Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Voljela bih probati te mineralne paketiće magnezija i cinka,
u menopauzi sam, rijetka kosa, slabi nokti, pa eto
ako mi se posreći... baš bi se razveselila.
Imam autoimunu bolest zbog koje moram paziti da mi je imunitet dobar,a odabir hrane mi je (upravo zbog toga) jako ograničen te stoga moram uzimati nadomjeske mnogih vitamina i minerala,između ostaloga i magnezija i cinka te bi bila jako sretna
…prikaži još! da baš mene odaberete za ovu nagradu jer bi mi jako dobro došla.Hvala!
Vaši proizvodi posebno magnezij, bi mi dobro došao jer u zadnje vrijeme imam problema s grčevima a magnezij je itekako koristan za grčeve.Grčeve redovito dobijem nakon igranja badmintona. Nije baš da se spremam na Olimpijske igre ali.... bilo bi dobro
…prikaži još! smanjiti te nus pojave igre. A cink ko cink uvijek dobro dodje :).
U današnje recesijsko doba, svi smo izloženi stresnim situacijama, umoru, iscrpljenosti i padu imuniteta. A k tome i dodajte užurbani tempo života zbog kojega i ne stignete uvijek paziti na prehranu. Studentski život u vrijeme kolokvija je oličenje svega gore
…prikaži još!re navedenog, stoga bi takav dodatan izvor energije bio iznimno velikodušan poklon za razdoblje koje predstoji. :)
Dijagnosticirana mi je osteoporoza vrata i lijevog kuka i osteopenija ostalog.Zabrinuta sam jel smatram da sam premlada.Sa 40 godina to je rano ali na tempo života i prehranu koja nažalost nije uvijek prirodna nije ni čudo.Ostala sam bez maternice sa
…prikaži još! 35 godina i to je jedan od razloga i pod hitno mi treba "obnova".Ne koristim nikakve hormonske nadomjestke jel naučila sam tako, ali minerali i cink dobro dođu,dapače neophodni su.Magnezij zbog stresa i umora jel radim 10 h dnevno i još kod kuće, a cink zbog sezone viroza kojoj sam sklona i upravo me jedna lovi.Zdravi dodaci iz prirode pomažu da prebrodimo godinu...posebno zime.
Magnezij je jedan od najvažnijih minerala koji bi mi dobro došao,tj.mom suprugu koji ima zahtjevan posao u gradskom prijevozu te je stalno pod stresom,često je napet,nervozan ima problema sa spavanjem i gčevima u listovima,a kako ne podnosi nikakve vrste tableta
…prikaži još! super bi mu došli ovi paketići koje bi uvijek mogao imati uz sebe.:)
Ovaj paketić idealan je za moju baku koja će ovaj mjesec navršiti 90-ti rođendan! I dalje pokretna, kuha ručak, vodi domaćinstvo! Ipak sve to iscrpljuje i mlade domaćice, a kamoli one s 90 godina pa bih joj malo magnezija i
…prikaži još! cinka sigurno dobro došlo! Eto, Zdrava Kravo, prilike za obradovati i nagraditi moju vrijednu baku :)
joj, joj..ovo je odlična nagrada..ne za mene već za moju mamu koja zbog bolesti mora uzimati minerale i ostale vitaminske dodatke redovno..tako da mi već to sve kupujemo ali bilo bi odlično za kućni budget i osvojiti koji paketić magnezija i cinka :D
magnezij bi mi dobro dosao jer mi je koncentracija stvarni losija u zadnje vrije radi cescih gkavobolja koje su posljedice mojih zdravsrvenih oroblema...uzimala sam msgnezij prije,ali prestala sam no mislim bi trebala krenuti opet,pa bi ovo bio dobar picetak...a cink
…prikaži još! bi mi dobro sosao zbog iscrpljenosti radi glavobolha i neispavanosti....
Jesen već je tu,a i zima nam stiže;viroze,gripe,prehlade sve su nam bliže!Jede se vitamina dosta,ali ima dana užurbanih,gorih od posta.Ponekad moram putovti noćnim vlakom,pješice dođem kući okupana vlagom.Magla moju kožu vlaži,a ni vjetar prema njoj nije blaži.I kosa dosta strada,pa
…prikaži još! se i ona dodatku sa cinkom nada.Ranim jutrom dok moje selo još spava,ja nakrcana jurim k´ostudentica prava.Mlada sam ,ali i mene bole noge,grčeve u listovima imam;energije dosta preko tjedna trošim.Ovi paketići bili bi za mene spas;mogu ih uzeti kad "baterije" mi se prazne-a imaju okuse voćne razne.Amway paketići baš su mi prava fora;uvjerena sam da ih moj organizam probat mora.Vlakom kad putujem,ljudi je puno,jedan kašlje drugi kiše,a moj imunološki sustav sve to trpi i pokušava me obraniti!Bliže se ispitni rokovi i ne želim ih propustiti zbog prehlade.Stoga;dok ja učim Ustav,Amway štiti moj imunosustav! Pozdrav!:-)
Ja sam odani kupac Amway proizvoda i mogu potvrditi iz iskustva da su njihovi proizvodi stvarno izvanredne kvalitete! Mineralne paketiće nazalost još nisam koristila, ali mi već puno govori i ovaj inventivni način njihove primjene bez vode, bilo gdje da
…prikaži još!a se nalazite i bilo kada! Od silne strke, to je bas prikladno za mene. Zbog obaveza oko godinu dana starog sinčića i povratka na posao, dosta mi je stradala kosa ( pretpostavljam od stresa). A niti energija mi nije na zavidnoj razini, i to bas sada kada mi je najpotrebnija... Nadam se da bi mi ovi paketici od samog "zdravlja" puno pomogli!
Da osvojim ovaj poklon dala bih ga svojem muzu,jer stalno ima nekih probleme sa kosom,imao je dosta stresan posao 2 godine koji je ostavio traga na njegovom zdravlju,pa da mi se malo oporavi..
Jutro mi je umornije od večeri, imam osjećaj da me boli svaka kost, teško mi se koncentrirati i neznam što se samnom događa. Osjećam se tako jadno i bolno i jako bi željela osvojiti ovu nagradu.
Cink je mineral koji se u organizmu nalazi u malim količinama a neophodan nam je za normalno funkcioniranje organizma. Neophodan je za rast i razvoj, pomogao nam je u bržem zarastanju rana, vraća mentalnu svježinu,a pomogao je i za otklanjanje
…prikaži još! bijelih pjega na noktima i kod akni. Cink koristimo u prevenciji prehlada i gripa ili kod kroničnih infekcija.
Ja bi rado svojoj mami mineralne paketiće magnezija i cinka darovala, jer ona je vidno iscrpljena i umorna,a nizak krvni tlak još je više čini malaksavom i svaki novi radni dan sve joj je teže.Iako se uvijek trudi maksimalno kvalitetno
…prikaži još!o izvršavati svoje obveze na poslu i kod kuće, što često puta nije lako.Ova nagrada uistinu je jako vrijedna i puno bi značila za zdravlje moje mame, a voćne citrusne okuse obožava.
Amway paketići magnezija i cinka
Komentari 77
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.