Komentari 77

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    BIBAP
    Voljela bih probati te mineralne paketiće magnezija i cinka, u menopauzi sam, rijetka kosa, slabi nokti, pa eto ako mi se posreći... baš bi se razveselila.
  • Default avatar -
    trnje
    Imam autoimunu bolest zbog koje moram paziti da mi je imunitet dobar,a odabir hrane mi je (upravo zbog toga) jako ograničen te stoga moram uzimati nadomjeske mnogih vitamina i minerala,između ostaloga i magnezija i cinka te bi bila jako sretna …prikaži još!
  • Default avatar -
    xaty
    Vaši proizvodi posebno magnezij, bi mi dobro došao jer u zadnje vrijeme imam problema s grčevima a magnezij je itekako koristan za grčeve.Grčeve redovito dobijem nakon igranja badmintona. Nije baš da se spremam na Olimpijske igre ali.... bilo bi dobro …prikaži još!
  • Default avatar -
    ivancica123456789
    U današnje recesijsko doba, svi smo izloženi stresnim situacijama, umoru, iscrpljenosti i padu imuniteta. A k tome i dodajte užurbani tempo života zbog kojega i ne stignete uvijek paziti na prehranu. Studentski život u vrijeme kolokvija je oličenje svega gore …prikaži još!
  • Default avatar -
    tarantula
    Dijagnosticirana mi je osteoporoza vrata i lijevog kuka i osteopenija ostalog.Zabrinuta sam jel smatram da sam premlada.Sa 40 godina to je rano ali na tempo života i prehranu koja nažalost nije uvijek prirodna nije ni čudo.Ostala sam bez maternice sa …prikaži još!
    idic
    Magnezij je jedan od najvažnijih minerala koji bi mi dobro došao,tj.mom suprugu koji ima zahtjevan posao u gradskom prijevozu te je stalno pod stresom,često je napet,nervozan ima problema sa spavanjem i gčevima u listovima,a kako ne podnosi nikakve vrste tableta …prikaži još!
  • Default avatar -
    kastel
    Želim AMWAY poklon paket, jer su AMWAY proizvodi najbolji, a ja za sebe i svoje tijelo želim samo najbolje...
    kristinchi
    Ovaj paketić idealan je za moju baku koja će ovaj mjesec navršiti 90-ti rođendan! I dalje pokretna, kuha ručak, vodi domaćinstvo! Ipak sve to iscrpljuje i mlade domaćice, a kamoli one s 90 godina pa bih joj malo magnezija i …prikaži još!
  • Default avatar -
    mallory
    joj, joj..ovo je odlična nagrada..ne za mene već za moju mamu koja zbog bolesti mora uzimati minerale i ostale vitaminske dodatke redovno..tako da mi već to sve kupujemo ali bilo bi odlično za kućni budget i osvojiti koji paketić magnezija i cinka :D
    mamamarija
    Crijeva mi bez magnezija ne rade A umor mi energiju iz tijela krade, Dragi Amway ti me spasi I moje nevolje odmah ugasi!
  • Default avatar -
    malakrava94
    magnezij bi mi dobro dosao jer mi je koncentracija stvarni losija u zadnje vrije radi cescih gkavobolja koje su posljedice mojih zdravsrvenih oroblema...uzimala sam msgnezij prije,ali prestala sam no mislim bi trebala krenuti opet,pa bi ovo bio dobar picetak...a cink …prikaži još!
  • Default avatar -
    martina1311
    Studentski život energiju crpi, uskoro će i kolokviji i umor se više ne trpi. I u teretani se znojim, bol vreba, cink i magnezij su sve što mi treba!
  • Default avatar -
    cuco
    Jesen već je tu,a i zima nam stiže;viroze,gripe,prehlade sve su nam bliže!Jede se vitamina dosta,ali ima dana užurbanih,gorih od posta.Ponekad moram putovti noćnim vlakom,pješice dođem kući okupana vlagom.Magla moju kožu vlaži,a ni vjetar prema njoj nije blaži.I kosa dosta strada,pa …prikaži još!
  • Default avatar -
    Ivanasz
    Ja sam odani kupac Amway proizvoda i mogu potvrditi iz iskustva da su njihovi proizvodi stvarno izvanredne kvalitete! Mineralne paketiće nazalost još nisam koristila, ali mi već puno govori i ovaj inventivni način njihove primjene bez vode, bilo gdje da …prikaži još!
  • Default avatar -
    555
    Da osvojim ovaj poklon dala bih ga svojem muzu,jer stalno ima nekih probleme sa kosom,imao je dosta stresan posao 2 godine koji je ostavio traga na njegovom zdravlju,pa da mi se malo oporavi..
  • Default avatar -
    doroteica
    Jutro mi je umornije od večeri, imam osjećaj da me boli svaka kost, teško mi se koncentrirati i neznam što se samnom događa. Osjećam se tako jadno i bolno i jako bi željela osvojiti ovu nagradu.
  • Default avatar -
    ksena1
    Treba ih svatko ne samo ja..A priča se da je Amway odlična tvrtka s kvalitetnim proizvodima.
  • Default avatar -
    Tia0101
    Cink je mineral koji se u organizmu nalazi u malim količinama a neophodan nam je za normalno funkcioniranje organizma. Neophodan je za rast i razvoj, pomogao nam je u bržem zarastanju rana, vraća mentalnu svježinu,a pomogao je i za otklanjanje …prikaži još!
  • Default avatar -
    strasilica
    na poslu mi živce grickaju lagano stranke, a kod kuće malo jače klinci u pubertetu... treba mi ovo da ih bar malo sačuvam.. :)
  • Default avatar -
    malazana
    Ja bi rado svojoj mami mineralne paketiće magnezija i cinka darovala, jer ona je vidno iscrpljena i umorna,a nizak krvni tlak još je više čini malaksavom i svaki novi radni dan sve joj je teže.Iako se uvijek trudi maksimalno kvalitetno …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.