baš i nisam dobro, a trebala bi još puno ručkova skuhati mojoj djeci i puno puta ih dočekati na vratima nasmijana i vedra, jer znam …prikaži još!
    ivanalopez
    Iskreno,prvi put cujem za taj proizvod.Tokom citanja,svidjela mi se mogucnost da proizvod isprobam.Pomoslila sam da bi mi mozda mogao pomoci,osjecam bolove u kostima i jako mi je tijelo bolno tokom ustajanja.S obzirom da svaki dan osjecam nekakvu laganu bol u …prikaži još!
  • Default avatar -
    muunjaa
    Cink i magnezij važni su minerali koji održavaju našu kožu i kosu zdravom i pomažu kod sprečavanja stresa u ovim tmurnim i hladnim danima te otklanjaju umor i bezvoljnost koja me trenutno napala :((( zato...... HELP !!
  • Default avatar -
    lubenicarka
    Kada pogledam siluete ljudi na pakiranju, poželim se i ja osjećati tako gipko i energično...Posao mi ne ostavlja puno vremena za opuštanje i zdravu prehranu pa bi mi dodatak pomogao u prevenciji mogućih posljedica prekovremenih sati i neurednih prehrambenih navika.
  • Default avatar -
    luncika
    U jednom carstvu živjela sam ja, okružena prekrasnim veselim bojama. Nad moje nebo nadvila se siva boja, takva je postala i rutina moja. Umorna i neispavana, nedostatkom vitamina iscrpljena. Treba meni malo boje, da vratim vitamine moje. Da mi vrati …prikaži još!
  • Default avatar -
    Mikica1803
    S obzirom da planiramo trudnocu u skorije vrijeme, jako bi voljeli dobiti ovaj poklon paketic, koji bi nam bio od velike koristi jer cink pomaze razvoju djeteta u trudnoci i jako je dobar za plodnost kod muskaraca. :)
  • Default avatar -
    danijelacicko
    niš ne pijem od vitamina a trebala bi početi jer sam dosta smršavila i da s time nn bi narušila si zdravlje, a nemam pojma kaj bi trebala uzimati pa bi Vam bila i jako zahvala kad bi osvojila ovaj …prikaži još!
  • Default avatar -
    nickabj
    Već sam se prije susrela s Amway-em. Bila na prezentacijama proizvoda i koristila tekući puder. Zato mi je poznata kvaliteta proizvoda, te se isto tako nadam da su kvalitetni i ovi vitamini. Trenutno sam trudnica i koristim magnezij, a ako …prikaži još!
  • Default avatar -
    tince
    zelim ovaj paketic jer od kronicnog umora patim snagu ne mogu da vratim pa na kaucu vrijeme trarim
  • Default avatar -
    bogatstvo
    Zdravlje je najveće bogatstvo,a da bi bili zdravi svom organizmu moramo i pomoći osim sa zdravom prehranom (koju si je u ova vremena sve teže priuštiti)i redovitom tjelovježbom (koja ne košta ništa-npr.hodanje)redovitim uzimanjem nadomjestaka.Moram priznati da najviše osjećam nedostatak magnezija …prikaži još!
  • Default avatar -
    matanic
    SVAKI DAN SE NOSIM SA STRESOM,POSAO,KUĆA, DJECA, I ZAPRAVO NE MISLIM NA SVOJE ZDRAVLJE.IMAM PROBLEMA S GLAVOBOLJAMA I ZNAM DA JE ZA TO MAGNEZIJ ODLIČAN IZBOR, A U KOMBINACIJI S CINKOM KOJI PRIDONOSI JAČI IMUNITET NEMA BOLESTI.SNJEŽANA MATANIĆ
  • Default avatar -
    pgrzinic
    Imam malu bebu koju dojim, magnezij mi je potreban jer sam iscrpljena i umorna vec 11 mjeseci. Cink mi je potreban jer mi je kosa jako oslabila poslje poroda a nokti su lomljivi i slabi i znam da bi mi …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.