Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Hitno mi treba i cink i minerali jer sam prošla četrdeset godina i moram počet koristiti dodatke prehrani s obzirom na današnji način života, a znam da od Nutrilite-a nema boljeg.
SVAKI DAN SE NOSIM SA STRESOM,POSAO,KUĆA, DJECA, I ZAPRAVO NE MISLIM NA SVOJE ZDRAVLJE.IMAM PROBLEMA S GLAVOBOLJAMA I ZNAM DA JE ZA TO MAGNEZIJ ODLIČAN IZBOR, A U KOMBINACIJI S CINKOM KOJI PRIDONOSI JAČI IMUNITET NEMA BOLESTI.SNJEŽANA MATANIĆ
Magnezij uzimam jer mi pomaze zbog bolova u kostima i grceva u misicima.Zbog lose prehrane u proslosti sad imam problema sa zdravljem i jos sam uz to u menopauzi (za menopauzu uzimam remifemin)sto je na bazi soje.Do sada nisam znala
…prikaži još!la da je cink toliko vazan za organizam. Lijep pozdrav i budite zdravi!!!
Ovako pakirani mineralni paketići svakako bi dobro došli mojem suprugu kojega cjelodnevni i noćni rad potpuno iscrpljuju.Gubitak magnezija izaziva mu grčeve mišića koji mu dodatno otežavaju ionako težak fizički rad.
Voljela bih probati te mineralne paketiće magnezija i cinka,
u menopauzi sam, rijetka kosa, slabi nokti, pa eto
ako mi se posreći... baš bi se razveselila.
S obzirom da planiramo trudnocu u skorije vrijeme, jako bi voljeli dobiti ovaj poklon paketic, koji bi nam bio od velike koristi jer cink pomaze razvoju djeteta u trudnoci i jako je dobar za plodnost kod muskaraca. :)
Nedavno sam počela sa intezivnim programom mršavljenja, zbog vrlo teških i iscrpljujućih treninga u mnogo situacija poželim odustati, ali me uvijek neki glas u meni : ''TI TO MOŽEŠ'' vrati natrag ponovno u borbu za vitkim i zdravim tijelom...mislim da
…prikaži još!a bi mi paketić tih tableta dobro došao i dao mi potrebnu snagu u mojoj daljnjoj borbi! :)
U današnje recesijsko doba, svi smo izloženi stresnim situacijama, umoru, iscrpljenosti i padu imuniteta. A k tome i dodajte užurbani tempo života zbog kojega i ne stignete uvijek paziti na prehranu. Studentski život u vrijeme kolokvija je oličenje svega gore
…prikaži još!re navedenog, stoga bi takav dodatan izvor energije bio iznimno velikodušan poklon za razdoblje koje predstoji. :)
Moj otac ima zajednički obrt sa mojom majkom. Nedavno su kupili novi stroj koji ih je jako puno koštao i zato on mora raditi više od 12 sati dnevno! Izgubio je već i na kilaži, hlače koje su mu inače
…prikaži još! bile pretjesne sada padaju s njega! Majka s jako brine za njega i ako mislite da bi mu to moglo ikako pomoći,molim vas pošaljite mu te paketiće!
Imam autoimunu bolest zbog koje moram paziti da mi je imunitet dobar,a odabir hrane mi je (upravo zbog toga) jako ograničen te stoga moram uzimati nadomjeske mnogih vitamina i minerala,između ostaloga i magnezija i cinka te bi bila jako sretna
…prikaži još! da baš mene odaberete za ovu nagradu jer bi mi jako dobro došla.Hvala!
U jednom carstvu živjela sam ja, okružena prekrasnim veselim bojama. Nad moje nebo nadvila se siva boja, takva je postala i rutina moja. Umorna i neispavana, nedostatkom vitamina iscrpljena. Treba meni malo boje, da vratim vitamine moje. Da mi vrati
…prikaži još!mi vrati snagu -volju,
uljepša svakodnevnicu moju.
Malo vitamina meni treba,
da makne sivilo sa mog neba.
Neka sunce opet sije,
mlada mama se opet smije.:)))
Vitamini su baš prava stvar,
dajte meni jedne na dar .
Moj suprug je prije mjesec dana operisao glavu,jedva je prezivio izgubio je 20 kg,uz to je postao seceras ako mu ovo moze pomoci ja vas molim prosljedite njemu :D
Zbog prirode posla kojeg radim često sam dugo na nogama, pa često imam grčeve i stravične bolove, pa uzimam magnezij i ostale dodatke hrani, vitamine. Pa bi mi ova nagrada super došla.
Ovaj paketić idealan je za moju baku koja će ovaj mjesec navršiti 90-ti rođendan! I dalje pokretna, kuha ručak, vodi domaćinstvo! Ipak sve to iscrpljuje i mlade domaćice, a kamoli one s 90 godina pa bih joj malo magnezija i
…prikaži još! cinka sigurno dobro došlo! Eto, Zdrava Kravo, prilike za obradovati i nagraditi moju vrijednu baku :)
Amway paketići magnezija i cinka
Komentari 77
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.